Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıklama yaparak oyunu bozduk bence artık beklemek lazım
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Geç de olsa açıklamalarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum.

Yorum

• Başkan seninle gurur duyuyorum.

Yere batsın stoperi, forveti.

Yorum

• Sakin kalinmali ,h.sonu icinde dikkatli olmali maca gidenler. net bir sekilde şikecilerin operasyonu oldugu ortaya cikti ,tff ve sazan gevsek baskanda icinde..wakanin karti iptal edilmeli haksiz ve yanlis bir kart oldugu ortada tartisilacak gri bir pozisyonda degil herkes hemfikir gecmisde de ornekleri var..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İyiydi açıklama

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanada fırsat doğdu değil mi... Aylardır işin gücün Ağaoğlu olmuş.
              Çok yanlış düşünüyorsunuz,benim derdim Ağaoğlu değil,Trabzonspor başkanlık makamının hakkının verilmesi.Bu açıklama yapılması için bir baskı ortamı gerekiyorduysa biz de onu yaptık.Trabzonspor çok büyük bir değerdir,onu korumak ve kollamak için başkan üzerine düşeni yapacak taraftar da üzerine düşeni yapacak.

Yapılan açıklama da Trabzonspor tarihinin en mükemmel açıklamalarının başında gelir,emeği olan herkese teşekkür ederim bir taraftar olarak.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• başkanımız güzel insan

wakayeme olayı konusunda yüzde yüz operasyon olduğunu anlaşılmıştır

malatya başkanının da bu operasyon içinde olduğu anlaşılmışır

federasyonun iptal kararı depremden dolayı olmuştur desek bile fb sempatizanı bir federasyonun wakayeme konusunda vereceği karar herşeyi ortaya çıkarır arkadaşlar
                "Annuit cœptis"

Yorum

• - Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin futbolcusu Anthony Nnaduzor Nwakaeme yönünden yaptığı itirazının esastan reddine, oybirliği ile,

- Erteleme talebinin reddine, oybirliği ile

Bu "oybirliği" ile alınan kararları iyi okuyun sayın başkan, ticari ilişkili kurumlardan bizim lehimize hiçbir karar çıkmaz.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Nwakaeme olayında Tahkim Kurulunun verdiği karar doğru. Kanun kimse için esnetilemez. Başkanın, gereken başvuruyu yapıp sonrasında konuyu uzatmama stratejisi de doğru. Gelecek seneden itibaren şu saçma kart uygulamasının kaldırılmasına sebep oluruz belki.

Ali Şansalan'ın hakemliğinin sona erdirilmesi için de gereken neyse yapılmalı.
                    Naber?

Yorum

• Şuan şb maçı kazanılmış gibi sevinçliyim Guilerme olayından dolayı,Yusuf Şimşek olayında şampiyonluk tan fazlasını kaybetmiştik,bu takım inanın buldozer gibi devam edecek bundan sonra zerre şüphem yok,teşekkürler başkanım [emoji1319]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Ve ilginçtir,15 gün öncesinden gerilmeye başladığım şb maçlarındaki durum yok,çok rahatım, işte bunun adı dosta güven düşmana korku vermektir başkanım,sağol varol [emoji120]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Gec de olsa resmen ilk defa ihtiyaclarimiz dogrultusunda, nokta atis yaparak kadroyu güclendirdik, ve „gereksiz“ oyunculari yolladik. Ve bunu yaparken dogru dürüsr para bile harcamadin.

Bu yönetim ayakta alkislanir !!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Guilherme transferi olmasa rüzgar tersine dönerdi ama şimdi inanılmaz hamle yapılarak oyuncu alındı helal olsun
                            Böyle kral hareket ben son zamanlarda hatırlamıyorum

Yorum

• Kim ne derse desin, son gün olsa dahi muhtesem bir kadro kurdu Ahmet Baskan ekibi ile.

Büyük alkisi hakm ediyorlar.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Teşekkürler Başkanım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X