Yönetim sessiz kalmasın artık. Sessiz durdukça üstümüze geliyorlar. Anadolu Kulüpleri'nin başkanları Koç yanlılığı yapacak bu süreçte. Zaten bir çoğu geçtim tepki koymayı, maçlarda Ali Koç ile yan yana oturmayı bile lütuf görüyodur kendine. Gençlerbirliği'nin tavrını gördük, yönetimin fb yöneticisiyle samimiyetini de. Yeni Malatya başkanı durup dururken Guilherme transferi için "hatrı sayılı kişiler araya girdi." demiş. Sırf şunu söyletmek için açıklama yaptırmışlardır adama. TFF ile her olayda elimizi zora sokuyolar yaptıkları algı sayesinde. Nwakaeme olayı ilk oldu. Sörloth'a da bakacağız şimdi ama haketmediği bi ceza verecekler kesin. Sessiz kalırsak her hafta farklı bi numarayla gelecekler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim sessiz kalmasın artık. Sessiz durdukça üstümüze geliyorlar. Anadolu Kulüpleri'nin başkanları Koç yanlılığı yapacak bu süreçte. Zaten bir çoğu geçtim tepki koymayı, maçlarda Ali Koç ile yan yana oturmayı bile lütuf görüyodur kendine. Gençlerbirliği'nin tavrını gördük, yönetimin fb yöneticisiyle samimiyetini de. Yeni Malatya başkanı durup dururken Guilherme transferi için "hatrı sayılı kişiler araya girdi." demiş. Sırf şunu söyletmek için açıklama yaptırmışlardır adama. TFF ile her olayda elimizi zora sokuyolar yaptıkları algı sayesinde. Nwakaeme olayı ilk oldu. Sörloth'a da bakacağız şimdi ama haketmediği bi ceza verecekler kesin. Sessiz kalırsak her hafta farklı bi numarayla gelecekler.
Yorum
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerinde olsam istifa ederim...
kendisini anliyorum, karar veremiyor konusamiyor, bagimsiz hareket edemiyor...daha fazla yipratma kendini baskan, kullandirtma su cakallara kendini...
Trabzonspor başkanlık makamı sayesinde itibar gören,adam yerine konan birisi o makama gelmek için kukla olmayı kabul ediyorsa buna ihtiyacı olduğundan ediyordur,yoksa yine gider golf opasıyla gazeteci döver en fazla 5 dakika gündem olur.
Asıl soruya dönelim kim AAyı kullanan çakallar.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Ulan bu yönetim olmasa bataklık içinde yüzerdik ve 10. sıralarda falan takılırdık herhalde, kadro çöp olurdu, kulüp her zamanki gibi kaos içinde olurdu... Azıcık kıymet bilin be yazık size vallahi yazık ya, neredeeeeen nerelere geldik YAZIK SİZE...
Yok neredesiniz yok uyuyor musunuz hee uyuyorlar
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
Ne zaman konuşacak, ne zaman susacak herhalde biliyordur.
Şu anda camiası en konsolide takım Trabzonspor.
Burada başkanın payı yokmuş gibi davranmanın alemi yok.
Adam iyi gidiyor.
Bütün göstergeleri yukarı.
Bundan yana derdi olan derdi ile dertlenmeye devam etsin.
Biz bundan dolayı bahtiyar olmaya devam edeceğiz.
Yorum
-
Arkadaşlar. Ortamı görüyorsunuz. Dönmedik ya.şaklık kalmadı, kalmıyor. Daha başı üstelik ligin sonlarına doğru kopacak kıyameti siz düşünün.
Ben de çok sararım başkana. Özellikle şike ve şikecilere karşı olan tutumundan ama ortam o kadar b.ktan ki şu sıralar başkana saracak zaman, hele hele istifaya davet edilecek zaman hiç mi hiç değil.
Bilmiyorum ne yapıyorlar ne ediyorlar ama başkana güvenmek gerekiyor. Çünkü normal bir vakit değil. Birbirimize çok sarmadan (Trabzonlu için en zor şey) her daim birlik beraberlik içinde olmazsak bu sırtlanlar sofrasında bizi diri diri yerler haberiniz olsun.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
61 saat hakemin raporuna Sörloth'un tahrik altında hareket ettiğini yazmadığını söylüyor. Yönetim sessiz. Sessiz ve derinden iş görmek profesyonellerin işidir.
Bildikleri vardır diyoruz. Ama 3 maç, üzerine tahrik, iyi hal ( ilk cezası) indirimi, sonuç olarak maksimum 2 maç üzeri olursa bu sene ve önümüzdeki sezonlar aynı türküyü söyleriz.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Başkan verdiği bir demeçte Trabzonspor artık masada da var demişti.
O demeçten sonra Nwakame haksız kart gördü ve haksızca Fenerbahçe maçında oynatılmadı.
Hatta hafızam beni yanıltmıyorsa, Nihat Özdemir'de şöyle demişti Ali Koç'a hitaben,
''Hani Nwakame oynayacaktı, ne oldu, oynadı mı ? ''
Şimdi aynı senaryo Sörloth üzerinden dönmekte. Yine haksız bir kart ve en üst maddeden disipline gönderilen oyuncumuz.
Artık konuşma bitti. İcraat zamanı. Duruşunu ve icraatlarını çok beğendiğim Ağaoğlu için bugün masada ki durumumuzu görme vakti.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon zamanlardaki sessizliğimiz gayet yerinde. Hiçbir iftira ya da karalamaya cevap vermeden saha içine bakarak yolumuza devam edelim.
İnşallah yanılırım ama şikeci ahlaksızlar 2011 den sonra nerde-biz nerdeyiz, bu travmayı bu ülkede atlatacak tek klüp vardı o da biziz, hala izleri üstümüzde, ama fb yine sahada.
Tff ye yürüdüler-efendi bak ımıza denecek ki fb gergi-germeyelim, 3 maç verelim ses çıkarmayın denecek
<B>Sörloth 3 maç ceza-fb veya gs kupayı alacak <B>
İnşallah yanılırım, kavşakta yolumuz kesildi, ya Sörloth-ya kupa )Nwakaeme ve Sörloth takımın %50 si herkes gördü)En son Tekke tarafından düzenlendi; 13.02.2020, 11:59.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum