İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman bu sene de geri çekilecek. Paşa paşa hem de.Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman bu sene de geri çekilecek. Paşa paşa hem de.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMac sonu ne oldu acaba. Baskani bayagi delirttiler. Ilk defa böyle gördüm kendisini.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Yorum
-
Kol kırılır yen içinde kalır. Trabzonsporlu olup da başkanın bu akşamki ruh halini anlamayan yoktur.
Fakat bu camianın 15 milyon taraftarı varsa, bu oyuna gelme lüksü olan son kişi sensin başkan. Gelme. Bu oyunlara gelme. Özellikle yapıyorlar, hepimiz biliyoruz, düşme şu tuzağa.
Alkol testi filan gerçekten üzüldüm. Umarım yaptırmamıştır. Ezel'de Ali'nin cebindeki parayı sayma sahnesi geldi aklıma.
Yorum
-
Bu görüntülerdeki olayı ne başlattı bilmiyorum ama ben dün o son dk golü gelmese şampiyonuz diyecekken o golle gitti şampiyonluk dedim, başkan da maalesef o moda girmiş ki bu görüntüler ortaya çıktı...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Ben başkanı yakından sohbet etmişliğim vardır 2002 yıllarında da muhabbet etmiştik kendisi şeker gibi bi insandır bu adamı bile delirttilerse siz düşünün nası oyunlar oynandığını...
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
canını sıkma başkan seviyoruz seni
daha bitmiş bir şey yok 6 maçımız var
kupa maçı var bunun eskişehir veya bazı anadolu klupleri de zamanında böyle davrandı şimdi neredeler biliyorsun
alanyaya yazık olacak kaşındılar baya
kupada sahada hoplatırız ayrıca"Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum