Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım tüm birikimlerinizi, yatırımlarınızı Türk Lirası cinsinden yapıyorsunuzdur Faik Bey, bu kafa ile hesaptaki 1000 liranız 10 yıl sonra 1500 lira olursa sizden iyisi yok 😁😁 Sabah sabah güldürdünüz. İyi forumlar.
    Evet tüm birikimlerimi tl ile yapıyorum....

hiçte pişman değilim....

son 10 yılda apartman kömür parası için aldığım dolar dışında da yabancı para almadım kullanmadım.

1000 lirayı 1 günde 1500 lira ettiğimde olmuştur yerli para ile hemde Trabzonspor hissesi ile merak buyurmayın....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merhabalar değerli dostum...

Sayın Ağaoğlu Başkanlığı 8 nisan 2018 tarihinde kazandı.

31 Mayıs 2018 tarihli faaliyet raporuna göre

kısa vadeli : 625 milyon

uzun vadeli borcumuz ise : 475 milyon tl idi....

toplam borcumuz ise : 1 milyar 100 milyon tl idi....

şimdiki borcumuz ne kadar : 1 milyar 183 milyon tl....

Başkanımız ise bu rakamı neredeyse 2 kat artan euroya ve daha kasamıza girmeyen Sörlothun transferinden gelecek parayıda gelmiş gibi ekleyerek yarıya inmiş gibi gösteriyor....

38 milyon euro oyuncu satışına , sponsorluklara , yayın gelirlerine ve diğer bütün gelirlere rağmen rağmen borcumuz gram azalmamış....hatta azda olsa artmış....

ortada maddi anlamda bir başarı hikayesi filan yok. sadece ziraat bankası ile kredi anlaşması imzalanarak kısa vadeli borçlar uzun vadeye ötelenmiş ve kısa vadeli nakit ihtiyacı azalmış o kadar
      Bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. 6 Nisan 2018 TCMB Dolar satış kuru 4.06 Yani sizin dediğiniz borcumuzu dolar cinsinden çevirirsek(doları rezerv para olarak ülkeler kullandığı için seçiyorum) 270.935.960 $ borcumuz varmış. Bugünkü dolar kuruna borcumuzu böldüğüm de (7.63) çıkan sonuç 155.045.871 olarak hesaplıyorum.
      Eski borca göre oran yaptığım da 155.045.871/270.935.960 çkan sonuç 0.57 yani borcumuzu dolar cinsinden %43 azaltımışız.

Bu hesaplamalara göre Ahmet Bey'in dediği çokta yanlış olmuyor.

Saygılar...

Not: Hesaplamalarım da yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Teşekkürler.
      En son voldamirin tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 14:11.
      {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

hiçte pişman değilim....

son 10 yılda apartman kömür parası için aldığım dolar dışında da yabancı para almadım kullanmadım.

1000 lirayı 1 günde 1500 lira ettiğimde olmuştur yerli para ile hemde Trabzonspor hissesi ile merak buyurmayın....
        Borsadaki devre kesici uygulaması sebebiyle bir hissenin değeri günde %10'un üzerinde değişemiyor. Eskiden de, hissenin grubuna göre 15 veya 20 idi bu oran.
        Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Borsadaki devre kesici uygulaması sebebiyle bir hissenin değeri günde %10'un üzerinde değişemiyor. Eskiden de, hissenin grubuna göre 15 veya 20 idi bu oran.
          Bende şimdi ettim demiyorum. Trabzonspor hissesi 1 tl idi o zaman..... ( Muharrem Ustanın başkan seçildiği zamanlar ) Hatta tanıdık bir kaç arkadaşa da söylemiştim potansiyeli var diye burun kıvırmışlardı....

aynı gün içinde 1 tavan oldu , sonra taban oldu....

sonra tekrar tavan olup tekrar taban oldu....

şans eseri verdiğim taban tavan talimatlarının hepside gerçekleşmişti. Büyük bir para değildi bir kaç bin lira kadar ama faizde 5 yılda alamayacağım parayı 1 seansta almıştım. apartmanın kömür parasını çıkarıp güzelde bir harçlık yapmıştım kendime..

ha ondan sonra bir daha böyle hiç artmadı hisse...
          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 14:41.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bende şimdi ettim demiyorum. Trabzonspor hissesi 1 tl idi o zaman..... ( Muharrem Ustanın başkan seçildiği zamanlar ) Hatta tanıdık bir kaç arkadaşa da söylemiştim potansiyeli var diye burun kıvırmışlardı....

şans eseri verdiğim taban tavan talimatlarının hepside gerçekleşmişti. Büyük bir para değildi bir kaç bin lira kadar ama faizde 5 yılda alamayacağım parayı 1 seansta almıştım. apartmanın kömür parasını çıkarıp güzelde bir harçlık yapmıştım kendime..

Yalnız bu anlattığınızın TL'nin değer kazanmasıyla alakası yoktur. Borsa kumarın değişik bir versiyonudur. Büyük yatırımcı için söylemiyorum ama küçük yatırımcı için tam bir kumardır, burada da şansınız varsa kazanırsınız şansınız yoksa kaybedersiniz.
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Aslında gün içerisinde tabandan alınıp tavandan satılırsa mümkün evet, o kısmı atladım ben, haklısın.
              Naber?

Yorum

Merhabalar değerli dostum...

Sayın Ağaoğlu Başkanlığı 8 nisan 2018 tarihinde kazandı.

31 Mayıs 2018 tarihli faaliyet raporuna göre

kısa vadeli : 625 milyon

uzun vadeli borcumuz ise : 475 milyon tl idi....

toplam borcumuz ise : 1 milyar 100 milyon tl idi....

şimdiki borcumuz ne kadar : 1 milyar 183 milyon tl....

Başkanımız ise bu rakamı neredeyse 2 kat artan euroya ve daha kasamıza girmeyen Sörlothun transferinden gelecek parayıda gelmiş gibi ekleyerek yarıya inmiş gibi gösteriyor....

38 milyon euro oyuncu satışına , sponsorluklara , yayın gelirlerine ve diğer bütün gelirlere rağmen rağmen borcumuz gram azalmamış....hatta azda olsa artmış....

ortada maddi anlamda bir başarı hikayesi filan yok. sadece ziraat bankası ile kredi anlaşması imzalanarak kısa vadeli borçlar uzun vadeye ötelenmiş ve kısa vadeli nakit ihtiyacı azalmış o kadar
                Kendisi cevap veriyor zaten.

• Memento mori

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun Yanal, Aykut Demir, Tolunay Kafkas, Özer Hırmacı paraları, kapatılan fifa dosyaları, en önemlisi de yöneticilerin artık borçtan sorumlu olmaları. Onca hata yapan ve bu borçla siyasete bağlanmaya mecbur olan Ağaoğlu ve yönetiminin yaptığı en iyi iş borç yönetimidir.

Evet başkan ve yönetimimiz kibirliler, evet siyasete göbekten ve aklınıza gelecek sair bütün uzuvlarından bağlılar, evet içlerinde de birlik değiller ama en önemlisi HIRSIZ değiller.
                  Umarım borcu bitirdikten sonra iho gibi gelip buyun yapılanları bir kalemde silmez.

Yorum

hiçte pişman değilim....

Peki bunun Türk lirası değeri ile ne ilgisi var? Zar atmışsınız tutmuş. O da bilinçli bile değil. Kendiniz söylemişsiniz şans eseri diye. Hisse değerlemesi, şirket analizi yapmadan

Ayrıca İho sonrası böyle batık bir şirkete yatırım yapmakta ne bileyim! ekonomik parametrelerle olan münasebetinizi gözler önüne serdi.

Yazmaya devam edin lütfen, sizi okudukça gülümsüyorum. Teşekkürler.

Yorum

• İzliyor muyuz Trabzonspor’umuzun futbolunu bu hafta? Hafta ortasına kadar transferler geliyor mu? Hani siz öyle demiştiniz de. Gerçi neler neler dediniz.

Yorum

• Senin için hafta ortası hangi gün oluyor başkanım? Ona göre yorum yapacağım da.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Hafta ortası dedim fakat hangi haftanın ortası olduğunu söylemedim diye patlat espriyi başkan
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Mevcut başkana ve ilerideki başkanlara tavsiyem, bu takıma dilediğini yaşat, istersen ligde 14. yap istersen UEFA Ligine götür, istersen Avrupa'da 1 puan toplayıp rezil et istersen seneler üzerine kupa getir, istersen tüm parayı menajeriyle masa masa gezen futbolculara yedir istersen gençlere yatırım yap, istersen tüm altyapıya Trabzonluları bağla, yerelcileri mamala istersen baştan aşağı kurumsal bir yapı oluştur; ne yaparsan yap ama Türkiye liginde 2. yapma. Milletin yarım olan aklı da gidiyor ondan sonra.

Geçen sene X takımı şampiyon, Y takımı 2. biz de 3. olsaydık, üzerine Novak, Sosa, Sörloth gitse şimdi alınanlar alınmış olsa, yani sıralama dışında her şey aynı şekilde yaşanmış olsa (Ünal'ın gönderilmesinden sonra olayı düşmanlığa çeviren siyasal son sınıftan terk tipler hariç) tek bir kişi dahi ağzını açmayacaktı.

Bu takımı 2. yapmayın artık, bu kimsenin altından kalkamayacağı bir lanettir. Şampiyon olamıyorsanız salın seneyi yoksa "evet ekonomi iyi, kupa aldık, oyuncu satışından gelen baralar, forma satışları falan güzel ama başkanı eleştiremeyecek miyiz yeani?" diyen tiplere cevap vermeye çalışırken kendiniz de kafayı kırıp sonra da takımı imha edip terk ediyorsunuz kulübü.

Etmayın.
                            En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 25.09.2020, 13:03.
                            Naber?

Yorum

• Plazaya 1 milyon € verildi oynamiyor, flavio 1,2 milyon + maas.. Para yok diye diye cöplerle verdin ne ??

Yorum

• Anlayamadığım tek konu Messias neden alındı? Genelde her futbolcunun youtube videoları iyi olur, Messias'ın youtube videoları bile çok kötüydü.

Aynı düşünceleri Flavio ve Diabate için de düşünüyorum ve yanılırsam çok çok mutlu olurum.
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X