Eğer bu yıl şampiyon olamazsak bir 20 yıl daha olamayız. Sorumlusuda sen olursun başkan. Hüseyin Çimşir saçmalığın nedir senin? Bu Hüseyin Çimşir kim oluyor???
Bu nasil bir mantiktir böyle? Kadron kaliteli ise sampiyonlugu her sene zorlarsin. Liverpool gecen sene onca puan toplamasina ragmen sampiyon olamadiktan sonra acaba taraftari bu sene de senin gibi düsünmüs müdür?
Hedefleriniz dar, vizyonunuz dar, sizin disinizdaki dünyaninda öyle oldugunu zannediyorsunuz.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Ortalığı bulandırmanın manası yok. Şu hafta şu konumda hoca göndermek hatta bunun konuşulması bile intihardır. Bu oyuncu grubu ve bu hoca bitirecek bu sezonu. Destek olun, moral verin. Takım şampiyonluğa kilitlenmiş, inanmış direnç kırmayın boş boş.
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
Yahu bırak Sörlothu şimdi, yap şu adamların sözleşmelerini başkan, bu adamlar şuan istedikleri takımla sözleşme imzalayabilir belki imzaladılar bile. Çok geç kaldık çok bir takım şampiyonluğa giderken 3 tane en önemli oyuncusu böyle kontrat gibi boş işlerle uğraşırılmamalı.
Bu sezon bu kadar kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. Defanstan çıkmayı denemedik bile, kurbanlık koyun gibi bekledik. Lider olarak çıktığımız ilk maçta çekilecek rezillik değildi.
Ne demiş?merak ettim gerçekten?
Bu maçta iyi oynadığımızı söyleyenleri ve 1 puanı başarı olarak görenleri anlayamıyorum çünkü [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fanatik [MENTION=6527]fanatik[/MENTION]comtr
·
3s
Konuşma balonu Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Beşiktaş karşısında kötü bir oyun oynamadık. Bana göre Türkiye'nin en zor deplasmanı. Önemli eksiklerimiz vardı. Puan hesaplarını sezon sonu yaparız. Şu an doğru zaman değil. Önümüzde önemli maçlar var.
·
3s
Konuşma balonu Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Beşiktaş karşısında kötü bir oyun oynamadık. Bana göre Türkiye'nin en zor deplasmanı. Önemli eksiklerimiz vardı. Puan hesaplarını sezon sonu yaparız. Şu an doğru zaman değil. Önümüzde önemli maçlar var.
Bizim taraftarlar da acayip, hep holigan-yalan söyleyen-siyaset yapan başkan arıyorlar
Zor deplasman kısmı mı zorunuza gitti? Kötü oynamadık, 2 gol yedik ama aklı gitti bjk nin, zabaha kadar oynansa bizim yakalayacağımız apaçık belli maçtı
Başkan iyi gidiyor👏🏻👏🏻👏🏻
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Bu nasil bir mantiktir böyle? Kadron kaliteli ise sampiyonlugu her sene zorlarsin. Liverpool gecen sene onca puan toplamasina ragmen sampiyon olamadiktan sonra acaba taraftari bu sene de senin gibi düsünmüs müdür?
Hedefleriniz dar, vizyonunuz dar, sizin disinizdaki dünyaninda öyle oldugunu zannediyorsunuz.
Hangi kadroyla. Kadronun yaş ortalamasına baktın? Alt yapı saçmalığı anlatma. 5-10 yılda bir iki yetenekli futbolcu ancak yetiştiriyoruz.
Bu yıl olduk olduk. 96 dan daha beter oluruz.
Dost acı ama doğru söyler.
Bu arada belirteyim. Hüseyin Çimşir Başakşehiri lider yaptı. Tebrikler.
Bizim taraftarlar da acayip, hep holigan-yalan söyleyen-siyaset yapan başkan arıyorlar
Zor deplasman kısmı mı zorunuza gitti? Kötü oynamadık, 2 gol yedik ama aklı gitti bjk nin, zabaha kadar oynansa bizim yakalayacağımız apaçık belli maçtı
Başkan iyi gidiyor[emoji1319][emoji1319][emoji1319]
Yakalamayı değil de geçmeyi deneseydik ya kardeş madem o kadar gücümüz var (zaten kızdığımız gücümüz olmasına rağmen fren yaptırılması takıma) her neyse aynı şekilde bakmıyor görmüyor olabiliriz kardeşim,inşallah ben ve benim gibiler yanlış ve karamsar düşünüyor,abartıyoruzdur,inşallah yanılırız[emoji4]
Yukarda arkadasimiz temel soruna cok güzel deginmis. Orta sahada Sosa yerine Gustavo gibi bir adam olsa cok farkli bir oyun izleyebiliriz. Takimin gecen seneki futboluyla bu seneki futbolu arasidaki tek fark Yusuf Yazici. Dolduramadik yerini. Takim icin bu kadar önemli bir oyuncu oldugunu ilk 3 mactan sonra anlayabildik. Ünal elinden geldigi kadariyla kapatmaya calisti. Top bizdeyken is yapiyoruz ama top rakipteyken Yusuf Yusuf oluyor biraz. Suan Klopp gelse bundan iyisini yapamaz. Yusuf Yazici ne büyük oyuncuymussun.
Masalları bırakın. Bizim kadro Beşiktaş ın kadrosundan kat kat daha iyi. Gel gör ki adamlar o kadroyla tek kale oynadı. Veya Hüseyinin beceriksizliği yüzünden oynadılar desek daha doğru olur.
Sizin Çimşiri tebrik ederim. Başakşehiri lider yaptı. Gözün aydın
Masalları bırakın. Bizim kadro Beşiktaş ın kadrosundan kat kat daha iyi. Gel gör ki adamlar o kadroyla tek kale oynadı. Veya Hüseyinin beceriksizliği yüzünden oynadılar desek daha doğru olur.
Sizin Çimşiri tebrik ederim. Başakşehiri lider yaptı. Gözün aydın
Hüseyin hoca 17’de 16 yapamazsa çok çok ayıp eder.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
·
3s
Abi madem o zaman Ünal’ın günahı neydi ki ( Ünal’ı hiç beğenmeyen biri olarak soruyorum) [emoji4]
Abi madem o zaman Ünal’ın günahı neydi ki ( Ünal’ı hiç beğenmeyen biri olarak soruyorum) [emoji4]
Haklısın. Ünalı gönderen Yardımcısınıda göndermeliydi. Bu saaten sonra gerçekci bir teknik adam getirmeliydi yarışın son metrelerini iyi götüren ve takımı havaya sokan biri.
Daha hayatında takım çalıştırmamış bir adama şampiyonluğa oynayan bir takım mı teslim edilir?
Bu hayalperestliktir. Başkan bu konuda çok büyük bir hata yaptı.
Yorum