İlk olarak vyno tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işi kongre çözer hemde hiç vakit kaybetmeden.
Yok ekonomi düzelmiş yok bilmem neymiş.
Ha..... ordan sende
Yorum
-
Bir açıklama bekliyoruz.Bu sezon son 8 hafta yaşananlar futbol değil.
Ne olduğunu söylersem forumdan tamamen uzaklaştırılırım.
Bir açıklama bekliyoruz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğluda aralarında mı?Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir açıklama bekliyoruz.Bu sezon son 8 hafta yaşananlar futbol değil.
Bir açıklama bekliyoruz.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir açıklama bekliyoruz.Bu sezon son 8 hafta yaşananlar futbol değil.
Bir açıklama bekliyoruz.
haaaa yok kadro dağılırsa ne izlerim me tutarımTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene 3. lük kovalarken liderden daha az puan farki yemiştik, böyle rezil bir şampiyonluk adayi olabilir mi ?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ağaoğlu yüzünden dolaylı maddi kayıp da büyük olacak gibi. Şampiyon olsak TSClub dan yüklü miktarda alışveriş yapacaktım. Kombine + üyelik de düşünüyordum.Şimdi tek kuruş harcamayacagim. Benim gibi düşünenler illaki vardır. Bize bu rezil duyguları yaşatanlara tek kuruş kaptırmamak gerek.
Yorum
-
Ağaoğlu'nda inanılmaz bir inat ve ego var.
Olmayacak dua'ya amin dediği, teknik direktör değişikliğine gitmediği için şampiyonluğu altın tepsi ile Berat Albayrak ailesine teslim etti.
TS'un yanında olduğu öne sürülen Aspor türü medya'nın ise TFF/MHK/Tahkim/PFDK üstünde hiçbir etkisi olmadı.
Çünkü herşey danışıklı dövüştü.
Keza şampiyon geçtiğimiz sezon GS şampiyonluğu ile belirlenmişti.
2010'da Bursa acısı ile 2011'de şike ile şampiyon yaptırılan FB vardı.
Bu sene de 2019 GS şaibeli şampiyonluğu sonrası 2020'de şampiyon yaptırılan Başakşehir oldu.
Ağaoğlu ise bilerek veya bilmeyerek bu amaca hizmet etti.
Umarım ihanet etmemiştir ki siyasete angaje olduğu için pek samimi gelmiyor
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam mevzu futbol değil.
Biz şampiyon olsak ayni şekilde en ufak akil yürütmeden o fotoğrafa atlamak isteyecek, nemalanacak siyasiler olacakti. Bu işler böyle.
Detaylara kalsa iş haklilik payi var ama genel resimde çok fena çuvalladik, şikayet edecek durumumuz yok. Bunlari 20 sene önce de yaşamişiz. Ayni kafayla devam ettik, sonuç yok.
Lobi mobi hepsi sahada dağitilir, dağitilmayacak bir güç yok ortada, biz bahane bulmaya bayiliyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum