Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'u da kuran aslinda Muharrem Usta. Trabzon futbolla Muharrem Usta'yla tanisti.
    Avni Aker'i dahi kendi cebinden yapanda ta kendisiydi.
    Trabzon'da Kurtulus Savasi'nda halki örgütleyen de Muharrem Usta'ydi.
    Hatta Trabzon'un fethine de katildigi rivayet edilir Muharrem Usta'nin.
    Trabzon isminin kökeni bile Usta kelimesidir. Usta ismi olmus zamanla Trabzon.

Forumun her basliginda sacma sapan mesajlarini görüyorum. Millet cevap verdikce yapisti foruma. Beyler rica ediyorum cevap vermeyin, azalarak bitsin.
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 09.06.2020, 00:34.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Ben bu konuları konuşmaktan büyük keyif alırım. Bu benim için Atay Aktuğ döneminden beri böyledir. 2010 şampiyonluğumuz verilmediğinde futbola küstüm, birkaç yıl takip etmedim, edemedim. Nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar diye tribe girdim, her Trabzonsporlu az çok yakalamıştır bunu. Hacıosmanoğlu Cardozo'yu getirdiğinde sırf onu izlemek için Digiturk bağlattım. Usta daha önce de aday olmasına ve camiada tanınan bir insan olmasına rağmen ben 2015-2016 seçimlerine kadar onun adını duymamıştım. Hastanesini filan da bilmiyordum. Sonrasında herkes gibi ben de o dönem söylemlerini beğendim, dedim ki bu adam bir şeyler yapacak. Özellikle Lucescu ihtimali beni çok heyecanlandırmıştı.

Sonra geldi, söylediği gibi olmadı bu kısım çok net. Fakat ne kadar zor şartlar altında kulübü yönettiği konuşulmuyor, daha doğru düzgün destur dememişken yönetiminin ona darbe yapmaya çalıştığı konuşulmuyor, Ersun Yanal ısrarının ona verdiği zarar da ortada. Bence genel olarak çok yanlış değerlendirilen bir adam. Leş bir kadroyu temizledi, tertemiz bir kadro bıraktı, Ağaoğlu da çok ekmeğini yedi ve yemeye devam ediyor.

Ha bunlar niye önemli, onu da söyleyeyim. Usta'nın bir daha aday olma gibi bir ihtimali zaten yok. Kimsenin de böyle bir düşüncesi yok. Fakat doğru sebeplerle de olsa yanlışlar desteklenirse hatalar tekrarlanmaya devam eder. Ben Ağaoğlu'na bakkal emanet etmem. Fakat bu sezon şampiyon olursak 3 ay eve girmeden kutlarım. 91. gün de gelir yine eleştiririm. Neden eleştirdiğimi detaylı bir şekilde yazıyorum, anlayan anlar, katılan katılır, olmazsa olmaz, bu forum bunları konuşmak için var. Zamanında Fatih Tekke Beşiktaş'a gidince burada 6 ay büyük linç yedi, savunan 3-5 kişi vardı. Şimdi kimse hatırlamaz o muhabbetleri. Halbuki çok ağır şeyler söylenmişti ve Fatih'in hakkına girilmişti. Bana kardeşi mi kuzeni mi ne buradan mesaj atmıştı teşekkür etmişti, çok hoşuma gitmişti.

Şayet Ağaoğlu Sadri Şener ve Hacıosmanoğlu'nu da eleştirseydi, ki bu günlere gelinmesinde Hacıosmanoğlu'ndan büyük Sadri Şener'in payı vardır bence, o zaman ben samimiyetine daha fazla inanırdım. Fakat onun nefretinin tek muhattabı Usta ise, o zaman bu işte bir terslik vardır, zira Ağaoğlu'nun finansal ve sportif "başarısı" Usta sayesinde. Onun bıraktığı futbolcuları sattı, para kazandı, onun bıraktığı oyuncularla da kendi takımına çok sağlam bir iskelet oluşturdu. Bir tek Usta'ya karşı olması haklı bir davranış değil. Hele ki Nihat Özdemir ve Yıldırım Demirören'le bu kadar yakın ilişkileri varken. Ağaoğlu'nun yaptığı birçok şeyi başkası yapmış olsaydı BMN 40 kere istifaya çağırırdı. Bu adam destek gördü, Onur'u takımdan kovduğunda bir rüzgar aldı arkasına. O olay olmasaydı bu adam aday bile olmayacaktı, bence ilk adaylığı da içerde bıraktığı paralarını toplamak içindi, zaten yönetimi hep eski yöneticilerdi ve çok kısa sürede teker teker sebep göstermeden istifa ettiler. O rüzgarı bir aldıktan sonra ondan kralı yok zaten. Adam öldürse Usta'yı suçlar çıkar işin içinden. Kimse de noluyoruz demez.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav arkadaşlar yanlış anlamasın, isteyen istediğini elbette yazacak felan da durum yalağuz yukardaki gibi olmaya başladı
      Foruma giriyorum, bir şey yazayım diyorum, özellikle de Usta'nın adını anmayayım da boşuna tartışma çıkmasın diyorum. Ben onun adını anmasam da biri gelip türlü türlü hakaret ediyor onun üzerinden. Çıkmış 9'a, inmez 8'e anlayacağın, ben de saldım. Düşündüğümü söylerim.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        34 yaşında gelmişti,Slovak Milli takımının kaptanıydı, aldığı ücret 1.300 bin € o zamanki Euro kuru ile 4.5 trilyon,senin şu anda Durica gibi kaliteli stoperin olsa şampiyon olurdun,Ağaoğlu doğru düzgün bir stoper bulabilmek için kaç tane stopere transfer yaptı.
        Da Costa Katardan getirildi,bu sezon maç başı alıyor,seneye 450 bin € + maç başı 4 bin € hsap et.

Usta kulübü iHO dan aldığında tüm futbolcuların UEFA ile dosyası vardı,53 çöp ve elde altyapıdan takıma sokulacak kimse yoktu.Usta eğer gitmeden Yusuf ve Abdülkadiri satsa 40 milyon € ile bütçeyi kara geçirir,sonra ortada prim kasardı,birileri gibi.
        Hocam da costa gayet makul fiyatlara transfer edildi.
        1.3 milyon euro 2 yıl sözleşme. 36 yaşında adam 1.3 alacak.
        sosa diyorsun sosanın aldığı para 3.5 milyon euro 3 yıl 11
        milyon euro. 5 bonservis 16 milyon euro.

yani sosanın 3 yıllık maliyetiyle bu takım bu sene kafaya oynuyor. Anlatabiliyor muyum?
        Kur lar üzerinden yorum yaparak laf cambazlığı yapmaya gerek yok.

bugün usta ile iho yerine sadri şenerden sonra ağaoğlu gelseydi ki sadri başkandan da çok hazetmem bugün farklı bşr kulüp yapısı olabilirdi.

he bu arada bilemiyorum belki bu kötü durumlarda biraz kulübün nefes alması ağaoğlunu başarılı da kılıyor olabilir ama zaman neler gösterecrk görecrğiz

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bu konuları konuşmaktan büyük keyif alırım. Bu benim için Atay Aktuğ döneminden beri böyledir. 2010 şampiyonluğumuz verilmediğinde futbola küstüm, birkaç yıl takip etmedim, edemedim. Nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar diye tribe girdim, her Trabzonsporlu az çok yakalamıştır bunu. Hacıosmanoğlu Cardozo'yu getirdiğinde sırf onu izlemek için Digiturk bağlattım. Usta daha önce de aday olmasına ve camiada tanınan bir insan olmasına rağmen ben 2015-2016 seçimlerine kadar onun adını duymamıştım. Hastanesini filan da bilmiyordum. Sonrasında herkes gibi ben de o dönem söylemlerini beğendim, dedim ki bu adam bir şeyler yapacak. Özellikle Lucescu ihtimali beni çok heyecanlandırmıştı.

Sonra geldi, söylediği gibi olmadı bu kısım çok net. Fakat ne kadar zor şartlar altında kulübü yönettiği konuşulmuyor, daha doğru düzgün destur dememişken yönetiminin ona darbe yapmaya çalıştığı konuşulmuyor, Ersun Yanal ısrarının ona verdiği zarar da ortada. Bence genel olarak çok yanlış değerlendirilen bir adam. Leş bir kadroyu temizledi, tertemiz bir kadro bıraktı, Ağaoğlu da çok ekmeğini yedi ve yemeye devam ediyor.

Ha bunlar niye önemli, onu da söyleyeyim. Usta'nın bir daha aday olma gibi bir ihtimali zaten yok. Kimsenin de böyle bir düşüncesi yok. Fakat doğru sebeplerle de olsa yanlışlar desteklenirse hatalar tekrarlanmaya devam eder. Ben Ağaoğlu'na bakkal emanet etmem. Fakat bu sezon şampiyon olursak 3 ay eve girmeden kutlarım. 91. gün de gelir yine eleştiririm. Neden eleştirdiğimi detaylı bir şekilde yazıyorum, anlayan anlar, katılan katılır, olmazsa olmaz, bu forum bunları konuşmak için var. Zamanında Fatih Tekke Beşiktaş'a gidince burada 6 ay büyük linç yedi, savunan 3-5 kişi vardı. Şimdi kimse hatırlamaz o muhabbetleri. Halbuki çok ağır şeyler söylenmişti ve Fatih'in hakkına girilmişti. Bana kardeşi mi kuzeni mi ne buradan mesaj atmıştı teşekkür etmişti, çok hoşuma gitmişti.

Şayet Ağaoğlu Sadri Şener ve Hacıosmanoğlu'nu da eleştirseydi, ki bu günlere gelinmesinde Hacıosmanoğlu'ndan büyük Sadri Şener'in payı vardır bence, o zaman ben samimiyetine daha fazla inanırdım. Fakat onun nefretinin tek muhattabı Usta ise, o zaman bu işte bir terslik vardır, zira Ağaoğlu'nun finansal ve sportif "başarısı" Usta sayesinde. Onun bıraktığı futbolcuları sattı, para kazandı, onun bıraktığı oyuncularla da kendi takımına çok sağlam bir iskelet oluşturdu. Bir tek Usta'ya karşı olması haklı bir davranış değil. Hele ki Nihat Özdemir ve Yıldırım Demirören'le bu kadar yakın ilişkileri varken. Ağaoğlu'nun yaptığı birçok şeyi başkası yapmış olsaydı BMN 40 kere istifaya çağırırdı. Bu adam destek gördü, Onur'u takımdan kovduğunda bir rüzgar aldı arkasına. O olay olmasaydı bu adam aday bile olmayacaktı, bence ilk adaylığı da içerde bıraktığı paralarını toplamak içindi, zaten yönetimi hep eski yöneticilerdi ve çok kısa sürede teker teker sebep göstermeden istifa ettiler. O rüzgarı bir aldıktan sonra ondan kralı yok zaten. Adam öldürse Usta'yı suçlar çıkar işin içinden. Kimse de noluyoruz demez.

Foruma giriyorum, bir şey yazayım diyorum, özellikle de Usta'nın adını anmayayım da boşuna tartışma çıkmasın diyorum. Ben onun adını anmasam da biri gelip türlü türlü hakaret ediyor onun üzerinden. Çıkmış 9'a, inmez 8'e anlayacağın, ben de saldım. Düşündüğümü söylerim.
          istifa ettiği zaman aynı şeyi söylemiştim, bugün tu kaka edilen usta bir gün gelecek kurtarıcı olacak diye... inşallah o durumlara düşmeyiz tabi ama bir taraftan da yaptıklarımızla hak ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bu konuları konuşmaktan büyük keyif alırım. Bu benim için Atay Aktuğ döneminden beri böyledir. 2010 şampiyonluğumuz verilmediğinde futbola küstüm, birkaç yıl takip etmedim, edemedim. Nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar diye tribe girdim, her Trabzonsporlu az çok yakalamıştır bunu. Hacıosmanoğlu Cardozo'yu getirdiğinde sırf onu izlemek için Digiturk bağlattım. Usta daha önce de aday olmasına ve camiada tanınan bir insan olmasına rağmen ben 2015-2016 seçimlerine kadar onun adını duymamıştım. Hastanesini filan da bilmiyordum. Sonrasında herkes gibi ben de o dönem söylemlerini beğendim, dedim ki bu adam bir şeyler yapacak. Özellikle Lucescu ihtimali beni çok heyecanlandırmıştı.

Çoğunluğu düzeysiz yorum yaptığı için artık engellemeye başladım ama ilk kez Usta'yı düzeyli şekilde savunan birisi olduğu için cevap vermek istedim.

Yine de düzeyli olsa da Usta'nın bu denli savunulması beni çok rahatsız ediyor

Ben Ünal Karaman olayından dolayı uzun süredir çok beğendiğim Ahmet başkana çok kızgındım. Orada yapılan şey arkaplanda ne oldu bilemesemde beni çok üzdü, ŞL cezası olayı bile o bir hafta boyunca hissettiklerimi hissettirmedi bana.

Ama Usta savunmak için Ağaoğlu'na giydirilmesi bana biraz garip geliyor. Muharrem Usta Trabzonspor'un ekonomisini düzelteceği sözünü verdiği halde gidip menejerlere, futbolculara ve Ersun Yanal'a adeta Trabzonspor'un tapusunu verdi. Yaptığı transferler doğru muydu? Çoğunlukla evet, Ersun Yanal onun döneminde gelmemişti ama onun döneminde kulüp soyuldu. Bu transferlerin ekonomik boyutunun sorgulanması kesinlikle gerekiyor. Trabzonspor'un aynı anda 2.5 3 m euro bandının üstünde Onur, Burak, Sosa, Kucka gibi adamlar oynatacak lüksü yok maalesef. Bu oyunculara ve menejerlerine verilen diğer paralar, tavizler daha vahim.

Onun bıraktığı futbolcuları sattı, para kazandı, onun bıraktığı oyuncularla da kendi takımına çok sağlam bir iskelet oluşturdu.

Bu cümle ise tüm Usta'cıların kullandığı en hatalı argüman.

Trabzonspor'un 2018-2019 sezonu boyunca sürekli satış veya elden çıkarma yaparak ekonomisini düzelttiği dönemde kar ettiği tek oyuncu Okay'dı ve Okay da Hacıosman zamanında alındı.

Burak'la yapılan fesih sözleşmesinde ileriye dönük alacaklardan vazgeçildi, geçmişe dönük borçlar yapılandırıldı ki o borçlar arasında Usta döneminde ödenmeyen paralar da vardı. Alınan bonservis de muhtemelen FFP uydurma için yapılan bir atraksiyondu.

Kucka gönderilirken borçları yapılandırıldı, geldi gibi gözüken bonservis yine Kucka'ya gitti.

Matus Bero satıldı ki nerdeyse alındığı paraya ve çok cüzi bir ücrete gitti. Castillo da zararına satıldı. Trabzonspor o dönem sadece Wakaeme, Zargo, Hosseiniyi cüzi bonservislerle aldı, Ekuban kiralandı, bedelsiz Amiri alındı ve kiradaki birçok genç oyuncu kadroya geldi. Devre arası zaten transfer yapılmadı (yasak var muhabbeti)

Şimdi bu durumda Usta sayesinde hangi parayla hangi oyuncu alınmış oluyor? Resmen ligin tozunu atan Wakaeme, Usta döneminin en silik oyuncularından Bero fiyatına alınıyor.

Diğer konu da Usta dönemi alınan oyuncularla iskelet kurulması

Bu savı destekleyen üç isim var, Sosa, Novak, JP. Bunlara geçen senenin yarısı için Onazi'yi ekleyebiliriz.

Novak ve JP doğru transferler olsa da Novak gibi 2m euro bonservis verilen bir adama 2.5 yıllık sözleşme imzalanmış olması bir felaketti, o hatanın bedelini bu yaz ödeyeceğiz büyük ihtimalle...

Sosa ise çok yüksek sözleşmesine ve simge transfer olmasına rağmen Usta döneminde adeta değersizleştirilmek için uğraşılmış, parası verilmemişti ve Ağaoğlu gelince birden adam değere bindi. Aslında Ağaoğlu da ilk geldiğinde sallıyordu ama muhtemelen Ünal hocanın yönlendirmesiyle bir şekilde 1 senedir yatan adam değerlendirildi ve şimdi aldığı parayı hakettiğini görüyoruz. Burada bir yönetim başarısı varsa Usta döneminde de bir yönetimsizlik vardır net şekilde...

Kadronun diğer dinamiklerine bakınca Uğurcan, Abdülkadir, satılan Yusuf Yazıcı gibi isimler altyapıdan zaten onları yönetimlere yazamayız. Stoper konusu Usta zamanı da benzer şekildeydi.

Usta yönetimi iyi oyuncular aldı ama herkesin alabileceği o oyuncuları değerinden de fazla rakamlara aldı, yöneticilik bu değil. Yöneticilik Ekuban'ı, Sörloth'u almak, Wakaeme'yi almak. Mikel'i 1.5 m a almak

Tabi bu yönetimin bence Ustavari hatası olan Sturridge konusunu da eleştirmem gerekir. Geldiği günden beri eleştiriyorum ama Sturridge Usta döneminde alınsaydı şimdi 5 m da tazminat vermiş göndermiş olurduk. Benzer şekilde Mikel'i idare edemeyişleri de Usta'nın Sosa olayındaki hatalarına benziyor.

Ben doğruları yanlışları vs tarttığımda şartlara göre Trabzonspor'da gördüğüm en başarılı iki yönetimden biridir Ağaoğlu. Diğeri de yine Ağaoğlu'nun da olduğu Özkan Sümer yönetimidir.
            En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 09.06.2020, 11:06.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Aga dertleri trabzonspor olmayan 2 3 isim var forumda isleri muho bunu herkes goruyor.adam sevicikleri oyle noktalara geldiki 1 yil men cezasinin ardindan 6 ay ustune gelip ilk yorumunda ha ne oldu gordunuz mu ahmet baskaninizi diyerek zafer kazanmiscasina gulucukler sacip alcaklasanlarda var bugun ki tablonun basarinin eseri muho ve icraatleridir diyende..alintiladikca bunlari kisir donguye giriyor forum yapmayalim arkadaslar bunlara laf anlatcagina deveye hendek atlat ayni hesap forumun ruh sagligi icin rica ediyorum bu is tartisma olmakdan cikti artik isi inada bindirdi bunlar..baska konulara yogunlasalim bunlar trabzonsporun basarisini da istemiyorlar adim gibi eminim degmez ugrasmaya.
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'u da kuran aslinda Muharrem Usta. Trabzon futbolla Muharrem Usta'yla tanisti.
                Avni Aker'i dahi kendi cebinden yapanda ta kendisiydi.
                Trabzon'da Kurtulus Savasi'nda halki örgütleyen de Muharrem Usta'ydi.
                Hatta Trabzon'un fethine de katildigi rivayet edilir Muharrem Usta'nin.
                Trabzon isminin kökeni bile Usta kelimesidir. Usta ismi olmus zamanla Trabzon.

Forumun her basliginda sacma sapan mesajlarini görüyorum. Millet cevap verdikce yapisti foruma. Beyler rica ediyorum cevap vermeyin, azalarak bitsin.
                Futbolu icad edeninde o oldugu soyleniyor mukemmel tespitler
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• forumda 2 kisi var surekli ayni seyleri tekrar edip duruyor.sanirim yazdiklari sacmaliklar alinti yapilinca ciddi bir tespit yaptiklarini falan dusunuyorlar.ağaoğlu'na bakkal emanet etmezmis.bunu yazan kisinin meslegini merak ediyorum.
                  agaoglu usta'nin kadrosunun ekmegini yemismis.tespite bak.meydani bos buldunuz atip tutuyorsunuz.

usta doneminde alinan topcular:

muhammed demirci,kucka,sosa,pereira,novak,burak,hubocan,bongonda,volkan sen,kamil,sheydayev,onazi,castillo,bero,rodallega,mas,ibanez,suk,olcay,durica,medjani..bu adamlarin hepsine toplam harcanan bonservis ucreti 35 milyon euro civari.maas desen 40 milyon euro'ya kadar cikmisti..kaldi ki bu alinan topcularin ne bonservislerini ne de maaslarini duzgun odedi.
                  bu adamlarin icinde pereira,sosa,novak ve kamil hala kadroda.gercekten muazzam iskelet birakmis..4 kisilik iskelet.les kadroyu adam etti diyorsunuz ama geldiginde okay,mbia,cardozo,ekici gibi kaliteli topcularda vardi abartmayin..iho'dan nefret ederim ama donemindeki en temel problem kadronun asiri kalitesiz olmasi degildi.belki sampiyonluk icin yetersizdi ama kesinlikle les degildi..

utanmadan arlanmadan abdulkadir ve yusuf'u ugurcan'i usta'nin hanesine yazmayin ayiptir.bu cocuklarin yetismesinde ne usta'nin ne de agaoglu'nun payi var.gelisimlerinde paylari olabilir ama ustun yoneticilik meziyetleri sayesinde bu degerlere sahip olmadik.ki gelisimlerinde aslan payi yine agaoglu'na ait..

simdi gelelim agaoglu donemine:
                  wakayeme,hosseini,zargo,ekuban,amiri,campi,sorloth,erce,ndiaye,da costa,guilherme,sturridge,mikel,manoel,yusuf sari,dogan erdogan ve yatirim amacli alinan diger gencler.toplam harcanan bonservis 6-7 milyon euro,maas 15 milyon euro civari..

saha sonuclarina bakarsak 6-7 yiyen takimdan sampiyonluk mucadelesi veren takima evrildik ama beyzadeler agaoglu'na bakkal emanet etmezmis.iki tabloyu karsilastirip usttekini basarili bulan adamin en yakin saglik kurulusuna basvurmasi elzemdir..

hersey kabak gibi ortadayken sizin amaciniz nedir?kardesim o secim doneminde usta'nin soyledikleri bize de mantikli gelmisti ve desteklemistik ama beceremedi iste ne zorluyorsunuz.mevcut basarinin usta ile uzaktan yakindan en ufak bir alakasi yok.sayfalar boyunca utanmadan yalan soyleyip duruyorsunuz.akrabasi veya hastane personeli olabilirsiniz ama yapmayin yetti artik.insanlari salak yerine koymayin.o donemi buradaki herkes net hatirliyor.
                  En son tristram tarafından düzenlendi; 09.06.2020, 21:00.

Yorum

• 3 gün sonra sezonun en önemli maçına çıkacağız, şu gündeme bak...Yazık gerçekten. Kapatın şu başlığı...

Yorum

• Şu anda şampiyonluğun en güçlü adayıyken, 8 hafta sonra şampiyon olma ihtimali varken yönetim üzerinden nefret duygusu kasılmasının mantığını anlamakta zorlanıyorum.

Ne istiyoruz acaba?
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Liberal ekonominin babası Adam Smith'in serbest piyasa ve hür teşebbüs için uyarladığı meşhur bir sözü var: "Bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler."

Aynı mottoyu BMN foruma uyarlamak gerekirse her ne kadar Muharrem'in kadrolu savunucuları olduklarını bilsek de fikirlerini yazmakta serbest bırakılmalarını cezai yaptırıma uğramamalarını forumun selameti açısından temenni etmek lazım..

Bırakınız yazsınlar.

Bırakınız papağan gibi aynı doneleri tekrarlayıp dursunlar okuyun geçin veya alıntılama yapmayın yada bıkmadan usanmadan reddiyelerinizi yazın..Burada yazılan yazıların camianın şampiyonluk havasını bozacağını gündemi değiştireceğini söylemek ve en nihayetinde Trabzonspor'a zarar vereceği düşüncesine kapılmak doğru değil..

Ben nasıl Muharrem'i çatır çatır eleştiriyorsam onlar da Agaoğlu'nu eleştirebilir..Eleştirme hakkını kimsenin elinden almamalıyız..
                        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi
                          Ahmet Ağaoğlu'nun bir kukla olduğunu görmekten aciz insanlar onu savunacak kadar da zeka sahibidirler.

Sözde kulübün başkanısınız ve bir toplantıda yöneticiniz size paran kadar konuş diyor.
                          8 hafta sonra insallah şampiyon olacağız.ve a.agaoglu efsane olacak.batistan zirveye diye tezler yazılır üzerinde.

Yorum

• Bırakın su başkanın yakasını artık yetti Ya hep eleştiri hep hakaret hiçbirşeyi begenmiyorsunuz ondan sonra başarı gelmiyor ne kadar kolay sallamak yeter Ya
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Ağaoglu Trabzonspor'un başına gelen nimettir. Dürüst, cebini düşünmeyen Trabzonsporla yatan kalkan biri, iyiki gelmiş...Nedense uzun zaman sonra kanım ısındı bir başkana...
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Başkan tabi ki de kusursuz değildir, başkanı icraatları konusunda tutarlı eleştiren arkadaşlara saygı duymakla birlikte, şu andaki gündemimizin (en azından bir kaç kişinin gündeminin) başkan ve yönetim şekli olmasını çok garip karşılıyorum. Keza 8 hafta sonra acayip duygular içerisinde olabiliriz...

İlginç...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X