İyice flulaşmaya başladı gözümde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Rekabete giriştiği, pazarlıkta bulunduğu veya herhangi bir şekilde muhatap olduğu kişiyle yaka paça kavgaya tutuşmayan adamı hain ilan etmek gibi bir anlayış türedi memlekette. İç siyasette, dış siyasette, sporda, ticarette, sokakta, okulda; her yerde, her konuda bu böyle.Naber?
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlır twitter'da instagram'da koç ile dalga geçiyor dersin ama videonun öncesini izlediniz mi?
Orda bu rakamların yanlış olduğundan, basında bahsedilen rakamların yanlış olduğundan, Ağaoğlu'nun Koç'u arayıp rakamların yanlışın olduğundan ve Ali Koç'un da bu yüzden teşekkür ettiğinden bahsediyor. Burada dediği biz 700 verMİŞİZ, siz 3.5 milyon verMİŞSİNİZ derken "Güya Vermişsiniz" diyor.
Yani Bektaşi cumaya gitmiyormuş, sormuşlar neden gitmiyorsun. Parmağıyla kiyapta bir yere bastırıp göstermiş. "...Camiye gitmeyiniz." Burda öyle yazıyor demiş. Yanındakiler de e parmağını kaldır öyle oku demişler. "Abdestsiz camiye gitmeyiniz"
O zaman paylaşan bir zahmet işin aslını astarını söyleyecek biz de bilgi sahibi olacağız.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaşılan videoya yorum yaptım, öncesi ve sonrasını bilmiyorum, twitter hesabım yok...
O zaman paylaşan bir zahmet işin aslını astarını söyleyecek biz de bilgi sahibi olacağız.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 13.08.2020, 13:08.
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaşılan videoya yorum yaptım, öncesi ve sonrasını bilmiyorum, twitter hesabım yok...
O zaman paylaşan bir zahmet işin aslını astarını söyleyecek biz de bilgi sahibi olacağız.
Size karşı agresif yazmışım gibi olmuş. Özür dilerim amacım o değildibaşkana olan hırstan öyle olmuş kusuruma bakmayın
Konuşmanın tamamı da bu. Camiaya her türlü hakarette bulunan ve kulübün herhangi bir yararına olmayan kişi ile böyle konuşmak çok yersiz.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/hamzacebi...714230784?s=19
Size karşı agresif yazmışım gibi olmuş. Özür dilerim amacım o değildibaşkana olan hırstan öyle olmuş kusuruma bakmayın
Konuşmanın tamamı da bu. Camiaya her türlü hakarette bulunan ve kulübün herhangi bir yararına olmayan kişi ile böyle konuşmak çok yersiz.
Sıkıntıyok...
Başkan ağır saçmalamış, evet, yazık...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.08.2020, 13:58.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrada söylediklerinden bağımsız olarak ne demişse demiş fakat koç ile birlikte basının karşısına çıkıp demeç vermesinin mantığı ne? Adam tüm sezon boyunca sana saldırmış, olmadık iftiralar atmış ve seni her türlü itham etmiş. Kişisel olarak arkadaşıdır bilemem ama kafası çalışmayan bir adam değil bizim başkan. Hiç mi camianın hassasiyetlerini gözetmez?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son acan61 tarafından düzenlendi; 14.08.2020, 02:55.
Yorum
-
"Sevemez kimse Trabzonsporu , bizim sevdiğimiz kadar".
Taraftardan biri Ali yada Azizle kolkola gargara yaparsa şaşırım yalan yok ama gerisi gayet normal geliyor bana.Sizde yadırgamayın.
( Taraftar tanımına , yönetim-siyaset-işadamı bağlantılı amigolar dahil değildir belirteyim.)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Gerek novak gerek sosa sürecini kötü yönettin Başkan.
bizimle sözleşmesi bitmiş adamları sanki bizden almışlar algısı oluşturmalarına izin verdin.
süreyi verecektin sezon bitince baktın kabul etmediler veda mesajı yayımlayıp yolumuza bakacaktık.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum