Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sene yerel seçimler olmasaydı hiçbir halt olmazdı da işte yine gs balı devreye girdi başak mecbur geri çekildi görünmez el tarafından
    O zaman bu sene de geri çekilecek. Paşa paşa hem de.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siyaset etki tepki işi herkes bilir. Tepki gelmezse kimse geri vites yapmaz , tokatı yeriz.
      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yıl öyle bir mecburiyet doğmadı, daha fazla asılırlar hatta
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Mac sonu ne oldu acaba. Baskani bayagi delirttiler. Ilk defa böyle gördüm kendisini.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mac sonu ne oldu acaba. Baskani bayagi delirttiler. Ilk defa böyle gördüm kendisini.

.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Son düzlüğe girdiğimiz bu zamanlarda Karaktersiz kuklalarıyla her türlü çirkefliği yapıyorlar/yapacaklar.

Yanındayız Ağaoğlu!
                  SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Kol kırılır yen içinde kalır. Trabzonsporlu olup da başkanın bu akşamki ruh halini anlamayan yoktur.

Fakat bu camianın 15 milyon taraftarı varsa, bu oyuna gelme lüksü olan son kişi sensin başkan. Gelme. Bu oyunlara gelme. Özellikle yapıyorlar, hepimiz biliyoruz, düşme şu tuzağa.

Alkol testi filan gerçekten üzüldüm. Umarım yaptırmamıştır. Ezel'de Ali'nin cebindeki parayı sayma sahnesi geldi aklıma.

Yorum

• Bu görüntülerdeki olayı ne başlattı bilmiyorum ama ben dün o son dk golü gelmese şampiyonuz diyecekken o golle gitti şampiyonluk dedim, başkan da maalesef o moda girmiş ki bu görüntüler ortaya çıktı...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Başkanın maç sonrası ortaya koyduğu tavır bizi kendimize getirdi. Başkan bizi bir arada tuttu, dağılmadık.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Ben başkanı yakından sohbet etmişliğim vardır 2002 yıllarında da muhabbet etmiştik kendisi şeker gibi bi insandır bu adamı bile delirttilerse siz düşünün nası oyunlar oynandığını...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• canını sıkma başkan seviyoruz seni

daha bitmiş bir şey yok 6 maçımız var

kupa maçı var bunun eskişehir veya bazı anadolu klupleri de zamanında böyle davrandı şimdi neredeler biliyorsun

alanyaya yazık olacak kaşındılar baya

kupada sahada hoplatırız ayrıca
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Başkan adamdır, yanındayız.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sosyal medya paylaşımım.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X