Tamam işte TS hocasiyken son siradaki takimin hocasi oldu, 4 buyuk takimdan birinin hocasiyken kimsenin onemsemedigi, macini bile izlemedigi takimin hocasi oldu.
Konya'da geri pasla cikamadi tartismasindan kimse hocasini kovmaz. Mutlaka baska konular da olmustur.
Açıkçası Ne Ağaoğlu’nun ne Ünal’ın bahsettiğin kanallarla problemi olduğunu ya da kafa tuttuklarını sanmıyorum, tamamen ikisinin arasındaki mevzuya benziyor, ha bence Ünal postayı koyup istifa eden taraf. Ekrem Bey mevzusunda ise Şenol Güneş ilk tebriğe gidenlerden Milli Takım TD’yken, yani biraz havada kalıyor gibi bu iddia.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Memlekette Damat-Trabzonspor goygoyu sürerken;
Trabzonspor'a örtülü ödenekten para akıtıldığı propagandası dönerken;
enişte Göksel'in kurduğu çark tıkır tıkır işlerken;
takımın enişte Gökselin iş ortakları vasıtasıyla VAR odası eliyle doğranırken
ve tüm bunlar alenen ulu orta yapılırken;
kimden ve neden ötürü çıkıp konuşmadın!?
Kulübü dışarıda temsil etme ve dış etkenlere karşı koruma sorumluluklarından neyin karşılığında vazgeçtin!?
Finansal Fairplay ve CAS meseleleri ayyuka çıktıktan sonra yaşanan bu düşüşün sebebi nedir!?
Arka planda nelerin döndüğünü açıklamak boynunun borcudur sayın başkan!
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.07.2020, 01:16.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Sampiyon ile ikincilik primi arasinda 900 bin euro fark var
7,5 Milyon Euro cok buyuk para. Soyle soyleyeyim, kur farkini hesap ettigin zaman Sadri Sener doneminin 30 milyon Euro'suna denk geliyor.
Bu zorunlu satın alma olayı Ağaoğlu'nun devre arası kampında verdiği röportajın yazıma dökümünün yanlış aksettirilmesinden kaynaklandı. Orada zorunlu olarak alacağız ifadesi yoktu sadece şampiyonluk halinde miktarının daha fazla olduğu vurgulanmıştı. Günümüzde artık transferlere binbir çeşit bonuslar koydurulabiliyor. Oyuncu gittiği takımda Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa şu kadar bonus ilave olur ya da şu kadar maç oynarsa veya gol atarsa ekstra para ödenir gibi maddeler oluyor. Stoke City de olası şampiyonlukta daha fazlaya alırsınız diye bir madde koydurmuş. Yoksa yıllar sonra bu noktaya gelinecek ve sırf ceza alındı diye Ndiaye uğruna şampiyonluk bilerek bırakacak. Hiç olacak iş değil. Şampiyonluğun gitmesinin temel sebebi teknik heyetin defolarının ortaya çıkması. Pandemi sonrasında takımı iyi hazırlayamadılar. Sturridge ve Obi'nin gidişi, maçların seyircisiz ve yaz sıcağında oynanması gibi çeşitli yan faktörler de var ama işin temelinde teknik yetersizlik yatıyor...
Sampiyon ile ikincilik primi arasinda 900 bin euro fark var
7,5 Milyon Euro cok buyuk para. Soyle soyleyeyim, kur farkini hesap ettigin zaman Sadri Sener doneminin 30 milyon Euro'suna denk geliyor.
Evet sıralama 900 bin fark ediyor ama şampiyonluk sayısı bir arttığı için her yıl bir o kadar fazladan da şampiyonluk primi alıyorsun. Üstüne prestiji var, şampiyon olduğun için açılacak yeni sponsorluk şansları var hepsini geçtim yıllardır şampiyon olamamış bir camiayı şampiyon yapacak başkan olma fırsatı var. Beni şampiyon yapayın düz 10 vereyim bile derdi başkan.
Neyse dayanağı olmayan bir çıkarım üzerine hesap kitap yapmaya da gerek yok. Zorunlu olduğu hiçbir yerde yazmıyor. Transfermarktta da şartlı zorunlu satın alma yerine satın alma opsiyonu yazıyor zaten.
Bu zorunlu satın alma olayı Ağaoğlu'nun devre arası kampında verdiği röportajın yazıma dökümünün yanlış aksettirilmesinden kaynaklandı. Orada zorunlu olarak alacağız ifadesi yoktu sadece şampiyonluk halinde miktarının daha fazla olduğu vurgulanmıştı. Günümüzde artık transferlere binbir çeşit bonuslar koydurulabiliyor. Oyuncu gittiği takımda Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa şu kadar bonus ilave olur ya da şu kadar maç oynarsa veya gol atarsa ekstra para ödenir gibi maddeler oluyor. Stoke City de olası şampiyonlukta daha fazlaya alırsınız diye bir madde koydurmuş. Yoksa yıllar sonra bu noktaya gelinecek ve sırf ceza alındı diye Ndiaye uğruna şampiyonluk bilerek bırakacak. Hiç olacak iş değil. Şampiyonluğun gitmesinin temel sebebi teknik heyetin defolarının ortaya çıkması. Pandemi sonrasında takımı iyi hazırlayamadılar. Sturridge ve Obi'nin gidişi, maçların seyircisiz ve yaz sıcağında oynanması gibi çeşitli yan faktörler de var ama işin temelinde teknik yetersizlik yatıyor...
Evet sıralama 900 bin fark ediyor ama şampiyonluk sayısı bir arttığı için her yıl bir o kadar fazladan da şampiyonluk primi alıyorsun. Üstüne prestiji var, şampiyon olduğun için açılacak yeni sponsorluk şansları var hepsini geçtim yıllardır şampiyon olamamış bir camiayı şampiyon yapacak başkan olma fırsatı var. Beni şampiyon yapayın düz 10 vereyim bile derdi başkan.
Neyse dayanağı olmayan bir çıkarım üzerine hesap kitap yapmaya da gerek yok. Zorunlu olduğu hiçbir yerde yazmıyor. Transfermarktta da şartlı zorunlu satın alma yerine satın alma opsiyonu yazıyor zaten.
Dedigim gibi, bana ait bir komplo teorisi. FFP karari sonrasi yasanan keskin dususu baska turlu rasyonel bir sekilde aciklamak mumkun degil...
Dedigim gibi, bana ait bir komplo teorisi. FFP karari sonrasi yasanan keskin dususu baska turlu rasyonel bir sekilde aciklamak mumkun degil...
Keskin düşüş diye bir şey yok işte sorun orada. Ünal Karaman döneminde de Hüseyin Çimşir döneminde de top oynamadık doğru düzgün. Bu sezon çok iyi oynadık dediğimiz kaç tane maç var? Benim aklıma bir tek Sivas maçı geliyor ki onda da yine son dakikalar soğuk terler döktük. Peş peşe 3-4 maç çok iyi oynadığımız dönem Parmak'ın orta sahaya evrildiği, takımın üzerinde herhangi baskının olmadığı dönemdi. Sonrasında yeni sezona geçtik, maçlara iyi başlayıp rakibin yakaladığı pozisyonları değerlendirip değerlendirememesine göre şekillenen maçlar izledik. Hüseyin hoca ile de komple şampiyonluk yoluna girildiği için dk kaç olursa olsun gol attığımız an topu rakibe bıraktık. Goller hep bireysel yeteneklerden, Ekuban De Bruyne gibi araya top atıyor, Sörloth 50 metre rakip stoperi sırtında taşıyıp penaltı alıyor. Novak kimsenin beklemediği yerde kafa vuruyor vs vs. Organize gol en son ne zaman attık inan aklıma gelmiyor. Yusuflu iddiasız dönemde sağ kanatta üçgenler kurulurdu, rakip ceza sahasında top çevirirdik. Skor oyunu illeti takımı esir aldı resmen.
Ilk yarinin aynisini yaşadik yine denizli maçinda ipler koptu. Puan ortalamasi da ayni. Son iki maci kazanamazsak ünal hocanin ilk yari aldiği puana bile ulaşamamiş olacak takim. Gerçekten müthiş bir operasyon.
Sadri şener gibi küstüm oynamiyorum tarzi bir egosu varsa başarili olamaz zaten. Ama kupayi alana kadar bana uyku yok diyorsa, eleştirilerle çarpişacak gücü varsa, vicdaniyla baş başa kalip yanlişi doğruyu ayirabilirse arkasindan gidilir. kin güdecek, yeter ki gitsin diyecek lüks yok ama ilk adimi başkan atacak, başkasindan beklemeyecek.
Bir de şova kaçan abuk sabuk, uzun gereksiz, sevimsiz, mesaj kaygili, atarli açiklamalardan uzak dursun.
YÜzde yüz satmışlar şampiyonluğu derdik. Geçen sene başak son 7 maçta 6 puan aldı hepimiz neler dedik. Bu sene biz şu son düzlükte 5 maçta 6 puan aldık. Yazıklar olsun
Yorum