Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyice flulaşmaya başladı gözümde.

Yorum

• Rekabete giriştiği, pazarlıkta bulunduğu veya herhangi bir şekilde muhatap olduğu kişiyle yaka paça kavgaya tutuşmayan adamı hain ilan etmek gibi bir anlayış türedi memlekette. İç siyasette, dış siyasette, sporda, ticarette, sokakta, okulda; her yerde, her konuda bu böyle.
      Naber?

Yorum

• Klasik Ttrabzonspor başkasını, 1 sezon iyi işler yap sonra egon tavan yapsın...

Yorum

• Kısır döngü devam ediyor. Orta sıralarda takımı al, sonraki sezonlarda şampiyonluğa oyna, şampiyonluğu kaybedince kadroyu dağıt ve lige kötü başlayınca kongre kararı al. Lige umarım kötü başlamayız yoksa kaçınılmaz son seni bekliyor.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alır twitter'da instagram'da koç ile dalga geçiyor dersin ama videonun öncesini izlediniz mi?

Orda bu rakamların yanlış olduğundan, basında bahsedilen rakamların yanlış olduğundan, Ağaoğlu'nun Koç'u arayıp rakamların yanlışın olduğundan ve Ali Koç'un da bu yüzden teşekkür ettiğinden bahsediyor. Burada dediği biz 700 verMİŞİZ, siz 3.5 milyon verMİŞSİNİZ derken "Güya Vermişsiniz" diyor.

Yani Bektaşi cumaya gitmiyormuş, sormuşlar neden gitmiyorsun. Parmağıyla kiyapta bir yere bastırıp göstermiş. "...Camiye gitmeyiniz." Burda öyle yazıyor demiş. Yanındakiler de e parmağını kaldır öyle oku demişler. "Abdestsiz camiye gitmeyiniz"
            Paylaşılan videoya yorum yaptım, öncesi ve sonrasını bilmiyorum, twitter hesabım yok...
            O zaman paylaşan bir zahmet işin aslını astarını söyleyecek biz de bilgi sahibi olacağız.
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Konuştukça kredi kaybediyor. Az laf çok icraat.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Paylaşılan videoya yorum yaptım, öncesi ve sonrasını bilmiyorum, twitter hesabım yok...
                O zaman paylaşan bir zahmet işin aslını astarını söyleyecek biz de bilgi sahibi olacağız.
                Gazetedeki haberi söylüyordu hocam. "Hem limit yok hem benim alacağım adama şu kadar verdiler" haberini yalanladı. Yani bizim başkanın yapacağı açıklamaları gs başkanı yapıyor, bizim başkan ise kimin açıklamalarını yapıyor bilmem.
                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 13.08.2020, 13:08.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Size karşı agresif yazmışım gibi olmuş. Özür dilerim amacım o değildi başkana olan hırstan öyle olmuş kusuruma bakmayın Konuşmanın tamamı da bu. Camiaya her türlü hakarette bulunan ve kulübün herhangi bir yararına olmayan kişi ile böyle konuşmak çok yersiz.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://mobile.twitter.com/hamzacebi...714230784?s=19

Size karşı agresif yazmışım gibi olmuş. Özür dilerim amacım o değildi başkana olan hırstan öyle olmuş kusuruma bakmayın Konuşmanın tamamı da bu. Camiaya her türlü hakarette bulunan ve kulübün herhangi bir yararına olmayan kişi ile böyle konuşmak çok yersiz.
                    Yok abicim, öyle anlamadım ben
                    Sıkıntıyok...

Başkan ağır saçmalamış, evet, yazık...
                    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.08.2020, 13:58.
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kafa ile başarıyı daha çok bekleriz. Şike mevzusu oldu bitti. Bundan sonra da değişmeyecek.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orada söylediklerinden bağımsız olarak ne demişse demiş fakat koç ile birlikte basının karşısına çıkıp demeç vermesinin mantığı ne? Adam tüm sezon boyunca sana saldırmış, olmadık iftiralar atmış ve seni her türlü itham etmiş. Kişisel olarak arkadaşıdır bilemem ama kafası çalışmayan bir adam değil bizim başkan. Hiç mi camianın hassasiyetlerini gözetmez?
                          Adam baş düşmanımıza (evet düşman, konu Trabzonspor olunca ağzından zift akıyor) sırnaşmış, dün örtülüden vatandaşın hakkını yediğimizi ima eden it oğlu it ile dip dibe kameralara kakara kikiri yapıyor. Bu tür adamlarla hiçbir mücadeleyi kazanamayız. Sahada hakeme itiraz etmeyen futbolculara kızıyoruz bir de.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne alaka şikeyi de yıktılar başkana ya helal olsun. İstiyorlar ki bir İHO gelsin orada çatır çatır koçu madara etsin değil mi? Öyle olunca da alamadık kupayı ama en azından dik duruş sergiledi değil mi? Sonra ne oldu tabelaya bakmak akıllara geldi mi? Yok ve kaçınılmaz son. Bu tür şeylere takılıp yeni İHO'ların önünü açmamak gerek tabela önemlidir
                            En son acan61 tarafından düzenlendi; 14.08.2020, 02:55.

Yorum

• "Sevemez kimse Trabzonsporu , bizim sevdiğimiz kadar".

Taraftardan biri Ali yada Azizle kolkola gargara yaparsa şaşırım yalan yok ama gerisi gayet normal geliyor bana.Sizde yadırgamayın.

( Taraftar tanımına , yönetim-siyaset-işadamı bağlantılı amigolar dahil değildir belirteyim.)
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gerek novak gerek sosa sürecini kötü yönettin Başkan.

bizimle sözleşmesi bitmiş adamları sanki bizden almışlar algısı oluşturmalarına izin verdin.

süreyi verecektin sezon bitince baktın kabul etmediler veda mesajı yayımlayıp yolumuza bakacaktık.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X