Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ali koç konuşmuş camiaya bütünleşmiş senaryosuna inanmadım öyle yazdım. ben bir kenetlenme görmüyorum, lafla olsaydı keşke.
    Ana fikir o değil.

Yani ben kenetlenmiyorum demen olmamış bence.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ana fikir o değil.

Yani ben kenetlenmiyorum demen olmamış bence.
      ali koç konuştu diye kenetlenecek değilim, sonra inşallah.

Yorum

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION] haklı bence. Herkes şu an iyimser bakmaya çalışıyor saha içine ama geriden oyunu kurma aşaması hiç de iyi değildi dün. Ama ben bunun hocadan ziyade futbolculardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Mesela Mikel yerine çalışkan ayağı düzgün bir adam daha olmuş olsaydı çok daha farklı olurduk.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

Ali Koç konuştu, e bizim başkan da konuştu. Kenetlenmezsen ayıp olur.

Boşa mı konuştular... Boşa konuşmadılar maalesef.

Boşa konuştukları bir ülke diliyorum.

Futbolu sevmeyenin futbol takımı sevmesini hiç mi hiç anlamıyorum.

Futbolu seven bu tür konuşmalardan hiç etkilenmez, kayıkçı kavgasından ileri gitmeyen sözlerin futbolun içinde bulunduğu duruma en ufak faydası yok, zararı var. Asıl konuşulması gerekenleri gözden ırağa atıyor.

Şu ortamda her bir takımın taraftarlarının şampiyonluk hevesi peşinde bu çirkefin içinde debelenmeyi kabullenmesi gündemin kayıkçı kavgasından ibâret olmasını sağlıyor.

Futbolu sevmeyenin futbol takımı sevmesini hiç mi hiç anlamıyorum!
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Anlamamakta ısrarcısın.

Uzatmaya gerek yok.

Yorum

• Avdijaj - tutmadi

Andjusic - tutmadi

Campi - tutmadi

Mikel - görüşe açık ama tutmadi

Sturridge - maaşına göre tutmadi, ust uste 4 antrenmani yok

Firatcan - rezil bi transfer

İvanildo - rezil bi transfer

Salih atakan lisanlari bile yok

Ahmet cambaz taha vs...

Erce ve sorloth dışında katkı sağlayan 1 adam bile alamadilar:d

Ayağa pasla cikamayasin golfçü...

Yorum

• adam gibi top oynarsan ve takımını teknik ekibini kurarsın şampiyon da olursun gücün var

şampiyon olacaksak kimse engelleyemez bizi korkmayın biz kendi ayağımıza sıkmayalım yeter

federasyon ne yaparsa yapsın önemli değil biz kendi işimize bakalım

sahada verdiğimiz mücadele önemli akıllı oynarsan kimse senin şampiyonluğunu engelleyemez korkmayın

defans hattında sıkıntı mı var? hedefin şampiyonluk veya şampiyonlar ligine gitmek mi? ona göre planını yaparsın bu işler stratejik arkadaşlar

fedrasyon bir yere kadar müdahale eder sana

sen denizli maçını almassan gs maçını ilk devre alamamışsın federasyon mu yaptı bunu? heh işte eksiklerin var işte tamamlamamız lazım bunları

ligde şampiyonluk veya şampiyonlar ligi için oynanan futbol açısından iki favorim var biz ve başakşehir
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 17.01.2020, 18:15.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avdijaj - tutmadi

Andjusic - tutmadi

Campi - tutmadi

Ahmet cambaz taha vs...

Avdijaj ivanildo tutmadı sadece
                  andusic fıratcan zaten alınmamalıydı çok gereksiz
                  sturidge yaptığı katkı ortada boşuna tutmadı demek için neden aramayın
                  mikel gayet yerinde dengeli oynuyor
                  campi için geriye yaslandığın da iyi adam ama önde baskı yapınca çok açığı var
                  salih ile atakan zaten bekleyecek transfer boşuna germene gerek yok

andusic avdijaj ivanildo fıratcan maliyetleri 800 bin euro civarı

campi Sturridge mikel hepsi yerinde transfer

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• novak ve sosa ya çok teklif gelecektir geç kalıyoruz umarım sonu kötü olmaz.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avdijaj ivanildo tutmadı sadece
                        andusic fıratcan zaten alınmamalıydı çok gereksiz
                        sturidge yaptığı katkı ortada boşuna tutmadı demek için neden aramayın
                        mikel gayet yerinde dengeli oynuyor
                        campi için geriye yaslandığın da iyi adam ama önde baskı yapınca çok açığı var
                        salih ile atakan zaten bekleyecek transfer boşuna germene gerek yok

andusic avdijaj ivanildo fıratcan maliyetleri 800 bin euro civarı

campi Sturridge mikel hepsi yerinde transfer
                        +1

Sadece ayrildigimiz nokta Andjusic ve Firatcan transferleri bence gereksiz degildi.

Yatirim yaparken portfolyonu genis tutmak zorundasin. Bu durumda cok kucuk meblaglari yuksek riskli yatirimlara baglamanin hicbir sakincasi olmaz.

Bu sene Andusic, Avdijaj, Ivanildo ve Fıratcan tutmadi ama seneye bu tarz transferlerin tutmayacagi anlami da cikmasin. Maliyetler dusuk oldugu surece denemekten birsey olmaz.
                        En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 19.01.2020, 20:10.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Hâla neyi bekliyorsun?

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avdijaj - tutmadi

Andjusic - tutmadi

Campi - tutmadi

Ahmet cambaz taha vs...

Vakit destek olma günü. Simdi elestiri zamani degil !!!
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Gönderilen oyunculardan elde edilen limit artışıyla sosa ve novak ın sözleşmeleri uzatılsın ben fitim. Her oyuncunun yeri dolmaz.
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gönderilen oyunculardan elde edilen limit artışıyla sosa ve novak ın sözleşmeleri uzatılsın ben fitim. Her oyuncunun yeri dolmaz.
                                Sözleşme uzatmalarının bu sezon ki limit durumuyla alakası yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X