Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu'nun istifasının istenmesi,
    Ağaoğlu'nun istifa etmesi Trabzonsporluların ayağına sıkmasıdır.
    Basitçe geçiştirilecek bir durum için bunların konuşulması bile gereksiz mesaidir.

Yorum

• Dünkü basın toplantısının özetini söylüyorum

Sosa ve Novak gidiciler

Açıklamaya gelirsem; Bir Külüp başkanının böyle bir basın açıklamasına malzeme edilmesi hatta fikrim o dur ki, Bu basın açıklamasını yapma fikri de kendine aittir. Hiç yakışmadı, Başından sonuna izledim ve bomboş konuşmalar. Sosyal medyaya kaptanını alarak da cevap verme hastalığı, Konuşulanların hepsinin doğru olduğuna şimdi kanaat getirdim. Sosa gidecek, Çıkalım o zaman beraber açıklayalım sorun yok diye de, yoksa takım havasını kaybedebilir diyerek bir rica var.. Boş işler

Ayrıca , şampiyonluğa giden ve SOSA kariyerindeki bir oyuncunun imza olayının yapılmaması haber değeridir, Bu haberleri çıkartanları düşmanlıkla suçlamak ise ben sıçtım siz sıvayın demektir. Sorun yoksa her iki taraf için de neden imzalamıyorsunuz? Geçin bu işleri. Kulup de Sosa ile oyuncu olarak devam etmek istemiyor.

Neyse akşam izlerken utandım Başkandan
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sözleşme imzalamak niyetinde olan bir futbolcu hemen bugün imzalardı
        Joao gibi

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözleşme imzalamak niyetinde olan bir futbolcu hemen bugün imzalardı
          Joao gibi
          Sosa ve Novak ayıp ettiler dün imzalamadıkları için
          Sanırım sezon sonu ŞL gidip gidemeyecğimizi yani ligi kaçıncı bitireceğimizi görmek istiyorlar
          Novak'ın kafasını şb karıştırdı
          Menajer de tuzu biberi oldu
          Sosa'nın da instag'da karısına laf edilmesi iyi olmadı
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa ve Novak ayıp ettiler dün imzalamadıkları için
            Sanırım sezon sonu ŞL gidip gidemeyecğimizi yani ligi kaçıncı bitireceğimizi görmek istiyorlar
            Novak'ın kafasını şb karıştırdı
            Menajer de tuzu biberi oldu
            Sosa'nın da instag'da karısına laf edilmesi iyi olmadı
            Benim dikkatimi çeken bir şey oldu toplantıda.

Başkan sürekli Novak ve Sosa'nın sözleşme konusunu sene sonuna bıraktığını söyledi.

Acaba başkan oyunculara ''hayırdır bana sene sonu diyip diyip durdunuz bu hakkınızda çıkan haberler ne?'' anlamında bir mesaj mı vermek istedi.

Biri fb ile anlaşmış öbürü ülkesine dönecek haberleri sürekli dönüp duruyor.

Bence başkan akıllı olun demeye getirdi olayı.

Yorum

• Biz neden ceza aldık,taraftar bilmek istiyor,31 yaşındaki sakat Sturidge verdiğiniz 3,5 milyon Euro yüzündenmi,Obi den yediğimiz 1,5 milyonluk kazık yüzünden mi,Zargo,Amiri,Ivanildo,Avdijaj,Andusic çöpleri yüzündenmi.

Neden taraftarı bir açıklama yok,neden Ağaoğluna kimse gerçekleri soramıyor.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz neden ceza aldık,taraftar bilmek istiyor,31 yaşındaki sakat Sturidge verdiğiniz 3,5 milyon Euro yüzündenmi,Obi den yediğimiz 1,5 milyonluk kazık yüzünden mi,Zargo,Amiri,Ivanildo,Avdijaj,Andusic çöpleri yüzündenmi.

2016 yılında uçan ve sonra kaçan başkan yüzünden olmasın?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Biz neden ceza aldık,taraftar bilmek istiyor,31 yaşındaki sakat Sturidge verdiğiniz 3,5 milyon Euro yüzündenmi,Obi den yediğimiz 1,5 milyonluk kazık yüzünden mi,Zargo,Amiri,Ivanildo,Avdijaj,Andusic çöpleri yüzündenmi.

Okuman yazman var ise cezayı 2016-2019 arasındaki anlaşmaya uyulmamasından dolayı yedik ve geçen sene yedik

UEFA geçen yıl temmuz ayında cezayı verirken henüz incelemediği 2019 31 mayıstaki bilançosunda 5 m eurodan az açık verilmesi, tff finansal fair play kriterlerin getirilmesi ve borçların yapılandırılması şartıyla cezamızı kaldırabileceğini söyledi.

İşte bu noktada biz 2018-2019 yılında ne oldu da ceza yedik diye sorabiliriz ki ben soruyorum ve düzeltilmezse başkan ve yönetim sorumludur diyorum(ondan önceki hainler kulübü batırıp kaçıp ana sorumlu oldukları halde) ama senin gibi gidip 2019 haziran sonrası olmuş transferleri soracak kadar gözü dönmüş fanatik değilim.

Bir senedir başkan bizim sorunumuz yok diyor ve ceza yiyorsak

Ya hesap yapmayı bilmiyorlar

Ya da göz göre göre Muharrem Usta gibi yalan söylüyorlar

Ya UEFA hesapları okumayı beceremedi, CAStan dönecek

Ya da UEFA ile bizim hesaplamamızda farklılıklar var, her iki taraf da kendine göre haklı, sonuçta kimin daha haklı olduğuna göre son karar verilecek veya belki ceza yeniden incelenmek üzere ertelenecek
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okuman yazman var ise cezayı 2016-2019 arasındaki anlaşmaya uyulmamasından dolayı yedik ve geçen sene yedik

UEFA geçen yıl temmuz ayında cezayı verirken henüz incelemediği 2019 31 mayıstaki bilançosunda 5 m eurodan az açık verilmesi, tff finansal fair play kriterlerin getirilmesi ve borçların yapılandırılması şartıyla cezamızı kaldırabileceğini söyledi.

İşte bu noktada biz 2018-2019 yılında ne oldu da ceza yedik diye sorabiliriz ki ben soruyorum ve düzeltilmezse başkan ve yönetim sorumludur diyorum(ondan önceki hainler kulübü batırıp kaçıp ana sorumlu oldukları halde) ama senin gibi gidip 2019 haziran sonrası olmuş transferleri soracak kadar gözü dönmüş fanatik değilim.

Bir senedir başkan bizim sorunumuz yok diyor ve ceza yiyorsak

Ya hesap yapmayı bilmiyorlar

Ya da göz göre göre Muharrem Usta gibi yalan söylüyorlar

Ya UEFA hesapları okumayı beceremedi, CAStan dönecek

Ya da UEFA ile bizim hesaplamamızda farklılıklar var, her iki taraf da kendine göre haklı, sonuçta kimin daha haklı olduğuna göre son karar verilecek veya belki ceza yeniden incelenmek üzere ertelenecek
                    Oh ne güzel Ağaoğlu bir yalan söylesin burada ona bin ekleyip,gerçekmiş gibi anlatın.
                    Usta nasıl bir kulüp almış,2016 yılında gelen adam hangi sebepten UEFA ile anlaşmaya gitsin,kulübü 5 ayda ceza alacak duruma mı sokmuş,yok tabi değil,önceki başkanın rezilliklerini temizlerken UEFA cezayı yapştırmış mı,Usta da bu zor zamanda bize ceza vermiş olmanız anlamsız demiş UEFA da savunma vermiş,kulübe 3 yıllık süre kazandırmış.

Kendi başkanlığı sorumluluğunda bu anlaşmaya uyulmuş mu uyulmuş,sonra Ağaoğlu başkan olmuş,ceza onun zamanında gelmiş.

Şimdi okuma yazma bilmeyen kim oldu.

Trabzonspor'un genel kurulunda konuşan Başkan Muharrem Usta, ekonomik kısıtlamalar nedeniyle zor durumda olduklarını belirterek, Takımda maliyetleri 70...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2016 yılında uçan ve sonra kaçan başkan yüzünden olmasın?
                      Akıl var mantık var adam gelir gelmez UEFA dan kulübe ceza aldıracak ne yapmış olabilir.Önceki başkanın rezilliğini de Ustaya yüklediniz ya helal olsun,çok adil bir insanmışsınız.

Yorum

Akıl var mantık var adam gelir gelmez UEFA dan kulübe ceza aldıracak ne yapmış olabilir.Önceki başkanın rezilliğini de Ustaya yüklediniz ya helal olsun,çok adil bir insanmışsınız.
                        Önceki ondan beter ona şüphe yok fakat gelen de üzerine tüy dikip gitmiştir bunu da gör
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önceki ondan beter ona şüphe yok fakat gelen de üzerine tüy dikip gitmiştir bunu da gör
                          Nasıl tüy dikilmiş kardeş,adamın başkanlığı döneminde UEFA nın verdiği sınırlar aşılmamış,uyulmuş,sonra Ağaoğlu gelmiş kulübe ceza aldımış.
                          Ağaoğluna sormak lazım önceki başkandan iyi kadro aldın,Yusufu sattın,devlet borçları yapılandırdı,bu cezanın açıklaması ne.

Yanlış anlama sana söylemiyorum bunu soracak gazeteci olmadığı için yazıyoruz.

Yorum

Oh ne güzel Ağaoğlu bir yalan söylesin burada ona bin ekleyip,gerçekmiş gibi anlatın.
                            Usta nasıl bir kulüp almış,2016 yılında gelen adam hangi sebepten UEFA ile anlaşmaya gitsin,kulübü 5 ayda ceza alacak duruma mı sokmuş,yok tabi değil,önceki başkanın rezilliklerini temizlerken UEFA cezayı yapştırmış mı,Usta da bu zor zamanda bize ceza vermiş olmanız anlamsız demiş UEFA da savunma vermiş,kulübe 3 yıllık süre kazandırmış.

Kendi başkanlığı sorumluluğunda bu anlaşmaya uyulmuş mu uyulmuş,sonra Ağaoğlu başkan olmuş,ceza onun zamanında gelmiş.

Şimdi okuma yazma bilmeyen kim oldu.

https://www.hurriyet.com.tr/muharrem...cagiz-40110373
                            Hürriyet mi kaynağın?

UEFAnın sitesinden oku ceza açıklamasını

The UEFA CFCB Adjudicatory Chamber excluded Trabzonspor AŞ (TUR) after determining that it failed to comply with a condition imposed on 5 July 2019.

Muharrem Usta'yı savunacak kadar bir insan ne yer ne içer acaba?

On 5 July 2019, the UEFA Club Financial Control Body (CFCB) Adjudicatory Chamber determined that Trabzonspor AŞ (TUR) failed to be break-even compliant as required by a settlement agreement, which it entered into on 20 May 2016 and sanctioned the club with a conditional exclusion from participating in one (1) UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the 2020/21 and 2021/22 seasons. The sanction would not take effect if the club fulfilled certain conditions, including meeting a target with respect to its financial results for the 2019 financial year.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hürriyet mi kaynağın?

UEFAnın sitesinden oku ceza açıklamasını

The UEFA CFCB Adjudicatory Chamber excluded Trabzonspor AŞ (TUR) after determining that it failed to comply with a condition imposed on 5 July 2019.

Muharrem Usta'yı savunacak kadar bir insan ne yer ne içer acaba?

On 5 July 2019, the UEFA Club Financial Control Body (CFCB) Adjudicatory Chamber determined that Trabzonspor AŞ (TUR) failed to be break-even compliant as required by a settlement agreement, which it entered into on 20 May 2016 and sanctioned the club with a conditional exclusion from participating in one (1) UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the 2020/21 and 2021/22 seasons. The sanction would not take effect if the club fulfilled certain conditions, including meeting a target with respect to its financial results for the 2019 financial year.
                              Kaynak değil,olayın özeti olduğu için ekledim,konunun özeti orda,Usta gelmiş 2015 Aralıkta,kulüp UEFAdan ceza aldığı tarihi 2016 Mart,incelemeye alındığı tarih İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi,anlaşmayı yapan ve başkanlık dönemi içinde yükümlülüklerini yerine getiren Muharrem Usta,söz verdiği yılı ceza ile kapatan Ağaoğlı ama suçlu yine Usta,ne güzel bir algı yani insan ne söyleyceğini bilemiyor.

Yorum

Nasıl tüy dikilmiş kardeş,adamın başkanlığı döneminde UEFA nın verdiği sınırlar aşılmamış,uyulmuş,sonra Ağaoğlu gelmiş kulübe ceza aldımış.
                                Ağaoğluna sormak lazım önceki başkandan iyi kadro aldın,Yusufu sattın,devlet borçları yapılandırdı,bu cezanın açıklaması ne.

Yanlış anlama sana söylemiyorum bunu soracak gazeteci olmadığı için yazıyoruz.
                                Ceza 2016 yılında yapılan ve 3 yıl süreyle takip edilen bir sürecin sonunda alındı ve üç yılın üçünde de sınırlar aşıldı. Özellikle Muharrem Usta'nın para saçtığı 2017-2018 sezonunda ciddi aşımlar yapıldı

UEFA ile anlaşma burada

1. Subject and Purpose of this Settlement Agreement• The Settlement Agreement covers the three sporting seasons 2016/17, 2017/18and 2018/19. For the duration of the Settlement Agreement, the Club will besubject to on-going restrictions which have been agreed by it and which aresummarised further below.• The primary purpose of the Settlement Agreement is to ensure that the Club isbreak-even compliant within the meaning of the UEFA CLFFPR at the latest in theMonitoring Period 2018/19, i.e. the Club’s aggregate Break-Even Result for theReporting Periods 2016, 2017 and 2018 must be a surplus or a deficit within theacceptable deviation in accordance with Article 63 of the UEFA CLFFPR.2. Break-even Status Today• The Club acknowledges that it has an aggregate Break-even deficit – in excess ofthe acceptable deviation – and therefore it has failed to fulfil the break-evenrequirement for the Monitoring Period 2015/16.3. Operational and Financial Measures• The Club undertakes to have a maximum Break-even deficit of EUR 20 Mio for theReporting Period ending in 2016 and of EUR 10 Mio for the Reporting Period endingin 2017.• Additionally, the Club agrees that for the Reporting Period ending 2017 theemployee benefit expenses to revenue ratio is restricted.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X