10 yıl üstüne kupa aldı! Büyük başkan!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Yaptiğin hainlikte boğul ağaoğluTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Başkanı tebrik etmek lazım; şampiyonluğa oynayan takımı bozup kümede kalmaya oynayacak takım kurmak gerçekten inanılmaz bir başarı. Yalnız kötü bir haberim var Sayın Başkan; bu takımın kümede kalmak için bile takviyeye ihtiyacı olacak. Aksi takdirde küme düşerek adını Trabzonspor tarihine kara bir leke olarak yazdırırsın bilmiş ol.
Yorum
-
o yöneticilerin ve sen hatırlanmayacaksın ama Patronum ben diyerek gönderdiğin Ünal Karaman her zaman bu takımda yer alacak Sayın Ahmet Ağaoğlu.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Lami cimi yok ya. 34 senelik ömrümde böyle rezillik görmedim. Ligin ilk maçında sağda serkan solda abdurrahim stıper yok ortasaha sıkıntı golcu yok. Rezillik ya. Sahada resmen amatör lig takımı var. Bize kimse bunu yaşayamaz. Başlatmayın ekonomisine de bilmem nesine. Muharrem ustanın kursugu kadroya tutan birkaç transfer ile 2 sene idare etti. Sonuçta gelinen nokta felaket durumda. Bu saatten sonra bu kadroya nasıl takviye yapacaksın da maç kazanacak.
Bırakın ya böyle rezillik olmaz.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
Sı.tık arkadaşlar. Öyle böyle değil. Eğer bu işin içinde bir ihanet, bir sabotaj yoksa tarihimiz boyunca görebileceğimiz en büyük gerizekalılıklarla karşı karşıyayız.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum