Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atilla Dilaver: "Trabzonspor'un Finacial Fair Play kapsamında UEFA ile yaptığı görüşmelerde TFF personel ve yöneticilerinden yardım (!) alması akıl alır gibi değil. Ciğeri kediye teslim etmişler."

Aslan başkanım benim. En büyük destekcin Nihat abin. Savunmayı da birlikte hazırladınızmı işlem tamamdır
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl tüy dikilmiş kardeş,adamın başkanlığı döneminde UEFA nın verdiği sınırlar aşılmamış,uyulmuş,sonra Ağaoğlu gelmiş kulübe ceza aldımış.
      Ağaoğluna sormak lazım önceki başkandan iyi kadro aldın,Yusufu sattın,devlet borçları yapılandırdı,bu cezanın açıklaması ne.

Yanlış anlama sana söylemiyorum bunu soracak gazeteci olmadığı için yazıyoruz.
      Usta UEFA'ya verdiği taahhütleri yerine getiremedi, yorma
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Söylediğin gibi olsa bunu Ahmet Ağaoğlu ve Mehmet Yiğit Alp gibi iki kindar dünya aleme yayın yaptırırdı,sen nasıl olayı anlıyorsun bilmiyorum,ceza aldığımız dönemin başından sonuna kadar başkanı Ağaoğlu.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Kaynak değil,olayın özeti olduğu için ekledim,konunun özeti orda,Usta gelmiş 2015 Aralıkta,kulüp UEFAdan ceza aldığı tarihi 2016 Mart,incelemeye alındığı tarih İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi,anlaşmayı yapan ve başkanlık dönemi içinde yükümlülüklerini yerine getiren Muharrem Usta,söz verdiği yılı ceza ile kapatan Ağaoğlı ama suçlu yine Usta,ne güzel bir algı yani insan ne söyleyceğini bilemiyor.
          Kulüp 2016da ceza almadı

Kulüp FFP takip anlaşması imzaladı ve üç yıl içinde bu şartlara uyacağını taahhüt etti ve uymadı. Uyulmadığı için ceza aldık, ceza geçen sene tebliğ edildi.

UEFA cezayı verirken son yıl için (2018-2019) + TFF lisans statüsü + borç yapılandırması şartlarıyla cezanı kaldırırım dedi.

Bu ceza Ağaoğlu yüzünden alınmadı, Usta yüzünden alındı

Ağaoğlu'nun buradaki suçu cezayı kaldırtma şansı vardı veya kalkmayacak bir ceza ise kamuoyuna önden bilgi verebilirdi.

Hatta uefaya biz cezamızı 2019-2020 de çekelim de diyebilirdi.

Ahmet Ağaoğlu eleştirilir ama Muharrem Usta'nın yatacak yeri yok, o yüzden onu bu işten aklamayı bırakın da sadece Ağaoğlu'nu eleştirelim
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulüp 2016da ceza almadı

Kulüp FFP takip anlaşması imzaladı ve üç yıl içinde bu şartlara uyacağını taahhüt etti ve uymadı. Uyulmadığı için ceza aldık, ceza geçen sene tebliğ edildi.

UEFA cezayı verirken son yıl için (2018-2019) + TFF lisans statüsü + borç yapılandırması şartlarıyla cezanı kaldırırım dedi.

Bu ceza Ağaoğlu yüzünden alınmadı, Usta yüzünden alındı

Ağaoğlu'nun buradaki suçu cezayı kaldırtma şansı vardı veya kalkmayacak bir ceza ise kamuoyuna önden bilgi verebilirdi.

Hatta uefaya biz cezamızı 2019-2020 de çekelim de diyebilirdi.

Ahmet Ağaoğlu eleştirilir ama Muharrem Usta'nın yatacak yeri yok, o yüzden onu bu işten aklamayı bırakın da sadece Ağaoğlu'nu eleştirelim
            Hala hikaye anlatıyorsun,3 sebepten UEFA ceza vermiş,olayın yaşandığı süreç tamamen Ağaoğlu dönemi,borç yapılandırılması,Ustanın alacağının yasal olmayan şekilde silinmesi ve borsa sermaye aartırımı usulsüzlüğü.
            Usta verdiği sözleri yerine getirmiş işte,Ağaoğlu batırmış kulübü.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Hala hikaye anlatıyorsun,3 sebepten UEFA ceza vermiş,olayın yaşandığı süreç tamamen Ağaoğlu dönemi,borç yapılandırılması,Ustanın alacağının yasal olmayan şekilde silinmesi ve borsa sermaye aartırımı usulsüzlüğü.
              Usta verdiği sözleri yerine getirmiş işte,Ağaoğlu batırmış kulübü.
              Sana laf anlatamıyoruz, bi sen biliyorsun, valla yoruldum. He tamam, sen haklısın, Usta keşke geri gelse de tamamen batsak sizin gibilere laf anlatmak zorunda kalmasak.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• arkadaşlar ts tarihinin en iyi başkanı muharrem usta. hepimiz ikna olduk değil mi? herkes aynı fikirde? ilk seçimde geri gelir umarım.

Yorum

• İki yorumda bir bazı kişiler aynı şeyleri anlatıp duruyor. Burda gördüğüm ortamla gerçek hayatta yıllardır gördüğümüz arasında hiç bir fark yok. Bazı kişilere yüzlerce kanıtta göstersen, saatlerce açıklasanda anlamıyor yada anlamak istemiyor. Sonuç olarak biz ne söylersek söyleyelim, söylediklerimiz karşımızdakının anlayabildiği kadar.

Ağaoğlu'nun mutlaka hataları vardır. Son yaşadığımız sürecide , sorunu kamuoyuna açıklama konusunda iyi yönetmedi. Sözleşmeleri zamanında uzatamamis olmasi da bence hataları arasında. Usta döneminde nerdeyse hiç başarılı bir dönem olmadı. Ağaoğlu dönemiyle ilgili korkum ise fikret orman dönemi gibi sonlanması. Borç harcamalar vs olarak fikret orman ilk dönemde çok beğeniliyordu ancak arkasında enaz bırakarak gitti bjk den. Bizde elimizden geldiğince Ağaoğlu'nun takipçisi olmalıyız. Yanlış varsa zamanında ses çıkarmak gerekli, iş işten geçince olan kulübe ve taraftara oluyor. Başkanlar hayatlarına devam ediyor.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Hocam cahil gördüm de Bu kadarına rastlamadım

2016 da yapıldı fair play anlaşma usta döneminde

3 yıl üstüste bütçe anlaşma dışında açık verdi. Hele hele ustanın bıraktığı sene 50
                    milyon euro açık verdi bütçe.

ağaoğlu yönetimi iyi niyet göstergesi olarak uefadan onlar eski yönetimdi kulübü kötü yönetimi yok biz kemeleri sıktık bütçeyi küçülttük vs argümanlarla ikna edilmeye çalışıldı.

ek olarak borsaya açık olup mali tablolarınıj uluslararsı standartlara göre oluşturan kulüp usulsüz iş mi yapacak?

Yorum

• Bu arada usta bence kötü yönetici değil. Adamın ticari başarısı ortada.

ama ağaoğlu kadar sporun içindem gelen birisi değil. Golf federasyon başkanlığı yapması ki büyük bir repetition Ağaoğlu için. Racon biliyor en azından.

Bu arada ağaoğlu benim içinde tam bir başkandır diyemiyorum en azından yabancı konusundaki görüşü bunu olumsuz olrak ortaya koyuyor.

ama altyapı konusuna ne kadar önem versede genç oyunculara da yatırım yapması en önemli noktası. Çünkü bugün barcelona bile son 10 yılda a takıma monte ettiği doğru dürüst futbolcu yok bile.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada usta bence kötü yönetici değil. Adamın ticari başarısı ortada.

ama ağaoğlu kadar sporun içindem gelen birisi değil. Golf federasyon başkanlığı yapması ki büyük bir repetition Ağaoğlu için. Racon biliyor en azından.

Bu arada ağaoğlu benim içinde tam bir başkandır diyemiyorum en azından yabancı konusundaki görüşü bunu olumsuz olrak ortaya koyuyor.

ama altyapı konusuna ne kadar önem versede genç oyunculara da yatırım yapması en önemli noktası. Çünkü bugün barcelona bile son 10 yılda a takıma monte ettiği doğru dürüst futbolcu yok bile.
                        Yabanci konusunda gorusu sadece hurriyette yayinlandi. Bence yalan haber.

Yorum

Nasıl tüy dikilmiş kardeş,adamın başkanlığı döneminde UEFA nın verdiği sınırlar aşılmamış,uyulmuş,sonra Ağaoğlu gelmiş kulübe ceza aldımış.
                          Ağaoğluna sormak lazım önceki başkandan iyi kadro aldın,Yusufu sattın,devlet borçları yapılandırdı,bu cezanın açıklaması ne.

Yanlış anlama sana söylemiyorum bunu soracak gazeteci olmadığı için yazıyoruz.
                          Ahahah sınırlar aşılmamış uyulmuş mu? Adam sırf bir sezonda 50m aşmış. Tamam Ağaoğlu mükemmel değil ama Usta’yı paklamaya çalışmak da ne bileyim. Olmuşu da olmamış gösteriyorsunuz.

Ayrıca Usta Ağaoğlunun sportif başarılarının yanına yaklaşamaz. 6 ları 7 leri ne çabuk unuttuk. Hele hele Ersun’u!! Hee Ağaoğlu da eğer biz CL katılamazsak tabi hesap verecek. Öyle şey mi olur.

Yorum

• Hala yusufun satilmasi diyorlar ya. Insan bir acar okur. Anlasma 2016-17, 17-18, 18-19 sezonlarini kapsiyor. Yusuf ne zaman gitti, bankalar birligi anlasmasi ne zaman yapildi?

Bu is castan doner. Agaoglunun yonetim seklini benimser bu sekilde ilerlersek bir daha da boyle belalara dusmeyiz. 2 yilda geldigimiz durum ortada. Cikip usta guzellemeleri yapacak olanlar muharreme yazsinlar. O da ustaspor kursun, gidin onu destekleyin. Hala usta iho diyenlerin nasil burada yazacak yuzu var merak ediyorum

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                            8.KUŞATMA

Yorum

• Boş işleri geçelim yok agaoglu yüzünden yok usta yüzünden falan fıstık siz sırf kupayı getirecem dedi diye bir cahili bu kulübe başkan yaptığınız gün bu kulübün ağzına ettiniz zaten daha neyin tartışmasındasınız.Ceza kalkabilir mı kalkamaz mı siz ondan haber verin.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Agaoglunun yonetim seklini benimser bu sekilde ilerlersek bir daha da boyle belalara dusmeyiz.
                                Kimsenin bir şey benimsediği yok. Takım başarılı olduğu için destekleniyor. Ayrıca Ağaoğlu'nun son 1 yıldaki yönetim şeklinin Usta'yla hiçbir farkı yok. Obi, Sturridge, Campi, Da Costa, NDiaye, Guilherme, Manoel, Avdivaj, Fernandes son 1 yılın transferleri; Usta'nın en eleştirilen transferlerinden farkı ne bunların? Hepsini toplasan bir Sosa ediyorlar mı?

Gelir gider dengelemek kolay tabii, 40 milyon euroluk futbolcu satışı yaptı devraldığı kadrodan. Önceki de heralde bonservis geliri bir kenara, 40 milyon euroluk fesih tazminatı ödemişti devraldığı enkazdan kurtulmak için. Bunları görmek lazım.

Ha ben forumun aksine her transferin tutmasının mümkün olmadığını kabullenen biriyim. Sörloth'un eğer bonservisi alınabilirse sırf onun için şapka çıkarırım başkana.

Fakat kimse kendini kandırmasın, başkan geleceğe dair transfer yapmıyor. Usta'yı neyle eleştirdiyse daha beterini kendi yapıyor. Takım tepede olduğu sürece kimse bunlara bakmaz, fakat bu işte rüzgar kolay yön değiştirir. O yüzden ne yapıp edip Sosa ve Sörloth'u uzun vaadede takımda tutmalı.

Ben şuna da inanıyorum, kalan maçlarda bizim için en büyük tehlike hakemler olacaktır. Başkanın bir görevi de bunu kontrol etmek ve takımını masa oyunlarında korumaktır. Ben hiçbir şekilde tasvip etmesem de siyasetle ve TFF'yle çok içli dışlı geldiği günden beri, umarım bir faydası olur. Haksızlığa uğramayalım yeter.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X