Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ağaoğlu'nun istifasını isteyenler, size Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bu takımın 20 yıl geriye gitmesine sebep olan isimler müstehak aslında.

Topçular birbir kaçarken, menajerlere ve kulüplere borç tavanken, ilk 5'e girmeyi başarı olarak görürken bugün kaçan şampiyonluktan sonra "istifa" naraları atmak tam anlamıyla akılsızlıktan başka bir şey değildir. Yıllardır hep sorun üretmekten başka bir işe yaramayan Trabzonspor taraftarının birçoğu bugün yine en çok takındığı tavır olan şımarıklığı bünyelerinden eksik etmiyor.

3 yıl önce bizzat ben bu forumda önce sportif başarı mı ekonomik refah mı? diye sorduğumda herkes ekonomik refah derken, bugün nedense Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı tüm olumlu hamleler yok sayılmakta ve olay yine sportif başarı noktasında tıkanmaktadır. Oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay ama bence hayatınızda hiç yapmadığınız bir şey yapın ve artık çözüm odaklı düşünün.

Ahmet Ağaoğlu son yıllarda her ne kadar eleştirilecek şeyler de yapmış olsa, desteği en çok hak eden başkandır.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Ağaoğlu'nun istifasını isteyenler, size Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bu takımın 20 yıl geriye gitmesine sebep olan isimler müstehak aslında.

Topçular birbir kaçarken, menajerlere ve kulüplere borç tavanken, ilk 5'e girmeyi başarı olarak görürken bugün kaçan şampiyonluktan sonra "istifa" naraları atmak tam anlamıyla akılsızlıktan başka bir şey değildir. Yıllardır hep sorun üretmekten başka bir işe yaramayan Trabzonspor taraftarının birçoğu bugün yine en çok takındığı tavır olan şımarıklığı bünyelerinden eksik etmiyor.

3 yıl önce bizzat ben bu forumda önce sportif başarı mı ekonomik refah mı? diye sorduğumda herkes ekonomik refah derken, bugün nedense Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı tüm olumlu hamleler yok sayılmakta ve olay yine sportif başarı noktasında tıkanmaktadır. Oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay ama bence hayatınızda hiç yapmadığınız bir şey yapın ve artık çözüm odaklı düşünün.

Ahmet Ağaoğlu son yıllarda her ne kadar eleştirilecek şeyler de yapmış olsa, desteği en çok hak eden başkandır.
      Boşver anlatamazsın kardeşim. Çoğu kişi sanıyor ki Ünal hoca olsa şampiyon olacaktık, Ünal hocanın bu yılki oynattığı topu da hatırlıyorum.

Yorum

• İstifa edin,kadrodakiler gitsin,herkesi yollayın,oyuncuları postalayın vs vs vs gibi söylemler yıllardır içinde bulunduğumuz sarmala yeniden dolanmaktan başka bir işe yaramaz.

Evet yönetim ‘UEFA’dan MEN’ konusunda çuvallamıştır, bu nedenle de takımın motivasyonu düşmüş ve bunun da önüne geçememiş, ‘Stress Yönetimini’ de beceremeyerek başakşehirin şampiyon olmasına sebep olmuştur.

Lakin, ne kadar üzülsek de olanlar oldu. Artık yapmamız gereken kadroyu muhafaza edip, skoru koruyabilecek yetenekte yerinde transferler ve iyi bir hoca ile yeni sezona hazırlanmak.
        SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben sadece yerel gazetelerin böyle boş başlıklar attıklarını düşünüyordum.
          buraya bakınca anladımki bizden olmaz abi.
          bize 2.lik bile fazla.
          insan birşey konuşurken döner bi geriye bakar.
          neydik ne olduk diye.
          başakşehir 1 senede mi şampiyon oldu.
          bi dönün bakın. adamlar 5-6 senedir ilk 4 te.
          bize bakın bir sene 14 üncü bir sene 8 bir sene 3 bir sene 7
          peki sebebi ne. işte bu zihniyet. yakın yıkın bakalım.
          seneye kümede kalmaya oynarız o zaman kalınca sevinecek birşey buluruz...
          İki sene önce 5. Bitirdik. Geçen sezon sakatlık, ara transfer cezası ve hakemler yüzünden şampiyonun 6 puan gerisinde ikinci bitirdik. Bu sezon pandemi arasında Başakşehirle aynı puandaydık. Elimizde kazma ordusu da yok kadro belli. Son 8 maçta Başaksehir kadar mücadele ettik mi? Ya da kümeye oynayan takımlar kadar? Bunun cevabına içi rahat şekilde "Evet, en az rakipler kadar mücadele ettik." diyene hiçbir şey demem. Ankaragücü, Antalya, Denizli ve Konya maçlarını kazanamayacak takım değildik. Yürüdük sahada.

Şampiyonluğu rezil şekilde kaybettikten sonra "Zaten hedefimiz şampiyonluk değildi" demek kolaya kaçmak oluyor. gs, Prandelli'yi kovup Hamza Hamzaoğlu ile şampiyon oldu bu ligde yahu.

Twitter'da daha düne kadar Ezel dizisinden sahne koyup şampiyonluk gazlaması yapan bu yönetimdi. Şimdi hangi Ay Yapım dizisinden sahne koyarlar bilmem.

Bahane bulmak kolay. Seneye de son düzlükte gs'ye fb'ye kaybederiz sonra da salarız bir bahane. Bahane bol.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet Ağaoğlu'nun istifasını isteyenler, size Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bu takımın 20 yıl geriye gitmesine sebep olan isimler müstehak aslında.

Fazla unutkan ve balık hafızalı bir milletiz.
            Adamın vaatleri belli, aldığı yer belli, getirdiği yer belli.
            Herhangi bir geriye gidiş yok.
            Her konuda üzerine koyarak gidiyor.

Bu kadar anlık yaşamak hiçbir zaman sonuç getirmeyecek.

Taraftarın hepsi kendi sözlerini bile unuttu başkan ilk geldiğinde.
            Küçük bir refah gördüler ya, hemen istifa.!!!

Yorum

• Uzun süreli sakatlıklar, yoğun maç temposu derken ilk devreyi 32 puanla şampiyonun 1 puan gerisinde tamamlıyorsun.

Ekuban fit hale geliyor, Abdüş dönüyor, kendimi bildim bileli Trabzonspor tarihinin en iyi devre arası transfer dönemini geçiriyorsun ve fakat şampiyonun 7 puan gerisinde ilk devre aldığın puanı, mucize olup son maçı alırsan sadece 1 puanla geçmiş oluyorsun.

Trabzonspor bize çok talihsizlik yaşattı da şu yukarıda bahsettiğim olay hepsine tur bindirir.

Aynen dostum Ünal da şampiyon olamazdı.

Yorum

• Hocayi kovduktan sonra klüpte toplanip gövde gösterisi yapanlar, güya klübe destek verenler acaba başka birşeye karşi böyle birleşmiş miydi ?

O fotoğraflar, söylenen sözler unutulmayacak. Kupa finalinde alanya'ya karşi o kadar intikam duygusu gösterilmeyecek.

Kendi taraftarina karşi birleşenler, rakiplere karşi böyle birleşmiyor.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 13:29.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan'ın açıklamalarından kupaya odaklanılmış gibi

CAS yargıcının tavırlarını hiç beğenmediğini, dolayısıyla ceza gelme ihtimalinin yüksek olduğunu, gerekirse İFM'ye gideceklerini söyledi.
                  Yanlış anlaşılma olmasın. CAS yargıcı hiç renk vermedi dedi. Kastettiği UEFA'nın avukatı...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Başkanın bu yaz en büyük sınavı teknik kadro seçiminde olacak. İyi bir hoca, iyi kondüsyonlerler, iyi bir kulüp doktoru lazım bu kulübe. Bu durumu boşverirse kadroya kimi alırsa alsın önümüzdeki sezon sonuç değişmeyecektir. Maalesef Başkan, her şeyin ucuzuyla işin hallolacağını düşünüyor sanırım. Evet, maddi anlamda çok kötü durumdaydık; evet, bizi düzlüğe çıkardılar şimdi hatalardan ders çıkarma zamanı. Hata olur, kimse hatadan münezzeh değil! Sizin hata karşısında yaptıklarınız veya yap-a-madıklarınız hayatınızı şekillendiriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Şu muşamba görselini paylaşmayın artık arkadaşlar, tamam herkes gördü işte...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Alanyaspor maçından sonra neler yaşadı? Ve bizlere neler yaşatıldı?

Bu sorulara cevap vermeden samimiyetine gram inancım kalmamıştır.

Bu da zamanı gelince arkasına bakmadan gidecek.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İşim icabı bugün İstanbuldan Trabzona geldim, duygusal olup üzmek istemem ancak;

Yazık, bu memleketin has insanlarına yazık...

Trabzon, ilginç şekilde 2 ye ayrılan bir garip memleket, TASTAMAM 2 ye ayrılan gördüğüm nadir yerlerden.

Hep bişeyler, neden? 81 inden farklı diye mi? Bu videoda güzel özetlenmiş:https://twitter.com/erdemhho/status/...986352641?s=20

Dedim ya hep 2 ayrım, akrabalarım da öyle, SAğ-SOL, tamamen siyasi görüş üzerine, bunun yanında BENCE SAĞ DA-SOL DA mertlik-dürüstlük-parlama-bazen dalgayla yıkma TAMAMINDA var...

Bu sezon bişeyler oldu, ıspatlayamayız ama apaçık DİZAYNA ortak olduk, Trabzonsporu Trabzonlu olmasam da MANYAKÇA tutma nedenim, PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞIYDI, sistemin tüm kirlilerine göre tek temiziydi, bu gri alan netleştikçe tavrım ve duruşum belli olacak.

Bu bir spor, saçmalık hatta günah diye niteleyenler olacaktır, saygısızlık yapılmadan söyleyeyim haksız da değiller, ben orasında değilim, MODERN DÜNYANIN insanı gütme-sürme alanı olan bu pislikteki TEK DOĞRU galiba teslim oldu...
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Devam başkan, biz sana güveniyoruz.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Devam başkan, biz sana güveniyoruz.
                              Neye devam, nesine güveniyoruz? Bize de söyleyin de biz de güvenelim. Ben Ünal olayına rağmen güvenmeye devam etmiştim şimdi şampiyonluk kupasını görsem bile güvenmem
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neye devam, nesine güveniyoruz? Bize de söyleyin de biz de güvenelim. Ben Ünal olayına rağmen güvenmeye devam etmiştim şimdi şampiyonluk kupasını görsem bile güvenmem
                                2 yılda yapılanlar ortada. Nereden nereye geldiğimiz malum. Bundan öncekileri düşünüyorum da Ağaoğlu en az bir 10 yıl başkanlık yapmalı.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X