İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Yönetim genel anlamda başarılıdır, doğru.
İstifa lafı boş lakırdı.
Ama son kertede yaptıkları yanlışlardan ders çıkarıp bu işi amatörlerden almadıkları sürece lafın içi dolar.
Aynı hatayı tekrarlamayacaksın.
Ünal'dan sonra Hüseyin hata idi.
Hüseyin ile devam ya da Hüseyin tadında biri ile devam ...
O zaman inat ile yönetildiği ortaya çıkar, sonucu yukardaki boş lafın içinin dolması olur.
Lakin şu anda istifa konuşulacak zaman değil bu yönetim için!!!
Yorum
-
takım performansı rezalet ötesi. pandemiden beri 2 galibiyet var onlarda pandemiden beri en az puan toplayan 2 takım. şampiyonluğa oynaya takım 7maçta 2 galibiyet mi alır olsa olsa 7 maçta 2 beraberlik falan olmalıydı.
sosa novak konusunda yarım ağaız konuşun netlik sağlayamadın. siyasetin kullanamadın siyasetin malzemesi oldun hocanı bile seçemedin. futbolda ekonomi istikrar çok önemli ama daha da önemlisi sportif başarı. malesef başarısızız ve bu düşüşü açıklayamıyorsunuz. takım neden bu kadar düştü ama son maçı değil son 7 maçı soruyorum.
bir tek tr tenekesi kaldı alıp yönetim kurulunla kutlama yaparsın. sana olan inancım yok oldu gitti.
Yorum
-
ben sadece yerel gazetelerin böyle boş başlıklar attıklarını düşünüyordum.
buraya bakınca anladımki bizden olmaz abi.
bize 2.lik bile fazla.
insan birşey konuşurken döner bi geriye bakar.
neydik ne olduk diye.
başakşehir 1 senede mi şampiyon oldu.
bi dönün bakın. adamlar 5-6 senedir ilk 4 te.
bize bakın bir sene 14 üncü bir sene 8 bir sene 3 bir sene 7
peki sebebi ne. işte bu zihniyet. yakın yıkın bakalım.
seneye kümede kalmaya oynarız o zaman kalınca sevinecek birşey buluruz...Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Ahmet Agaoglu
Ertugrul Dogan
Mehmet Yigit Alp ve digerleri
Cok mu dolusunuz, işleriniz TS ile ugrasmaniza engel mi oluyor ?
Tabzon'daki muhalifler nerede, bu kulubun basinda kimler var mac kazanmayi birak berabere bile kalamaz olduk takima antrenor getirmeyecek misiniz ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatalarından nasıl ders alacak. Kaçan balık büyük. O balık bir daha gölde yüzmeyecek. Balık okyanusa kaçtı. Ağaoğlunun teknesi okyanusda batar! İş işten geçti. Bu Başkanın bu kulübe daha faydası olmaz.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene istifası.
neden bahsediyorsunuz.
küme düşmeye oynuyordu bu takım. kendinize gelin.
bu kadar düşük maliyetli kadro buraya geldiyse bu yönetim başarısıdır.
boş konuşmaya bu kadar meraklı olmayınTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İstifa kelimesinin içi doludur.
Evet biz çok yoldan bu günlere geldik. Geldiğimiz noktada verilmek istenen atmosfer taraftarı şampiyonluk kanalına soktu. Biz girmedik. Gereği neyse de yaptık.Ticari ürün satışları tarihi rekorlar kırdı. Tüm bunlardan sonra bir an geldi ve yüzüstü bırakıldık. Bu tercihti. Sportif olarak tabiiki yeneriz yeniliriz, yaşamadığımız şeyler değil. Ama bir yerlerden gelen telkinler ve tavsiyelerle bizi satarsan olmaz. Bugünden sonra hiçkimse istanbul üçlüsüne laf edemez. Onların yaptıklarının en beterini biz yaptık.
Ben buna inanıyorum.Trabzonspor sportif olarak şampiyon olurdu. Kimse gelecek hayali kurmasın. Bugün bu gerekçelerle vazgeçtik yarın başka gerekçelerle şampiyonluktan vazgeçeceğiz.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Başakşehir
14-15 Sezonu 4.
15-16 sezonu 5.
16-17 sezon 2.
17-18 sezon 3.
18-19 sezonu 2.
19-20 sezonu şampiyon anca oldular.
Birincisi biz bu 6 sezonda naptık? İkincisi de İstanbul takımlarını bertaraf edip şampiyon olmak isitoyrsan isitikarı korumak zorundasın. Onlar ilk yıl kurdukları yeni kadro ile şampiyon olabilirler ama sen olamazsın bunu artık görmemiz lazım. Şuan kızma değil daha iyi plan yapıp önümüzdeki sezona çok daha sağlam teknik ve kadro yapısıyla girme zamanı.
Yorum
-
İstifa istenir istenmez taraftar bu saygı duyulur
ama taraftarın alması gerektiği yerde bu yönetim geçmişten ders alacak mı onu göreceğiz.
ben kendi açımdan yeni hocayı belirlemelerini bekleyeceğim. Bakalım ders almışlar mı.
yoksa tüm kabahati Hüseyin’e yıkıp kurtulmak yok.
adam teknik direktör değil kaosun içinde takımın başına geç de o da irade koyup ben geçmem diyemedi diye her şey ona kalırsa birileri iyi rant elde eder.
mesela sayın başkana birisi sorsun messias transferini. Başka bir şeye gerek yok sadece bu transfer niye yapıldı.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBlack efendi sende iyi salliyorsun.
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Yorum
-
Türkiye de hoca meselesi çok küçümseniyor. Bazıları çıkıp hocanın takıma etkisi yüzde 10-20'dir gibi abuk sabuk açıklamalar da yapıyor. Başkan da maalesef bu hataya düştü. Ünal Hoca döneminde yapılanları bir süre sonra kendine yormaya başladı, hocayı görmezden gelip kendi hamleleriyle takımın yarışa tutunduğunu sandı. Artık teknik analiz yapacak hakkı da kendinde gördü ve o meşhur defanstan pasla çıkmak o kadar zor olmasa gerek açıklamasını yaptı. Takım o dönem kötü mü oynuyordu? Evet. Kötü oynamasının nedenlerini hocayla istişare etmek yerine etrafının gazına gelip bu hocayla şampiyon olunmaz, emekler heba olacak dolduruşuna geldi. Bir hocanın takıma etkisini o kadar küçümsedi ki Hüseyin Hoca ile devam etmede bir beis görmedi. Zihniyet zamanındaki aziz yıldırım zihniyeti. Ona göre de takımını hocalar şampiyon yapmıyordu.
Teknik taktik tabiki çok önemlidir. Ünal Hoca bu konuda da henüz bir şey ispatlayamamıştı, doğru. Ancak taktik kadar oyuncu grubu ile kurulan bağ ve o topluluğu yönetmek de ayrı bir hocalık marifetidir. Bir dünya örneği var. Bir çırpıda aklıma gelenler Poçettino tottenham da cl finali oynadıktan sonra ertesi sezon düştüğü durum ortada. Keza Raineri leicester ı şampiyon yaptı, ertesi sezon oyuncular resmen hocayı yedi. Mourinho United da oyuncu grubuyla anlaşamadı, gitti. Ancelotti zamanında Bayern de sırf takımın papazları ile takıştığı için gitti. Hangisi kötü antrenör?
Oyuncu grubunu bir hedefe ikna edebilmek önemli iştir. Ünal Hoca istifa etmeden önceki basın toplantısında evime gitmiyorum, tesiste kalıyorum, sırf oyuncum sabah gelirken ve akşam giderken beni görsün diye dedi. Karşı olarak ne gereği var git evine dendi. Bahsettiği o kadar basit bir mevzu değildi. Binbir türlü sorunun olduğu bir kulüpte oyuncu ile bu şekilde bağ kurmayı, oyuncuyu kendi özveri sini göstererek ikna etmeyi seçmişti. Bu durum bir şekilde sahaya da yansıdı. Sosa nın geldiği nokta, sakat oyuncuların oynama istekleri falan hatırlayın o dönemi.
Başkan takım kötü oynuyor diye hocayı basın karşısında eleştirme hakkını kendinde gördüğünde yaş tahtaya bastığını anlamalıydı. Ama ortaya çıkan tablonun mimarı olarak kendisini görüp kendi deyimiyle hoca değiştirme yolunu bile seçmedi ve bugünlere geldik. Takımı bugün teknik taktik kadar isteksizlik, ruhsuzluk adına ne derseniz deyin bir şeyler eksik diye de eleştirmiyor muyuz? İşte oyuncu grubunu toparlayacak onları hedefe kilitleyecek bir liderin eksikliğini yaşadık. Ha takım defanstan pasla çıkamıyordu, bugün geldiğimiz noktada sahanın hiçbir yerinde dikine üç pas yapamaz duruma geldi.
Hoca önemlidir ve yaptığı iş zordur. Sahanın içini düzenlemesi gerektiği kadar saha dışı etkenleri de yönetmek zorundadır. Hele bizim gibi camialarda milyonluk taraftar kitlesini de ikna edip peşinden sürüklemek zorundadır. Umarım önümüzdeki dönemde bu meziyette bir Hoca bulup takımın başına getirebiliriz.There is no spoon...
Yorum
-
şom ağzımı açmak istemiyorum ama ,
istediğin teknik direktörü getir ,
istediğin oyuncuyu al ,
yine olmayacak . olsa bile ol(durul)mayacak .
günün sonunda ,
bu işin sonu istifaya ,
bu işin sonu olağanüstü genel kurula gider .
balans bozuldu , vazo kırıldı bir kere .
bundan sonra takım ,
ne eylül'de , ne de sonrasında ,
sittin sene dikiş tutmaz gayrı.
bu arada hastagh'lere de bir bakmakta yarar var .....
# kıyamete kadar olamayacağızda
# 8.muşamba
# damat - başkan el ele , hep beraber tarihin çöplüğüne
# 36 değil , 366 değil , 3666 yıl , o da bir ihtimal .
# çare şenol güneşse , ikincilik bağdattan gelir .
# erol bulut'la eskiden olduğu gibi
# 007 göksel bond : altın vuruş
# kayseri'nin ne suçu var?
# bugün günlerden başakşehir ve rizespor
kızmanız için yazıyorum .
kızın ki , bir şeyleri değiştirin .
kızın ki , sorumlulara tepki gösterin .
kızın ki , bu öğrenilmiş çaresizlikten kurtulalım.
yoksa (afedersiniz ama ) bizden bi s.kim olacağı yok .En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 14:45.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum