Pandemi dönemine girmişsin. Liglerin hali meçhul ancak büyük ihtimalle de oynatılacak. Lidersin. Ya kullansana be adam bu dönemi. Araştırsana, baksana. Pandemi diye gelemez belki ama bari deneyimli Türk bir hoca ile bu sezonu tamamlasana. Aklım almıyor. Kim gelirse gelsin bu kadar kötü olamazdı. İnanılır gibi değil. Göz göre göre şampiyonluk verildi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ağaoğlu nerelerdesin? İstifanı bekliyorum!!!!!! DERHAL!!!!
Başakşehiri çok güzel şampiyon yaptın Ağaoğlu!!! Göksel Gümüşdağ bile bunu başaramazdı. Seni Başakşehirin onursal Başkanı olarak ilan etmeli!!!
Başakşehirin Onursal Başkanı Ahmet AğaoğluEn son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.07.2020, 11:45.
Yorum
-
İlk olarak Latif Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnalın gönderilmesi çok doğruydu. Yanlış olan en başta gelmesi ve kendisinden sonra Hüseyinin gelmesiydi. Yani Ünal olsa da benzer puanları kaybederdik. Kaybettik de Ünal ile. Al birini vur ötekine. Farkları yok. İkisi de 3 aşağı 5 yukarı aynı.
Ünalın tek artısı otorite olabilir o da Sturridge, Sosa, Burak, Onur gibilerine karşı sökmeyen, çocuk çocuğa ve Nwakeme gibi efendi adamlara karşı söken bir otorite.. Nasıl bir otoriteyse artık..
Şu kalınlaştırdığım kısım tamamen yalan. Yanlış değerlendirme felan değil düz yalan, iftira.
Onur ve Burak, kulübü kendilerinin sanan karakter yoksunu oyunculardır. Bunlarda otoriterlik bi durum yok. Ya suyuna gidersin seni tiye alırlar ya da kadro dışı bırakıp s. çekersin.
Sosa denilmiş. Yahu Sosa'nın bizdeki kariyeri Ünal öncesi ve sonrası keskin bir şekilde ikiye ayrılır. Şunu yazmak için Sosa geldiğinden beri Trabzonspor maçı izlememek lazım. Takımı zerre kafasına takmayan adamdan performans alıp takımın lideri haline getirmek otoriteden başka nedir????
Son olarak İngiliz kötürüme gelelim. Kamp yememiş, doğru dürüst antrenmana çıkamayan kronik sakattan bile verim aldı bu adam. Öyle ki 60 dakika oynadığı maçtan sonra neden 90 dakika oynatılmıyor bize lazım olacak diye Ünal yerin dibine sokuldu. Ünal gidince ne oldu; kamp yapmasına rağmen sahada 5 dakika katlanılmayacak bi Sturridge. Otorite sağlanmış mı sağlanmamış mı çok belli.
Yorum
-
Sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorum. Bir plan dahilinde gidiyorduk. 3 yıl şampiyonluk beklemiyorduk. Sürekli üzerine katarak bir yapılanma içindeydik. En azından bize öyle demişlerdi. Ne oldu da bir anda "olacaaaaz da" moduna geçtik ben hiç bir şey anlamadım.
Ben ÜK ve HÇ seçimlerini hep bu minvalde değerlendirmiştim. Geçiş dönemi hocaları diye yani. Mevcut krizi atlattıktan sonra takıma level atlatacak bir hocayla artık ciddi ciddi lige asılırlar demiştim ama öyle şeyler yapıldı ki artık ne düşünüyorlar ne planlıyorlar; bir planları var mı felan emin değilim.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
35 yaşındayım ve şu takımı bir kez olsun tam olarak göremedim. Hoca olur yönetim olmaz, yönetim olur forvet olmaz, forvet olur kaleci olmaz, kaleci olur ortasaha olmaz...olmaz olmaz olmaz, hep bir eksiğimiz daima oldu. Ne zaman biraz ümitlensek o eksik olan taraf yüzünü gösterdi ve umutumuzun içine etti.
Eğriye eğri doğruya doğru konuşmak gerekirse, ne bizler ne yönetim ne de Türk futbolu böyle bir sezon beklemiyordu. Çok çoğu ilk dört içinde yer alacağımız bir sezon bekleniyordu. Ama sezon başından beri önce fb'nin sonra bjk'nın en sonunda da gs'nin düşüşe geçisi, bizi sevindirdiği ve yarışa ortak etti. Tabi bu sevindirme olayı kadar dert sahibi de olduk. Dert sahibi olmamızın nedeni ise planlamada böyle bir şey beklememizdendir. Ama unuttuğumuz bir şey vardı, o da her şeye hazırlıklı olmak... Gerçi yukarıda da yazdığım gibi biz asla tam şekilde olmadığımız için hazırlıklı olmak bize göre değil! Başka türlü önceki yönetimin yapmış olduğu ersun bey hatasının aynısını hüseyin hoca ile yapmayı anlamlaştıramıyorum. En azından bu sene için bir düşüncemiz olmadığı için böyle düşünmek istiyorum...
...AMA;
birde madalyonun diğer tarafı var. Bu sene bizim yaşadığımızı geçen sene gs ondan öncede bjk yaşayıp başakşehir ile yarıştı. Onların da karşılarında gümüşdağ ve arkasındaki güç vardı. Ama onlar hem gümüşdağı hemde arkasındaki gücü yok sayıp, o güce karşı savaşıp ipi göğüsledi. Ya biz? Bizse o güç karşısında sessizce durup, göğüslenmesi gerek ipi kesip yarıştan çekildik, evet evet çekildik. Çünkü son haftalarda sahada futbolun kurallarını, güzelliklerini yok edip, mücadele etmeyen ruhsuz bir takım oluşturduk. Bu ruhsuzluk ile gs ve bjk'nın ezebilidiği güce kendimizi ezdirdik ve yarıştan çekildik! Bunu asla ama asla unutmayacağım ve devamlı olarak madalyonun bu tarafını aklımda tutacağım. Tutacağım ki bir daha böylesine ÜMİTLENİP sonrasında da bu kadar çok ÜZÜLMEYECEĞİM!En son recdodo tarafından düzenlendi; 14.07.2020, 11:51.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Günesi getirsinler ben Trabzonsporu birakirim.
Ersun Yanal ve türevleri gibi aidiyet duygusunu zerre hissetmeyen kulübün geleceğini değil sadece kendi kariyerini düşünen, cebini doldurma peşinde haftasonları yaylalara çıkıp trekking yapacak fotoğrafçılıkla uğrşacak şehre üstten bakacak birileri gelmeli.
Ya da
Tüm bu yukarda söylediklerimin aksine aidiyeti yüksek ama stajını tamamlamamış herhangi bir şampiyonluk mücadelesi vermemiş. Kariyeri yardımcılık ya da ligin son sıralarına oynatmak olmuş birilerini bulmak getirmek gerektir.
Ya da
Aidiyeti var gibi görünüp kendini bulunmaz hint kumaşı sanan ama vizyon/misyon barındırmayan derdi reklamımı yapayım da sonrasında bir anadolu kulübüne geçerim en kötü ordan yolumu bulurumdan öteye gitmeyen vasıfsız birileri (Giray bulak , Rıza vb.) gelmeli.
Ya da
Mevcutun devamı gibi henüz stajını tam tamamlamamış kulpte eskiden top oynamış denenmiş/denenmemiş (Şota, Hami , Fatih Tekke) gibi birilerine daha yeni staj kapıları açabiliriz. Öyle biri gelmeli.
Ya da
Yabancı olmalı hem ülkeye hem şehre, mümkünse kadronun tamamına yakınını tanımamalı, fuları falan olmalı boynunda, Türkiye'de alacağı sonuç geldiği ülkede kıstas bile kabul edilmeyecek kadar gevşek olmalı. Ülkeye, şehre hatta ve hatta kulübe alışana kadar yine bir kaç sezon "seneye" dedirtmeli.
Örnekler çoğaltılabilir. Tabii ki kısır döngü karşıtıyım. 50 yılda başka 1 tane adam yetiştiremez mi koca bir camia. Ya da başka bir kişiyle de başarılı olamaz mı ? O-la-ma-dı. Kabul etseniz de etmeseniz de...
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu günlerdir durdurak bilmeden bu saçmalıkları yazmaktan usanmadınız mı?
Şu kalınlaştırdığım kısım tamamen yalan. Yanlış değerlendirme felan değil düz yalan, iftira.
Onur ve Burak, kulübü kendilerinin sanan karakter yoksunu oyunculardır. Bunlarda otoriterlik bi durum yok. Ya suyuna gidersin seni tiye alırlar ya da kadro dışı bırakıp s. çekersin.
Sosa denilmiş. Yahu Sosa'nın bizdeki kariyeri Ünal öncesi ve sonrası keskin bir şekilde ikiye ayrılır. Şunu yazmak için Sosa geldiğinden beri Trabzonspor maçı izlememek lazım. Takımı zerre kafasına takmayan adamdan performans alıp takımın lideri haline getirmek otoriteden başka nedir????
Son olarak İngiliz kötürüme gelelim. Kamp yememiş, doğru dürüst antrenmana çıkamayan kronik sakattan bile verim aldı bu adam. Öyle ki 60 dakika oynadığı maçtan sonra neden 90 dakika oynatılmıyor bize lazım olacak diye Ünal yerin dibine sokuldu. Ünal gidince ne oldu; kamp yapmasına rağmen sahada 5 dakika katlanılmayacak bi Sturridge. Otorite sağlanmış mı sağlanmamış mı çok belli.
Onur ve Burak hakkında yerden göğe kadar haklısın. (Sturridge konusunda da.) Zaten Ünalın tek faydası onları kadro dışı bırakmak oldu. Ama aslında kadro dışı bırakmak zorunda kalmak.. Mecbur kalmak, başka şansı kalmamak. Son şansını denemek zorunda kalmak.. Yine de o konuda saygı duyarım.
Ama aynı Burak oyundan çıkarken kendisine hareket çektiğinde Ünal hiç bir şey olmamış gibi yapıyordu kenarda.. Ve maç sonunda da “oyuncular adrenalin ile öyle şeyler yapabilir” falan diyordu. Aynı hareketi başkası yapsaydı kim bilir neler neler yapmazdı.. İşte ben buna “otorite” falan demiyorum.
Sosanın takımda ağırlığı var diye taraftarın çoğu neredeyse kendisine tapacak kadar hayran diye sahada kafasına göre takılmasına müsaade ederek, en kötü oynadığı dönemlerde bile sürekli methiyeler düzerken; Nwakame gibi istikrarlı ve etkili oyuncuyu GS maçından sonra 1 maç kötü oynadı diye cezalandırmaya ve haftalarca yedeğe çekmeye ben “otorite” falan demiyorum.
Nwakame gibi efendi bir oyuncuya yarınki maçta nasıl performans sergileyeceğini düşünüyorsun diye sorulduğunda araya girip güya espiri yaparak “Nwakemeyi siz 11 e yazdınız yani..” diye sırıtmaya, küçük düşürmeye çalışmaya, bu şekilde ben buradayım ha diye mesaj vermeye çalışmaya ben “otorite” falan demiyorum. (Aynı şakayı sıkıysa Sosaya yap.. Sıkıysa Burak’a yap.. Sıkıysa Onur’a yap.. Sıkıysa Sturridge’ye yap.. Yap hadi.. Sıkıyorsa yap..)
Sen bütün bunlara “sağlam otorite” gözüyle bakabilirsin.. Ünala, Sosaya ve başkalarına gerçekleri görmeni engelleyecek kadar derin hayranlıklar besliyor olabilirsin.. Hatta istersen Trabzonsporlu olmak yerine Ünalsporlu ya da Sosasporlu da olabilirsin.. İstersen bu adamlara tapabilirsin de.. Bunların hepsi senin kendi kişisel tercihin, kendi kararın..
Ama benim neyi nasıl değerlendireceğime, kimi nasıl eleştireceğime karar vermek senin haddin değil..
En fazla kendi seviyeni, kendi saygınlığını ortaya koyacak çirkin kelimelerle kendince hakaret etmeye çalışabilirsin..
Yorum
-
yukarda bir arkadaşda yazmış ahmet ağaoğlu ve yönetimn 3 sene şampiyon olma gibi bir derdi bir amacı bir niyeti yoktu ve ilk sezonlarında şapkadan tavşan çıkartıp hiç bir başarısı olmayan hatta bize gelmeden karabük takımında 8 de 0 yapmış bir hoca olan ünal karamanı takımın başına getirdiler ve bu karar da özkan sümer in istifasına kadar gitti benim aldığım duyumlarda özkan sümer ünal karamana karşı çıkmış sonrasında istifa etmişti sezona girildi iniş li çıkışlı bir sürü maç oynandı bazen göze de hoş gelen maçlar vardı bazende öne geçip sırf hoca yüzünden verilen bir çok maç vardı o sezon öyle böyle bitti gelelim bu sezona takım aslında bu sezona hiç iyi başalamadı oysaki hoca aynı kadroya takviyelerde yapılmış tı ama takım kötü oynuyordu ama tesadüftür diğer takımlar bizden de kötüydü baktı ahmet ağaoğlu diğer takımlar bizden de kötü bir hamle yaptı konya maçı üzerinden hocaya saldırdı hoca dedili benim kapasitem yok zaten bana kimse şampiyonluktan bahsetmedi dedi oraya buraya sataştı kovuldu gitti işte olayın kırılma anı burdan sonra başladı sen takımın hocasını beğenmiyor sun yolluyorsun ama onun yerine getirdiğin hoca yolladığın hocanın yardımcısı bu hem mantığa hem izaha hem fizik kurallarına her şeye ters bunun bir tane mantıklı açıklaması yok malesef bu yanlış hoca tercihi bizi bugün şampiyonluktan etmiştir eğer ogün takımın başına hüseyin değilde kalbur üstü bir hoca gelse bu takım bu hafta şampiyonluğunu ilan etmişti kaçan balık artık balina oldu bunun en büyük sebebi ahmet ağaoğlu ve yönetimidir ben hüseyine kızamıyorum çünkü kapasitesi bu bundan fazlası olmaz ve bu saatten sonra takım felan da çalıştıramaz.
Yorum
-
[MENTION=51308]Latif Özdem[/MENTION]
Wakayeme 1 maç kötü oynamış diye haftalarca cezalandırılmış
Yine haklı görünmek için uydurulmuş bi bilgi. Bunu dile getirince de hakaret etmiş oluyoruz
Wakayeme geldiğinde lig temposunun çok çok altındaydı. Yıllarca İsrail'de oynamasının etkisi tabii ki. gs'ye yürüyerek attığı goller de bu gerçeği değiştirmedi ve Waka öyle silik performans gösteriyordu ki vasat Amiri'nin formayı alması bile o dönem kimsenin gözüne batmadı.
Hatta 27 şut çektiğmiz, sayısız pozisyona girdiğimiz, son yılların en dominant maçında 90 dakika oynamasına rağmen tek bi aksiyonunu hatırlamıyorum. Özette dahi adı geçmiyordur büyük ihtimal.
Wakayeme bizzat kendisi dedi zaten, Ünal Karaman daha hareketli olmamı ve oyunun iki bölümünde de kalmamı istiyor, ona göre kendimi adapte etmeye çalışıyorum diye.
İlk devrenin sonuna doğru ise lig temposuna ayak uydurup ligi domine etmeye başladı. Kısaca Waka cezalandırıldı yine tamamen yanlış bi değerlendirme, haklı görünmek için cımbızla çekilmiş bi detaydan fazlası değil.
Edit: bu arada ne ünalsporluyum ne de sosasporlu. Ünal geldiğinde de Rıza'dan nasıl daha kötüsünü buldular minvalindeki mesajım Ünal başlığında duruyordur.
Çok şükür Trabzonsporluyum ve Trabzonspor'a yıllar sonra büyüklüğünü hatırlatmış adamı her yerde de savunurum ünalsporlu ithamı pahasına.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 14.07.2020, 13:24.
Yorum
-
Yemin ederim fb gs bjk sampiyonluk versek bu kadar umitlenmezdim ama gittiler 5 senelik takima verdiler ve onune gelen firsatlara ragmen. Bu kadar aptallik olamazTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Sebep geçen sene kurulan omurga'ya yapilan yanliş transferlerdir. O transferler hoca yer. Malzemeden bağimsiz futbol bekleyen arkadaşlar daha çok bekler. Koşmayan yildzilari alirsan, isimlere bağimli takim olursun bunda şaşılacak bir durum yok.
Hoca gerçeği bükemez ya, ilk yari o takimla 34 puan alinmiş yarişta kalmiş takim. Onun üzerine koyup, hatalari ayiklayip sezonu tamamlayacaksin. Sadece ünal hoca ile alakali bir durum değil. Başka bir hoca olsa da yapilmasi gereken ayni.
İlla ayrilacak misin, o zaman malzemene bakarsin onu idare edebilecek bir hoca getirirsin.
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ederim fb gs bjk sampiyonluk versek bu kadar umitlenmezdim ama gittiler 5 senelik takima verdiler ve onune gelen firsatlara ragmen. Bu kadar aptallik olamaz
Bu kulübün Ahmet Ağaoğluna ihtiyacı yok!!! Ben bundan sonra Ağaoğlunun düşüncesindeyim. Bu takımın Hocaya ihtiyacı yoksa Başkanada ihtiyacı yok. Takım öylede böylede şampiyon olamıyor. Ağaoğlu İSTİFA etsin!!!
Yorum
-
Hüseyin hoca yanlış seçim bu yüzden başkana çok yüklenmeye gerek yok sene doğru teknik adamla devam edilmeli sadece önemli olan başkanın da hatasını anlaması.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum