Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Madem o kadar muktedir birisi hakkımız olanı da alsın getirsin ya
    Baya muktedir görünüyor
    Ben de onu diyorum.

Madem muktedirsin şikeyi engelle, engellemelisin
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• O zaman "İstabul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder" değil, "Trabzon'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder" diyebiliyor muyuz?

Yorum

• Gs başkanı şimdi limit artırımıyla ilgili bir şeyler söyledi. Oyun oynanırken kural değişti gibi. Bizim başkan da çıkıp dişlerini göstermesi gerekiyor. Hem dünkü kırmızı kartla ilgili hem limit artırımıyla ilgili. Birisi bir tepki koysun artık ya bu nedir.

Yorum

• Gs başkanına bravo diyorum. Bu kadar açık anlatılırdı.

Yorum

• GS'nin Arda ile yaşadığı krizin benzerini Fatih Tekke ile yaşamıştık. Sadri Şener gelmesini istiyordu ama yönetim içinden veto gelince kriz yaşanmıştı...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• başkan wakayeme olayı arada kaynıyor. adamlar muriqi için ortalığı ayağa kaldırdı bizde aynısını yapmalıyız.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yönetimi can-i gönülden tebrik ediyorum. Tamamen insani duygularla bir aciklama yapilmis ve gerekirse ertelensin denmis.
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sen Eşek olursan semer vuran çok olur.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yönetim malî başarı alt yapıda gelişim transfer tarzı geleceği kurtaracak ama asla şampiyonluk bu şartlarda gelmeyecek.
                    Kural dışı, faulle oynayan ve buna göz yuman futbol yönetimi oldukça bu asla olmayacak.
                    Bu hafta Waka olayı tahkimden dönerse bir şans var gözüküyor ama bunun üzerine FB gibi rakip futbolcu ve hakemler üzerine oynama gibi etik dışı işleri kerih görmeyip aynı yoldan gitmek de plan dahilinde olmalı.
                    2010-11'de Jaja'yı kafalayan fb'li Bilica olayı bugünkü maçta cereyan etti mi sizce de?
                    Soru ve cevap bizi ışığa götürecek

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen Eşek olursan semer vuran çok olur.
                      10 numara söz..Sebebi yöneticiler değil.. Taraftar.. Taraftar Trabzon camiasını küçült tü.Dogru zamanda doğru kişilere tepki vermeyerek... Şuan da Trabzonspor malesef çok şeyini kaybetmiş..2011 zihniyeti bu kadar aktif iken hala her yerde onlar varken kusura bakmayın ama hiç birşey düzelmez..Hele birde geçen gün artık ülkede adalet var açıklaması yapmazlar mı..Ne güldüm yaaa.
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• tff operasyonuna ses çıkartın!
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçının ertelenmesinin ardından Anthony Nwakaeme cezasını Fenerbahçe maçında çekecek.

başkan yaptığın hamlelere dikkat et ertelenecek olan maçta oynamasın diye bizim de birilerine araya sokmamız şart oldu
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• Şimdi susarsan yarın konuşmak için geç olabilir başkan

Yorum

• Yakasina yapisilacak gunler yakindir.

Yorum

• Ali Koç'un açıklamalarıyla başlayan, Denizli maçıyla devam eden ve son olayla derinden etkileyen sessizliğin sebebi nedir ? Başkan ve yönetim neden susuyorlar, şuna bak forumda bile ses çıkaran yok sosyal medyayı da fb taraftarı ele geçirdi şampiyonluk kutlamalarına şimdiden başladılar, bu adamlar birkaç hafta önce Ersun istifa diye bağırıyorlardı. Olay nereden nereye geldi.

Gerçi Ali Koç'un açıklamaları diyorum ama süreç Ünal'ın kovulmasıyla başladı. Ne olduysa o vakit oldu, sanki aniden birileri düğmeye bastı bizi şampiyonlukta devre dışı bırakacak kararlar alındı. Ağaoğlu da korkusundan sesini çıkaramıyor.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X