Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahaberde fenerbahçeye verilen devlet desteği tek tek anlatılıyor.

Şike davasını hiç olmamış sayalım yine de yapılan maddi destek kimseye sağlanmadı net.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Öyle sinir bozucu bir algı oluşturuyor ki adiler cevap versen bi türlü vermesen başka türlü. Amaçları zaten cevap vermemiz ve bizi saha dışına çıkarmak bu NET. Ancak cevap vermeyince de bu sefer saçma sapan propagandalarla kaç yıldır takımın çektiği çilenin, yapılan fedakarlıkların sonucu olan bu şampiyonluk sezonundaki emeğimizi değersizleştiriyorlar. Trabzonspor'un kurulduğundan beri hakem tarafından en fazla doğranan takım olduğu malum. Adamlar 2 hata oldu diye toplumsal olaylar çıkar diye tehditler savuruyor. Çok çok sabırlı olmamız gerek taraftar olarak gerek yönetim olarak.

Öyle bir durumdalar ki bütün kurtuluşları bu seneki şampiyonluk. O kadar organizasyon yaptılar milyonlarca para topladılar ama yetmiyor, batıyorlar. Bundan bu kadar çirkeflik. Yıllarca saha içinde şiddete yönlendirildik kaybettik. Saha dışında da taraftar, yönetim sakin olacağız, akıllı olacağız, mantıklı olacağız ve hakkımız olanı alacağız inşallah. Her zaman hakkımızı arayalım ama ne olursunuz şunları muhatap almayalım. Afkursunlar. OYUNA GELMEK YOK.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Çok ciddi algı yapılmaya başlandı.Hakemler yakında lehimize karar vermeye korkar olacak.İvedilikle kulüp karşı atak yapmalı ve susturmalı.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Başarılı sayılabilecek bir açıklama, savaşmadan-edeple!

Ahmet Ağaoğlu'nu canlı yayına davet eden Ali Koç’a sorular sordu.

1) Biz ‘bütçeyi’ dengelemekle uğraşırken, maliyeti düşük transferler yaparken, altyapımıza ağırlık verirken, altyapıdan çıkan oyuncumuzu en yüksek bonservis bedeliyle satarken, siz milyonlarca euroya futbolcular alarak şov yapıyordunuz!

2) TFF Lisans Talimatı sadece Trabzonspor için çıkmadı. Bütün kulüpleri kapsıyor. Talimat “uymayana ceza verilecek” diyor! Burada sorun ne? Uyan suçlu mu? Talimatta böyle bir madde yok.

3) Bankalar Birliği yapılandırması da aynı şekilde bütün kulüpleri kapsıyor. Bütçesi uyan imzalıyor, uymayan kendini düzeltip gelecek. Biz göreve geldikten 15 ay sonra yapılandırma oldu. O 15 ayda yaptıklarımız ortadaydı. Ne yapsaydık, yapılandırmaya girmese miydik?

4) Yıllardır hakem hatalarından en çok yanan biziz! Biz isyan ederken siz susuyordunuz! Bıyık altından gülüyordunuz! Bu sezonun başından bu akşam oynadığımız maç da dahil yine hakem hatalarına maruz kaldık! Sezon başından bu yana o hataları sıralasak buradan size yol olur!

5) Biz ‘doğru’ bildiklerimizi yaparak yola devam edeceğiz. Sizin kendi içinizdeki başarısızlıklarınızı dışarıda arama çabanızı anlıyoruz. Çünkü aciz insanlar kendi kusurlarını örtmek için hep başkalarını kullanır. Lakin kral artık; ÇIPLAK! Biz daha yemiyoruz. Size afiyet olsun!

Tüm Spor - Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Trabzonspor’un sırtını devlete yaslamış sözlerine cevap verdi.
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bu da şikeden ceza almış ahlaksız hırsız arsız sesi yükselenlerin eylemi:

Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Hiç bu gerizekalıların gazına gelmeye gerek yok. Niyetleri ortamı gerip bizleri her maça ölüm kalım maçıymış gibi çıkartıp gerim gerim gerdirip yarıştan kopmamızı sağlamak.

Siyasetçiyi de siyaseti de sevmem, güvenmem ama Berat Albayrak'a yüklenmelerinin sebebi ise Albayrak'ın bir şey oldumu direk TFF'yi bile arayıp akıllı olun felan demesi. Acayip zorlarına gidiyor bu. İstedikleri gibi at koşturamıyorlar. Çoktan bizi yiyip bitiricekler de bu sefer o kadar kolay olmuyor. Olmayınca da kuduruyorlar.

Gündemi bunlar yapmaya gerek yok. Maçı konuşucaz.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç bu gerizekalıların gazına gelmeye gerek yok. Niyetleri ortamı gerip bizleri her maça ölüm kalım maçıymış gibi çıkartıp gerim gerim gerdirip yarıştan kopmamızı sağlamak.

Siyasetçiyi de siyaseti de sevmem, güvenmem ama Berat Albayrak'a yüklenmelerinin sebebi ise Albayrak'ın bir şey oldumu direk TFF'yi bile arayıp akıllı olun felan demesi. Acayip zorlarına gidiyor bu. İstedikleri gibi at koşturamıyorlar. Çoktan bizi yiyip bitiricekler de bu sefer o kadar kolay olmuyor. Olmayınca da kuduruyorlar.

Gündemi bunlar yapmaya gerek yok. Maçı konuşucaz.
                Öyle arsızlar ki alışmışlar devleti tehdite NİHAT İTİ İSTİFA ETTİ sonrasında kaos olur vs diyip görevde kalması sağlandı, devlete msj verdiler DÜZEN BOZULURSA YAKARIZ diye

3 büyütülmüş o kadar kötü durumdaki şike vs yapamadıkları işin bu sene şampiyon olmayan %90 batacak, Gs kurtardı geçen sene ama diğerleri bankadan 1 kr alamıyor

Trabzon şampiyon olursa DAHA TUTAMAZLAR zira

Uğurcan 30
                Ömür 30
                Sturiç 10
                Sörloth 30
                Kafadan borcu 4 topçu bitirir sonra alttan gelenlerle Avrupanın mamasını bile keser, Porto Lille gibi ÇÖP TAKIMLAR meydan boş 1 e alıp 10 a satamaz hale gelir
                En son Tekke tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 21:20.

Yorum

• hem siyaseti sevmiyorsunuz hem de siyasetcilerin yapmamasi gerekip de yaptigi seylerden ovguyle bahsediyorsunuz....siyaseti sevmeyen ilk olarak tff de bu adamlarin ne isi var bunu sorgulasin, yorumlasin tabii eger siyaseti sevmemenin nedeni siyasetcilerin populizm yapmalari, insanlarin duygularini davranislarini manipule etmeleri yada hassas degerlerini somurmeleri ise...

insanlarin albayrak guzellemelerini de keyifle okuyoruz, cunku yarin albayrak gittiginde baska bir siyasetci geldiginde onun guzellemelerini yapacaklar neden cunku sana yardim ediyor, neydi insanlarin inandiklarini, inanclarini somurmekti degil mi siyaset...

siz siyasete bu sekilde bir yol verirseniz, bu sekilde normallestirirseniz ve cikariniza gore yorumlarsaniz, bu dunyada hicbir kisi kurum insan evladi bunu karsiliksiz birakmaz, dunya ne bu kadar iyi nede bu kadar temiz...cunku bunu sen istedin, yarin sikayet etmeyeceksin o zaman...

agaoglu ise bir hic, siyasetciler tarafindan sadece rakamsal olarak algilanan bir toplulugun onune getirilip birakilmis bir insan...tipki tff baskani gibi...camiayi kulturu gecmisi bir kenara itip, sadece toplayabildiklari sayilarla cogunlukla is yapmaya calisan zihniyetin bize sunduklari yonetici...

birakin spor klubunu tum ulkede uc bes gitse nolur diyen oy depolari yaratma haveslisi insanlarin temsilcisi...bende seni umursamiyorum agaoglu ve arkandaki gucler...ama hala umudum var senden cunku klup icinde aldigin egitimin kuvvetli, arkandaki gucler seni biraktiginda ve baskanlik yapmaya karar verdiginde takim kume dusme pahasina seni destekleyecem...
                  ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hem siyaseti sevmiyorsunuz hem de siyasetcilerin yapmamasi gerekip de yaptigi seylerden ovguyle bahsediyorsunuz....siyaseti sevmeyen ilk olarak tff de bu adamlarin ne isi var bunu sorgulasin, yorumlasin tabii eger siyaseti sevmemenin nedeni siyasetcilerin populizm yapmalari, insanlarin duygularini davranislarini manipule etmeleri yada hassas degerlerini somurmeleri ise...

insanlarin albayrak guzellemelerini de keyifle okuyoruz, cunku yarin albayrak gittiginde baska bir siyasetci geldiginde onun guzellemelerini yapacaklar neden cunku sana yardim ediyor, neydi insanlarin inandiklarini, inanclarini somurmekti degil mi siyaset...

siz siyasete bu sekilde bir yol verirseniz, bu sekilde normallestirirseniz ve cikariniza gore yorumlarsaniz, bu dunyada hicbir kisi kurum insan evladi bunu karsiliksiz birakmaz, dunya ne bu kadar iyi nede bu kadar temiz...cunku bunu sen istedin, yarin sikayet etmeyeceksin o zaman...

agaoglu ise bir hic, siyasetciler tarafindan sadece rakamsal olarak algilanan bir toplulugun onune getirilip birakilmis bir insan...tipki tff baskani gibi...camiayi kulturu gecmisi bir kenara itip, sadece toplayabildiklari sayilarla cogunlukla is yapmaya calisan zihniyetin bize sunduklari yonetici...

birakin spor klubunu tum ulkede uc bes gitse nolur diyen oy depolari yaratma haveslisi insanlarin temsilcisi...bende seni umursamiyorum agaoglu ve arkandaki gucler...ama hala umudum var senden cunku klup icinde aldigin egitimin kuvvetli, arkandaki gucler seni biraktiginda ve baskanlik yapmaya karar verdiginde takim kume dusme pahasina seni destekleyecem...
                    +1 Ve bir ekleme yapayım, hayaller dahî çürümüş.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yönetim, Sörloth'a verilecek cezanin iyi halden ötürü düsecegini farzederek hakli olarak ilgili kisileri germemek adina sessiz kaliyor. Hele bi sonuc aciklansin. Ona göre tepkimizi koyariz.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

hem siyaseti sevmiyorsunuz hem de siyasetcilerin yapmamasi gerekip de yaptigi seylerden ovguyle bahsediyorsunuz....siyaseti sevmeyen ilk olarak tff de bu adamlarin ne isi var bunu sorgulasin, yorumlasin tabii eger siyaseti sevmemenin nedeni siyasetcilerin populizm yapmalari, insanlarin duygularini davranislarini manipule etmeleri yada hassas degerlerini somurmeleri ise...

Güzel yorum. Albayrak özelinde ise asla ve asla sevmedigim bir insan. Öncesinde de sevmezdim ama özellikle kadir misiroglu denen ruh hastasinin ölüsüne gittigi gün taraftar olarakta adam yerine koymam kendisini.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel yorum. Albayrak özelinde ise asla ve asla sevmedigim bir insan. Öncesinde de sevmezdim ama özellikle kadir misiroglu denen ruh hastasinin ölüsüne gittigi gün taraftar olarakta adam yerine koymam kendisini.
                          Seviyor olsaydın?!
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Arkadaşım Türkiye'de futbol zaten gırtlağına kadar siyasete batmış neyden bahsediyorsun sen ya hu Gırtlağına kadar siyasete batık olan yerde Albayrak'a mı takıldın şimdi yani Balık baştan aşağı kokmuş. Öyle böyle değil hemde.

Ayrıca Albayrak'tan övgüyle felan bahsettiğim de yok. Az çok mevcut durumda nelerin döndüğünü anlatmaya çalıştım sadece. Şu anki tartışmanın fitilini ateşleyen de yine siyasetçilerin boş boğazlılıkları. Albayrak'a sarmalarının nedeni de adamın zırt pırt federasyonu arayıp ayar vermesi, destek çıkması, sponsor bulması felan.

Bunu diyorum diye şimdi Albayrak'ı mı övmüş oluyorum At izi it izine girmiş oluğu gibi sizlerse her şey normalmiş gibi prensiplere takılmışsınız. Valla ne diyeyim
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyle arsızlar ki alışmışlar devleti tehdite NİHAT İTİ İSTİFA ETTİ sonrasında kaos olur vs diyip görevde kalması sağlandı, devlete msj verdiler DÜZEN BOZULURSA YAKARIZ diye

3 büyütülmüş o kadar kötü durumdaki şike vs yapamadıkları işin bu sene şampiyon olmayan %90 batacak, Gs kurtardı geçen sene ama diğerleri bankadan 1 kr alamıyor

Trabzon şampiyon olursa DAHA TUTAMAZLAR zira

Uğurcan 30
                              Ömür 30
                              Sturiç 10
                              Sörloth 30
                              Kafadan borcu 4 topçu bitirir sonra alttan gelenlerle Avrupanın mamasını bile keser, Porto Lille gibi ÇÖP TAKIMLAR meydan boş 1 e alıp 10 a satamaz hale gelir
                              Bu devleti tehdit olayı da işin ilginç başka bir tarafı. Adamlar ilk fırsatta siyasetçilere saldırmaktan hiç çekinmediler mesela. Bizse daha gık dediğimizi hatırlamıyorum. Üzerine tartışılması gereken bir konu bence.
                              Murat

Yorum

• Çok eleştirdim zamanında ama suan kurtlar sofrasının içindeyiz sonuna kadar arkalarında olmamız gerekli. Bir 2011 faciasını daha kaldıramaz bu camia

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X