Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bu konuları konuşmaktan büyük keyif alırım. Bu benim için Atay Aktuğ döneminden beri böyledir. 2010 şampiyonluğumuz verilmediğinde futbola küstüm, birkaç yıl takip etmedim, edemedim. Nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar diye tribe girdim, her Trabzonsporlu az çok yakalamıştır bunu. Hacıosmanoğlu Cardozo'yu getirdiğinde sırf onu izlemek için Digiturk bağlattım. Usta daha önce de aday olmasına ve camiada tanınan bir insan olmasına rağmen ben 2015-2016 seçimlerine kadar onun adını duymamıştım. Hastanesini filan da bilmiyordum. Sonrasında herkes gibi ben de o dönem söylemlerini beğendim, dedim ki bu adam bir şeyler yapacak. Özellikle Lucescu ihtimali beni çok heyecanlandırmıştı.

Sonra geldi, söylediği gibi olmadı bu kısım çok net. Fakat ne kadar zor şartlar altında kulübü yönettiği konuşulmuyor, daha doğru düzgün destur dememişken yönetiminin ona darbe yapmaya çalıştığı konuşulmuyor, Ersun Yanal ısrarının ona verdiği zarar da ortada. Bence genel olarak çok yanlış değerlendirilen bir adam. Leş bir kadroyu temizledi, tertemiz bir kadro bıraktı, Ağaoğlu da çok ekmeğini yedi ve yemeye devam ediyor.

Ha bunlar niye önemli, onu da söyleyeyim. Usta'nın bir daha aday olma gibi bir ihtimali zaten yok. Kimsenin de böyle bir düşüncesi yok. Fakat doğru sebeplerle de olsa yanlışlar desteklenirse hatalar tekrarlanmaya devam eder. Ben Ağaoğlu'na bakkal emanet etmem. Fakat bu sezon şampiyon olursak 3 ay eve girmeden kutlarım. 91. gün de gelir yine eleştiririm. Neden eleştirdiğimi detaylı bir şekilde yazıyorum, anlayan anlar, katılan katılır, olmazsa olmaz, bu forum bunları konuşmak için var. Zamanında Fatih Tekke Beşiktaş'a gidince burada 6 ay büyük linç yedi, savunan 3-5 kişi vardı. Şimdi kimse hatırlamaz o muhabbetleri. Halbuki çok ağır şeyler söylenmişti ve Fatih'in hakkına girilmişti. Bana kardeşi mi kuzeni mi ne buradan mesaj atmıştı teşekkür etmişti, çok hoşuma gitmişti.

Şayet Ağaoğlu Sadri Şener ve Hacıosmanoğlu'nu da eleştirseydi, ki bu günlere gelinmesinde Hacıosmanoğlu'ndan büyük Sadri Şener'in payı vardır bence, o zaman ben samimiyetine daha fazla inanırdım. Fakat onun nefretinin tek muhattabı Usta ise, o zaman bu işte bir terslik vardır, zira Ağaoğlu'nun finansal ve sportif "başarısı" Usta sayesinde. Onun bıraktığı futbolcuları sattı, para kazandı, onun bıraktığı oyuncularla da kendi takımına çok sağlam bir iskelet oluşturdu. Bir tek Usta'ya karşı olması haklı bir davranış değil. Hele ki Nihat Özdemir ve Yıldırım Demirören'le bu kadar yakın ilişkileri varken. Ağaoğlu'nun yaptığı birçok şeyi başkası yapmış olsaydı BMN 40 kere istifaya çağırırdı. Bu adam destek gördü, Onur'u takımdan kovduğunda bir rüzgar aldı arkasına. O olay olmasaydı bu adam aday bile olmayacaktı, bence ilk adaylığı da içerde bıraktığı paralarını toplamak içindi, zaten yönetimi hep eski yöneticilerdi ve çok kısa sürede teker teker sebep göstermeden istifa ettiler. O rüzgarı bir aldıktan sonra ondan kralı yok zaten. Adam öldürse Usta'yı suçlar çıkar işin içinden. Kimse de noluyoruz demez.

Foruma giriyorum, bir şey yazayım diyorum, özellikle de Usta'nın adını anmayayım da boşuna tartışma çıkmasın diyorum. Ben onun adını anmasam da biri gelip türlü türlü hakaret ediyor onun üzerinden. Çıkmış 9'a, inmez 8'e anlayacağın, ben de saldım. Düşündüğümü söylerim.
    Hakareti, aşağılamayı dil edinmiş kimseler var maalesef. Bu ve yukarıda bahsini ettiğin bazı konularda haklısın. Ama ağır Ustacı olduğun da aşikar

İyi takip edemiyorum forumu ama yanılmıyorsam 3 kişi varsınız Usta aşağı Usta yukarı Sasone'du biri sanıyorum Usta öncesi baya aktifti forumda Usta'yla birlikte o da işte karabatak gibi sıkıntılı zamanlarda bir su yüzüne çıkıp sonra yine kayboluyor. Bu bana çok acayip geliyor

Düşündüğünü söyleyeceksin tabiki. Kimsede buna müdahele etmemeli . Bazı arkadaşlar yöneticilere seslenmiş, ondan diyorum. Bana göre ne kadar hoşumuza gitmese de birbirimize tahammül edicez. Buradaki en önemli unsur karşılıklı saygı. Bütün yapıyı ayakta tutan en önemli kriter karşılıklı saygı. Ustalar Ağaoğlular felan hepsi gelir geçer yine (her zaman olduğu gibi) kalırız burada başbaşa.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan tabi ki de kusursuz değildir, başkanı icraatları konusunda tutarlı eleştiren arkadaşlara saygı duymakla birlikte, şu andaki gündemimizin (en azından bir kaç kişinin gündeminin) başkan ve yönetim şekli olmasını çok garip karşılıyorum. Keza 8 hafta sonra acayip duygular içerisinde olabiliriz...

İlginç...
      Abi 8 hafta kala takımın en önemli futbolcusu sakat,maça çıkamıyacak biz sebebini bilemiyoruz,3 ay tedavimi olmadı anlamadım.Şimdi biz bunu sorgulayınca takımın huzurunu bozuyoruz oluyor ama onlar 8 hatfa kala takımın beynini hazırlamamışlar pamuklara mı saralım.

Ndiayenin 9 milyon TL maliyeti var,sakatlık yüzünden ameliyat oluyor,sahada olacağı belli değil.

Kimse neden bilgi bile vermiyor taraftara,neden adam yerine konmuyor taraftar.
      En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 10.06.2020, 22:42.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi 8 hafta kala takımın en önemli futbolcusu sakat,maça çıkamıyacak biz sebebini bilemiyoruz,3 ay tedavimi olmadı anlamadım.Şimdi biz bunu sorgulayınca takımın huzurunu bozuyoruz oluyor ama onlar 8 hatfa kala takımın beynini hazırlamamışlar pamuklara mı saralım.

Ndiayenin 9 milyon TL maliyeti var,sakatlık yüzünden ameliyat oluyor,sahada olacağı belli değil.

Kimse neden bilgi bile vermiyor taraftara,neden adam yerine konmuyor taraftar.
        Sosa biri sanırım. Ndiayeyle Sosada durum buysa ben hiç maç diye kasmayayım o zaman Bir ara girer skora bakarım.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakareti, aşağılamayı dil edinmiş kimseler var maalesef. Bu ve yukarıda bahsini ettiğin bazı konularda haklısın. Ama ağır Ustacı olduğun da aşikar

İyi takip edemiyorum forumu ama yanılmıyorsam 3 kişi varsınız Usta aşağı Usta yukarı Sasone'du biri sanıyorum Usta öncesi baya aktifti forumda Usta'yla birlikte o da işte karabatak gibi sıkıntılı zamanlarda bir su yüzüne çıkıp sonra yine kayboluyor. Bu bana çok acayip geliyor

Düşündüğünü söyleyeceksin tabiki. Kimsede buna müdahele etmemeli . Bazı arkadaşlar yöneticilere seslenmiş, ondan diyorum. Bana göre ne kadar hoşumuza gitmese de birbirimize tahammül edicez. Buradaki en önemli unsur karşılıklı saygı. Bütün yapıyı ayakta tutan en önemli kriter karşılıklı saygı. Ustalar Ağaoğlular felan hepsi gelir geçer yine (her zaman olduğu gibi) kalırız burada başbaşa.
          Bu tartışmadan ari bir şeye değinmek isterim.
          Genç nesil çok bilmiyor ama TS'nin hiç borcu olmadığı zamanlarda da yönetimleri çok kötüydü.

Misal Atay Aktuğ yönetimleri: 2003-2004 ve 2004-2005 takım iyi idi, oturmuştu, fena da oynamıyordu ancak kulubede hiç alternatif yoktu, ve ikinci forvet gibi ciddi eksik vardı. Fatih sakatlandığında forvetsiz maça çıkıyorduk, ziya Doğan (kendisini hiç beğenmem) yalvardı nerdeyse forvet alın, diye Atay resmen dalga geçmişti, bizim oraların çocuğu yakınması doğal diye.
          Takım iki kez şampiyonlar ligi kapısından döndü. Biri Dinamo Kiev faciası diğeri Famagusta.
          Bu iki sezonda hele ki dinamo Kiev'i orda yenmistik kadro çok dardı. Bir futbolcu bile transfer etmemişti. Forvet yoktu örneğin.
          Sonraki sezon şampiyonlar ligine gidelim transfer yapacağız gibi dünyanın en absürt lafını söyleyip elendikten sonra da Tomas Jun kazmasını almıştı. Anarthosis Famagusta maçlarında oynayamamisti bir de.

Sonuç olarak çok eleştirilen İHO ve MUHO dahi o iki sezondan birinde şampiyonlar ligine kalırdı.

Dolayısıyla 2005 sonrası takım 2011 e kadar belini doğrultamadı.
          Demem o ki, eskiler de çok kötüydü. Sadece borç olmadığı için konuşulmuyor yeterince...

Edit: Kronolojik düzeltme için [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] 'a teşekkürler
          En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 11.06.2020, 13:37.
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bazen taraftarımız mı daha komik Stand Up yapan sanatçılar mı karar veremiyorum.

Ağaoğlu'nun başkan olduğu sene yarıştığı rakibi geliyor aklıma,
            Takımın 2 yılda altından kalktığı davalar,
            Ödediği paralar,
            Takımın geldiği konum geliyor aklıma ve yeniden Ağaoğlu'nun seçimde ki rakibi geliyor aklıma.

Sonra aklımdan tüm bunları çıkarıyorum ve,
            Bugün bazı kesimlerce dillendirilmeye çalışılan isimlerin neden o gün aday olmadıkları geliyor aklıma..

Sonra bunu da unutuyorum, gözlerimi kapatıyor ve Ağaoğlu iyi ki bizimle diyorum.

Antrenmanda yabancı oyuncu döven yerlilerin olduğu kulüpten,
            Mutfaklarda birbirine meydan okuyan kulübe gelmek için ne yaptık ki hak ettik diyorum...

Beyler kafanızı çalıştırın.
            Başkan sadece yönetmiyor,
            Desteği de ardına alıyor..

Bir kere işiniz olmayan şeye karışmayın ve bırakın insanlar bildikleri işleri yapmaya devam etsinler...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer söylediğimiz ve yazdığımız şeyler buradaKİ üyeler üzerinde en azından acaba doğru olabilir mi sorusunu bile uyandırmıyorsa,neden gözlerini gerçeklere bu kadar kapatmış ve algılarla oluşturulan yalan bir dünyaya hapsolmuş insanlara bir şey anlatmaya gayret edeyim?

Muharrem Usta'yı Trabzonspor başkan adayı olduğu güne kadar tanımıyordum ve seçildiği kongre başlığında da Trabzonspor'un İHO tarafından batırılmış olduğunu ve Muharrem Usta'nın bu batmış kulübe başkan olarak büyük bir hata yaptığını,altında ezileceğini açık açık yazmış biri olarak diyorum ki eğer Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen çetesi içerden ve dışardan Muharrem Usta'ya ihanet etmese takımı devlete teslim etmeden de kurtarabilirdi.

Ama burada gerçeklerin bir önemi yok ve asıl büyük tehlike bu kafa yapısındaki,algılarla güdülen insanların toplum içinde gerçek bireyler olması.
              Bu insanlar birer anne,baba,eş,öğretmen,ve siyasi tercihler yapıyorlar,ülke geleceğine karar veriyorlar.

Ahmet Ağaoğlu gibi çok vasat birinin güdebildiği insanları gerçek algı uzmanları ülkesine ve milletine düşman bile eder.
              Ve korkarım asıl tehlike de bu.Trabzonspor gibi daha sınırlı bir olayda doğru ile yanlış ayırmaktan aciz insanlar hayatın geri kalanında nasıl doğru kararlar verebilir?

Burada çok fazla yazmama sebebim budur,ceza olayı da belki taraftarı uyandırır diye ümitlendim,bildiğim doğruları yazdım o kadar.Trabzonspor'un zararını isteyecek biri olsam Ahmet Ağaoğlu'nu desteklerdim zaten.

Geçen sezon devre arasında iddia eilen transfer yasağının belgesini bile sunmaktan aciz insanlar kulübü hangi çıkmazlara sürüklediler,açık açık sorabilen bir kişi bile yok.
              En son sasone tarafından düzenlendi; 12.06.2020, 14:52.
              • Memento mori

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!

Sezonu şampiyon bitirmek gibi bir dertleri yok bunların. Ağaoğlu’na gömülecek zaman mı şimdi ? Tüm camia bir olup hedefe odaklanma zamanı! ŞAMPİYON olursak sevinecek misiniz? Yoksa bu kadar kötülediğiniz Ağaoğlu dönemdine şampiyonluk geldi diye bozulacak mısınız??

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer söylediğimiz ve yazdığımız şeyler buradaKİ üyeler üzerinde en azından acaba doğru olabilir mi sorusunu bile uyandırmıyorsa,neden gözlerini gerçeklere bu kadar kapatmış ve algılarla oluşturulan yalan bir dünyaya hapsolmuş insanlara bir şey anlatmaya gayret edeyim?

Muharrem Usta'yı Trabzonspor başkan adayı olduğu güne kadar tanımıyordum ve seçildiği kongre başlığında da Trabzonspor'un İHO tarafından batırılmış olduğunu ve Muharrem Usta'nın bu batmış kulübe başkan olarak büyük bir hata yaptığını,altında ezileceğini açık açık yazmış biri olarak diyorum ki eğer Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen çetesi içerden ve dışardan Muharrem Usta'ya ihanet etmese takımı devlete teslim etmeden de kurtarabilirdi.

Ama burada gerçeklerin bir önemi yok ve asıl büyük tehlike bu kafa yapısındaki,algılarla güdülen insanların toplum içinde gerçek bireyler olması.
                  Bu insanlar birer anne,baba,eş,öğretmen,ve siyasi tercihler yapıyorlar,ülke geleceğine karar veriyorlar.

Ahmet Ağaoğlu gibi çok vasat birinin güdebildiği insanları gerçek algı uzmanları ülkesine ve milletine düşman bile eder.
                  Ve korkarım asıl tehlike de bu.Trabzonspor gibi daha sınırlı bir olayda doğru ile yanlış ayırmaktan aciz insanlar hayatın geri kalanında nasıl doğru kararlar verebilir?

Burada çok fazla yazmama sebebim budur,ceza olayı da belki taraftarı uyandırır diye ümitlendim,bildiğim doğruları yazdım o kadar.Trabzonspor'un zararını isteyecek biri olsam Ahmet Ağaoğlu'nu desteklerdim zaten.

Geçen sezon devre arasında iddia eilen transfer yasağının belgesini bile sunmaktan aciz insanlar kulübü hangi çıkmazlara sürüklediler,açık açık sorabilen bir kişi bile yok.
                  Valla kardeşim olaylara son derece yanlı baktığını(zı) düşünüyorum. Ama neye nasıl baktığın(ız) beni ilgilendirmez. Katılmadığım fikir olursa söylerim. Ama sınırımı da aşmamaya çalışırım. Her konuşman(ız) Usta üzerinden olunca bir süre sonra antipatik geliyorsun(uz) millete. Kıyamet kopuyor yaka paça mücadele sürüyor kötü bir durum olduğunda çıkıp o da Usta deyince...

Birileri yüzünden takıma küsmeyin. Her zaman yazın. Sadece Ağaoğlu 'na çakmak için degil. O zaman zaten bu kadar yadırganmazsın(ın)
                  Murat

Yorum

• Başkanın 1 ila 2 yıl daha kredisi şimdiden oluşmuş olmalı zannımca
                    En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 12.06.2020, 20:31.

Yorum

• 1. Kanaldan verilmedi diye serzenişte bulunmak yanlıştı, adamların ağzına durduk yere sakız olduk ego gösterisi yapmaya başladılar bal liginde de olsak 1. Kanaldan biz veriliriz diye.
                      Kimin maçı daha çok izleniyorsa o maçı verirler 1. Kanaldan, yayın gelirimiz onlardan daha az, ticari olarak yanlış bişey yok evet ama üsluben bizim 1. Kanaldan verilmemiz gerekirdi haklısın fakat o açıklamayı yapmak yanlış. Hem kendini küçük düşürüyorsun hem lavuklara ego kastırıyorsun.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hakem kararları yerine yayın kararlarını mı konuştu cidden?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Demeç vermese çok iyi başkan. Kamerayı görünce işte orası sıkıntılı

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. Kanaldan verilmedi diye serzenişte bulunmak yanlıştı, adamların ağzına durduk yere sakız olduk ego gösterisi yapmaya başladılar bal liginde de olsak 1. Kanaldan biz veriliriz diye.
                            Kimin maçı daha çok izleniyorsa o maçı verirler 1. Kanaldan, yayın gelirimiz onlardan daha az, ticari olarak yanlış bişey yok evet ama üsluben bizim 1. Kanaldan verilmemiz gerekirdi haklısın fakat o açıklamayı yapmak yanlış. Hem kendini küçük düşürüyorsun hem lavuklara ego kastırıyorsun.

Kendini küçük düşüren biri varsa lider takıma saygısızlık yapan beinsports'tur. Erteleme maçını da 2.kanaldan verdiler. Orada ne gibi ticari bir doğruluk vardı? Eksik söyledi. İki çift laf da hakeme söylemesi lazımdı.
                            En son Oruç tarafından düzenlendi; 12.06.2020, 23:59.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kendini küçük düşüren biri varsa lider takıma saygısızlık yapan beinsports'tur. Erteleme maçını 2.kanaldan verdiler. Orada ne gibi ticari bir doğruluk vardı? Eksik söyledi. İki çift laf da hakeme söylemesi lazımdı.
                              Demek istediğimi anlamışsındır illa ki, saygısızlık olduğu zaten aşikar, benim üstünde durduğum konu farklı.
                              Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmanın manası yoktu. Şimdi bütün şikeciler ego kasıyor ahkam kesiyor, durduk yere buna gerek yoktu.
                              Hakeme iki laf diyip çıkcaktı ordan.

Yorum

• Başkan bu yaştan sonra diksiyon dersi mi alırsın ne yaparsın bilmiyorum ama lütfen her kelimeden sonra "ııııı" demeyi bırak. Röportaja odaklanamadım.

Ayrıca bu maçta hakeme değinmediysen yarın gs maçında bizi doğrayıp şampiyonluğumuzu gasp ettiklerinde de konuşmayacaksın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X