Uzun süredir Trabzonspor'un başına gelmiş en iyi şey sayın başkanımızdır. Kendisi başımızda kaldığı sürece sürekli üzerine koyarak gidecek ve sonunda lige ambargo koyacak aşamaya erişeceğiz. Bundan eminim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Bu kulüp 2 yıl düzgün yönetilince mutlaka başarılı oluyor öyle bir potansiyelimiz var.
90’dan itibaren bunu başaran 5 isim var. Sadri Şener, Faruk Özak, Atay Aktuğ, Özkan Sümer ve Ağaoğlu.
Bunların içinden de iki ismi ön plana çıkarırım; kulübü batma noktasından tekrar ayağa kaldıran Özkan Sümer ve Ağaoğludur. Bana göre de bu kulübün en değerli iki başkanı bu isimlerdir.(90 sonrası)En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 02.05.2020, 02:53.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Muharremin yaptığı bana göre şudur Trabzonspor ismini kullanıp kendisine para kazandıracak kapılar açmıştır
zaten daha önceden var olan torpilli işlerini bizim sayemizde zirveye çıkarmıştır
başka faydası olmadı sadece laf ebesiydi
bu kadar ticari ünvanı olup Trabzonsporu borca sokan bir başkandır başka bir şey yaptığı olmamıştır
varlık gösterememiştir geçiniz bu işleri .....En son erenslash tarafından düzenlendi; 05.05.2020, 15:48."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharremin yaptığı bana göre şudur Trabzonspor ismini kullanıp kendisine para kazandıracak kapılar açmıştır
zaten daha önceden var olan torpilli işlerini bizim sayemizde zirveye çıkarmıştır
başka faydası olmadı sadece laf ebesiydi
bu kadar ticari ünvanı olup Trabzonsporu borca sokan bir başkandır başka bir şey yaptığı olmamıştır
varlık gösterememiştir geçiniz bu işleri .....
Muharrem Usta nın resmi ve resmi olmayan ortaklarıyla önünde açılmayacak kapı yoktur.
Trabzonspor un bugün ki kadrosunun temellerini kurmuştur. Kulübü aldığı şartlarla bıraktığı şartlar arasında dağlar kadar fark vardı.
Muharrem usta kulübü 170 milyon euro borçla aldı, 185 milyon euro borçla devretti. Bıraktığı dönemde de içeride 60 milyon tl üzeri alacağı vardı. Alacağı para yı zaten Ağaoğlu vermeyeceğini söylemişti. İçeride ki parası düşünüldüğünde kulüp borcu artmamıştır.
Ahmet Ağaoğlu ise Usta dan çok daha başarılı bir yönetim sergilemiştir. Ağaoğlu nun en büyük farkı sürdürülebilir, günü düşünmeyen bir sistem ortaya koyması.
Bizim borcun bu durumda olmasının en büyük nedeni İho ve Sadri Şener dir. İho yu anlatmaya gerek yok. Sadri başkan sezon ortalaması 20 üzeri transfer yaptı. Bugün iho dan farklı tutuyorsak 2010 2011 sezonudur. İho da , sadri şener de potaya kulübün geleceğini koyarak kumar oynamıştır.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 05.05.2020, 23:52.
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlübün aciklanan net borcu 842 milyon tl olarak aciklanmadi mi? 185 milyon € nerden cikti yahu..
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Defalarca yazdik cizdik uzun uzun anlamayanlar icin birkez daha yazalim ozetleyelim.Muho trabzonspor tarihinin hem sportif hem ekonomik anlamda en kotu baskanidir istatistikler yalan soylemez iho dan bile rezil bir yonetim sergilemistir iho sportif olarak kat ve kat ustundur muhodan(varin durumun ne kadar vahim oldugunu siz dusunun) muhonun elle tutulur tek bir basarisi olmadigi gibi ustune ustluk tarihinin en rezil skorlarini aldirarak kara bir leke birakmistir trabzonsporun alninda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ulan keske Inception gercek olsa da Jeff Bezos'un rüyalarina giripte Trabzonspor'u almaya ikna edebilsekAdamin 150 milyar dolara yakin hisse degeri var.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem başkanı aldığımız tarihi hezimetlerle ve ekonomik yozlaşma ile hatırlıyorum.
hiç düşünmeden Muharrem deyince aklıma ilk gelen bunlar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Başkanımız son 20 yılda bu kulübün başına gelmiş en güzel şeydir. Bunu kabul etmeyenlerde ya mental bir sıkıntı olduğuna ya da başkan ile kişisel husumetlerinin bulunduğuna inanıyorum. Hele Muharrem Usta-İHO çizgisini savunup da Ahmet Başkanı saçma sapan argümanlarla suçlamak tedavisi zor bir durumdur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum