Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bize hayırlı olsun demek düşer adamların taraftarı tek kareye sığıyor.[ATTACH]18968[/ATTACH]
    Ağaoğluda aralarında mı?

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu işi kongre çözer hemde hiç vakit kaybetmeden.
      Yok ekonomi düzelmiş yok bilmem neymiş.
      Ha..... ordan sende
      Aynen!!! Kongreden başka çare yok!!!

Yorum

• Bir açıklama bekliyoruz.Bu sezon son 8 hafta yaşananlar futbol değil.
        Ne olduğunu söylersem forumdan tamamen uzaklaştırılırım.

Bir açıklama bekliyoruz.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağaoğluda aralarında mı?
          Ağaoğlu değil ama bi yöneticimiz vardı adını hep unutuyorum belki o olabilir��
          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

Bir açıklama bekliyoruz.Bu sezon son 8 hafta yaşananlar futbol değil.

Bir açıklama bekliyoruz.
            Ne olduysa Alanya maçından sonra oldu. Kulaklar çekilmiş sesler kesilmiş.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Bir açıklama bekliyoruz.Bu sezon son 8 hafta yaşananlar futbol değil.

Bir açıklama bekliyoruz.
              Dönen belli, Kadro kalır, Ndiaye Gilerme çer çöp kovulur 3 iyi adam alınırsa grup aynen izlemeye devam

haaaa yok kadro dağılırsa ne izlerim me tutarım
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Geçen sene 3. lük kovalarken liderden daha az puan farki yemiştik, böyle rezil bir şampiyonluk adayi olabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen sene 3. lük kovalarken liderden daha az puan farki yemiştik, böyle rezil bir şampiyonluk adayi olabilir mi ?
                  hocam mevzu futbol değil.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• BJK bile hocasını buldu. Sen hocayı kovdun.

Seni Allah bildiği gibi yapsın, senden nefret ediyorum.

Yorum

• Ağaoğlu yüzünden dolaylı maddi kayıp da büyük olacak gibi. Şampiyon olsak TSClub dan yüklü miktarda alışveriş yapacaktım. Kombine + üyelik de düşünüyordum.Şimdi tek kuruş harcamayacagim. Benim gibi düşünenler illaki vardır. Bize bu rezil duyguları yaşatanlara tek kuruş kaptırmamak gerek.

Yorum

• Ağaoğlu'nda inanılmaz bir inat ve ego var.

Olmayacak dua'ya amin dediği, teknik direktör değişikliğine gitmediği için şampiyonluğu altın tepsi ile Berat Albayrak ailesine teslim etti.

TS'un yanında olduğu öne sürülen Aspor türü medya'nın ise TFF/MHK/Tahkim/PFDK üstünde hiçbir etkisi olmadı.

Çünkü herşey danışıklı dövüştü.

Keza şampiyon geçtiğimiz sezon GS şampiyonluğu ile belirlenmişti.

2010'da Bursa acısı ile 2011'de şike ile şampiyon yaptırılan FB vardı.

Bu sene de 2019 GS şaibeli şampiyonluğu sonrası 2020'de şampiyon yaptırılan Başakşehir oldu.

Ağaoğlu ise bilerek veya bilmeyerek bu amaca hizmet etti.

Umarım ihanet etmemiştir ki siyasete angaje olduğu için pek samimi gelmiyor

Yorum

• Ne zaman bir tv programına çıkıp eski rezil sonuçları hatırlatsa o hafta sonu takım bu sözlere inat benzer bir rezil sonuç almayı başarıyor,
                          hala akıllanmadın!!!
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu inat ve egon yüzünden kulübü batırıp gideceksin, eminim ben buna.

Yorum

hocam mevzu futbol değil.
                              Bu işlere ağirlik vereceksek konuşmanin anlami yok. Siyaset falan kim başarili ve kalabaliksa ona yanlar. Beceriksizlerle ayni fotoğrafi paylaşmazlar.

Biz şampiyon olsak ayni şekilde en ufak akil yürütmeden o fotoğrafa atlamak isteyecek, nemalanacak siyasiler olacakti. Bu işler böyle.

Detaylara kalsa iş haklilik payi var ama genel resimde çok fena çuvalladik, şikayet edecek durumumuz yok. Bunlari 20 sene önce de yaşamişiz. Ayni kafayla devam ettik, sonuç yok.

Lobi mobi hepsi sahada dağitilir, dağitilmayacak bir güç yok ortada, biz bahane bulmaya bayiliyoruz.

Yorum

• Başakşehir şampiyon silivri soğuk !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X