Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu’nun maalesef planı yok, Sörloth ve Ekubanın tutması, altyapının patlaması ŞANSI oldu

Hüseuin ve Newton kararı bu işlerde YÖNETİLDİĞİNİ gösteriyor

Ama maalesef Trabzonun son 10 yılının en iyi Başkanı, durum vahim ötesi
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• kameralarin baktigi tribüne buyuk bir. gorysel yaptir baskan. görüntü şık olsun.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu aralıık ayında sağlam bir başkan adayı ve yönetimi aday olursa ahmet ağaoğlunun işi zor olur çünkü geçen sezon kaçan şampiyonluk tamamen onun eseri .

Yorum

• Hayal kurmayın boş yere benden demesi Sonraki başkan adayı büyük olasılık Alp olur. Sakal mı bıyık mı artık seçim sizin. Hangisine tükürürseniz artık.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Camianın olmasa bile yönetimin birlik görüntüsü vermesi lâzım. Alanya'daki kovalamacadan sonra ortalıkta kimseler yok.

Hayır olur inşallah...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu aralıık ayında sağlam bir başkan adayı ve yönetimi aday olursa ahmet ağaoğlunun işi zor olur çünkü geçen sezon kaçan şampiyonluk tamamen onun eseri .
              Sağlam bir başkan adayı hiçbir seçimde olmadı ki. Gökten zembille inmezse yine olmayacak.

Bu arada Sörloth alındığında bu adamı 3 milyon kar ile satacağız deseler taraftar bir tarafı ile gülerdi. Şimdi suçlu Ağaoğlu oldu.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sağlam bir başkan adayı hiçbir seçimde olmadı ki. Gökten zembille inmezse yine olmayacak.

Bu arada Sörloth alındığında bu adamı 3 milyon kar ile satacağız deseler taraftar bir tarafı ile gülerdi. Şimdi suçlu Ağaoğlu oldu.
                müdür siyeset mi dersin damat mı dersin artık bilemiyorum ahmet ağaoğlunu kim çıkardıysa gene çıkartılacak bir adam bulurlar ben shotlot dan bahsetmedim onu zaten yani sözleşmeyi kimse bilmiyor bu konuda yorum yapamıyoruz ama tek bildiğim bişey varsa geçen sezon kaçan şampiyonluğun baş sebebi ahmet ağaoğlunun yaptığı yanlış hoca tercihleridir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali Koç, bu sene büyük oynuyor. Zaten sponsorluklarıyla Fenerbahçe'yi kendine mahkum etti, kolay kolay kovamazlar onu ordan.
                  Şimdi de Anadolu takımlarına "gelin formalarınızı Fenerium'da satalım." teklifi yapmışlar "dayanışma" adı altında. Fenerbahçe aracılığıyla diğer takımlara gelir yaratacak. Peki gelirini, forma satışlarını fenerbahçe'ye borçlu olan kulüpler ne yapar? Olağan ya da olağandışı gündemlerde fenerbahçe'yi karşısına alır mı daha?
                  Bizimkiler de izlesin. "emir büyük yerden geldi" diye tff'nin fenerbahçe'ye transfer yaptırmasına da ses etmiyorlar nasılsa. biz limitlere uymaya devam edelim, onlar kuralı kendine uydursun.
                  Forma satışından gelir felan sağlayamaz. Birazda gösteriş. Göztepe formasını sanmıyorum ki satsınlar ya da Göztepe izin versin.Göztepe de oturan birisi olarak söylüyorum. Ama amaç tamda sizin dediğiniz gibi.
                  Şimdi Emre Belözçocuğu ve Acun sayesinde hükümetle arası da iyi. Fotomac a bakın. Emre ye övgü dolu. Kasımpaşa köpekliğini ilan etti. Başakşehir emre ye video yayınları. Antalya ve Alanya da siyasetten fenerli. Sivas ı anlatmaya gerek var mı ? Hatta bence Bjk bile öyle.(sadece gözlem emin değilim)
                  Anadolu takımları fenere yatmaya hep hazır emin olun. Bu ligde fener iddalı iken Ts nin şampiyon olması çok zor.
                  Ayrıca harcama limitini felan sallamıyorlar. Nihat ın da karşı çıktığına felan bakmayın. Şu anki kadro ile limiti 3 kez takla attırdılar bile.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Lig başlıyor. Ağaoğlu bu zamana kadar uyudu. Beceriksiz herif. Bir stoper bile transfer edemedin.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      müdür siyeset mi dersin damat mı dersin artık bilemiyorum ahmet ağaoğlunu kim çıkardıysa gene çıkartılacak bir adam bulurlar ben shotlot dan bahsetmedim onu zaten yani sözleşmeyi kimse bilmiyor bu konuda yorum yapamıyoruz ama tek bildiğim bişey varsa geçen sezon kaçan şampiyonluğun baş sebebi ahmet ağaoğlunun yaptığı yanlış hoca tercihleridir.
                      Arkadaş ne yanlış hoca tercihi. Siyaset dur dedi takımda durdu. Bu kadar basit.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Eleştirilecek çok şey var; fakat genelde bir iyiye gidiş var.

Zaten bu düzen bizi şampiyon yapmıyordu.

Otobüs sırtında gezen bir başkan vardı.

Uzun zamandır kupa kazanamıyorduk.

Ekonomi yokuş aşağı gidiyordu.
                        ...

Yorum

• Futbolda Stoperin anlamını anlamayan biri!! Stoper bir santrafor gibi önemli. Böyle adamı Başkan seçiyorlar. Stoper nedir bilirmisin Ağaoğlu?

Yorum

• Lig başlamadan sakatlıklar başladı.

Hadi geçmiş olsun.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tamamiyle bal yapmayan arı. Çık bi açıklama yap mali tablomuz bu de şu de bunu yapabiliriz bunu yapamayız de ama Beşiktaş’ı yenelim bakın görün hemen çıkar tvlere
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Sosa dışında kadroyu koruyup iki stoper, iki orta saha takviyesi yapması gereken ama bunu beceremeyen kişidir. Hadi Novak'ı da kabul edelim, istediği ücret takım içi dengeleri bozar diyelim. Ama ne aldığı sol bek sol bek ne de aldığı orta sahalar giden adamların (Sosa, Ndiaye) kalitesinde. Takımın iki yıldır en zayıf karnı olan stoperler halen aynı şekilde duruyor, adam satmayı bile beceremedi. Üstelik doğru dürüst bir sağlık, kondisyoner ekibini de hala kuramadı ki aldığı düşük kalite adamlar da iki idmandan sonra sakatlanmaya başladı.

Ahmet efendi, iyi başlamıştın, ben de sana güvenmiştim ama anlaşılan bu iş senin boyunu aştı. Nevzat Aydın'a bırak şu görevi ve git. En azından üç beş kuruşu cebinden çıkarır verir de son dönemeci dönecek bir kadro kurar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X