Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamsın başkanım.

arkandayız. Cahil cühelaya iki koyun güdemeyen adamlara laf yetiştirmene gerek yok.

seni savunacağız. Sosa ve novak yüzünden sana cephe alacak değiliz. Sosa ile novak da niyet olsa pereira gibi önceden imzalarlardı.

teşekkürler.

Yorum

• Newton ne yardımcılarını seçebiliyor ne de transferleri Anlaşırken masadaki konular kulüp yemek menüsü ve elektrik faturalarıydı sanırım.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Başkan doğru yoldasın.
        geçen yıl stoperlerimizden çok çektik,
        1 değil 2 tane ben stoperim diyen adam gibi adam almalısın.
        defansımız geçit vermezse her durumda golümüz oluyor rakiplere.
        bu sene yusuf sarıdan ciddi anlamda bir patlama bekliyorum.
        sadece kupa finalinde gerçek ömür gibi oynayan ömürdende beklentim büyük.
        yapılan veya yapılacak yeni transferlerimizin performansı çok etkileyici olacak

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Newton ne yardımcılarını seçebiliyor ne de transferleri Anlaşırken masadaki konular kulüp yemek menüsü ve elektrik faturalarıydı sanırım.
          Hem başkan hem teknik direktör. Newton, Başkan'ın yardımcısı. Ne haddine bir şeyleri seçmesi?

Ahmet Ağaoğlu'nun şampiyon olmaktan daha öncelikli konuları var. Tamamen maliyet odaklı düşünüyor. Kendisi ilk geldiğinde 3-4 sene bir şey beklemeyin dedi zaten. Avantadan sportif başarı gelirse ne âlâ. Gelmezse zaten ben demiştim diyecek. O yüzden oyna devam Adem. Elimize şanslar geçiyor ama başkanın sportif başarı gibi bir derdi yok. Teknik direktör getirmeyen bir Başkan'dan şampiyonluk beklemek hayal.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bu teknik ekip işi kabak tadı verdi hakikaten.

yeterince geç kalındı bugün yarın çözülmesi lazım artık.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• 2018 aralık onazi sakatlandı, 4. transfer dönemi olacak hala daha eksik bölgeyi kapatamadınız.

iki yılda 7 stoper transfer ettiniz, elle tutulur, tamam buna güvenilir diyeceğimiz bir stoper bulamadınız.

novak ile bir yıl önceden sözleşme uzatmak varken geç kaldınız ve en kıymetli oyuncularınızdan birini bedavaya rakibinize hediye ettiniz.

nwakame ve sorloth gibi transfer başarılarınız da bile yaptığınız sözleşmelerden dolayı taraftar her an bir sürprizle karşılaşırız tedirginliğinde.

kendi topuğunuza sıkmak bu olsa gerek.

Yorum

• Ligin kalite olarak en güçlü kadrosu bizde, market değeri hakeza.
                Gerisi bomboş laf. Kulüp tarihinin en iyi 3 başkanından biri.

Yorum

• İyice yonetme konusunda acziyete düşmeye başladı. Teknik ekipsiz takım olur mu ya? Ben böyle rezillik ne gördüm ne duydum? 6-8 yaş grubu yaz futbol okulu mu lan bu? Nerde İngiliz teknik ekip?
                  Sözleşme uzatamadigin adamı bir sene kala dehleyeceksin, şunu bir teamül olarak oturtamadik. Taraftarın endişe içinde oldugu süreçlerde başta başkan tüm yönetim arazi oluyor. Hiçbir konuda şeffaf değiller. Lan biz İstanbul takımı taraftarı değiliz ki, antrenmanda kullanılan huninin markasına kadar merak ediyoruz mk ruh hastası gibi. Bizi bilgiye boğmak zorundasınız. Adam olun..

Yorum

• Bitmeyen transerler,aciklanmayan kamp ve hazirlik maclari plani,
                    Degismeyen saglik kurulu,belli olmayan hocanin yardimcilari,avrupadan men,sonu kötü biten lig yarışı,sosa novak mevzulari,yapilamayan forma satiş lansmanlari,gecen seneye göre yakalanamayan sinerji,baskanin sessizligi,yönrtim icinde ki catlak iddialari, yönetimin siyasi kanadi ve My Alp in talimat üzerine yeni bir yapilanma girisimi adina,Trabzonsporun bugünüňü çöpe atmasi.
                    Buradan 2021 sezonu adina,böyle bir baslangictan güzel bir hikaye cikmaz.

Keske tek sikintimiz 3 gündür imza atti denilen,flavionun bi türlü gelememesi olsa.

Yorum

• Ne sözleşmeler sözleşme ne yönetim yönetim. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Öyle sıkacam böyle sıkacam diye diye avrupa kapısınıda kapattırdı kendi egoları yuzunden. Cocuktum Ogun ve Abdullah aynı anda şikecilere gittiğinde hazmedememiştik. Hani Sosa mutluydu Novak?Mutlu adam niye başka yere gidecekti öyle diyordun noldu ? Butun sezon emek vermiş adamlara şampiyonlar ligi kapılarını kapatıp emeğini çöp edersen öyle arkalarından bakarsın. Daha dur Nwakaeme de şikecilere giderse rekoru sen kırmış olacaksın 25 30 sene sonra.Şikecilere 3 as oyuncusunu kaptıran başkan olarak !!!!

Yorum

• sosa mutluydu evet , kendi de söylüyordu bunu , başkan burda kimseyi kandırmadı . pandemide sabah akşam birlikteydi takımla , dolayısıyla sosa ile de . böyle bir durum gözlemlemese ya da konuşmamış olsalar telafüz etmezdi .

adama bizim verdiğimizden çok daha fazla teklif yaptı fb, bunu kabullenmek gerek .başkanın ön göremeyeceği şeyler bunlar . bir de tabiki istanbulun cazibesi .
                        yabancı futbolcuların yanar döner olduğunu atlamamak da gerek tabiki ama transfer denince eş menejer vs gibi bileşenler olduğu müddetçe bu durumlar olağan .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Net olarak 2 senedir başarılı idi. Ama 3 ayda hepsi gitti
                          Başkan bazen yalan da söyledi.
                          1- Onazi zamanı en güzel futbolu oynarken , o oyunun en iyi adamı onazi iken yerini bir türlü doldurmadı.
                          2- Kendi demedi mi Siz şampiyon olun ve Avrupa ya göndermek benim boynumun borcu diye. sonra kıvırdı ifm de hak arayacağım diye.
                          Demek ki bu olaydan uzun süredir haberi var. Neden çözüm üretmedi.
                          3- Novak konusunda çok hata yaptı. Çocuk her yerde söylüyor gecen sene gelse zaten imzalardım diye.
                          Sosa konusunda çok hata yapmadı. Tek hatası bence bir sene evvel halletmemesi. Sosa bunu kandırdı bence. Sosa çok büyük kayıp değil ama Novak oyun sisteminin tam parçası idi. Sağlı sollu gelmemizin yarısı idi.

Bakın nwakame ve sorloth meselesini halletmezse yine başı ağrır. Ben zaten nwakeme için 6 milyonu az bulmuştım. seneye de sorloth elimizden 9 milyona gider aval aval bakarız.
                          Tamam seviyoruz felan ama bu adamlar 15 yıl top oynayacak hayatı boyunca yiyecek belki. yani fazla verene yaşam koşulları sunana gider anlayın
                          Şikecileri çok sevdiğinden gitmiyorlar. Hem para hem şehir tercihi.

Bu arada futbola Acun denen ib. ne nin gayri ahlaki mudahalelerinin durdurulması gerekir. Herif fenere yardım topluyor. sosa ya özel uçak yollluyor. nwakanında aklını çelmişte olabilir.
                          Kim bu lavuk. Fb ile Koç un arasının hükümet ile iyi olmasından sorunlu. Emre de aynen böyle
                          Ts olarak , Trabzonspor olarak bu acun a bir tepki gösteren yok ya ,,, yazıklar olsun bize
                          Dikkat edin atv kanallarındaki emre övgüsünü.
                          D
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• Sırtınızda küfe olmayınca her şey kolay...

Yorum

• ahmet ağaoğlu başkan değil de iyi bir futbol şube sorumlusu olabilirdi.. futbolcularla iletişimi iyi.. kamp seyahat vs hiç ihmal etmiyor.. bizim abdurrahim albayrakımız olabilirdi.. ama başkan olarak seviyeyi bir tık düşürdü maalesef..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ahmet ağaoğlu başkan değil de iyi bir futbol şube sorumlusu olabilirdi.. futbolcularla iletişimi iyi.. kamp seyahat vs hiç ihmal etmiyor.. bizim abdurrahim albayrakımız olabilirdi.. ama başkan olarak seviyeyi bir tık düşürdü maalesef..
                                Gören de camianda Perez'ler, Uli Hoeness'ler kol geziyor zannedecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X