Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maşaallah, Allah nazarlardan saklasın, âdeta ergenlik çağında ikinci baharını yaşayan bir başkanımız var. El kol hareketleriyle kulübümüzün hakkını yedirtmemeye kararlı, enerjik, çoşkulu. Saha içinde adam kovalamasındaki enerji de hayranlık uyandırıcıydı. İnşaallah kulübümüze cezâ veren UEFA ve CAS’ın önüne de gidip el kol hareketleriyle Trabzonsporla başa çıkılamayacağını gösterir. Önce camlarına taş atmalı ki, camdan bakıp o hareketleri görsünler. İyi bir organizasyonla yapılmayacak iş değil.

Anladım ki siyâset bu işleri iyi biliyor, kişileri iyi tanıyor.

Bu arada Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuveyt Başakşehiri alabilmek için kendi aralarında mücâdele ediyorlarmış.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• El pençe durup ceket dügmeleyerek mıymıyla hak arıyorMUŞ gibi yapacağına hislerime ve nefretime tercüman hareketle dövüşüyorMUŞ gibi yapsın daha iyi.

...MUŞ gibi yapınca dahi maskeler nasıl düşüyor , salyalar ağızdan nasıl akıyor efendiler en kral çingeneye nasıl rahmet okutuyor ... bu kadarı bile yeter.

Daha iyisini yaparım diyen babayiğit , adaylığını koysun.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulübün başkanlığını yapıyor,iki düşman ülke savaşı yapılmıyor,olaya yanlış noktadan yaklaştığımız için bir arpa boyu yol alamıyoruz işte,birlikte yola çıktığı ve Trabzonspor'un başarısı için kader birliği yaptığı insanlar liderlerine ihanet ediyorlar,burada birlikte yola çıktıkları insanlara güvenen,normali,olması gerekeni yaptığı için başkanı suçluyoruz ama ona zarar vermek için her türlü ihaneti yapana laf yok,neden çünkü onların ihanet yapabilir başkan buna engel olacak.

Böyle bir mantık olamaz,kusura bakma ama bu şekilde hep yanlış yapan kazanır,biz artık sana güvenmiyoruz dersin,istifa edersin.Kimse de sesini çıkarmaz.

Eğer Muharrem Usta kötü niyetli biri olsa UEFA'dan gelen ceza konusunda yüzde bir milyon haklı konumdayken o parayı bağışlamazdı,kimse de neden diyemezdi,ona kin duydukları için Trabzonspor'un resmi bilançosunu mahalle bakkalı defteri gibi kullananlar yargıya bile verilmedi,çünkü Divan Kurulu başkanı da azılı bir Muharrem Usta düşmanı.

Bir de rakamları doğru verelim,Bir sezon önce Çin'e 8 milyon Avro bonservis ve sadece net maaş olarak 8 milyon Avro maaş anlaşması yapan bir futbolcuyu belli bir maliyete getireceksin elbette,3.5 milyon Avro bonservis ve 3.550 bin Avro da yıllık maaş Burak Yılmaz için normal rakamlardı,bizi sıkıntıya sokan hiç ortada olmayan kurun patlaması olmuştur.
        Sorun sadece Muharrem Usta'nın verdiği para olsa sadece biz batartık ama Türk futbolunda batık olmayan kulüp yok,az çok herkes borç batağında,Avrupa'da da kulüplerin borçları var,önemli olan gelir gider dengesi.

Türkiye'de gelirler TL,giderler Avro olduğu sürece bu denge oturmayacak.

Ve Burak Yılmaz TL bazında bize Sörloth'dan daha az maliyetli bir futbolcuydu,verim olarak da gerekeni yaptı.
        35 yaşında Lille transfer yapan futbolcuyu aldı diye başkana kızmam.

Bize bu vizyon lazım,o yüzden kendi ekibi ile gelecek ve ihanete uğramayacak bir Muharrem Usta-Osman Özköylü ikilisi isityorum.
        Kardeşim sen bu kulübe bir kere aday oldun kıl payı farkla kaybettin, ikincisin de kazandın, 50 küsür yaşında onlarca hastane sahibisin, hükümet arkanda değil bilakis yanındayken çocukmusun ki beni kandırdılar, kullandılar safsatasının arkasına sığınıyorsun. O dönem kur habire artarken, daha da artacağı ortadayken önüne gelene 4-5 milyon euro bonservis ödeyip 3'er 4'er milyon euro maaş ödüyorsun ve satıldık diyorsun. Buna kargalar bile güler. Burak bonus monus hikayeleriyle birlikte 5 milyonun üzerinde maaş alıyordu, işi dolandırıp Shorlötün aldığı parayı tl&euro güncel paritesine çekmek te ayrı bir kurnazlık. Hani Usta da kulübü devraldığında euro bazında borç ile bıraktığın da yine euro olarak artı da bıraktım ayağı yapıyor du, biraz insafa gelin arkadaş, bu numaraları son dönem Z kuşağı bile yemiyor artık.

Yorum

• Fiyasko Baskan

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
          HY67...

Yorum

• Sana olan inancımı da kaybettim.
            Oysa ki umudum vardı. Ekonomiye çeki düzen verdiğinde olacak senden diyordum.
            Fakat sen de saçmalamaya başladın. Aynı hata 2-3 kere yapılmaz.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Benim gördüğüm maalesef başkan Fikret orman olma yolunda.

Zaten bütün konuşmalarında sezilen yüksek ego artık icraatlarını da yansıyor. Ben yaptım oldu ile olmaz bu İşler.

Bak işte kulüp tarihinin en rezil başkanı Muharrem usta bile aldı kokuyu başladı seçim için zemin yapmaya.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

......MUŞ gibi yapınca dahi maskeler nasıl düşüyor , salyalar ağızdan nasıl akıyor efendiler en kral çingeneye nasıl rahmet okutuyor ... bu kadarı bile yeter.

...
                Türk Futbolunda...

Futbol Federasyonu nasıl çalışıyor?

Berbat!

Hakemler nasıl?

Berbat?

Futbol - siyâset içiçe geçmiş mi?

Hem de nasıl!

Kulüplerin alt yapı organizasyonları iyi mi?

Berbat!

Kulüplerin transfer politikaları, scout çalışmaları iyi mi?

Berbat!

Kulüplerin finansal yönetimleri iyi mi?

Berbat!

Kulüplerin oynadıkları futbol iyi mi?

Berbat!

Kulüplerin Avrupa başarıları var mı?

Yok!

Türk futbolu Avrupa’da ilgi görüyor mu?

Hayır!

Bu ligi seyrettirmek için ben el kol hareketi yapacağım, karşıdaki de höyt hareket ha, bana ha diyecek. Senin de içinin yağları eriyecek!

Başka türlü nasıl seyrettirilir bu lig?

Hele de bozuklukları düzeltmeye niyet de yoksa...

Anca böyle seyrettirilir, futbol yerine şov yap ver gazı ver gazı, al gazı al gazı, çarklar dönsün düdük ötsün, müthiş para dönsün.

Böl, yönet.

......

1980 Öncesi...

Ülke sağ sol diye kutuplaşmış.

Solu temsil eden Cumhuriyet Gazetesi yazarları ile sağı temsil eden.Tercüman Gazetesi yazarları arasında harâretli tartışmalar var, karşılıklı hakâretler ediliyor, hâin lâfları ortada uçuşuyor.

O zamanlar basının merkezi Bâb-ı Âli’de bulunan ve gazetecilerin gittiği bir lokale giden bir kişi, birbiriyle kanlı bıçaklı olan yazarların orada karşılıklı oturup 40 yıllık dost olarak gülüp şakalaştığını görünce duyduğu şaşkınlığı, hayreti, öfkeyi, iğrenmeyi anılarında yazmıştı. Gazeteciler gençlere gaz veriyor, gençler de birbirlerini öldürüyorlardı. Anı kitapları okumak güzeldir.
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 17:21.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Muharrem Usta’nın yazdıkları doğruysa bizim yönetim kurulunda şirketler hukukuna hakim bir hukukçuya görev verilmeli. Resmen başkan ve yönetimin aptallıkları yüzünden ceza yemişiz. Usta’nın borcu da bankalar birliğine gösterilip o ödeneğe dahil edilseydi, anladığım kadarıyla ceza yemeyecektik.

Ben bu başkanın bundan sonra hiçbir dediğine inanmam.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkanı şuana kadar hiç eleştirdiğimi hatırlamıyorum. Ama resmi siteden yapılan şu açıklama benim gözümde değerini 0 yapmıştır. Akpli seçmenin tepkisini hafifletmek için açık açık siyaset bizi destekledi diyecek kadar rezil insanlar bunlar. Bunların şike davasını da yüzde yüz sattığına inanıyorum artık. Artık herkes şunu kabullensin biz bu ligde ancak figüran ya da tavşan atlet oluruz.
                    Ayrıca Uefa dan alınan ceza şunu gösterdiki bu takımın hiç bir departmanında profesyonel bir ekip yok, ne kadar eş dost varsa hepsini doldurmuşlar herhalde. Uefanın açıkladığı kriterleri 55 milyon euro aşan fb ceza almayıp 5 milyon euro aşan biz ceza alıyorsak burada kimse suçu Uefa ya atamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    başkanı destekleyen birisi değilim yönetimi de savunacak değilim ama açıklamanın neresi yanlış ?

Berat Albayrak ve kamu bankalarının desteği olmasaydı sezona - 10 puanla mı başlardık yoksa - 15 puanla mı ? Sadri Şener ve İHO döneminden katlanarak gelen borçları mevcut siyasi destek olmasa 1 değil 5 tane Trabzonspor ödeyemezdi.

fb bjk gs başak herkes siyasi destek alıyor. Sezon başı da Trabzonspor ciddi siyasi destek aldı ve borç sorununu çözdü. Burda yanlış olan ne var ?
                    En son TS Cenk tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 18:02.

Yorum

• Muharrem Usta'nın bahsettiği borç kimin borcu silindi..

Diyorum ya kulübün başkanı resmiyet de Ağaoğlu ama o memur işini görüyor. Birileri dışardan istediğini yaptırıyor

Yorum

• Acil görevi bırakmalı. İbrahim Hacıosmanoğlu göreve gelmeli. Kevin Constant transferi ile taraftarı ikna etmeli.

Yorum

• İlk olarak TS Cenk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanı destekleyen birisi değilim yönetimi de savunacak değilim ama açıklamanın neresi yanlış ?

Berat Albayrak ve kamu bankalarının desteği olmasaydı sezona - 10 puanla mı başlardık yoksa - 15 puanla mı ? Sadri Şener ve İHO döneminden katlanarak gelen borçları mevcut siyasi destek olmasa 1 değil 5 tane Trabzonspor ödeyemezdi.

fb bjk gs başak herkes siyasi destek alıyor. Sezon başı da Trabzonspor ciddi siyasi destek aldı ve borç sorununu çözdü. Burda yanlış olan ne var ?
                          Borcu yapilandirdik ve faiziyle o parayi ödeyecegiz, kulube bu borcu yaptiran da bizzat o ismini verdigin bakan ve onun partisiydi. Bizim 200 milyon TL vergi borcumuz silinmedi, arsa mal mülk vermediler, stad yaptilar ona bile para oduyoruz cevresinden de 5 kurus kazancimiz yok.

Yuksek faizle yapilandirma yaptilar, Uefa'ya katildik. Aman cok buyuk iş. Yonetici diye kulube atadiklari adamlar hesap kitap bilmiyor, Uefa ffp saniyordum ceza yeme sebebimiz liseli kavgasiymis, birkac iş bilmez yuzunden maddi manevi olarak buyuk darbe yedik. Ulke ekonomisine sasirmamak lazim, ulkeyi de işte bunlar yonetiyor.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• @Tekfur

Danışıklı dövüş için siyasete,80 öncesine gitmeye gerek yok . Bjk'li Alenin kebapçısında kafa kafaya verip ortak iş çeviren halbuki adamları stad önlerinde birbirini döner bıçaklarıyla kovalayan 3 istanbul holiganlarına baksak yeterli. Tribününden medyasına finansmanından sosyolojisine tam anlamıyla tiyatro seyreder olduk.

Haklısın mesele deşarj olmaktan öte gitmez oldu. Söylemler gaz alıyor eylem ise hak getire. Düzene protestonun kralını bir zamanlar sahada yapmıştık halbuki. Trabzonlu olmayanı da Trabzonsporlu yapan buydu zaten. O savaş ruhu gitti sonrası yalan oldu kolpa oldu.Bizde yalanlarla avunur olduk.

Haklısın ne diyeyim.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Muharrem usta döneminde tek tarafli fesihler oldu, ersun ve özer ile ilgili. Bu davalar sonucunda klüp tazminat ödemek zorunda kaldi. Bu adamlarla anlaşarak ayrilabilirdik diye usta'ya fatura kestiler, mahkemeye verdiler, alacaklarindan bu borçlari kestiler.

Usta'ya bu paralari bağişla deselerdi zaten alirlardi ama bu şekilde yaptilar.

Uefa'ya verdikleri raporda borcu sildik demişler belli ki. Uefa da bunu kabul etmemiş heralde cezayi kesmiş.

Sonra savunma verirken usta'dan bağiş makbuzunu da almişlar ama cas da kabul etmemiş.

Yani en başta kavga edeceklerine anlaşabilirlerdi.

Ayni şekilde usta da özer ve ersun'a daha az para vererek anlaşarak ayrilabilirdi.

Avukatin biri sözleşmedeki maddeden yararlanarak ersun'u kovariz merak etmeyin demişti diye hatirliyorum ama aleyhimize karar çikmişti. Sadi tekelioğlu da özer lehine ifade vermişti.

Ama sadece bu borç değil vergi affini da kabul etmemişler heralde o zaman dilimi içinde olmadiği için.

Şu durumda geçen sene uefa'ya kes cezamizi desek daha iyi olurdu. Yönetim kurtaracağını düşündü, detaylardaki eksiklik cezaya sebep oldu.

Yorum

• geçen sene ki gibi bir uefa rezilliği yaşayacağımıza keşke hiç gitmeseydik. O kadar sıkıntı çekip gruplara kaldık ama u18 lerle maçlara çıktık.
                                Başkan göreve ilk geldiklerinde usta dedi ki burak kucka gibileri ben satayım borcumdan düşülsün dedi ama kabul görmedi. o duygusallıkta camia da kabul etmezdi çünkü usta çok büyük bir mali gedik açmıştı yönetimde duygusal davrandı demeç verdi falan. Ama geliyoruz şimdi ceza aldık.
                                sağlık olsun zaten bir beklentimiz yoktu geçen seneden sonra.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X