Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendisini desteklemeyi sonlandırdım..Sebepleri haddinden fazla..Uzatmayalım..

Yönetimde istikrar şart felsefesine sıcak bakarım hatta Trabzonspor'da başkanlık koltuğuna oturacak kişinin en az 5 yıl o koltuğu işgal etmeli fikrini savunurum..ABD başkanlık seçimi gibi olmalı seçim dediğin..Başkanın istifa etmesi yasak olmalı ve 20 sene sonra bile kongre tarihi belli olmalı..Başkana birtakım dokunulmazlıklar verilmeli..ABD'nin kurucu babaları bu işleyişi bu sistemi laf olsun diye oturtmadı..

Gelelim Ağaoğlu'na..

Geçiş dönemi başkanı olarak tanımlıyorum kendisini..Artık koltuğu devretmeli Aralık kongresinde..Ticarete ve pazarlamaya kafası çalışan, teknik direktörlük koltuğunu ayağa düşürmeyecek, memur kafalı olmayan, kelepir oyuncu yerine pastanın üzerine çilek transferleri yapabilecek, dil bilen, genç, bıçkın bir adamı başkan yapmak zorundayız..

Tabi aradığım özelliklerdeki başkanı mevcut delege sisteminin üretmesi çıkarması zor..Sakat bir kongre üyesi alım sistemi var bu kulübün..Ve üç kuruşa kongre üyeliği kazanımı da cabası..Bu kadar vasıfsız adamın arasından bıçkın bir aday nasıl çıkacak o da büyük bir soru işareti..

Biz kıçımızı Trabzonspor şampiyon olsun Avrupa kupalarında derece elde etsin diye yırtıyoruz..Bu yüzden de beklentilerimizi yüksek tutuyoruz..Dileyen Ağaoğlu'nu destekleyebilir ama gerçek şu ki bu kulüp Ağaoğlu'nun kafa yapısıyla asla şampiyon olamaz..
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Başkanın son görüntüsü ...

Daha gün geçmeden " ona buna milyonları ver, sonra limit diye ağla" dedikten sonra boynuna sarılan bendim, kabul ama bi sor, de ki neden? ...

Hep ailem, çocuklarım için, inan...

Ahhh içimde yanan ateşi bilseniz, söyleyecek çok şeyim var...

Yani, şu ülkeye ayak basalı 37 sene oldu politikacıların dün dündür bugün bugündür lafını oldum olası sevmeyip, bunu başarının anahtarı, yönetmek/idare etmek kavramının parolası diyenlerden de nefret ederim.

Ama maalesef idarecilik böyle, inanın böyle bizim gibi doğu kültürlerinde.

Birşey diyemiyor, eleştiremiyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 12.08.2020, 18:52.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Rezalet, rezalet, rezalet!

Yorum

• Bu ne samimiyet bu ne tavırlar ya?
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sezon sonu konuşacağım dediğin şey demek ki buydu başkan.
            O yanında durduğun adam kumpas diyor, devlet desteği diyor, sen keh keh yanında gülüyorsun.
            Sen de mi brutus?

Yorum

• enteresan şekilde borçlar azalmadı bu 2,5 yılda

giderler düştü ,oyuncu satışı oldu,gelirler yükseldi ama borçlar azalmadı

umarım sonu fikret orman gibi olmaz,malum fikret ormana kaçarken ''paralar nerde fikret'' diye bağırıyorlardı
              TEKKEBALL

Yorum

• Başkanın bütün dostları böyle. Ali Koç, Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Mecnun Otyakmaz. Hepsine plaketler dağıtıyor, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor, maşallah ne zaman kafayı çevirsem birinden biriyle sarılıyor bu şikecilerin. Onun tek düşmanı Muharrem Usta.

Yorum

• Başkan olduğunun farkında değilmiş gibi. Hâlâ.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• son 300 yılda dünyada zenginlere ve makam sahiplerine şüpheyle bakmakta fayda var

genelde halkın zararına zengin ve makam sahibi yapılır sistem (kapitalizm) tarafından
                    TEKKEBALL

Yorum

• Başkanı eskiden de tanırim hasta trabzonsporlu boşa atıp tutmayın ayıptır. Adam radyosporda programa çıkardı trabzonspor konuşmak için.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Şimdiye kadar en büyük hak hukuk savaşımızı verdiğimiz şikecilerin dibine daha da gir. Böyle yapış koltuklarının altına, tamam mı züper başkan. Alkış.
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 12.08.2020, 20:25.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• başkan kendine biçilen rolü oynuyor .
                          niye bu kadar atar yapıyorsunuz , anlamadım .

trabzonspor , bir taraftar takımı değil ,
                          bir siyaset takımıdır .
                          yani ben kendimi bildim bileli öyle .

bunu idrak ettiğinizde ,
                          bu kadar agresif tavırlara gerek olmadığını anlayacaksınız .

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fenerbahçe ile oynadığı her maçta yenilip gol bile atamayan takımın başkanları kuru sıkı racon kestiğinde hoşunuza gidiyordu, Ağaoğlu ile 2 yıldır fenerbahçeyi ezdiğimiz için rezil mi olmuş oldu adam yani anlam veremiyorum. Sahada benim takımım rakibi ezsin başkanlar istiyorsa birbirine eliyle üzüm yedirsin banane.
                            O kadar...
                            BMN TRABZON

Yorum

• limit asma konusuna destek vermek yok baskan!
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X