İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu takımın bilerek oynatılmadığını düşünüyorum bunu düşünüyorum diye hain diyorsanız da canınız sağolsun.
Yorum
-
Paralel yapılanma olduğu için Hüseyin Çimşir görevden alınamıyor.
Bağımsız bir yönetim yok gibi birilerinin ağzının içine bakıyor.
Yabancı sınırında TFF ile ağız birliği etmişçesine '' öbürleri düşünsün '' gibi cahilce ve basiretsizce söyleminden net anlaşılıyor.
E Uğurcan, Abdülkadir Avrupa'ya transfer olunca Hüseyin Türkmen ile mi İstanbul takımları ile rekabet edeceksin
Daha elinde madene dönüşecek olan Hakan Yeşil'e güvenip, piyasaya sunamıyorsun ne yabancı sınırından bahsediyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor’un kaderi, korkaklara teslim edilemez. Tez zamanda defolup gitmeli !!
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIho saga sola racon kesiyordu da ne oluyordu? Ortasi yok bunun.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Sana ağa dedik, büyük bildik, bir bildiği vardır dedik, emir almadan iş yapmaz dedik. Bizi aleme madara etmezsin dedik, sen bizi kepaze ettin.
Saka bir tarafa bu sezon yonetim ve hoca isbirligiyle heba edildi. Ama simdi kirip dokmenin bir faydasi yok. Baskana teknik.ekibi tamami profesyonellerden olusacak sekilde yenilemesi ve alternatifli bir.kadro.olusturmasi yonunde baski yapmak gerek.
Lutfen Sota vb. bu isin altindan.kalkamayacak hocalarla vakit harcamayalim. Kendi sistemini kurup takimi.adam akilli oynatacak bir hoca istiyoruz artık.
Yorum
-
Başkana üzüldüm yine de, tamam kötü zamanlar olur da, böyle üst üste dalga geçer gibi sonuçlar da alinmaz, istesen yapamazsin. Bunun altindan kalkmak kolay şeyler değil.
Gecen sene ayni şeyi başakşehir yaşadi futbolcular gazeteci falan dövdü, başkan birilerine saldirdi ama geçti, gitti. Kimse hergün başarisizliğini yüzüne vurmadi her gün, her gün.
Ama başkan bunun sıkıntısını görevi birakana kadar veya şampiyon olana kadar hergün yaşayacak, adamin piskolojisi bozulur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum