Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Talisca sturridge satılırsa olur dedim.

Başkan birde süpriz transfer olabilir dedi. Bence talisca ya işaret etti. Ama talisca olduğunda sturridge satılmış demektir.
    Ya da Joao Carvalho, Grosicki'den birisi.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Başkan kendine gel ne Çimşir’i

Yorum

• Şuana kadar izliyeyim bakayım hangi hoca gelir diyodum. Bari biraz olsun ünal hoca gidince yerine gelen belki içimi rahatlatır diyodum. Ama Hüseyin Çimşir ismi ne bileyim ya anlam veremiyorum madem satacaktık sezonu niye obi stu alındı

Yorum

• Başkan için 'acıtasyon' yapıyor diyen arkadaş; hocanın tesislerde yatıp kalkıyorum,1.5 yıldır çocuklarımın yanına gidemedim tesislerde yaşıyorum demesi ne oluyor ? Öyle bir ortam yaratıldı ki koskoca Trabzonspor kulübünün başkanı günlerdir bu ayrılığın açıklamasını yapıyor..!

Yorum

• Şoktayim şu an.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sizler doğru kanalı izlediğinize emin misiniz
              Yani adam tane tane tek tek açıklama yapıyor.
              Ne bir egosu var nede Ünal Karaman gönderme isteği.
              Dedikodu üzerinden adam gönderdi nasıl diyebiliyorsunuz
              Adam diyor bu takımı ben kurmadım transferi ben yapmadım işler kötü gittiğinde suç benim ama başarı olduğunda paydaş çok oluyor diyor sonra kayserispor maçı sonrası basın toplantısında söylenen sözler diyor adam hala yok dedikodu üzerinden gönderildi şunu yaptı bunu yaptı.

Yorum

• Taraftarin kizgin olmasi gayet dogal buraya kafayi takmis olmalarina sasirdim, boyle anlamsiz ve ani ayriliktan sonra ne bekliyorlardi, kapat telefonunu dinleme kimseyi...

Sosyal medyada taraftarin yazdiklari degil siyasilerin yazdiklari bize zarar veriyor. Rakiplerimiz bakin nasil algi yaratmaya calisiyorlar, onlara bu kozu verenler siyasetciler. Dun aksam Erdal Hos da cildirdi bu konuya vurgu yapti. Yaw TS uzerinden ona tesekkur buna tesekkur, rakipler tabii kullanir bunlari.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asıl noktayı kaçırıyor herkes ;

Trabzonspor Başkanı Trabzonspor Teknik direktörünü konuşarak değil dedikodu neticesinde görevden almış. Böyle önemli bir konuda 1 kez bile konuşma gereği duymamış... asıl düşünülmesi gereken bu bence
                  Ünal Karaman, bundan önceki istifa girisimlerini peki neden direk Baskan'a söylememiste yöneticilere söylemis hep?
                  Ki Baskan Karaman'in görevine son verirken Karaman'la neden görüsme zorunlulugunda olsun? Kendisini ciddiye almayan birini Baskan neden ciddiye alsin?( Ki Baskan ailemden cok onunla yanyanaydim diyor)
                  Eger istifa etmeleri dedikodu ise Ünal Karaman neden bunu yalanlamadi?
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Ünal Hoca konusu bir kenara; büyükşehir belediye başkanı, milletvekilleri ve Hacısalihoğlu icin söyledikleri yabana atılmamalı.

Fb'nin aştığı limit ve karşılığı olan puan silme cezası konusu, ne yazık ki bazı Trabzon milletvekillerinin sosyal medya (şov amaçlı) mesajlarıyla gündemden çıktı. TFF'nin 30%'luk sınırı yükseltme çabası şimdi daha anlamlı değil mi? Ağaoğlu programda "Hangi takım ne kadar aşmış?" diyerek o konuya dokundu.

İçeride birbirimizle uğraşmasak, büyük işler yaparız.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya da Joao Carvalho, Grosicki'den birisi.
                      O ismin suan joao carvalho oldugunu dusunuyorum.
                      Cunku devaminda sorlothu kim biliyordu dedi. Sorloth gibi supriz bir isim joao carvalho olabilir. Grosicki ve talisca bilindik.
                      En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:59.

Yorum

• Aslolan Trabzonspordur.. Trabzonspor'u temsil eden seçimle gelen Trabzonspor başkanıdır. Teknik Direktör ise tercih meselesidir..

Geriye doğru bakıp da geçmişten pişmanlık duymak kimseye bir şey kazandırmaz bu saatten sonra birlik olunmalı, Hüseyin Çimşirle alakalı elde hiç bir veri yokken iyi ya da kötü demek yanlış bir tutum.. Hele bir gelsin takıma bir top oynatsın bakalım, eleştiri yapacaksak öyle yapalım..
                        Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Çimşir

Hadi bakalım teknik kapasitesi üst düzey hocamız, alan daraltarak oynatır umarım yoksa forumdan çok büyük tepki alacak

Yorum

• Fenerin şampiyonluğu hayırlı olsun..
                            Buna başkan sebep olmuştur Cimşir şahsiyetine takımı emanet ederek..
                            En üzücü olay da biliyorlar fb nin tek rakibinin Trabzonspor olduğunu..Hüseyin Cimşir topçuyken neydi de teknik direktörlük neyine..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Ünal Karaman patronuna hadsizlik yapmış ve kovulmuştur mesele bu kadar açıktır..Ünal'ın ergen fanboylarının hezeyanlarına aldırış etmeyiniz..

Kendi adına desteğini çekiyormuşmuş..Sen kimsin?
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal Hoca konusu bir kenara; büyükşehir belediye başkanı, milletvekilleri ve Hacısalihoğlu icin söyledikleri yabana atılmamalı.

Fb'nin aştığı limit ve karşılığı olan puan silme cezası konusu, ne yazık ki bazı Trabzon milletvekillerinin sosyal medya (şov amaçlı) mesajlarıyla gündemden çıktı. TFF'nin 30%'luk sınırı yükseltme çabası şimdi daha anlamlı değil mi? Ağaoğlu programda "Hangi takım ne kadar aşmış?" diyerek o konuya dokundu.

İçeride birbirimizle uğraşmasak, büyük işler yaparız.
                                Katılıyorum.
                                Özellikle Ünal Karaman için konuşurken akıl veren abileri var dedi .
                                Söyledikleri Ünal Karaman düşünceleri olmadığını ona akıl veren yön veren insanların dolduşuna geldiğini söyledi bu isim muhtemelen Hayrettin Hacısalihoğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X