Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 yıl üstüne kupa aldı! Büyük başkan!

Yorum

• 1 aydir mac yapilmayan zemin nasil bukadar kotu olabilir

Yorum

• Hadi yallah

Yorum

• istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yaptiğin hainlikte boğul ağaoğlu
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bariz şekilde zayıf kadro. Ona rağmen bir çözüm bulamadın. İnsan en kötü oyuncu kiralar onuda yapmadın. Başaramadın, istifa et git.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İskeleti bozmayacaklardı ortada hayalet var , lütfen istifa daha fazla tatsızlık çıkmasın !
                TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Ligin 1. Haftası
                  Takımın hali ortada. Rezalet gün yüzünde.
                  Yönetim , panik transferleri yapacağına istifa etsin .

Yorum

• Bu hafta içi en az 4 işe yarar transfer yapmayacaksaniz bırakın gidin. Transfer sezonu bitmeden iş yapacak bir yönetim gelsin

Yorum

• Başkanı tebrik etmek lazım; şampiyonluğa oynayan takımı bozup kümede kalmaya oynayacak takım kurmak gerçekten inanılmaz bir başarı. Yalnız kötü bir haberim var Sayın Başkan; bu takımın kümede kalmak için bile takviyeye ihtiyacı olacak. Aksi takdirde küme düşerek adını Trabzonspor tarihine kara bir leke olarak yazdırırsın bilmiş ol.

Yorum

• Geçen yıl 11 de oynayan sosa , da costa , sorloth, novak yok
                        perreira sakat. mensah ı şu Bjk şu parasızlıkla alabildi.

Adam gibi iki stoper bir orta saha bir forvet alacaktın. gerisini alt yapı idare ederdi.
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• o yöneticilerin ve sen hatırlanmayacaksın ama Patronum ben diyerek gönderdiğin Ünal Karaman her zaman bu takımda yer alacak Sayın Ahmet Ağaoğlu.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Lami cimi yok ya. 34 senelik ömrümde böyle rezillik görmedim. Ligin ilk maçında sağda serkan solda abdurrahim stıper yok ortasaha sıkıntı golcu yok. Rezillik ya. Sahada resmen amatör lig takımı var. Bize kimse bunu yaşayamaz. Başlatmayın ekonomisine de bilmem nesine. Muharrem ustanın kursugu kadroya tutan birkaç transfer ile 2 sene idare etti. Sonuçta gelinen nokta felaket durumda. Bu saatten sonra bu kadroya nasıl takviye yapacaksın da maç kazanacak.
                            Bırakın ya böyle rezillik olmaz.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Sı.tık arkadaşlar. Öyle böyle değil. Eğer bu işin içinde bir ihanet, bir sabotaj yoksa tarihimiz boyunca görebileceğimiz en büyük gerizekalılıklarla karşı karşıyayız.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• bak orada uğurcan, ekuban, wakaeme, ömür falan kalmış onları da gönder başkan fazla bize bu lüks!
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X