Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• agaoglu eger sikecilere 1 futbolcu daha kaptirirsa ki bu nwakaeme olma ihtimali var isi biter
    tarihe kara harflerle yazilir
    sikecileri calismis baskan olarak

nerden nereye agaoglu isin bitmek uzere

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne sözleşmeler sözleşme ne yönetim yönetim. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Öyle sıkacam böyle sıkacam diye diye avrupa kapısınıda kapattırdı kendi egoları yuzunden. Cocuktum Ogun ve Abdullah aynı anda şikecilere gittiğinde hazmedememiştik. Hani Sosa mutluydu Novak?Mutlu adam niye başka yere gidecekti öyle diyordun noldu ? Butun sezon emek vermiş adamlara şampiyonlar ligi kapılarını kapatıp emeğini çöp edersen öyle arkalarından bakarsın. Daha dur Nwakaeme de şikecilere giderse rekoru sen kırmış olacaksın 25 30 sene sonra.Şikecilere 3 as oyuncusunu kaptıran başkan olarak !!!!
      aynen renktas
      ben agaoglunun fenerli oldugundan suphelenmeye basladim
      nwakaeme giderse agaoglu da yonetime girsin sikecilerde yakisir

Yorum

• unal in gitmesi politik degilse ben ne olayim
        reis in parmagi yoksa ben ne olayim

Yorum

• nasil bir taraftar profilimiz var anlamis deyilim.

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen renktas
            ben agaoglunun fenerli oldugundan suphelenmeye basladim
            nwakaeme giderse agaoglu da yonetime girsin sikecilerde yakisir
            yazik cok yazik...

Yorum

• Sana tek sorum: Neden futbol?

Yorum

• Türkiyenin en değerli ilk 3 ü TRABZONDAN

Liste başarıyı özetler...
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  unal in gitmesi politik degilse ben ne olayim
                  reis in parmagi yoksa ben ne olayim
                  Hadi ya. Rizespora nasıl gitti o zaman?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sezon biterken takımı öne itecek, pasör ve topla kateden iki tane elit stoper lazım dedik

Henüz alınmadığı gibi o yer için isim de pek speküle edilmiyor.

Victor Ruiz-Donk yapsalar bile kafiydi.

6-8'de Flavio, Trondsen, A.Parmak ve Guilherme var.

Her iki kanatta oynayabilecek bir isim ve iki stoper alınmalı.

Marcone iyi çıkabilir ama ön libero oyuncusu almak için Guilherme gitmeli.

Yorum

• Ağaoğlu şikecilere futbolcu kaptırmıyor beyler?

İteliyor!

10. Hafta bu novağın orta yaptığını gören var mı veya sosa neden bu kadar temposuz diye soran fenevlileri görüp zevk alacaksınız, az sabır...
                      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Bu takım 35 Lik sosa ile toparlanmadı, en başta ekonomik sorunları hızla düzene sokan başkanla, sonrada ekubanla nwakaemeyle, sörlothla, Uğurcanla, ömürle toparlandı. Sosa o vasat haliyle 3.2 m euroya oynadı yaptığı abiliğide gördük.

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bitmeyen transerler,aciklanmayan kamp ve hazirlik maclari plani,
                          Degismeyen saglik kurulu,belli olmayan hocanin yardimcilari,avrupadan men,sonu kötü biten lig yarışı,sosa novak mevzulari,yapilamayan forma satiş lansmanlari,gecen seneye göre yakalanamayan sinerji,baskanin sessizligi,yönrtim icinde ki catlak iddialari, yönetimin siyasi kanadi ve My Alp in talimat üzerine yeni bir yapilanma girisimi adina,Trabzonsporun bugünüňü çöpe atmasi.
                          Buradan 2021 sezonu adina,böyle bir baslangictan güzel bir hikaye cikmaz.

Keske tek sikintimiz 3 gündür imza atti denilen,flavionun bi türlü gelememesi olsa.
                          Ben bizim taraftar kadar vuralım yıkalım yok edelim heveslisi bir taraftar grubu görmedim. Bu taraftar profiline rağmen Trabzonspor Süper lige çıktığından beri bir mütevazı Anadolu takımı olmasına rağmen fener ve Beşiktaş'tan fazla kupa almış. İnanılır gibi değil. Olabilecek bütün kötü senaryoları bir araya toplamaya devam edin siz, takım 2 yıldır tüm imkansızlıklara rağmen şampiyonluğu hak etti, ligin en değerli 3 oyuncusu bizde, ve 10 yılın üzerine kupa aldık. Şampiyonlukta gelecek o gün de köstek çıkmak için bahane bulursunuz şaşırmam. Yahu insan birazcık sonuç odaklı bakar olaylara, birazcık..

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bizim taraftar kadar vuralım yıkalım yok edelim heveslisi bir taraftar grubu görmedim. Bu taraftar profiline rağmen Trabzonspor Süper lige çıktığından beri bir mütevazı Anadolu takımı olmasına rağmen fener ve Beşiktaş'tan fazla kupa almış. İnanılır gibi değil. Olabilecek bütün kötü senaryoları bir araya toplamaya devam edin siz, takım 2 yıldır tüm imkansızlıklara rağmen şampiyonluğu hak etti, ligin en değerli 3 oyuncusu bizde, ve 10 yılın üzerine kupa aldık. Şampiyonlukta gelecek o gün de köstek çıkmak için bahane bulursunuz şaşırmam. Yahu insan birazcık sonuç odaklı bakar olaylara, birazcık..
                            Katılıyorum, kendi gerçeklerinde ve karşısındaki ahlaksız BİRLİKLE çok iyi mücadele eden başarılı bir Anadolu şehriyiz, hatta dünyada tekiz desem yeri...
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bu Fatih ismindeki kaşar gazeteci bozuntusu son dönemde bizim başkana kafayı takmış vaziyette. Fena mamalamış patronları bu kaşarı.

Yorum

• Fatih Yaytaylı kudurmuş gibi saldırdığına göre iyi yoldasın başkan.
                                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X