talimat geldi herhalde o sebeple açıklama yapmıyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞovmenlik işlerde ortada,başkanlık yapılacak kaybolur.Trabzonspor başkanlık makamı için çok hafif kalıyor.Zaten onu oraya getirenlerin istediği de bu hafiflikte birisiydi.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületalimat geldi herhalde o sebeple açıklama yapmıyorlar
Başkanın bu oyunlara karşı tavrı ne olacağını çalıştayda yaptığı konuşmada söyledi .61
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületalimat geldi herhalde o sebeple açıklama yapmıyorlar
Ülkenin en zengin, medyatik insanları üzerine oynuyor sen susuyorsun. Pazartesiye yetişmez ama salı çarşamba oynayın su maçı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan ve camia bu kavgaya girsin diye yapiliyo zaten bunlar .
Başkanın bu oyunlara karşı tavrı ne olacağını çalıştayda yaptığı konuşmada söyledi .
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bu FB bu sene ağlaya ağlaya şampiyonluk kovalıyor. Aldılar mağdura yatmanın tadını. 1 ay önceye kadar içerde Ali Koç ve Ersun Yanal tartışıyorlardı. Sazanlara attı oltayı, her hafta suni gündem yaratıp aradan sıyrılıyorlar. Bunlara vereceğin tek cevap cumartesi günü eze eze yenmektir. Ondan sonra istedikleri kadar ağlasınlar.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan ve camia bu kavgaya girsin diye yapiliyo zaten bunlar .
Başkanın bu oyunlara karşı tavrı ne olacağını çalıştayda yaptığı konuşmada söyledi .
kanıma dokunuyor artık.
Yorum
-
Yönetim çok net ve güçlü bir açıklama yapmak durumundadır ; sessiz kaldığı her dakika yürütülen bu algı operasyonun daha da zararlı hale gelmesine sebep olmaktadır.
anlaşılan bir güç hesabını bu hafta oynanacak maçta sarı kart sınırındaki oyuncularımız üzerinden yapmış , bu kararla bu hesap bozulmuş gözüküyor. (bakınız 12 numara , fenerbahçe resmi açıklamaları)
yapılması gereken sadece çıkıp açıklama yapmak değildir ; federasyondaki o birilerinin kim olduğunu bulmak kamuoyu önüne çıkarmak ve istifa ettirene kadar uğraşmaktır. Bilinmelidir ki burada gereken şekilde duruş gösterilmezse ligin kalanı bizim için sadece bir formalite olacaktır.TERKETMEDI SEVDAN BENI
Yorum
-
Resmî hesaptan Ersun Yanal’ın açıklamalarını yayımlayıp “katılıyoruz” yazacaksın bitti.
Ciddiye alıp açıklama yapmaya değmez. Yok eğer yapacaksan da “kaos ortamlarını seven bir camianın içinde bulunduğumuz durumu hayatın olağan seyri olarak yorumlaması normaldir” çerçevesinde farklı olaylardan örnekler vererek kallavi bir açıklama yapacaksın. Ama gerek yok, havlasınlar.
Resmî siteden sadece “hav hav” yazsak bile olur.
Yorum
-
Yorum
-
turk futbolunun ne kadar karaktersiz ahlaksiz insanlarin elinde oldugunun birkez daha tasdik edildigi gun olmustur...oyle rezil ve ahlaksizsiniz ki su ortamda cikip futbol uzerinde konusup birbirinizi yalanliyorsunuz...
agaoglu senin bir dedigine inananacak degiliz, yaziyi kimlerin yazdirdiginida biliyoruz, konu o degil konu su ortamda acikca sizin yaptiginiz yapacaginiz isin ... demek istiyorum.federasyondaki tum asalaklarda dahil olmak uzere...
bir tane akli evvel adam da demiyor ki siz ne yapiyorsunuz diye...kalitesizlik liyakatsizlik adilik her yerde siyasilerin kucaginda oyuncak olmaya devam eden sozde cinarlar, ibretlik olsun diye yaziyorum bunlari olurda kalirsak gelecekde ne kadar serefzi oldugunuz okunsun diye...sari da ayni kirmizisida siyahi da bordosuda...ıslak imza....
Yorum
-
bu oyunun bir amacıda wakaemenin cezası.
bu gergin ortamda wakaemenın cezaını iptal edersek trabzonspor iyiden iyiye kollanıyor havası olur dıye dusunup cezayı iptal etmeyecekler .
Hakemın bızzat "Yanlıs karar verdım hakkınızı helal edın" demesıne ragmen kararı ıptal etmeyecekler61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum