Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç konusu geçmemişti... İlginç...

LEX820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ***GeNÇ***

Yorum

• Hani yoktu la böyle bir durum?
      Hah şimdi şampiyon olabiliriz. Nasıl olsa 2. olan gidecek şampiyonlar ligine...
      Kimsenin umurunda olmayacaktır kupanın kulbu.

Yorum

• Anadolu ajansı geçti maalesef. Başka bi kaynak olsa şüphelenirim ama ajans sağlam. Yine de inşallah bir yanlış anlaşılma vardır. Hiç bahsi geçmedi

Yorum

• sosa ve novak'dan daha önemli konular varmış, haberin olur bugün belki başkan
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu takımın acilen okunması lazım ciddi ciddi. Büyü var arkadaş

Seneye çeksek cezayı razıyım. Şampiyon olup CL gidip parayı alalım da seneye Avrupa olmasa da olur.

Yorum

• Bu cezanın sebebi önceki yönetimler olsa da

Bir senedir biz uyduk diye hava atan başkanın ve ekibinin basiretsizliği yüzünden ise bu iş çok su götürür.

Novak'a 300 daha verin, sturridge gelsin diye coşan insanlar da olayın ciddiyetini anlarlar...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ligin en iyi başkanı, abuk sabuk argümanlarla koltuğu bırakmamalı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• O şu bu. Şunu merak ediyorum. Eğer ki bu ceza dönmezse , sizce bu karar istifayi gerektirir mi gerektirmez mi?

Bir sorumluluk olmali. Sen uydum diyorsun Uefa uymadin.

Yani sampiyon olamadiklarina dua eder hale gelir yonetim dönmezse bence suruncemede, sampiyon olursak kalsinlar. Olamazsak ve ceza da donmezse gidebilirler.

Yorum

• Önceki başkanların yaptığı saçmalıklardan dolayı mi istifa etsin.yada 2 yıl içinde takimi şampiyonluğa oynattığı icin mi.
                    Saçmalamayın lütfen.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O şu bu. Şunu merak ediyorum. Eğer ki bu ceza dönmezse , sizce bu karar istifayi gerektirir mi gerektirmez mi?

Bir sorumluluk olmali. Sen uydum diyorsun Uefa uymadin.

Yani sampiyon olamadiklarina dua eder hale gelir yonetim dönmezse bence suruncemede, sampiyon olursak kalsinlar. Olamazsak ve ceza da donmezse gidebilirler.
                      İstifa mı? ))

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstifa mı? ))

Siz de söyleyin daha belli degil ama hata bizdeyse bu yonetime yazar. Eger hesap hatasi yaptılarsa kesin istifa. Yapmadilarsa kurtarirlar.

Yorum

• Diğerleri kulübü batırıp kaçtı

Burada eğer ceza alırsak bu yönetimin döneminden kaynaklıdır ve bunlar sorumludur ve buradaki kısa vadede 30M euro, uzun vadesini siz düşünün o kaybın sorumlusu da bu yönetimdir ve bu yönetimin bu olayda bilinçli/bilinçsiz kabahati büyük olsa da batakçı olmamaları sebebiyle bu pisliği temizleme görevini kendileri yapmalıdır.

Ceza alırsak başkan değil ama mali işlerden sorumlu kişinin istifası gerekir ama bence...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önceki başkanların yaptığı saçmalıklardan dolayı mi istifa etsin.yada 2 yıl içinde takimi şampiyonluğa oynattığı icin mi.
                            Saçmalamayın lütfen.
                            Bize bizden çok zarar verebilen var mı ki? Adamlar Sosa'nın karısına Instagramdan hakaret edecek kapasitede, ne beklersin ki.

Yorum

• atladımı acaba?

ama adam geldiğinden beri borç ödemekten cezalardan futbolcu-menejer işlerinden kendini bir kurtaramadı ki....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ağaoğlu istifa mı?
                                Fikir özgürlüğünün kötüye kullanımı bu!
                                Net!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X