Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulan madem beleşe fenere teslim edecektin Trabzonun futbolcusunu o zaman geçen yıl niye satmadın da adamlara hazır bek hediye ettin Ağa'm benim paşam benim ben böyle enayilik daha görmedim, olacak iş değil.

Rezaletin daha ikinci perdesine hazır olun. Yerine birini alabilecekler mi bakalım!? Sakıbı felan getirip Novakı fenere verdim size de Sakıp yeter der mi şimdi!
    ekonomi o şekil hesaplanmaz hocam

kazanç sadece bonservisle olmuyor,bu sezon 2. olduğun için naklen yayından aldığın para yükseldi,ayrıca galibiyet başına aldığın bonusta yükseldi

takım başarısı+oyuncu verimliliği ile kazançlısın
    TEKKEBALL

Yorum

• Son 30 yılda ligi kaç kez fenerin üzerinde tamamladık. Başkan akıllı adamdır. Son gülen biz olacağız.
      BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ekonomi o şekil hesaplanmaz hocam

kazanç sadece bonservisle olmuyor,bu sezon 2. olduğun için naklen yayından aldığın para yükseldi,ayrıca galibiyet başına aldığın bonusta yükseldi

takım başarısı+oyuncu verimliliği ile kazançlısın
        Bir Novakla bunlar oluyorsa bu yazdıklarını fenere gönder o zaman da bedavaya neler kazandıklarını iyi öğrensinler.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• maaş dengesini delersen iho ve muro dönemlerine dönmen işten bile olmaz

oyuncuya dayalı bir sistem çürüktür,maaşını zamanında veremediğin oyuncudan verim alamazsın

2 milyon avro maaşa imzaladığın ama maaşını veremediğin oyuncu sana zarar yazar,ama 1 milyon avroya imzaladığın ve maaşını zamanında verdiğin oyuncu kazanç sağlar

novaka yapılacak zam sadece novaka yapılmaz,bütün oyunculara yapılır,buda maaş bütçesinde + 10 milyon avro yük getirir,

başkanın maaş üst sınırını ve dengesini bozmaması gerekiyor
          üst sınır 1,5 milyon avro (sörlot) gayet mantıklı
          toplam maaşda 15 milyon avroları buluyor böyle bir üst sınırda

artık bizim bonservis verip düşük maaş olayına girmemiz gerekiyor,sözleşmesi elinde olan oyuncu maaş sınırını deler geçer

maaş konusunda başkanın sıfır taviz vermesi gerekir,

30 milyon avrolar civarı oyuncu satıp 15 milyon avroya 6-7 oyuncu alabiliriz
          TEKKEBALL

Yorum

• fenerin bugünki 4 transferinin taraftardaki psikolojik etkisini galatasarayın geçen sezonki transferlerine benzetebiliriz,burda herkes harika kadro kurdular diyordu gs için

falcaolar nzonziler seriler leminalar andoneler babeller

sonuç? ligde 6.cılık

özetle gidecekler arasında yeri zor doldurulacak sadece sörlot var bizde,haliyle panik olmaya gerek yok
            TEKKEBALL

Yorum

• MYA ve ekibine güvenirsen böyle açıkta kalırsın işte.
              Sosa Ve Novakı ezeli rakibine elinle teslim ettin. Başarılı hocanı sebepsiz yere gönderdin, teknik direktörlük kapasitesi olmayan adamla da şampiyonluğu verdin.
              Başarı sizin eseriniz hadi övünün şimdi. Kul Ahmet, Mya, Ertuğrul Doğan. Hadi şimdide sahneye alalım.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• benim gibi herkes kaçan şampiyonluğa değil kadronun dağılmasına üzülüyor. en iyi adamlarımız bedava istanbul takımlarına gitmeye başlamaz umarım çok büyük yıkım olur.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sen pandemiden sonra canla başla oynayacağın yerde yürüye yürüye şampiyonluğu kaybedersen daha çok oyuncu gider. Hedefin yok hedefin.

Yorum

• eren bülbülün abisinin yeni bir mesajını okur gibiyim, jan marinin hava alanında ahmet ağaoğluya atkı taktığını görür gibiyim.
                    üç vakte değil 10 günü var şunun. hayırlısı.

Yorum

• Gelenleri görmeden gidenler için sallamak doğru değil.
                      Sosa ve Novak iyi oyunculardı ve çok ciddi katkı sağladılar bu inkar edilemez.
                      Ancak kesinlikle takımın oyununu belli yönden sınırlayan isimlerdi.
                      Bu isimlerle oynayabileceğin oyun belli.
                      Öndeki 4 lüyü elde tutup arkayı daha az yetenekli ama diri tempolu adamlarla dizmeyi başarırlarsa seviye atlarız.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hikaye anlatıyorsun Fatih Öztürk,hangi alt yapıdan futbolcuyu oynatmışlar,1461 projesini de hiç eden adamdır İHO.
                        Hiç formamızı giymeden buradan giden Turgut Doğan Şahin,Anıl Taşdemir gibi futbolcularla en son küme düşme hattına kadar indiğimiz bir kadro aldı Muharrem Usta.

Yönetiminde ona yapılan ihanetleri defalarca yazdım,ilk transfer döneminde de Nevzat Aydın ve Mehmet Yiğit Alp sorumluydular,onların aldığı transferler etkili olmadığı için kendisi transfer işine girdi,Perreria ve Mas'ın alındığı dönemden en son Novak'ın alındığı futbolcular Trabzonspor kalitesinin tam da karşılığı olan futbolculardı.
                        Burak Yılmaz bu yaşta Lille'e transfer oluyorsa,Parma,Kucka için 5 milyon Euro veriyorsa,36 yaşındaki Sosa ligin en değerli futbolcusu seçiliyorsa,Perreria,Onazi, ve hatta Kamil Ahmet bile çok iyi transferlerdi,alt yapıdan Yusuf,Abdülkadir,Uğurcan,Hüseyin ve Rahim gibi çocuklar da takıma katıldı.Bugün eğer bu yönetim 18 milyon Euro maaş bütçesi ile övünüyorsa takıma kazandırılan bu alt yapı çocukları sayesinde,onlar olmasa en az 28 milyon Euro takım bütçesi olurdu.

Saha sonuçlarının alınamamasının en birinci sebebi Ersun Yanal ve Muharrem Usta'ya ihanet edenlerin sabotesidir,bugün bile Alanyaspor maçında ne olduğunu bilmiyoruz.
                        Eğer Muharrem Usta devam etseydi bugün iki şampiyonluğumuz olabilirdi,Sturidge transferine iyi diyen zihinler Muharrem Usta'nın Cacares'i alma girişimene saldırmışlardı,mevcut yönetim 6 stoper transferinde bir tane Durica veya Hubocan yakalasak takımın başına Teknik Direktör almamalarına rağmen belki de şampiyonduk.

Dün oynanan Kopenhag-Başakşehir maçı bir Teknik Direktör'ün ne kadar önemli olduğunu anlatan özettir.
                        Bugün de bir başka İHO kafalı Ahmet Ağaoğlu'nu savunuyorsun,bize UEFA'dan skandal bir şekilde ceza aldıran kafayı savunmam hiç süpriz değil.

Borsa'ya açık kulüp,borcun kim zamanında ne kadar arttığı kayıtlarda mevcut,Muharrem Usta aldığı çöp kadroyu temizleyip,yanına alt yapıdan çocukları da katarak 156 milyon Euro borcu,150 milyon Euro'ya düşürmüş.
                        Giderken de Burak,Kucka ve Sosa size yük ise bana satın 13 milyon Euro vereyim,fazlasına satarsam bana olan alacağımdan düşün demiş,sonra bu teklif kabul edilmeyince Burak,Kucka ve Olcay olarak değiştirmiş.

Ona yapılan bunca ihanete rağmen,UEFA cezası kalksın diye alacağı olan 38 milyon TL'yi kulübe bağışlamış biri hakkında konuşurken elini vicdanına koy.

Asıl başkan seçildiği kongre başlığını okumak gerekiyor,insanlara yalvarmamıza,anlatmamıza rağmen kulübü siyasetin elinden kurtarıyoruz diye götürüp yürüyen cehalete teslim ettiler.
                        Bir laf vardır,cahillikten daha tehlikeli bir şey varsa o da o cehaletin hareket etmesidir.
                        O gün bu şahsı savunanlar kulübü batırıp,kaçmasında suç ortağı olanlar kulübü, ülkenin en sıkıntılı dönemlerinden biri olan süreçte ayakta tutan Muharrem Usta'ya ki kulüp içinden ihanete uğramasına rağmen,Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay tercihlerine karşı çıkmasına rağmen varsa zararım cebimden ödeyeceiğim demesi ve bu sözünü tutmasına rağmen ona saldırıyorlar.
                        Belki de bin kere alt yapıdan gelenleri tartıştık burada. Abdüş, Yusuf Usta döneminde gelmedi, yemeyelim birbirimizi. İho döneminde alt yapıdan onlarca oyuncu çıktı yukarıya, bence olması gereken buydu ama büyük çoğunluğu osuruk çıktı. Usta çöp kadro aldığında Okay, mbia, cardozo gibi adamların satışından 15 milyon euro girdi kulübe. Usta döneminde getirdiği para eden bir tane adam yok, alayı halı saha topçusu. Yani insan yazarken biraz imtina eder, suk, castillo, bero gibi kaç adam alındı haberin var dimi. Trabzonsporun bütçesi 3 oyuncuya totalde 60 milyon euro vermemeli. Verirsen kulübü mahfedersin şekilde görüldüğü gibi. Burak ya da Agiuero olsa farketmez, bir oyuncuya bonus monus 5.5 milyon euro ve-re-mez. Böyle bir Trabzonspor yok, çıkar onu aklından.
                        Gelelim kulübe bağış yaptı mevzusuna. Geçmişte Mehmet Ali Yılmaz'a soruyorlar ne kadar verdin kulübe diye, 200 milyon dolardan fazla.
                        Sadri Şener'e soruyorlar, 20 milyon dolar.
                        Nuri Albayrak'a soruyorlar 8 milyon dolar.
                        Bu adamlar bel ki böyle paralar verdi ya da vermedi bilemeyiz fakat hiç biri Usta kadar kulübe zarar vermedi. Hiçbiri 30 yaşını geçmiş 3 oyuncuya total maliyeti 60 milyon euro bulan paralar saçmadı. Bu kulüp kimsenin babasının çiftliği değil, kulübün tam anlamıyla şekli son 2 senedir yönetildiği gibidir. Kulüp işte böyle böyle ayağa kalkacaktır.

Yorum

• Şu aylar önce anlaşmış olduğumuz mahşerin 4 atlı ve hızlı transferi nerede kaldı?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sosa'yıda bir an önce teşekkür edip elden çıkarmalıyız. Üçte biri maaşına çivi gibi adam alırız o paralara, hemida genç.

Yorum

• Ben güveniyorum, işini bilir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben güveniyorum, işini bilir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                O kadar.
                                Dünyada yüzbinlerce profesyonel oyuncu var. Bu yönetim transfer de arada ıskalasada genel olarak işi çok iyi götürüyor. Gönderilen adamların üçte biri maaşına ileriye dönük potansiyeli yüksek oyuncular alınacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X