Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sezon bu kadar kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. Defanstan çıkmayı denemedik bile, kurbanlık koyun gibi bekledik. Lider olarak çıktığımız ilk maçta çekilecek rezillik değildi.
    Gerçekten öyle
    Bu kadar aciz bir futbol son 10 yılda seyretmedim
    Lider bir takıma hiç yakışmadı
    Top rakipteyken kötü oynuyoruz
    Bu futbolu bir daha görmeyiz umarım
    Hüseyin Hoca gerekli dersi çıkarmıştır diye ümit ediyorum
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Bence bu aralar daha az konuşmalı.

Ben değil Biz demeli...

Egosunu bir kenera bırakmalı... Zor ama imkansız değil.
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Rıdvan'ı muhatap alması olmadı.

Rıdvan'a artı yazar bu.

Yorum

• Boş konuşmayı bırak başkan

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne diyosun ya? Hangi kadro mu? Kulüp bu maddi imkansizlikta dahi Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurmus hala hangi kadro diyosun! Yönetim transferde elinden geleni yapiyor. Böyle kadro kalitesini kac kez gördün?

96'dan beter oluruz diyorsun daha Trabzonspor tarihinden bir habersin. Istikrarli bir yönetim anlayisi, dogru transfer planlamasi ve saglam bir ekonomik yapi ile Trabzonspor her zaman sampiyonluga oynar. Bu sene olmaz ama seneye olur. Bunu kafana sok!

Bu arada belirteyim. Senden dost olursa esegin kuyrugundan gramafon ignesi olur. Allahtan kulüple herhangi bi bagin yok.

Merak etme Basaksehir'den zarar gelmez.
            Serdar Ali Çelikler:

Trabzonsprorun Hocasi Hüseyin Hoca kusura bakmasin. Fenerbahce macinin ikinci yarisindada Besiktas macindada hocalik katkisi olarak pek birsey yapamadi.
            Ama takimin kalitesi bu sonuclari aliyor. Hatta söyle söyleyeyim.
            Ilk büyük maci Fenerbahce maciydi. Fenerbahce öne gecti. Yine Jailson hata Sörloth gol. Yine Gustavo hata Novak gol. Ilk yari 2:1 bitti.
            ikinci yari 45 dakika Fenerbahce Trabzonda tek kale oynadi. 45 dakika boyunca Fenerbahce kalesine bile yaklasamadilar. Sörloth yorulunca kendi yari sahasindan bile cikmadi.
            Gelelim Sivas macina. 60 dan sonra mac Trabzonun yari sahasinda oynandi. Hele 70 den sonra Sivasspor Trabzonsporu kendi ceza sahasina gömdü. Hemde Trabzonda. Sivasspor iki gol atti biri iptal edildi. Yani iki tane gol atti Sivas.
            Besiktas maci. Yine öne gectin erken bir golle. Ama sonra yine baski yedin ve yine iki gol yedin. Dahada yerdin Ugurcan seni kurtardi.
            Peki sen Hoca olarak ne yaparsin? Bütün oyunun sumu sayin Hüseyin Hocam. Biz hemen baslayalim öne gecelim ve sonra bekleyelim. Ne yapmaya calisiyorsun?
            Hüseyin Cimsirin bu maclarda teknik direktör katkisi yok. Kimse sonuclara aldanmasin. Sonuclari Futbolcular aldi. Hüseyin Cimsirin tek bir katkisi yok.
            Ünal Karaman Sturridge i cikartip Kamil Ahmet Cörekciyi alsa 7 dakika icinde iki gol yese Ahmet Agaoglu ne derdi? Hüseyin Hocanin bu takima katkisi yok.
            Sampiyonluk yoluna girdi Trabzonspor. Benim birinci favorim. Ancak sampiyonluk yoluna girmis takiminin hocasi bu kadar kötü olamaz.
            Rakiplerinden bir tanesinin hocasi Türkiyenin en tecrübeli Hocasi Fatih Terim. Digeride 4-4-2 sistemini en iyi oynatan Okan Buruk.
            Yani Galatasarayda da Basaksehirde de Sivasporda da Hoca katkisi var. Belli oluyor.
            Hüseyin Cimsir su ana kadar hic birsey yapamadi. Hic bir katkisi yok takima.
            Takimin kalitesi yüksek. Formda bir kalecisi var. Muhtesem bir santraforu var. Olagan üstü bir Sosa var. Campi ve Da Costa yi cok begendim.
            Iki stoperin ve kalecin muhtesem oldugu halde iki gol yemissin. Düsün bir!
            En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 16:03.

Yorum

• Tescilli Trabzonspor düşmanı köpeklerin Trabzonspor hakkında yazdıklarını buraya koymayın!
              SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Nasil huseyin hocanin katkisi yokmus.fb bizim macta son kursunu atti.sivasa 60 dakika tek kale oynadik adamalr atak bile yapamadi.bjk macinda kadroda alternatif yoktu.kimi alacakti oyuna veya baska nasil bir taktik uygulayavakti.ekubani hoca mecbur kaldiginicin aldi oyuna.yoksa ekuban hala daha tam iyilesmedi.30 dakika oynuyor 3 mac yok bir daha.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu nasıl bir Hüseyin düşmanlığıdır be?
                  Fatih Terim 7 de 7 yapmis
                  Ama Hüseyin Çimşirin 7 de 6 sindan bahsetmiyor bile.
                  Ayıp yahu, yazık sana yazık. seneler sonra Şampiyonluğa oynuyorsun ama sen burda kösteklik peşindesin, millete algı yaratma peşindesin.
                  Trabzonsporun neden başarılı olamadığının en müthiş örneğisin sen.
                  Sizin gibilere her alanda tartismaya, kapışmaya hazırım. Şampiyonluk yolunda sizin gibilerinin birden meydana çıkıp milletin heyecanını keyfini kırmanız beni deli ediyor deli!
                  Bak Beyefendi. Ben oldugum konum itibari ile tehlike ve hata anlizleri yaparim sirkette! Isimide gayet iyi yaparim. Senden ders alacak degilim. Sana ders bile veririm. Ona göre itimat görüyorum. Ben milletin gözünü boyayan degil hatalarini gösteren ve insanlarin o hatalardan ders cikarip daha iyi olmalarina katki saglayan biriyim. Bunu arkandan degil yüzüne bile söylerim. Her ortamda. Tamam mi?

Bir alman ata sözü vardir.

Hayatta hata yapmayan bir insan, gelisemez. Hatalarini görmeyen insanda gelisemez.

Yani sen hatalarindan ders cikaracaksin ki büyüyesin. Bunu sana okulda ögretmediler mi?

Yorum

• Iyide diger sampiyonluk adaylari daha mi iyi yani? Gs, Malatyaspor u hakemle gecti. Bir cok macida hakemle alacaklar. Basaksehir i de gördük dün. Sivas i da Gs macinda görürüz. H. Cimsir in baski altina alinmasi bizden baska herkese yariyor. Teknik konularda sorumlu kendisi. Bjk macindan sonra gereken dersleri cikardigina inaniyorum. Suan bizim yapacagimiz tek sey takima güvenmek ve destek vermek. Sampiyonluk adaylarin hepsi puanlar kaybedebilir. Birakalim adam isini yapsin. Sene sonu bakilir duruma.

Bosuna rakiplerin ekmegine yag sürmeyelim. Kötü oyuna ragmen yenilmedik. Hatta 5 dk uzasa alirdik bu maci. Gecen sene ezip yerine dibine soktugumuz 10 - 0 olacak maci 4 gol yiyerek bitiren Gs sampiyon yapildi gecen sene ve suan rakibimiz. Bizi o sekilde ezmis olsalardi yönetim duman olurdu..Adamlar sampiyon yapildi göz göre göre umurlarinda degil. Biz olsak haketmedik deyip kupayi geri verirdik
                    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 16:26.
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Şikebahçe yazarının notlarını 5-6 defa copy-paste yapılacak şekilde görmek zorunda mıyım ben Trabzonspor forumunda??

Bu sitenin yöneticileri buna nasıl göz yumuyor anlamak mümkün değil forumun bu kadar kirlenmesine nasıl izin veriyorlar??
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikebahçe yazarının notlarını 5-6 defa copy-paste yapılacak şekilde görmek zorunda mıyım ben Trabzonspor forumunda??

Bu sitenin yöneticileri buna nasıl göz yumuyor anlamak mümkün değil forumun bu kadar kirlenmesine nasıl izin veriyorlar??
                        Gitsin Fb yi analiz etsin, F. Terim efendiyi etsin. Neden H.Cimsir? Gs gecen sene rezalet ötesi bir takimdi. 4 cektik heriflere 10 tane atabilirdik. Cogu maci hakemle kazandilar. Durum böyle oluncada Avrupa da avaraj takimi olunuyor iste. Neden F. Terim sorgulanmadi. Art niyetliler..

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iyide diger sampiyonluk adaylari daha mi iyi yani? Gs, Malatyaspor u hakemle gecti. Bir cok macida hakemle alacaklar. Basaksehir i de gördük dün. Sivas i da Gs macinda görürüz. H. Cimsir in baski altina alinmasi bizden baska herkese yariyor. Teknik konularda sorumlu kendisi. Bjk macindan sonra gereken dersleri cikardigina inaniyorum. Suan bizim yapacagimiz tek sey takima güvenmek ve destek vermek. Sampiyonluk adaylarin hepsi puanlar kaybedebilir. Birakalim adam isini yapsin. Sene sonu bakilir duruma.

Bosuna rakiplerin ekmegine yag sürmeyelim. Kötü oyuna ragmen yenilmedik. Hatta 5 dk uzasa alirdik bu maci. Gecen sene ezip yerine dibine soktugumuz 10 - 0 olacak maci 4 gol yiyerek bitiren Gs sampiyon yapildi gecen sene ve suan rakibimiz. Bizi o sekilde ezmis olsalardi yönetim duman olurdu..Adamlar sampiyon yapildi göz göre göre umurlarinda degil. Biz olsak haketmedik deyip kupayi geri verirdik
                          Insallah Besiktas macindan sonra ders cikarmistir. Tehlikenin farkinda degilsiniz. Galatasaray gecen sezon Rize de maci nasil aldi. Aynisi bu sezonda olacak. Bunlarin lobisi güclü. Galatasaray yenilirken pozisyon yokken hakem gitti Rizeli futbolcuya kirmizi kart gösterdi. Tam bir skandal. Ama oldu ve Salatasaray Basak macina sampiyon olarak cikti. O maci Basaksehire vermezlerdi o saatten sonra.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şikebahçe yazarının notlarını 5-6 defa copy-paste yapılacak şekilde görmek zorunda mıyım ben Trabzonspor forumunda??

O begenmedigin yazar bizi Favori yapti. Kötü niyetle mi?

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gitsin Fb yi analiz etsin, F. Terim efendiyi etsin. Neden H.Cimsir? Gs gecen sene rezalet ötesi bir takimdi. 4 cektik heriflere 10 tane atabilirdik. Cogu maci hakemle kazandilar. Durum böyle oluncada Avrupa da avaraj takimi olunuyor iste. Neden F. Terim sorgulanmadi. Art niyetliler..
                              Doğru diyorsun ama kim napıyorsa yapsın umrumda değil açıkcası yıllardır hep aynı şeyi yapıyorlar ve bunu engellememiz mümkün değil ama burası bordo mavi bölge burada neden görüyorum o .içlerin yazılarını canımı sıkan bu.

Burada bile İst. basınının yönlendirmesi ile hayat yaşıyacaksak yıkılsın bu forumda.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O begenmedigin yazar bizi Favori yapti. Kötü niyetle mi?
                                Onun gibiler tarafindan favori gösterilmeye mi muhtaciz yahu ..Prim vermemek gerekir böylelerine..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X