Ne Novakmış be kardeşim..Şu foruma girince içim açılacağına içim daralıyor.Ne yani Novak'a istediği veya şikecilerin ödediği parayı m verecektik ? Böyle yapa yapa bu günlere geldik.Adamın gönlü İstanbul'daysa sizin yapacağınız da bir şey yok.Fenerbahçe tekaütler takımı kuruyor diye mi bu panik ve telaş..Anlaşma imzalıyorlar da lisans çıkartabilecekler mi bakalım.Bu kadar karamsar bir taraftar topluluğu görmedim.Golcü solbekti ama o kanattan yediğimiz akınların ve gollerinde istatistiğini , çetelesini tutuversin birisi bi zahmet..Driplingi , bindirmesi ,olmayan,asist yapamayan bi solbekti..Gittiği takımda cadı kazanı olan şikebahçe..Hayrını görsünler de bize ne oluyor ????
Max. önümüzdeki sene, bu sezonun mimarı olan 5-6 kemik oyuncu takımdan ayrılmış olacak. Novak zaten gitti, Sosa gidici. Nasıl korunacak kadro böyle? Bu sene ligin en formda kadrosu elimizdeydi, elbette herkes gözünü dikip oyuncuna daha fazla para verecek. Bunları hesap etmeden sanki hep bizim istediklerimiz gider, istemediklerimiz kalır modunda hareket ediyor başkan. Ertem şener canlı yayında Novak iddialarına nokta koyar mısınız deyince "Novak her hafta noktaları koyuyor zaten" demişti. Ne oldu şimdi? Her şampiyonluk yarışından sonra yeni yapılanmaya gireriz bu kafayla.
Bu takımdan Trabzonlular elini çektigi anda şampiyon olacaz hırs ego ve pintilik bunların kanına işlemiş dernekler yasasını değistirip bu kulübü yabancı sermayeye satmalıyız ve bu kulübü Trabzonlulardan kurtarmalıyız.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Ne Novakmış be kardeşim..Şu foruma girince içim açılacağına içim daralıyor.Ne yani Novak'a istediği veya şikecilerin ödediği parayı m verecektik ? Böyle yapa yapa bu günlere geldik.Adamın gönlü İstanbul'daysa sizin yapacağınız da bir şey yok.Fenerbahçe tekaütler takımı kuruyor diye mi bu panik ve telaş..Anlaşma imzalıyorlar da lisans çıkartabilecekler mi bakalım.Bu kadar karamsar bir taraftar topluluğu görmedim.Golcü solbekti ama o kanattan yediğimiz akınların ve gollerinde istatistiğini , çetelesini tutuversin birisi bi zahmet..Driplingi , bindirmesi ,olmayan,asist yapamayan bi solbekti..Gittiği takımda cadı kazanı olan şikebahçe..Hayrını görsünler de bize ne oluyor ????
2011 de selçuk gitti,egemen gitti jaja gitti,ceyhun gitti engin gitti ne oldu çok degil 2 sene sonra küme düşmeye oynadın bizden baska varmı iyi adamını gidip rakibine kaptıran büyük takım sorun hep aynıysa bu kulüpte o zaman çok büyük bir ilke sorunu ve akabinde zihinsel sorunlar var demektir.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Ağzımızın içinden lokmamızı alıyorlar. Ama doğru sen başarılısın.. Geçen sene satmadığın adam bedavaya gitti. Hem de rakibine. Eski başkanları eleştirdiğin işleri sen yapıyorsun. Samimi değilsin. Şimdi kaptanınla da sana muamele çekiyorlar.
Trabzonspor taraftarındaki egoya ve özgüvene hastayım.
Ve ayrıca zekayada.
Her sene aynı laflar.
Aslolan Trabzonspor'dur, hiçbir futbolcu Trabzonspor'dan büyük değildir.
Ciddi misin çok bilmiş arkadaşım ?
Sen, Ben, Başkan, Yönetici, Oyuncu hatta malzemeci olmadan Trabzonspor oluyor mu ?
Gönder bakayım 34 futbolcunu da takımdan, ortada Trabzonspor kalıyor mu ?
Trabzonspor Novak ile, Sosa ile Sörloth ile hatta Fıratcan Üzüm ile Trabzonspor'dur.
Trabzonspor takımının içinde ki iyileri koruyup, devamlı üste tutunabildiği ve var olabildiği sürece Trabzonspor'dur..
Trabzonspor bu sene çatır çatır oynarken de vardı, Antalya'dan 7, Akhisar'dan 6 yerken de vardı.
Sen hangi Trabzospor ile mutlu idin sorman gereken soru bu Trabzonspor'lu.
Takımında sorunsuz oynamış, gelmiş geçmiş çoğu forvetinden fazla gol atmış bir sol beki, ağzını yaya yaya rakibine bedavaya kaptırırsan kusura bakma birisi de çıkar sana hoyt der, demeli de.
Demiyorsa zaten artık Trabzonspor var diyemeyiz.
Taraftar bir yer haklı.
Herkes gider, herkesin yeri dolar.
Ama herkes böyel gitmez. Tarihinde adam gibi para edebilecek kaç yerli veya kaç yabancı oyuncudan kazanabildin ?
Kaç tanesini bedavaya kaptırdın ?
Bugün elinde ki kaliteli oyuncuların bile çoğu bilmem kaç milyona serbest kalacak statüde. Pazarlığı daha ilk imzada kaybediyorsun,
Sonra burada kendini harap ediyorsun.
Neyse ya, bu işleri bizden çok daha iyi bilen abilerimiz var, yönetsinler kulübü..
Şu "Bizi istemeyen futbolcular" kompleksinden kurtulamayacak mıyız biz hiç? Bırakın artık bu masalları. Oynayan adama hakkını vereceksin, oyuncularını iyi yöneteceksin, memnun edeceksin, hem maddi hem manevi huzurlu olacak oyuncuların. Fener önerecek 2 milyon, sen önereceksin 1 milyon, babasının oğlu musun sen yahu? Bu forumda 1 tane insan evladı var mı aldığı maaşın iki katına şirket değiştirmeyecek, daha büyük, daha güzel şehre taşınmak istemeyecek?
Hayır işin komiği ne biliyor musunuz? Bu takımı paradan fazla seven toplam 2 tane oyuncu geldi bize son 10 yıldır, biri Fatih, diğeri Onur, ikisine de taraftar edilmedik küfür bırakmadı. Bu takımın deplasman deplasman peşinden koşmuş adamım, fakat samimiyetle söylüyorum futbolcu olsam yakınından geçmem Trabzon'un. Hele yabancı futbolcularımızın anlattığı hikayeler korku filmi gibi. Sosa "Karım küfür ve tehdit alıyor" dediği an nokta koyuldu zaten. Rezalete bak.
Sonra da Novak Fener bilmem ne. Bu kafayla çok kaptırırsın zaten. Büyük takımsan büyük düşünüp büyük oynayacaksın. En iyi oyuncularından birini bedavaya rakibine kaptırdın. Ara bakalım şimdi menajerleri de sana bir sol bek bulsunlar, bakalım nasıl bir şey gelecek. Sadri Şener böyle böyle Galatasaray'a tarihinin en iyi dönemlerinden birini yaşattı. Samimi söylüyorum yurt dışına çıksalar bu kadar asla üzülmem. Buna nasıl müsaade ediliyor? Küme düşecek heriflerin bedavadan kaptığı oyunculara bak. Küllerinden doğuracağız adamları. ve hala bunu şakşaklayanlar var, sanki plan dahilindeymiş de çok iyi olmuş gibi. Kafalara bak.
Bu takımdan Trabzonlular elini çektigi anda şampiyon olacaz hırs ego ve pintilik bunların kanına işlemiş dernekler yasasını değistirip bu kulübü yabancı sermayeye satmalıyız ve bu kulübü Trabzonlulardan kurtarmalıyız.
Aynen. Aynen öyle. Trabzonlular bu takımın üstünden elini çekmedikçe bu kulüp asla şampiyon olamaz. En iyi örnek bu sezondu. Çimşir saçmalığı yüzünden bu kadroyla Trabzonlu Ağaoğlunun yüzünden şampiyon olamadık. Takımın başına ateşli tecrübeli birini koysaydı son maçlarda şampiyonduk. O tecrübeli teknik adam Alanyada 90 da takımı defans futbolcularla doldurmazdı!!!!
Şu "Bizi istemeyen futbolcular" kompleksinden kurtulamayacak mıyız biz hiç? Bırakın artık bu masalları. Oynayan adama hakkını vereceksin, oyuncularını iyi yöneteceksin, memnun edeceksin, hem maddi hem manevi huzurlu olacak oyuncuların. Fener önerecek 2 milyon, sen önereceksin 1 milyon, babasının oğlu musun sen yahu? Bu forumda 1 tane insan evladı var mı aldığı maaşın iki katına şirket değiştirmeyecek, daha büyük, daha güzel şehre taşınmak istemeyecek?
Hayır işin komiği ne biliyor musunuz? Bu takımı paradan fazla seven toplam 2 tane oyuncu geldi bize son 10 yıldır, biri Fatih, diğeri Onur, ikisine de taraftar edilmedik küfür bırakmadı. Bu takımın deplasman deplasman peşinden koşmuş adamım, fakat samimiyetle söylüyorum futbolcu olsam yakınından geçmem Trabzon'un. Hele yabancı futbolcularımızın anlattığı hikayeler korku filmi gibi. Sosa "Karım küfür ve tehdit alıyor" dediği an nokta koyuldu zaten. Rezalete bak.
Sonra da Novak Fener bilmem ne. Bu kafayla çok kaptırırsın zaten. Büyük takımsan büyük düşünüp büyük oynayacaksın. En iyi oyuncularından birini bedavaya rakibine kaptırdın. Ara bakalım şimdi menajerleri de sana bir sol bek bulsunlar, bakalım nasıl bir şey gelecek. Sadri Şener böyle böyle Galatasaray'a tarihinin en iyi dönemlerinden birini yaşattı. Samimi söylüyorum yurt dışına çıksalar bu kadar asla üzülmem. Buna nasıl müsaade ediliyor? Küme düşecek heriflerin bedavadan kaptığı oyunculara bak. Küllerinden doğuracağız adamları. ve hala bunu şakşaklayanlar var, sanki plan dahilindeymiş de çok iyi olmuş gibi. Kafalara bak.
Novak zamanında 1.2 Milyon Euroya imza atalım demişti. Ağaoğlu sonra diye geçiştirmişti. Şimdi Ağaoğluna Sonra.... yaptılar
Kim ne derse desin takımın en iyi 2 oyuncusunu bedavaya rakibe kaptırmak rezilliktir.
Bugün sosa ve novak gibi adamı beleşe kim verir sana?
eğer sosa da fenere kaçarsa başkanı çok zor günler bekliyor.
kendisi sosa ve novak ta sorun yok diye açıklama yapmıştı. görüntüyü bulamadım ya bir maç çıkışıydı ya da tv de söylemişti.
demekki o zaman ssorun yoktu ki bu açıklamaları yaptı . pandemi girdi şartlar değişti. işin içinde menejerler bu denli aktif olduğu müddetçe oyuncuların kafaları sürekli karışacak işte böyle .
ki haklılar koparabileceklerinin maksimumunu almaya çalışıyorlar.
sosanın arjantine gidemeyeceği belli, büyük bir fedakarlık yapması lazım milyon euroları bırakıp . hem imza parası hemde menejer ücretinde istediğini koparırsa novak gibi basar gider istanbula yapacak bişey yok . ha birde istanbulun cazibasi de söz konusu burda.
Sezon başı. Ama 1.2 Milyon Euro maaş artışı demekti Ağaoğlu için.
Hem Novakın menajeri açıklama yaptı. Pandemi öncesi anlaştığımız halde Ağaoğlu imzaya yanaşmadı diye!!!
Burada bu soru sorulması lazım. Ağaoğlu anlaşmaya vardığı futbolcuya neden sırtını çevirdi. Nedeni neydi? Kim ona imza atma diye kulağına fısıldadı ve hangi maksatla?
En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 10:45.
Bu resim ile ne amaçlıyorsunuz bilmiyorum ama bu bir eleştiri olamaz.
Bu insanlar çok büyük kitleleri yöneten insanlar.
Yapacakları, söyleyecekleri en ufak şey ile ortalık karışabilirde, durulabilirde.
Bu resimlerin benzerleri Ali Koç'un Trabzon'a ziyareti sırasında da çıktı.
Hani yapamadıkları, yanlış yaptıkları üzerinden insan eleştirin de, şöyle resimleri ile basitleşmeyin..
Yorum