Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım sahipsiz,kulüp başıboş takılıyor.
    Taraftar uyuyor,hesap sorması gerekenler ihanete ortaklar.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Shörlot'un söylediği beyanın doğru olup olmadığını bilmiyorum.

Es keza doğru ise başkanın ve yönetimin bi açıklamasını rica ediyorum. Sonuçta böyle bir talimat varsa herkes mecbur yerine getirecek. Başkanı ve yönetimi suçlayamam. Derim ki biz küçüğüz. Küçük gibi davranırım. Bıktım büyük gibi davranmaktan.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Rezerv lig konusu inanılmaz önemli bir mesele idi ve kendisinin de bu konuda çok arzulu olduğuna inanıyorum. Fakat bunun olmayacağı bence en başından beri belliydi. Türkiyede birkaç takımın bu anlamda fayda sağlama ihtimali vardı ve o takımlar İstanbul takımı değildi. En çok bize yarardı onu da elbette yapmadılar. Aldığın oyuncuyu hazırlamak istiyorsun ama a takımda yer bulamıyor. Alt yaşa gönderemiyorsun yaş sıkıntısı çıkıyor. Takım alıp kursan bu sefer istediğin zaman geri alamıyorsun. Tam olarak içinden çıkılmaz bir şey. Fakat yine de yapılabilecek en iyi şey sıfırdan takım kurmak gibi duruyor. Ya da 1461 in yenilenmesi. Yarışmacı bir takım kuracaksın. Rekabet anlayışı ile oyuncuların her geçen gün ilerlemeye devam edecekler. Aslında kendine transfer ettiğin oyuncular da yarım dönem deneme usulü ile o kulüpte kalacak ve testi geçerse trabzona geri gelecek. Böyle bir sistem kurulmalı diye düşünüyorum. Tecrübeli ve yetenekli birkaç oyuncu ile potansiyelli gençlerimizin harman olduğu güzel bir sistem bizi ileriye taşıyabilir diye düşünüyorum
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Başkan 8 senedir ilk 3'e giremeyen takımı şampiyonluk yarışına sokup, üzerine bir de 10 senelik Türkiye kupası hasretini dindirince ben de şüphelenmeye başladım adamdan. Sermayenin ve siyasetin güdümünde olduğu çok bariz.
          Naber?

Yorum

• 22 Eylül 2020 şu an saat 13:30

sözleşmesi bizde olan,ama hala trabzona gelmeyen bir oyuncumuz var.

şuanda Türkiye'de birinci sıradaki gündem maddesi

Sörloht

bjk ve denizli maçlarında oynaması gerekiyordu.

ama trabzona gelmediği için dolayısıyla oynamadı.

Kulübümüz bir açıklama yaptı 15 gün önce

noter tespiti,disiplin talimat maddesi neyi gerektiriyorsa uygulanacaktır ceza verilecektir...falan filan.

sorlohta çıkmadığı her antreman için 2 maç için ne ceza verilecek

kulüp yetkililerinden bununla ilgili bir açıklama bekliyorum.

en ağır ceza verilmesi taraftarıyım.

Yorum

• Sayın Ağaoğlu Sayın Usta 'nın son zamanlarında yaptığı gibi artan euro kuruna sığınarak sözcük oyunları ile kendini başarılı göstermeye çalışıyor....

yok euro borcumuz bu kadarmışta bu kadara inmiş filan. satır aralarında önemli mesajlar veriyor aslında. Sörlothun transferide dahil olmak üzere diyor....

Sörlothtan 11 milyon euro kazandık , 17 milyon euro Yusuf Yazıcı'dan geldi , 10 milyon euroda Okay Yokuşlu gibi oyunculardan geldi. 38 milyon euro sadece oyuncu satışından kazandık ( Kuçkayı saymıyorum onun mukavelesi biraz garip hem aldık hem verdik )

Buna rağmen 31 mayıs 2020 tarihli en son faaliyet raporuna göre ;

kısa vadeli borcumuz : 302 milyon tl

uzun vadeli borcumuz : 881 milyon tl...

toplam borcumuz : 1 milyar 183 milyon tl....

peki Sayın Ağaoğlu Başkan olduğunda bu rakam ne kadardı ?

Yani borcumuzu ister euroya ister uganda şilinine çevirin düşmemiştir.
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın Ağaoğlu Sayın Usta 'nın son zamanlarında yaptığı gibi artan euro kuruna sığınarak sözcük oyunları ile kendini başarılı göstermeye çalışıyor....

yok euro borcumuz bu kadarmışta bu kadara inmiş filan. satır aralarında önemli mesajlar veriyor aslında. Sörlothun transferide dahil olmak üzere diyor....

Sörlothtan 11 milyon euro kazandık , 17 milyon euro Yusuf Yazıcı'dan geldi , 10 milyon euroda Okay Yokuşlu gibi oyunculardan geldi. 38 milyon euro sadece oyuncu satışından kazandık ( Kuçkayı saymıyorum onun mukavelesi biraz garip hem aldık hem verdik )

Merhaba Faik Bey,

TL cinsinden 2017-2018-2019-2020 yıllarında ki Trabzonsporumuzun borç miktarları nedir (Bilmediğim için soruyorum)? Miktar artırmış mı yoksa aynı miktar olarak mı duruyor? Eğer artmışsa dediğiniz gibi kelime oyunları denebilir lakin aynı kalmışsa bu aslında borcun azaldığına denk gelir. Paranın değer kaybetmesi de borcun azaldığına işarettir.
                Saygılar...
                {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• İlk olarak voldamirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhaba Faik Bey,

TL cinsinden 2017-2018-2019-2020 yıllarında ki Trabzonsporumuzun borç miktarları nedir (Bilmediğim için soruyorum)? Miktar artırmış mı yoksa aynı miktar olarak mı duruyor? Eğer artmışsa dediğiniz gibi kelime oyunları denebilir lakin aynı kalmışsa bu aslında borcun azaldığına denk gelir. Paranın değer kaybetmesi de borcun azaldığına işarettir.
                  Saygılar...
                  Merhabalar değerli dostum...

Sayın Ağaoğlu Başkanlığı 8 nisan 2018 tarihinde kazandı.

31 Mayıs 2018 tarihli faaliyet raporuna göre

kısa vadeli : 625 milyon

uzun vadeli borcumuz ise : 475 milyon tl idi....

toplam borcumuz ise : 1 milyar 100 milyon tl idi....

şimdiki borcumuz ne kadar : 1 milyar 183 milyon tl....

Başkanımız ise bu rakamı neredeyse 2 kat artan euroya ve daha kasamıza girmeyen Sörlothun transferinden gelecek parayıda gelmiş gibi ekleyerek yarıya inmiş gibi gösteriyor....

38 milyon euro oyuncu satışına , sponsorluklara , yayın gelirlerine ve diğer bütün gelirlere rağmen rağmen borcumuz gram azalmamış....hatta azda olsa artmış....

ortada maddi anlamda bir başarı hikayesi filan yok. sadece ziraat bankası ile kredi anlaşması imzalanarak kısa vadeli borçlar uzun vadeye ötelenmiş ve kısa vadeli nakit ihtiyacı azalmış o kadar
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 10:06.

Yorum

• Ersun Yanal, Aykut Demir, Tolunay Kafkas, Özer Hırmacı paraları, kapatılan fifa dosyaları, en önemlisi de yöneticilerin artık borçtan sorumlu olmaları. Onca hata yapan ve bu borçla siyasete bağlanmaya mecbur olan Ağaoğlu ve yönetiminin yaptığı en iyi iş borç yönetimidir.

Evet başkan ve yönetimimiz kibirliler, evet siyasete göbekten ve aklınıza gelecek sair bütün uzuvlarından bağlılar, evet içlerinde de birlik değiller ama en önemlisi HIRSIZ değiller.
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Elinde hazır sermayen de (değerli futbolcular) varken hazırı tüketinceye kadar altyapıya, sahalarına, hocalarına, sağlık ekibine, futbolcu arama komitene felan ilkin parayı gömecektik. Kurumsallık profesyonellik diye boşuna kı.ımızı yırtmıyoruz. Çok kefeli terazi gibi bu iş. Bir yerden bir yeri eksik bırakırsan terazinin kefeleri tepe taklak oluyor. Futbolcu parlatıp satabilmen için de elinde iyi bir takım olacak ki futbolcularının değeri düşmesin, yükselsin. Yani bu işi sürdürebilmek için takımın da futbolcu öğütmeyecek. Her şeyi bir kenara koyuyorum daha biz elimizdeki ana sermayeyi koruyamıyoruz. Sakatlıktan kırıldı geçti takım. Elimizde kala kala şimdi Üğürcan kaldı bir de geliştirebilirsek Abdülkadir.
                      En son My tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 10:26.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Sayın Ağaoğlu Sayın Usta 'nın son zamanlarında yaptığı gibi artan euro kuruna sığınarak sözcük oyunları ile kendini başarılı göstermeye çalışıyor....

Seninle ticaret yapalım Faik, sen bu işten anlıyorsun. Bak alınan futbolcuyu TL'den, satılanı Euro'dan hesaplayan ekipten olduğun için basit cümlelerle yazıyorum:

Seyirci geliri TL, takımın yarışın içine girmesiyle artsa da son 6 aydır da yaklaşık 0 TL. (TL'ye göre zarar, dövize göre büyük zarar: Yönetime suç isnat edilemez, bilakis korona öncesi dönem için artı yazar)
                        Forma geliri TL, adet bazında satış rakamları tarihi zirvede. (TL'ye göre kar, Dövize göre kara geçtiği şüpheli: Yönetime artı yazar)
                        Yayın geliri sabit kurdan ödendiği için TL. (Dövize göre büyük zarar: Yönetime artı veya eksi yazmaz)

Oyuncu alım satımında kulüp yabancı kurdan hesaplandığında artıda. (TL'ye göre büyük kar: Yönetime artı yazar)
                        Sponsor geliri, yabancı kurdan hesaplandığında önceki dönemlere göre aşağı yukarı aynı. (TL'ye göre kar: Yönetime artı veya eksi yazmaz)
                        Oyuncu maaşları önceki dönemlere göre azalsa da para tutan kısmı dövize bağlı. (TL'ye göre büyük zarar, dövize göre minimal kar: Yönetime suç isnat edilemez, bilakis, yeni verilen sözleşmelere bakıldığında artı yazar)

Şimdi dilersen soldan oku, dilersen parantez içine gir, dilersen TL alış Euro satış manipülasyonu yap; yönetimin finansal anlamda yapabileceğini yapmış olduğu ayan beyan ortada. Sözcük oyunu yok yani aslında, bilgiyi alanın tefekkür hususunda lakayıt davranması var.

Uganda Şilini de son 5 seneye bakıldığında TL karşılığı olarak 2.5 katına çıktı bu arada.
                        Naber?

Yorum

• Trabzonspor'un borcu değil kadro kalitesi son 1 yılda yarıdan fazla azaldı....

Eğer Uğurcan'da satılır ise Şampiyonluğa oynayan takımdan kümede kalma savaşı veren bir takıma evrileceğiz bunun farkındayız umarım....

Yorum

• O halde diyorsunuz ki Novak'a senelik 2 milyon euro verilseydi, Sosa'ya da 3 milyon euro verilseydi de ekonomiden daha güzel vursaydık şu Ağaoğlu'na.

Yönetimin hataları elbette var, daha geçen hafta Beşiktaş maçından sonra yönetime yazdığım bir mesaj yüzünden ceza alan biri olarak söylüyorum. Bu yönetim 2. liği başarısızlık olarak gösterecek kadroyu kurdu ve geçen sezon gururla sokaklarda dolaşmamızı sağladı.

Bunlara rağman Euro bazında neredeyse yarı yarıya azalan borç TL çok değer kaybettiği için TL bazında hafif artış var gibi görünüyor.

Eğer bunu bile başarısızlık olarak görüyorsanız, kusura bakmayın ama ben burada art niyet ararım.

Hadi kolay gelsin.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal, Aykut Demir, Tolunay Kafkas, Özer Hırmacı paraları, kapatılan fifa dosyaları, en önemlisi de yöneticilerin artık borçtan sorumlu olmaları. Onca hata yapan ve bu borçla siyasete bağlanmaya mecbur olan Ağaoğlu ve yönetiminin yaptığı en iyi iş borç yönetimidir.

Evet başkan ve yönetimimiz kibirliler, evet siyasete göbekten ve aklınıza gelecek sair bütün uzuvlarından bağlılar, evet içlerinde de birlik değiller ama en önemlisi HIRSIZ değiller.
                              Umarım borcu bitirdikten sonra iho gibi gelip buyun yapılanları bir kalemde silmez.

Yorum

Merhabalar değerli dostum...

Sayın Ağaoğlu Başkanlığı 8 nisan 2018 tarihinde kazandı.

31 Mayıs 2018 tarihli faaliyet raporuna göre

kısa vadeli : 625 milyon

uzun vadeli borcumuz ise : 475 milyon tl idi....

toplam borcumuz ise : 1 milyar 100 milyon tl idi....

şimdiki borcumuz ne kadar : 1 milyar 183 milyon tl....

Başkanımız ise bu rakamı neredeyse 2 kat artan euroya ve daha kasamıza girmeyen Sörlothun transferinden gelecek parayıda gelmiş gibi ekleyerek yarıya inmiş gibi gösteriyor....

38 milyon euro oyuncu satışına , sponsorluklara , yayın gelirlerine ve diğer bütün gelirlere rağmen rağmen borcumuz gram azalmamış....hatta azda olsa artmış....

ortada maddi anlamda bir başarı hikayesi filan yok. sadece ziraat bankası ile kredi anlaşması imzalanarak kısa vadeli borçlar uzun vadeye ötelenmiş ve kısa vadeli nakit ihtiyacı azalmış o kadar

Umarım tüm birikimlerinizi, yatırımlarınızı Türk Lirası cinsinden yapıyorsunuzdur Faik Bey, bu kafa ile hesaptaki 1000 liranız 10 yıl sonra 1500 lira olursa sizden iyisi yok 😁😁 Sabah sabah güldürdünüz. İyi forumlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X