Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorloth alındığında kimsenin küfür ettiğini hatırlamıyorum. Yalandan bir şey bulmuş kendine hep ona sığınıyor.

Halini pek iyi görmüyorum. Kendini de takımı da tüketiyor.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorloth alındığında kimsenin küfür ettiğini hatırlamıyorum. Yalandan bir şey bulmuş kendine hep ona sığınıyor.

Ünal Hoca konusunda Şehit Ailesini referans vermesinden sonra bunlar bana normal gelmeye başladı.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal Hoca konusunda Şehit Ailesini referans vermesinden sonra bunlar bana normal gelmeye başladı.
        Twitter'da sevilen bir abi Ahmet Ağaoğlu için ''Sahne adamıdır, iyi oynar'' demişti. Haklı çıktı maalesef.

Yorum

• Sosa da gider Novak da gider sorloth da gider. Bu dünyanın en normal şeyi. Ama bu oyuncular bir günde mi gider? Sen sosa artık bu takımda olmayacak kararını verdiğin andan itibaren yerine bir adam bulacaksın. Altı ayda altı yüz tane adam bulursun. Novak hakeza. Dünyada sol bek yokmuş gibi gidip marlonu alıyorsun. Trondsen ile sosanın gerçekten bir alakası var mı? Yetenek benzerliği. Başka şey takım liderliği başka şey. Üstelik bu adamlar en pis rakibine gidiyor. Yerlerine gelen sözde adamlar daha maça çıkmadan sakatlanıyor ki biri sezonu kapattı. Yine sözde ikinci forvetin kronik sakat. Her sene bir satış diyorsun e zaten elinde bu potansiyelde adamlar var. Onların değerini yükseltecek ilk on bir oyuncuları almak yerine saçma sapan transferler yapıyorsun. Ben konu hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim ama adım gibi eminim ki bu bir iletişimsizlik problemi. Novak ve sosa ile ne şekilde anlaşmaya çalıştık? Her yandan talibi gelecek sorlotha yeni bir sözleşme önermeye çalıştık mı? Bak fener açıktan para verdi aldı adamları. Sense kurduğun güçlü kadroyu ki - ustanın hakkı yenemez burada - kendi elinle parçaladın. Adam çıkmış yabancı aidiyet göstermez diyor ya rabbim şu kafalara bak. Sorloth daha kısa süre önce sözleşmem var diyen burada mutlu olduğunu söyleyen adamdı. Ne oldu da bu adam telefonlara bakmaz oldu? Her iş rüzgara kapılarak olmaz. Rüzgar dediğin şeyin bile bir katalizöre ihtiyacı vardır. Zaman zaman da o rüzgarı durduracak duvara. Ünal karaman - teknik becerisini eksik bulsam da - bu iş için biçilmiş kaftandı. Daha doğrusu en iyi yaptığı iş buydu. Onu gönderdikten sonra takımı tanıyor diye o profil ile hiç alakası olmayan biri geldi. Sonra da onun yine o profile hiç alakası olmayan başka biri geldi. Ayrıca avcı'nın da bu profile ilgisi yok yani o da yanlış tercih olurdu. Bu tercihler ne zaman doğru olur? Kulüp olarak her anlamda profesyonel olur. Yani kendi rüzgarını kalite ile oluşturursan teknik direktörün de tek işi takımı yönetmek olur. Biz böyle bir takım değiliz ama teknik direktörümüz profesyonelliğin ülkesinden geliyor. Söyleyecek çok şey var ama ben çok yoruldum. Aynı şeyleri konuşmaktan yazmaktan ve dinlemekten acayip yoruldum.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sorloth alındığında kimsenin küfür ettiğini hatırlamıyorum. Yalandan bir şey bulmuş kendine hep ona sığınıyor.

Kardeşim Twitter, instagram küfürden yıkılıyordu şimdi bilmesek neyse. Bu taraftarın da böyle bir lanet huyu var işte.

Ben şahsen bela okumuştum. Allah affetsin.
            En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 14.09.2020, 13:47.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeşim Twitter küfürden yıkılıyordu şimdi bilmesek neyse. Bu taraftarın da böyle bir lanet huyu var işte.

Ben şahsen bela okumuştum. Allah affetsin.
              taraftar anlık yaşar, bugün küfreder, yarın sever. Ben şimdi lanet okuyorum ama haftaya yine maç izlicem günaha gireceğimi bile bile. Takım 10 hafta kaybetsin, 11. hafta yine izlicem maalesef.

Taraftardan aklı selim olmasını beklemeyeceksin,. Klüp, twittera, kahveya bakarak yönetilmez. Sen önceden bunu demiştin de şimdi bunu diyorsun diye taraftarla inatlaşılmaz.

Senin yönetim olarak bir planın vardır, uygularsın. Şimdi bana geçen yıl devre arasından beri hangi plandan söz edebilirsiniz.

Kupayı aldı diye, tek maç kazandı diye adam hoca yapılır mı?Bu mudur plan, proje?

Yorum

• Erdal Hoş'un tüm söylediklerine hepimiz katılıyoruz herhalde, üstüne de eklenecek çok şey var. İzlemeyen kaldıysa link

Yorum

• Başkan pandemi dönemi başı itirabıyla şampiyonluğa kilitlenmek motivasyonu diri tutmak vb. amaçlarla Trabzonda çok uzun bir süre kaldı. Bu ona fazla gelmiş olacak ki sonrasında kendisine tatil verdi sanıyorum. Geçen -hatta bomboşşş geçen- 2 ayın başka özeti olamaz. Bunca güvenin sonu hayal kırıklığı

Yorum

• Tırnaklarıyla kazıyarak elde ettikleri başarıları hiç ediyorlar. Yazık !!
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Klup yabancılara satılmadıkça başka Türk veya Trabzonlu başkan gelir aynı şeyleri yaşarız. bir farkı olmaz .klup satılmalı
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        taraftar anlık yaşar, bugün küfreder, yarın sever. Ben şimdi lanet okuyorum ama haftaya yine maç izlicem günaha gireceğimi bile bile. Takım 10 hafta kaybetsin, 11. hafta yine izlicem maalesef.

Taraftardan aklı selim olmasını beklemeyeceksin,. Klüp, twittera, kahveya bakarak yönetilmez. Sen önceden bunu demiştin de şimdi bunu diyorsun diye taraftarla inatlaşılmaz.

Senin yönetim olarak bir planın vardır, uygularsın. Şimdi bana geçen yıl devre arasından beri hangi plandan söz edebilirsiniz.

Kupayı aldı diye, tek maç kazandı diye adam hoca yapılır mı?Bu mudur plan, proje?
                        E adam da Twitter a bakmadan yönetiyor işte, senin dediğinle çelişiyor mu?

Yorum

• Şeffalıkla övünürken geldiğimiz nokta çok ama çok acı. Sörloth sozlemesi konuşulurken ayarlardır net bir açıklama yapılmamasından altındaki saçmalık belliydi zaten. Bin kere canlı yayına çıkıyorsun çık anlat, kim sana ne diyecek ne ile suçlayacak. Para yok almıyoruz, şu satacağız bunu alabiliriz anca de. Açık ol net konuş, kimsenin seninle derdi olmazdı o zaman. Bir adamın sözleşmesini bile gizlemeye çalışıyorsunuz yahu. Neyse o imzalamışsın işte.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            E adam da Twitter a bakmadan yönetiyor işte, senin dediğinle çelişiyor mu?
                            E adam twitter gündemine cevap verip duruyor ama. O küfretmiş de bu bunu demiş de falan filan.

Aynısını Ünal hoca gidişinde yaptı. Gelen tepkiler için, istanbul merkezli paralı troller mesaj atıyor dedi adam yaa, sanki istanbul'da hiç TS taraftarı yokmuş gibi. Sonra gitti Şehit ailesi de beni destekliyor diye saçmaladı.

Kendisi taraftar tepkilerine cevap vermek zorunda hissediyor ve taraftarla iletişim kurarken kullandığı dil felaket, felaket.

Yorum

• Hala istifa etmedi mi? Haydi da.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala istifa etmedi mi? Haydi da.
                                6.haftadaki Sikebahce maçını bekliyor muhtemelen bu taraftar seni o maçtan sonra sen istifa etmesen bile o klüp binasından çıkartmaz tarihe geçecek bir hezimet olacak bak daha 4 hafta var şimdiden söylüyorum ben bunu bekleyip görelim...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X