Novak gol atiyor tamamda. O gider orta sahaya alacagimiz adam atar. Onun oynadigi pozisyonunda daha verimli birisini bulabiliriz hatta. Illede Novak kadar gol atmasi gerekmiyor.
Valla Ayhan bulabilirsek sorun yok da daha Onazinin Yusufun yerini dolduramadılar bir de Novakın yerine adam bulmaları bana pek inandırıcı gelmiyor Sidoberlere girmiyorum bile.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Güzel kardeşim eğer geçen seneki konuşulan rakamlar doğruysu adam 1.2 verin dediydi. Aldığıyla arasında ciddi bir fark olmuş oluyor eyvallah ama şimdi Novakın yerğine ne kadar harcıcaz ve verimi ne olacak? Sen adamı oyalayınca bu sefer değere bindi, sağdan soldan salça oldular ve sonuç itibariyle ayıkla şimdi pirincin taşını.
Bakacağız kim kime kaç para veriyor!
Kulüpler duman atmış Novak'a imza parası bilmem ne verme peşindesiniz!
Novak'ın yerine onun altında bir sol bek koyarsın, ama diğer eksiklerini de tamamlayarak takım olursun.
Bir tek Novak için takım dengeleri de bozulmaz, eksik bölgelere yapılacak transferler de tehlikeye sokulmaz.
600 milyon euro borcu ile adam para dağıtıyor, biz de dağıtalım...
Yok, biz dağıtmayalım mümkünse!!!
Kaldı ki 1,2 istedi de bizimkiler vermedi falan, nereye dayanıyor bu veri?
Sıkıntı menejeri, çünkü adam başından beri imza parası istiyor!
Maalesef böyledir, başkasının parasını başkası için harcadığın zaman ne fiyata, ne kaliteye, ne mali duruma bakarsın.
Harca gitsin!!!
Evet,çok bilmiş arkadaşlara soralım bakalım,olmayan paramızı Sturidge,Manoel,Obi Mikel'e yatırırken,geçen yıl Novak'a verilecek 300 bin Euro ile sözleşmesi uzatılamaz mıydı.
Ya insan gerçekten bir noktadan sonra ne yazacağını bilemiyor,bu kadar vasıfsızlık Trabzonspor taraftarlığı için bile fazla.
Evet,çok bilmiş arkadaşlara soralım bakalım,olmayan paramızı Sturidge,Manoel,Obi Mikel'e yatırırken,geçen yıl Novak'a verilecek 300 bin Euro ile sözleşmesi uzatılamaz mıydı.
Ya insan gerçekten bir noktadan sonra ne yazacağını bilemiyor,bu kadar vasıfsızlık Trabzonspor taraftarlığı için bile fazla.
Boşa tüfek sıkma, Obi Mikel de Sturridge de belli ölçüde katkı sağladı.
Hatta Trabzonspor'un İngiltere piyasasına adım atması için gerekenden de fazla katkı sağladı.
Obi Mikel'in gidişinin sıkıntısı bile ortada.
Karşılaştırdığı şeye bak!
Yapılan yatırım ile çalışan maaşını koyduğu kefeye bak.
Ondan sonra konuştuğu lafta ciddiyet ara!!!
Çok bilmişmiş.
Boşa tüfek sıkma, Obi Mikel de Sturridge de belli ölçüde katkı sağladı.
Hatta Trabzonspor'un İngiltere piyasasına adım atması için gerekenden de fazla katkı sağladı.
Obi Mikel'in gidişinin sıkıntısı bile ortada.
Karşılaştırdığı şeye bak!
Yapılan yatırım ile çalışan maaşını koyduğu kefeye bak.
Ondan sonra konuştuğu lafta ciddiyet ara!!!
Çok bilmişmiş.
Çok komik bir cevap olmuş,inan dikkate almaya bile gerek yok.
İhtiyacın olmayan birine 3.500.000 Euro para vermek,bizi İngiltere piyasasına sokmuş,ondan önceki aldıklarımız Ekuaban ve Sörloth'u yalnış zamanda almışız.
Novak'ın bir taraflarına koyayım, uzatılamazdı, iyi ki Sturridge ve Mikel alındı, oh kebap ne güzel oldu ohhhhhhhhh
Sizin gibiler Ahmet Ağaoğlu gidene kadar inzivaya çekilseniz ne güzel olur ya, olmaz olsun sizin gibi taraftarlar
Çok komik bir cevap olmuş,inan dikkate almaya bile gerek yok.
İhtiyacın olmayan birine 3.500.000 Euro para vermek,bizi İngiltere piyasasına sokmuş,ondan önceki aldıklarımız Ekuaban ve Sörloth'u yalnış zamanda almışız.
Şaka gibi gerçekten.
Aldığın adam Sturridge, İngiltere'de adı belli sanı belli.
Fırsat yakalamışsın. Adının duyulması, reklamının olması, sonraki yıllarda yapacağın transferler için sağlayacağı kolaylıklar.
Tabi 5-6 milyon bonservis, 4-5 milyon maaş, sevr antlaşması gibi sözleşme falan imzalamadı ya!!!
Seni ondan germiş belli.
Yalandan vakit tüketme be burada.
Yazdığını ciddiye alıp Muharrem Usta'ya müritlik edecek pek adam çıkmaz...
Aldığın adam Sturridge, İngiltere'de adı belli sanı belli.
Fırsat yakalamışsın. Adının duyulması, reklamının olması, sonraki yıllarda yapacağın transferler için sağlayacağı kolaylıklar.
Tabi 5-6 milyon bonservis, 4-5 milyon maaş, sevr antlaşması gibi sözleşme falan imzalamadı ya!!!
Seni ondan germiş belli.
Yalandan vakit tüketme be burada.
Yazdığını ciddiye alıp Muharrem Usta'ya müritlik edecek pek adam çıkmaz...
3.5 milyon Euro hiç faydası olmamış birine az diyorsun,bak ben bu rakama itiraz etmiyorum,Trabzonsor yeri gediğinde bu paraları verebilir,doğru adama ama bir yandan param yok diye dert yanıp,elindeki faydalı futbolcuyu kaçırırsan anlattığın şeyin önemi kalmaz.
Biraz anlamaya çalış karşındaki insanı,kavga etmiyoruz.Trabzonspor'un geleceği için bir şeyler yazıyoruz.
Haydi Muharrem Usta ve Hacıosmanoğlu'nun fotoğraflarına bakıp bir sigara yakın siz
Gerçekten anlamaya çalışıyorum,çünkü senin gibiler çoğunlukta ve oluşan algıyla ilerliyor,neden söylenene odaklan mıyorsunuz,burada herkesin bildiği gerçeklerden bahsediyorum,rica ediyorum bakın doğru bilgiye sahip değilseniz,ona ulaşmak eskisi kadar zor değil,bilgiye ulaşabiliyor ama yorumlayamıyorsanız,iyi ile kötüyü ayıramıyorsanız,karışmayın Trabzonspor'un geleceğini mahvetmeyin.
Al İHO başlığında bile aynı şeyi yazmışım,bir adım ileri gitmez mi bu zihniyet?
3.5 milyon Euro hiç faydası olmamış birine az diyorsun,bak ben bu rakama itiraz etmiyorum,Trabzonsor yeri gediğinde bu paraları verebilir,doğru adama ama bir yandan param yok diye dert yanıp,elindeki faydalı futbolcuyu kaçırırsan anlattığın şeyin önemi kalmaz.
Biraz anlamaya çalış karşındaki insanı,kavga etmiyoruz.Trabzonspor'un geleceği için bir şeyler yazıyoruz.
LAfa çok bilmiş diye girince seni anlamam, anlamaya bile çalışmam...
Usül esastan önce gelir.
Sturridge istisnai bir fırsat transferiydi. Tanıtım vs. içinde fazlaca yan detay barındıran.
Yönetimin her hamlesi böyle olursa zaten ilk savaş narasını ben atarım kendilerine merak etme...
LAfa çok bilmiş diye girince seni anlamam, anlamaya bile çalışmam...
Usül esastan önce gelir.
Sturridge istisnai bir fırsat transferiydi. Tanıtım vs. içinde fazlaca yan detay barındıran.
Yönetimin her hamlesi böyle olursa zaten ilk savaş narasını ben atarım kendilerine merak etme...
Gerçekten anlamaya çalışıyorum,çünkü senin gibiler çoğunlukta ve oluşan algıyla ilerliyor,neden söylenene odaklan mıyorsunuz,burada herkesin bildiği gerçeklerden bahsediyorum,rica ediyorum bakın doğru bilgiye sahip değilseniz,ona ulaşmak eskisi kadar zor değil,bilgiye ulaşabiliyor ama yorumlayamıyorsanız,iyi ile kötüyü ayıramıyorsanız,karışmayın Trabzonspor'un geleceğini mahvetmeyin.
Al İHO başlığında bile aynı şeyi yazmışım,bir adım ileri gitmez mi bu zihniyet?
Newton vasıfsız
Kulüp çiftlik
Transferler çöp ve skandal
Kulüp batmış
Her iletin eleştiri, her iletin tartışma, boş boş yorum yapıyorsun zerre destek vermiyorsun senin neyini ciddiye alsınlar. Cevat Kol'un vücut bulmuş halisin.
Kulübün geleceği senin gibilere kaldıysa ve biz mahvediyorsak vay halimize ahahahahahahahaha şaka gibisin ya
Yorum