Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu rezaletin baş sorumlusu ne Çimşir ne Türkmen. Bu utancın sebebi de sahibi de sensin, pöyük kibirli başkan... Çekirge bu sefer zıplamadı. Çakıldı efendi!!!
    Bu senenin ana sorunu diğer takımların cok ama cok kötü olması idi.
    Yoksa sene başından beri iyi değildik.2 yıldır stajer hocalarla gelmiştik bu günlere.
    Sene başından beri net olarak hatırlıyorum.her hafta acaba drcoderi ne zaman iptal etsem diye düşündüm.
    Aslında sene başında beri cok kötü oynuyorduk.sadece bireysel performansla bazı maçları aldık.
    Dediğim gibi diğer takımlar cok ama cok kötüydü.
    Tamam bireysel olarak bazı iyi oyuncularımız var ama takım olarak iyi değiliz.
    Öncelikle cok iyi vizyoner bir hoca lazim.bu olmayacaksa zaten diğer transferlere hic gerek yok.
    Sonra stopere 2 net isim lazim.sonra orta sahada basan sert bir isim lazim.sonra süt tehtidi olan kanga tarzı bir adam. Kanatlara 1 as bir de yedek hızlı adam lazim. Ayrıca sorlotha bir yedek lazim.adamin pestili çıktı.

Yorum

• Ben geçende yazdım, biz beddua yemiş takımız diye, Mahmut Hoca Efendi Hazretleri bize beddua etmiş bence bunun yüzünden...

Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk
      BORDO MAVI

Yorum

• Tekrarlıyorum!!! Ağaoğlu İSTİFA

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekrarlıyorum!!! Ağaoğlu İSTİFA
          Aynen Ağaoğlu istifa...

BORDO MAVI

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim soyle bir komplo teorim var:

Badou N'Diaye'nin kontratindaki "Trabzonspor sampiyon olursa €7,5M bedel karsiliginda zorunlu transferi gerceklesir" maddesini herkes biliyordur.

Sampiyon olunmasi halinde gelecek sampiyonlar ligi parasina guvenilerek Badou N'Diaye'yi devre arasinda kontratina bu madde eklenilerek kiralandi. Fakat yakin zamanda gelen sampiyonlar liginden men edilme karari dolayisiyle butun hesaplar bozuldu. Gelirlerinin yuksek kismi temlikte olan Trabzonspor, sampiyon olunmasi durumunda ekonomik olarak cok zor duruma girecekti.

Ikinci olmak finansal olarak isimize daha cok geldigi icin, kontrollu bir sekilde takim ikinci yapildi.
            Zorunlu değil o madde. Kaldı ki yeter ki şampiyon olalım o 7,5'u aramızda toplarız, primler ve prestiji yeter.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Digi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben geçende yazdım, biz beddua yemiş takımız diye, Mahmut Hoca Efendi Hazretleri bize beddua etmiş bence bunun yüzünden...

Hoca bile ben bu kadarını kasdetmemiştim derdi...

Yorum

• Yoksa sene başından beri aşağı yukarı oynadığımız oyun tam olarak budur.
                Sene başından beri öylesine bir takimdik,amacsiz taktiksuz.gol at sonrasında kapan ve golü ye.baska taktik yok.
                Ilk 18 çok hatalı oluşturulmuştu zaten.
                Diğer takımlar kötü olunca mecburen şampiyonluğa oynadılar,onu da ellerine yuzlerine bulastirdilar.
                Bu takım ne şampiyon olacak ne şampiyonluğa oynayabilecek bir takımdı.

Yorum

• Biz ne bu Dünyada nede öbür Dünyada Şampiyon olamayız...

BORDO MAVI

Yorum

• Ağaoğlu bu akşamdan itibaren iyi bir hoca bul.ama bu sefer hoca olsun stajer degil.bu takım sıradan anadolu takimi degil.
                    Sonra sosa ile novak kaliyormu gidiyormu acikla.bubkadar uzatmak saçmamındı zaten.sen vereceğin rakamı şöyle olursa olur olmazsa olmaz.
                    Bundan sonra özellikle.lig devam ederken yok ugurcan su para.yok abdulkadir yok sorloth su kadar.biz küçük anadolu takımımızız ki bu kadar bu konular dilleniniz.(sivasda aynı pozisyona dustu,lig devam ederken oyuncu mu pazarlanır.).
                    M.ekicide yaptığını yapacaksin.devre arasına kadar çözdü çözdün yoksa kadro dişi.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağaoğlu bu akşamdan itibaren iyi bir hoca bul.ama bu sefer hoca olsun stajer degil.bu takım sıradan anadolu takimi degil.
                      Sonra sosa ile novak kaliyormu gidiyormu acikla.bubkadar uzatmak saçmamındı zaten.sen vereceğin rakamı şöyle olursa olur olmazsa olmaz.
                      Bundan sonra özellikle.lig devam ederken yok ugurcan su para.yok abdulkadir yok sorloth su kadar.biz küçük anadolu takımımızız ki bu kadar bu konular dilleniniz.(sivasda aynı pozisyona dustu,lig devam ederken oyuncu mu pazarlanır.).
                      M.ekicide yaptığını yapacaksin.devre arasına kadar çözdü çözdün yoksa kadro dişi.
                      Bence önce bir Mahmut Hoca Efendi Hazretlerine gitsin, bedduayı bozdursun. Yoksa bu takıma kim gelirse gelsin şampiyon yapamaz.

BORDO MAVI

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkana ne oldu gerçekten , nerelerde bu adam ? Kim kulağını çektiyse adam sus pus oldu resmen.
                        Golf oynarken bir delige düsmüs olabilir.Space Jam misali.

Yorum

• Şu akşam çikip konuşacaksin bütün her şeyi göğüslemeye gücün olduğunu göstereceksin ki inanalim.

Kovduğun hocanin arkasindan bir saat dedikodu programi yaptin yayinci kuruluşta, o zaman susup şimdi konuşacaktin, başkanlik budur.

Yorum

• Başkan iyi günde herkes konuşur. Ne oldu bu takıma çık anlat.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zorunlu değil o madde. Kaldı ki yeter ki şampiyon olalım o 7,5'u aramızda toplarız, primler ve prestiji yeter.
                              Zorunlu olmasa o kadar sacma bir madde konur mu?

Sampiyon ile ikincilik primi arasinda 900 bin euro fark var

7,5 Milyon Euro cok buyuk para. Soyle soyleyeyim, kur farkini hesap ettigin zaman Sadri Sener doneminin 30 milyon Euro'suna denk geliyor.
                              En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 14.07.2020, 01:04.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ustanın yaptığı hata ersundu

Ağaoğlu'nun yaptığı hata da cimsir

Allah insanı iddiasından vurur
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X