Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanı görevden uzaklaştırmazlar umarım.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkanın hareketi her ne kadar antipatik dursa da adresini bulan bir tepki oldu.

Maçın heyecanı, golün geldiği dakika var ya... Süper oldu.

Tepkinin yükseldiği odaklara bakarak bunu anlayabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Klupler birligi karar oy cokluguyla alindi demisti yalan ..baskan en kisa zamanda cik dagit yargini bize yakin cevrene yoneticilere anlattiklarini ustu kapali olsada anlat anlatki icimizdeki bazi ahmaklar artik uyansin.hersey pandemi surecinde en ince ayrintisina kadar planlanmisti bu artik gun gibi ortada da cik sende konus artik inceldigi yerden kopsun . dun yaptigin o hareketin bu mac ozelinde bu sene karsimizda duran bu oyunu planlayip oynayan yonetmen yapimci hatta klup icindeki bir kesim dahil herkese karsi yaptigini akli basinda olan herkes gorup biliyor adamsin son yillarda gordugum en kral hareket!!! arkanda guvenip dayanabilecegin adam gibi bir camia olsa sampiyonlugu vermeyeceginden de trabzonsporlulugundan da zerre suphem yok hakkini helal et ruhunu seytana satmis bu sehir yuzunden nasil stres yasadigini caresiz kaldigini uzuldugunu bizim gibi adaletsizlige isyan edip uykusuz kaldigini yakinen biliyorum gecen seneki trabzonda dograndigimiz halil umut meler faciasi yasanan 4 3 luk basaksehir maci sonrasi yuzde 99 un bi haber oldugu yoneticilerinle tartisdigin divanda oylamaya sunalim dedigin kararin ne oldugunu klup icindeki malum yapinin seni nasil durdurdugunu cik anlat baskan anlat ve gerekirse sicarim duzeninizin icine de istifa et ..hatalarin var ama samimiyetinden suphem yok bildigin yolda yurumeye devam et baskan..o kadar doluyum ki oyle seyler varki 1.agizdan direkt bildigim sogudum futboldan artik.agaoglunun trtsporda yaptigi yok oyle yagma gorev surem bitene kadar burdayim ve ben basariliyim dedigi olay vardiya aha o laf yukarda soyledigin o klup icindeki yapilanmaya ve tehditlerine karsi soylenmis tesaduf olmayan birsey ..baskanin kuyusu kazilmaya calisiliyor 1 seneden uzundur gecen sene alacagi o karar sadece futbolda degil siyasetde de taslari yerinden oynatacak bugune kadar kimsenin cesaret edemedigi bir olaydi .baskanin fanatik deli bir tarafi var bunu iyi biliyorlar yarin birgun cikip siyirmaya basladimi kimse duramaz onunde saatli bomba gibi rahatsizlar.trabzonspor gibi bir klupde baskan dusunun ki yonetim kuruluna alanya maci sonrasi bu sene rakibimiz basaksehir degil sudur herkes bunu bilerek hareket etsin diyerek isim verebilme kral ciplak deme cesaretini gosterebiliyor hem de bunun yine bazi yoneticiler tarafinda o malum yapiya ulastirilacagini bile bile kasitli olarak yapiyor bunu yapan baskanin eli opulur eli daha fazla konusturmayin beni ! Bu sene dusme olmayacagi haberi galatasaray ile oynadigimiz mac sonrasi gelmisti bana duyum olarak ama inanmamis o kadarda degil artik demistim o kadarmis.yine tahminim! secim yatirimi yapiliyor erken secim ufukda ne koparirsak kardir hesabidir bu sıkı durun..
        Ben artık üstü kapalı göndermelerden, imalardan, şifre çözmeye çalışmaktan yoruldum. Son haftalarda takımın o halini görüp şampiyonluğu bu şekilde kaptırdığımızı görünce bir hayli sinirlendim, üzüldüm. Hayatımda ilk defa takımın maçını bir daha izler miyim tereddütüne düştüm. O derece şevkim kırıldı.

Şimdi yeni olaylar gelişiyor, görüyoruz. Koca koca adamların milyonların gözünün içine baka baka yalan söylediği ve yüzünün kızarmadığı bir ortam dayız. Neler oluyor, neler dönüyor artık açıkça anlatmak lazım. Safımızı bilelim. İçerideki düzen yalayıcıları kimdir ifşa etsinler. Biz yine bu çürümüşlük içinde düzene başkaldıran mı yoksa düzenin suyuna giden taraf mıyız, bilelim. Bilelim ki desteğimizi doğru düzgün verelim, parçalanmışlık olmasın, kafada soru işareti kalmasın. Şampiyonluk inan ki umrumda değil...
        There is no spoon...

Yorum

• İnşallah hoca işinde yine sıvamazsın.
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Başkanlık makamı hiç bu kadar ayağa düşürülmemişti,hareketi yaptığın kulübe bak,bizi kimlerle ne şekil muhatap ediyorsun,en ufak utanma duygun yok mu?

O yapmacık ve rezil beyfendi ayaklarını artık yemiyorlar diye mi birden bu kadar seviyeyi düşürdün?
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...baskanin fanatik deli bir tarafi var bunu iyi biliyorlar yarin birgun cikip siyirmaya basladimi kimse duramaz onunde saatli bomba gibi rahatsizlar.trabzonspor gibi bir klupde baskan dusunun ki yonetim kuruluna alanya maci sonrasi bu sene rakibimiz basaksehir degil sudur herkes bunu bilerek hareket etsin diyerek isim verebilme kral ciplak...

2010-11, bu sezon ve daha niceleri zerre üzülmüyorum kaçan şampiyonluklara. Tersine gurur duyuyorum bir Trabzonlu olarak bu lanet düzene tek başımıza durduğumuz için. Bu onur ve gurur bizlere yeter.

Haa sütten çıkmış ak kaşık mıyız? Değil tabi. Ama b..ka batmış bir kepçe hiç değiliz.

Başkan dış etkenlerden bu kadar rahatsızsa bu işe hiç bulaşmayacaktı ya da hemen istifa etmeli. Neden hala devam ediyor. Bilerek girdi....
              Başka başlıkta yazdım. İbb geçen yıl şampiyonluğu hak etmişti, olacaktı ama bu seneye dokunan o el geçen yılda "İBB uğruna İBB'yi" feda etmişti. Bu yıl diyet ödendi. Hesap kapandı.

Damat üzerinden geldiler öncüleri ile ama asıl kuvvetler başka yerden cepheyi almak üzereydi. Allah aşkına Damat'ın başını kaşıyacak vakti mi var ki direk olarak etkili olsun bu tür işlerde. Şu da var ki kendisinden birşey istense bankalardan ucuz faiz, yapılandırma vb...yardımcı elbette olmuştur ki hangi kulübe olmamıştır. Damat'ın babası kongre üyesi. Emekli ve boş vakti olduğu için bu tür işlere daha yatkın ancak onun da gücü nedir ki ?

Haa bu arada boş vakit demişken bu sezonda etkili başka bir etkene gelmek lazım. Kendi deyimi ile sosyal faaliyetlerde gençlik yıllarından beridir bulunmayı sever, pro aktif bir elemandır çünkü öyle görmüş ve yetişmiştir. Kafa yorar. Yıllar önce (Ali Koç öncesi fb seçimli kongresi) Aziz Yıldırım'ı devirmek için aktif olarak çalışmıştır. Futbolun içinde o kadar vardır, var olmaya çalışmaktadır. Trabzonspor'un "dokunduğu" takımla bağlantısı, gönül bağı vardır, intikam sözü vermiştir kendince belki de...

Güç (prof aktiflik) böyle bir şeydir. Tatlıdır. Bir yerlere talimat vermek, istediğini yaptırmanın verdiği zevki birçok şeyde bulamazsın. Nefsin zaaflarından biri de mevki makamdır, karşında el pençe duranların bakışlarıdır.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Her 10 kişiden nerdeyse 7'sinin oy verdiği siyasi irade ortadayken Ahmet Ağaoğlu'ndan devrim beklemek çok çarpık ve komik bir düşünce.. evet Ağaoğlu veya X kişisi gelecek tüm bu toplumsal olguyu tersine çevirip devrim yapacak hem de taraftarı tam tersi iradeyi sonuna kadar desteklerken.. komik olmayın..
                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Hislerimize tercüman olmaya devam başkanım.
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu konuşması bile yeter.

Burası Türkiye maalesef baştakilere eleştiri yapacak olan 40 kere düşünüyor ve sonunda yapmıyor

Siyasetin içinde olan kulüp için bu bile başarı.
                    Orasi dogru gibi evet
                    İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben başkanın açıklamalarını gaz alma diye okuyorum. Danışıklı dövüş
                    Bu ihtimal de hiç düsük degil maalesef
                    İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben artık üstü kapalı göndermelerden, imalardan, şifre çözmeye çalışmaktan yoruldum. Son haftalarda takımın o halini görüp şampiyonluğu bu şekilde kaptırdığımızı görünce bir hayli sinirlendim, üzüldüm. Hayatımda ilk defa takımın maçını bir daha izler miyim tereddütüne düştüm. O derece şevkim kırıldı.

Şimdi yeni olaylar gelişiyor, görüyoruz. Koca koca adamların milyonların gözünün içine baka baka yalan söylediği ve yüzünün kızarmadığı bir ortam dayız. Neler oluyor, neler dönüyor artık açıkça anlatmak lazım. Safımızı bilelim. İçerideki düzen yalayıcıları kimdir ifşa etsinler. Biz yine bu çürümüşlük içinde düzene başkaldıran mı yoksa düzenin suyuna giden taraf mıyız, bilelim. Bilelim ki desteğimizi doğru düzgün verelim, parçalanmışlık olmasın, kafada soru işareti kalmasın. Şampiyonluk inan ki umrumda değil...
                    Al benden de o kadar
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hoca olarak avcı gelir, elindeki futbolcuları takımda tutamaz(sosa ve novak), tony, uğurcan ve ekuban'ın gitme ihtimali yüksek, 15 transfer yapılır, bunların 10 tanesi doğan, fıratcan, canbaz gibi ne idüğü belirsiz ''futbolcular'' olur. 45-50 kişi ile antrenmalar yapılır. 10. hafta avcı kovulur. kimliğinde trabzon yazan birisi gelir, ve son.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardesim anlatamiyorsun iste anlatamiyorsun anlatsan hain ilan edileceksin 2011 de defalarca yazdigimiz sey gecen sene icerde dograndigimiz ibb maci sonrasi yapilacakti izin verilmedi yonetimin yarisi bile karsi durdu bu ise ..camia yavsak olmasa bundaki cesaret kimsede yokda degil iste.asporda 3 4 hafta once erman, agaoglu yonetimi gecen seneki basak macindan buyana goksel gumusdaga buyuk gicik dedi laf arasinda bunu bildigine gore bilgiyi yonetimden birinden aldi..baskan giden sampiyonlugun neden gittiginin nasil gittiginin farkinda cok uzgun stresli tepkili artik kontrol edemiyorlar ve bu durumdan cok rahatsizlar.alanyaspor macinin ardindan yasanan olaylar sahaya falan girmeler butun 1.5 senelik birikmisligin disa vurumuydu siradan birsey degildi oyun sandigimizdan buyuk cidden su anda ligde baskan nezdinde kontrol altinda tutulamayan 3 klupden biri trabzonspor ..dunki macin ardindan genclik spor bakani tff baskani diger ust duzey yetkililerin yaninda yaptigi o hareket bilincli yapilmistir ve bunu yapacak baska bir baskan yoktur su anda ligde hareketi baska zaman olsa tasvip etmezdim ama o hareket ne alanyaya ne hakemlere ne erola yapildi 1.5 senelik birikmislikle yerini buldu kime yapildigini akli basinda olan herkes biliyor.kiliclar cekildi artik baskanin arkasinda durun siyaset sadece trabzonsporu kullanir kim olursa olsun aslolan trabzonspordur ne baskanci olun ne siyasetci ne şucu ne bucu sadece trabzonspor icin gercek anlamda mucadele edenlerin arkasinda olalim..baskan ben burdayim gorev suresince demesi meydan okumaydi malum guruha karsi hodri meydan dedi ayagini kaydirmak icin herseyi yapacaklarda siyirmis bir baskanin cok daha acik secik hedefi vuracak hamleler yapmasindan korkuyorlar su anda ve bunu yapabilecek oldugunu biliyorlar kontrol altinda tutulamiyor artik yonetim icinden de 3 4 kisi bu yapiyla hareket halinde ..secime kadar mecbur katlanacaklar baskana simdiden getirilecek adamda belli ilk secimde yine yonetimin icinden birisi getirilecek o guruh ile hareket eden dediklerinden cikmayacak bakalim gorelim onumuzdeki gunler cok seye gebe..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ağa'm sevgili Koç'un neler ediyiir göri misen? Oy verdiğin şikenin kriptosu Nihatın bize neler ediyiir görı misen? Şimdi o fıkradaki gibi... biz bu pohi niye yedük Ağa'm
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Ersun yanalın hareketine ceza vermeyip , baskana verceklerse milli takima oyuncu gondermeye devam edin. Bu milli takima oyuncu göndermemizin mantigi yok bu ulkede

Yorum

• Rakip psikoloji yapiyor. Artik yeter. Tff yi istifa ya davet et gitsin. Gostermelik istifa ya cagiriyorlar. 40 yilliik yoneticileri ozdemiri gostermelik iş yapıyorlar. Biz de yedik.

utanmazlar. Neymis transfer limiti istiyorlar. Zaten 4 kat fazla harciyor.

Bunlar gercekten utanmaz.

Yorum

• Adam ne dedi ki sportmenliğe aykırı açıklama oluyor? Ceza yazmak için bahane arıyor çakallar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X