Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Agaoglu, bu kulüp icin bir şanstır.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Gün geçtikçe Sportif Direktör gibi konuşuyor. Transfer, kadro, oyun modeli...

Peki şike konusu? Harcama limitlerinde kayrılan Fenerbahçe ve Beşiktaş meselesi?

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ünal Hoca konusu bir kenara; büyükşehir belediye başkanı, milletvekilleri ve Hacısalihoğlu icin söyledikleri yabana atılmamalı.

Fb'nin aştığı limit ve karşılığı olan puan silme cezası konusu, ne yazık ki bazı Trabzon milletvekillerinin sosyal medya (şov amaçlı) mesajlarıyla gündemden çıktı. TFF'nin 30%'luk sınırı yükseltme çabası şimdi daha anlamlı değil mi? Ağaoğlu programda "Hangi takım ne kadar aşmış?" diyerek o konuya dokundu.

İçeride birbirimizle uğraşmasak, büyük işler yaparız.
      40% konusunun Fenerbahçe ve Beşiktaş'in başının altından çıktığı belli oldu. Tam tahmin ettiğim gibi... Talisca kadar konuşulmuyor. İlgili konunun yaptırımını biz dillendirmeliyiz. "Temiz futbol" için...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yaklaşık 10 gündür futbolcuların menajerleri hakkında bulduğu mikrofona konuşuyor. Üstelik aşağılayarak ve küçümseyerek konuşuyor.

Vallahi ben böyle şey görmedim. İmzalayasın yoksa açık açık söyle yahu!
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yaklaşık 10 gündür futbolcuların menajerleri hakkında bulduğu mikrofona konuşuyor. Üstelik aşağılayarak ve küçümseyerek konuşuyor.

Benim de dikkatimi cekti resmen takimin iskelet kadrosundan 2 oyuncuyu "alin goturun" dercesine menajerlere agzina geleni soyluyor ve bunu mikrofon uzatan herkese kibirli kibirli sanki seri sampiyonluklar yasamis kulup baskani gibi soyluyor.

Adamda anlamsiz bir ozguven var, Novak ve Sosa İstanbullulara hazir ve formda, en onemlisi de "bedava" gidecek ama "biz bekleriz bizim icin hava hos" diyor, aynen bu ifadeyi kullaniyor.

2011 sonrasi gibi dagitacak takimi, cikdirmis bunlar. Seneye Firatcan'i Dogan'i Andusic'i izleriz.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaklaşık 10 gündür futbolcuların menajerleri hakkında bulduğu mikrofona konuşuyor. Üstelik aşağılayarak ve küçümseyerek konuşuyor.

Gayette güzel yapıyor. Haddini bilsinler işte.
            Bugün sosanin menejerine istediğini verirsen yarın da ekubanin sözleşme zamanı geldiğinde aynı esnekliği göstermek zorunda kalacaksın. Ortaya bir prensip koyuyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın . Yarin bir gün bu sana gun gelecek çok büyük değerler katacak .
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gayette güzel yapıyor. Haddini bilsinler işte.
              Bugün sosanin menejerine istediğini verirsen yarın da ekubanin sözleşme zamanı geldiğinde aynı esnekliği göstermek zorunda kalacaksın. Ortaya bir prensip koyuyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın . Yarin bir gün bu sana gun gelecek çok büyük değerler katacak .
              Yazdığımdan "Ne olursa olsun bu adamlar takımda tutulmalı" anlamı nasıl çıktı bilmiyorum; ama ben öyle bir şey demedim.

Sadece bu başkan koltuğundaki insana yakışmıyor. Basının önünde adamları küçük görerek amaca ulaşmak diye bir yöntem olamaz.

"Şartlarımız belli ve kendilerine ilettik. Onlar da uygun bulurlarsa imzalar atılır." dersin, olur biter.

"Novak'ın menajeri bizim teklif ettiğimiz sözleşmeyi imzalamak zorunda."

Allah Allah kafasına silah mı dayadık? Tehdit mi ettiriyoruz?

"Menajercilik oynuyorlar... Saldık onları biraz dolaşsınlar." bak bak...

Olur laflar değil. Hem de ısrarla!
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Başkan bu menejer denen kişilerle en doğru ve hakettikleri şekilde konuşuyor. Çünkü bu menejerlik mesleğini yerine getirenlerin çoğu kaşar olmuş insanlar. Yıllarca yarasa gibi bu kulubün kanını emdiler. Bi bonservis ödüyorsak bi bonservis kadar da bunlara ödüyorduk. İstiyolar ki zengin edilsinler. Başkan da kafalarına vura vura öğretecek bunlara bu kulüpte neyin ne olduğunu.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Aynı bu kafada biri zamanında antrenmana çıkmış yusuf simsek'e artistlik yapmış para konusunda. Adam da bana başka teklif var demiş, bu yonetici de güya blöfü yememiş. Sonra yusuf beşiktaş'a gidip sampiyon oldu. Devre arasına girerken 7 puan gerideydiler bizden. Boyle şeylere tanık olunca insan geriliyor. Aurelio da buna benzer bir hikaye.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkan bu menejer denen kişilerle en doğru ve hakettikleri şekilde konuşuyor. Çünkü bu menejerlik mesleğini yerine getirenlerin çoğu kaşar olmuş insanlar. Yıllarca yarasa gibi bu kulubün kanını emdiler. Bi bonservis ödüyorsak bi bonservis kadar da bunlara ödüyorduk. İstiyolar ki zengin edilsinler. Başkan da kafalarına vura vura öğretecek bunlara bu kulüpte neyin ne olduğunu.
                    malesef futbol sektörü menejerlerin eline gecti

Yorum

• böyle bir başkanı rüyanızda göremezsiniz. adam gibi adam.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Gölge başkan..

Yorum

• Ünal Karaman'ın gönderilme kararı son derece yanlıştı. Bu kararın hatalı olduğuna yönelik saha içi ve saha dışı tüm detayları isteyenle sabaha kadar tartışabilirim. Ancak şu bir gerçek ki doğru ya da yanlış bu süreç bitti. Bunu anlamamız lazım.

Çevremde ve sosyal medyada gözlemlediğim kadarıyla bu süreçten sonra bilenmiş bir kitle oluştu. Bu durumu yönetimin hocaya vefasızlık olarak nitelendirilebilecek tavırları da iyice keskinleştirdi. Evet ben de üzüldüm ben de kızdım ama taraftar olarak bu psikolojiden çıkmak lazım. Yapılan her pas hatasında, yenilen her golde veya kaybedilen her puanda Ünal Hocaya atıf yapmak artık bir yarar sağlamayacak, aksine Hüseyin Hocayı ekstra baskı altına almaktan başka bir işe yaramayacak.

Ligin ikinci yarısı her anlamda zor geçecek. Biz de ise bir sinerji eksikliği görüyorum. Şuan saha içinden ziyade dışını bir an evvel halletmek lazım. Başkandan da böyle tavırlar göremediğim için (hergün tv de sağa sola posta koyma derdinde) bu işi ancak ikinci yarının hemen başında alacağımız galibiyetler düzeltir. Özellikle 3. hafta fener maçıyla üçte üç yapmış olabilirsek o bütünlük tekrar sağlanır.

Şu 1,5 yılda binbir zorlukla elde ettiklerimiz heba olacak diye öyle korkuyorum ki.
                          There is no spoon...

Yorum

• 8. ci sampiyonlugun mimari Senol Günes´tir. Ben, Trabzonspor´un parasinda gözü olan herkesten nefret ederim. 2. agizdan bildigimden yaziyorum,
                            Adrian´i 3 milyon € ya almak varken (ki bu Varsova Baskaninin ona bictigi fiyat), ona 5,25 milyon € verenler, aradaki farkin (yani 2,250bín €) nereye gittiginin hesabini verdiler mi? Hele ki Lewandowski´nin bile 4,75 milyon € ya gittigi yerde…

Takima aldigi bütün yerli futbolcularin sözlesmesine 4-5 milyonluk serbest kalma Maddesi koyan kim? Sadri Sener..Selcuk Inan´i GS´ye pazarlayan kim? Sadri Sener..Burak Yilmaz´i Lazio yerine GS´ye satan kim? Sadri Sener..

Bu agir GS hayrani, her muhabbetinde Trabzonspor düsmani Terim dansözüne övgüler yagdiran kim? Sadri Sener..

Daha derinlere girmiyorum bile...bunlar hepinizin gördükleri, görmüs olmaniz gerekenler!!!
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal Karaman'ın gönderilme kararı son derece yanlıştı. Bu kararın hatalı olduğuna yönelik saha içi ve saha dışı tüm detayları isteyenle sabaha kadar tartışabilirim. Ancak şu bir gerçek ki doğru ya da yanlış bu süreç bitti. Bunu anlamamız lazım.

Çevremde ve sosyal medyada gözlemlediğim kadarıyla bu süreçten sonra bilenmiş bir kitle oluştu. Bu durumu yönetimin hocaya vefasızlık olarak nitelendirilebilecek tavırları da iyice keskinleştirdi. Evet ben de üzüldüm ben de kızdım ama taraftar olarak bu psikolojiden çıkmak lazım. Yapılan her pas hatasında, yenilen her golde veya kaybedilen her puanda Ünal Hocaya atıf yapmak artık bir yarar sağlamayacak, aksine Hüseyin Hocayı ekstra baskı altına almaktan başka bir işe yaramayacak.

Ligin ikinci yarısı her anlamda zor geçecek. Biz de ise bir sinerji eksikliği görüyorum. Şuan saha içinden ziyade dışını bir an evvel halletmek lazım. Başkandan da böyle tavırlar göremediğim için (hergün tv de sağa sola posta koyma derdinde) bu işi ancak ikinci yarının hemen başında alacağımız galibiyetler düzeltir. Özellikle 3. hafta fener maçıyla üçte üç yapmış olabilirsek o bütünlük tekrar sağlanır.

Şu 1,5 yılda binbir zorlukla elde ettiklerimiz heba olacak diye öyle korkuyorum ki.
                              Cok guzel ve örnek görüşler olmuş her harfine katılıyorum

Yorum

• Menajerlere iyi davransın, yavru kurtlar rahatsız oluyor.
                                Naber?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X