Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @BlackPanther

Abartma istersen...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @BlackPanther

Abartma istersen...
      Menajeri yalan mı konuşuyor diyeceksin?

Radyospor'da soruları yanıtlayan Filip Novak'ın Menajeri Mithat Halis, "Oyuncu şu anda Trabzonspor'un elinde. Oyuncu ile Trabzonspor anlaşmıştı. Trabzonspor elindeki bazı evrekları imzalayıp yollaması gerekiyordu. Trabzonspor bunu neden yapmadı bilmiyorum. Trabzonspor bunu yapmadığı için oyuncu piyasaya düştü. Korsan menajerler şu anda devrede. Parazit menajerler her yerde var. Menajerlik işi maalesef böyle." şeklinde konuştu.

Yorum

• Başkan'ın her sözüne inanmadığım gibi, sülük menajerlerin hiçbir sözüne inanmam.

Yorum

@BlackPanther

Abartma istersen...
          Bir Trabzonspor taraftarı olarak bende sana soruyorum. Ağaoğlu neden bu evrakları anlaştığı halde imzalamadı ve tek bir cümle söylemedi?!?!?!

Yorum

• Ağaoğlu artık kukla güvenmiyorum. Birileri ne diyorsa onu yapıyor. Umarım gider.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağaoğlu artık kukla güvenmiyorum. Birileri ne diyorsa onu yapıyor. Umarım gider.
              Evet. Bencede öyle! Yoksa neden evrakları imzalamasın. O zaman aklımıza bu soru geliyor. Bunu kim yönlendiriyor?

Yorum

• Novak’ı Fenere kaptırmak ile Sosayı kaptırmak aynı şeyler değiller. Umarım bunun farkındadır.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir Trabzonspor taraftarı olarak bende sana soruyorum. Ağaoğlu neden bu evrakları anlaştığı halde imzalamadı ve tek bir cümle söylemedi?!?!?!
                  Bilgilerin doğruğu tartışılır, arka planda neler dönüyor kimse bilemez...
                  Abartma derken kastım paylaştığın fotoğraflar bu arada...
                  Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Menajeri yalan mı konuşuyor diyeceksin?

Radyospor'da soruları yanıtlayan Filip Novak'ın Menajeri Mithat Halis, "Oyuncu şu anda Trabzonspor'un elinde. Oyuncu ile Trabzonspor anlaşmıştı. Trabzonspor elindeki bazı evrekları imzalayıp yollaması gerekiyordu. Trabzonspor bunu neden yapmadı bilmiyorum. Trabzonspor bunu yapmadığı için oyuncu piyasaya düştü. Korsan menajerler şu anda devrede. Parazit menajerler her yerde var. Menajerlik işi maalesef böyle." şeklinde konuştu.

Ya şimdi küfür edeceğim afedersin de, Mithat Halis denen adamın lafını referans alıyorsun da başkanın altını mı oyuyorsun?
                    Nefret kör etmiş gözünü...
                    Referans gösterdiğin de adam olsa...

Mithat Halis, pes...
                    Arafilboylu

Yorum

• Novak o kadar para etmez kimse kusura bakmasın, yuro olmuş bilmem kaç...
                      Nerede yaşıyorsunuz siz?
                      Güle güle gitsin...,
                      Arafilboylu

Yorum

Novak o kadar para etmez kimse kusura bakmasın, yuro olmuş bilmem kaç...
                        Nerede yaşıyorsunuz siz?
                        Güle güle gitsin...,
                        bu yuronun neden yükselmeside futboldan kaynaklaniyor, sen adamlara € verirsen tlnin degeri kalmiyor.. yuro geldi 9 a yuuuuuh

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu yuronun neden yükselmeside futboldan kaynaklaniyor, sen adamlara € verirsen tlnin degeri kalmiyor.. yuro geldi 9 a yuuuuuh

Yuronun yükselmesi futbolculara verilen paradan kaynaklanmıyor, çadır devleti yönetir gibi ekonomi yönetirsen sonu bu olur...
                          Arafilboylu

Yorum

• Sorun Novakin kaç para ettiği ne kadar iyi olduğu vs değil. Bu adam geçen sezonda bu sezonun başında da iyi oynuyordu. Takıma ve şehre uyumu iyiydi. Elimizdeki bütçeye göre sözleşmeyi uzatmaya calismaliydik. Oyuncu şartları begenmiyorsada satilmaliydi. fb ye satsak hiç üzülmezdim. Ama fb ye bedava Novak göndermek çok büyük bir yanlış. Aynı senaryoyu 10 yıl öncede izledik. Eldeki kadroyu koruyup bir iki takviye yapılacak yerde sil baştan başladık. Üstüne bonservis kazanmadigimiz için yeni transfer için bütçemiz yok. Sosa giderse onun kaybıda önemli olacak. Ama Sosa mı Novak mı kalsın deseler Novakı hem yaşı hem temposu nedeniyle tercih ederdim. Novakın arkasından Sosanin gitmesi büyük darbe olacak. Üstüne birde biz satış yapacağız. Ortada kadro diye birşey kalmayacak.

Bütün yönetimlerin aynı yalanları söylemesi aynı beceriksizlikleri yapması kesinlikle tesadüf değil. Ben bu konuda en iyi ihtimalle beceriksizlik(ego vs) ararım daha kötüsü ard niyet ararım.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

Yuronun yükselmesi futbolculara verilen paradan kaynaklanmıyor, çadır devleti yönetir gibi ekonomi yönetirsen sonu bu olur...

abi tamam devlet batirdi, sar sor yuroyu 6-7 dedi tutdu, Süper lig takimlar gelip 3,4,5 hatta gs 7-8 Milyon € veriyorsa bir oyuncuya, ozaman devleti sen arkadan vuriyorsun. Ne yazik ki el ele hep beraber ülkeyi batirdik, neden birlek ve beraberlik olamiyoruz ??

Yorum

• yahu oldu da Novak 'la sözleşme imzaladın. fb senden para verip topçu alır mı ya neye inandırıyorsunuz kendinizi. Novak da korkmuştur burda bana çok para veremicekler, şimdi sözleşme uzatsam diğer kulüpler de bana yanaşmaz e yaşım da 30 oldu. uzatmamış gitmiştir olay bu yani dallandırıp budaklandırmaya ne gerek var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X