Sezon başından beri formsuz olan Parmak ile mi dengeli kadro kurulacaktı ?
Denizli maçında bulduğumuz tek gol Sturridge'in içeriye çevirip rakibin kendi kalesine attığı gol ile gelmişti.. oyundan alınıp Parmak ve Ekuban oyuna dahil olduğunda skor 1-1 idi..kalan sürelerde gol bulamadığımız gibi kalemizde 2.golü de görmüştük.
Denizli maçından bir hafta önce Antalya deplasmanında oyunda kaldığı 59 dk içerisinde 2 asist yapan bir oyuncunun bir sonra ki maçta da oynatılması normal değil mi ?
Bjk maçında Nwakaeme hatta Yusuf Sarı da yokken zorunluluktan kanatta oynatıldı bu adam..defansif bir anlayışla çıktığımız maçta kendisinden savunma yapmasını bekledik ve yinede oyundan alındığında 1-0 öndeydik..
Yine evimizde oynadığımız GS maçında ne olmuştu peki ? Keza son Rize maçı ? Ayda bir iki maçta oynatılan Sturridge'i mi bahane ediyoruz şimdi de ?
Stu'yu şu kısa sürede daha iyi kullanabilirdik, olmadı. Saçma sapan kanatlarda oynatıp koşmuyor diye sövdük. Neyse, kendi isteğiyle ayrılmış. Kursağımda kaldı açıkçası üzüldüm. Keşke iyi kötü devam edebilseydik.
Yalniz bekleneni verip 16-17 gol atmış olsaydı şuan büyük bir silahtan elimizde olmayan nedenlerle mahrum kalmış olacaktık.
Stu'yu şu kısa sürede daha iyi kullanabilirdik, olmadı. Saçma sapan kanatlarda oynatıp koşmuyor diye sövdük. Neyse, kendi isteğiyle ayrılmış. Kursağımda kaldı açıkçası üzüldüm. Keşke iyi kötü devam edebilseydik.
Yalniz bekleneni verip 16-17 gol atmış olsaydı şuan büyük bir silahtan elimizde olmayan nedenlerle mahrum kalmış olacaktık.
Yalnız yine de sanslıymışız.buyuk bir kriz oluşabilirdi.Allahtan dogrubduzgun oynamadi da yoklugunu hic hissetmeyecegiz.
Sezon başından beri formsuz olan Parmak ile mi dengeli kadro kurulacaktı ?
Denizli maçında bulduğumuz tek gol Sturridge'in içeriye çevirip rakibin kendi kalesine attığı gol ile gelmişti.. oyundan alınıp Parmak ve Ekuban oyuna dahil olduğunda skor 1-1 idi..kalan sürelerde gol bulamadığımız gibi kalemizde 2.golü de görmüştük.
Denizli maçından bir hafta önce Antalya deplasmanında oyunda kaldığı 59 dk içerisinde 2 asist yapan bir oyuncunun bir sonra ki maçta da oynatılması normal değil mi ?
Bjk maçında Nwakaeme hatta Yusuf Sarı da yokken zorunluluktan kanatta oynatıldı bu adam..defansif bir anlayışla çıktığımız maçta kendisinden savunma yapmasını bekledik ve yinede oyundan alındığında 1-0 öndeydik..
Yine evimizde oynadığımız GS maçında ne olmuştu peki ? Keza son Rize maçı ? Ayda bir iki maçta oynatılan Sturridge'i mi bahane ediyoruz şimdi de ?
Birader senin başka işin yok mu? [MENTION=43669]artvints[/MENTION] ve benim yorum yapmamı bekleyip, kendince iğneleyici cevap yazmaktan başka bir hobi bul kendine. Anlamıyorsun bu işten, fazla zorlama.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Stu kalsaydi yattigi yerden para almaya devam edecekti.bu ceza isi mi kafasini karistirdi etkisi var mi bilinmez ama bir gercek var ki geldiginden beri akli sahada futbolda olmadi hic..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Sana laf atan mı oldu.. bak alıntı bile yapmıyorum senden..koskoca Trabzonspor'da kaptan olmasını istediğin adamın feshine 420 bin bonservisine de 1 milyon 300 bin ödemiştik yazmama mı alındın he ? Yoksa ak saçlı star Sosa diye dillendirmeme mi ? Bu kafaya ulaşmak zor tabi.. hadi bir kaç saçma tespit daha yapın da eğlenelim.
En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 02.03.2020, 22:22.
Babasından miras mı kaldı da onların parasından düşüyorsunuz,Uğurcan kaç yıllık emeğin ürünü,Shorlothun alınma tavsiyesini kim rapor etmiş,hangi izleme komitesi zamanında istenmiş biliyormusun.
Şu anda yedek forvetimiz olmadan oynuyorsak bu suçun sahibi belli.İngiltere federasyonuna duacı olmak lazım,ceza almasa o paraları paşa paşa ödeyecektik.
En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 03.03.2020, 21:38.
Ahmet Ağaoğlu: ''Milli maç arasından sonra Cuma gününe maçımızı koymuşlar. Yayıncı kuruluş böyle istemiş... Bizim 10 tane milli oyuncumuz var. Bu planlamayı yaparken ne düşündüklerini anlayamıyorum"
Yahu neden karnımızdan konuşuyoruz başkanım. Nedir bizdeki toz kaldırmama merağı anlamadım gitti. Açık açık söyle. Yayıncı kuruluş şampiyonluk yarışını manipüle ediyor, buna hakkı yok. Diğerleri bırak demeyi hükü-metin bakanına dahi kafa tutuyor hatta tehdit ediyor biz daha Beib'e laf söylerken kırk takla atıyoruz.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Milli maç dönüşü cuma akşamı maç oynatılması teklif dahil edilemez, başkan bu haksızlığı ortadan kaldıramazsan sonucu ağır olur, takımda dünyanın dört bir yanına gidecek oyuncu var ligin enayisi biz miyiz? Bu hakka gasp resmen!
Milli maç dönüşü cuma akşamı maç oynatılması teklif dahil edilemez, başkan bu haksızlığı ortadan kaldıramazsan sonucu ağır olur, takımda dünyanın dört bir yanına gidecek oyuncu var ligin enayisi biz miyiz? Bu hakka gasp resmen!
Bu konuya dün dikkat çekmiştim gerçekten sinsi bir tezgah planlanmış. Ligin ilk yarısında Avrupa maçlarından dolayı normal olarak Cuma maçı verilmiyordu. Bula bula milli maç dönüşündeki Cuma'yı mı buldular. Tabii Ağaoğlu 10 milli oyuncumuz var diyerek işi biraz şişirmiş. Abdulkadir'in durumu belli olmadığından, şu aşamada 5 milli oyuncumuz gözüküyor. Yalnız bu oyuncuların hepsi ideal kadrodan. Özellikle Norveç'in maçları çok kritik. Diğer taraftan Çekya da ne hikmetse gitmiş Meksika ve Honduras'la hazırlık maçı almış. Novak'ı eleme maçlarında oynatmıyorlardı ama şimdi hazırlık maçında inadına oynatırlar. Zaten en son sakat göndermişlerdi.
Geçmişte örnekleri çok olsa da bu sezon herhangi bir maçın gününün değiştirildiğini hatırlamıyorum. Dolayısıyla bana göre değişmesi sürpriz olur. Bu arada GS de 2 kez milli maç dönüşlerinde Cuma günü maç yapmış lâkin onlar lig maçının akabinde Şampiyonlar Ligi maçlarını düşündüklerinden dolayı kendi talepleriyle Cuma oynamışlardı...
Yorum