Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocanın, Ünal Karaman'la ilgili söylediği sözleri kırpıp resmi siteden açıklamaları o şekilde yayınlatmakla hiç şaşırtmadınız. Tebrik ederim.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Hüseyin hocaya verdiğiniz değer açıklamalarını kırpmanızdan anlaşılıyor. Utanmayın, çıkın açık açık söyleyin stepne olsun diye Hüseyin hocayla devam ettiğinizi.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Ünal Hoca'nın son basın toplantısındaki istifasına neden olan eleştirileri de resmi sitede yer almamıştı. Hoşumuza gitmese de bütün kulüpler zaman zaman bu tip şeyler yapıyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ünal hocayla başladıgimiz yolculukta burada benden çok eleştiri getireni yoktu lakin hoca hepimizi şaşırtacak güzel sonuçlar alınca ağzımızın payını bir güzel verdi. Gelen gideni her zaman aratır diye bir kaide var, umarım Hüseyin hoca bizi şaşırtacak performans koyar ortaya yoksa işimiz iş değil. 2 nokta atışı transferle hazır ipler elimizde, yavşaklar evimize gelecek, yine kurşunu sıktık ayağımıza hocaya yol vererek. Hadi inşallah yanılalım, şampiyon olalım.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanırım mali tablo okumayı bilmiyorsunuz? Muharrem Usta geldiğinde borç miktarı 156 Milyon Euro iken bıraktığı net borç 180 Milyon Euro'nun üzerindeydi. Hatta Ahmet Ağaoğlu bununla ilgili olarak Usta 30 Milyon Euro'yu göndermeli dediğinde ne hikmetse kendisinden bir cevap alınamadı. Muharrem Usta ayrılırken bazı futbolcularının satış hakkının kendisine verilmesini talep etti bunun örneğini dünyada hangi futbol takımını geçtim şirkette görebilirsiniz? Bu açıkça fırsatçı bir yaklaşım türü değil miydi? Vestel ile yaptığımız sponsorluk anlaşması gereğince Trabzonspor'un kasasına her yıl 3 Milyon Euro + KDV giriyor... Onu geçtim Turkcell+Huawei grubuyla imzalanan 3 yıllık sponsorluk anlaşması gereği kulübün kasasına 52.500,00 Milyon TL + KDV girecek.. Peki Usta'nın yaptığı sözleşmeleri siz yazın da kıyaslayalım şu ekonomik başarıları...

Hüseyin Çimşir yerine yabancı bir teknik adamın getirilmesi büyük bir risk oluşturacaktı bunu kör gözler bile görmüştür. Yerli bir hoca gelse üzerinde oluşacak olan baskıyı tahmin ediyorsunuzdur az çok. Bu arada Osman Özköylü'nün başkanlık yapabileceğini düşünüyorsunuz yani tebrik ederim )))))
            Mali tablo okumayı çok iyi biliyorum emin ol,Muharrem Usta döneminde takıma katılan ve bir tanesi satılan Yusuf,Abdülkadir,Uğurcan ve diğer gençlerin gelişimine konan Ahmet Ağaoğlu da çok iyi biliyor olmalı veya etrafında ona akıl verenler de biliyor olmalı ki Muharrem Usta yönetimine açacağı davayı açamadı bir türlü.
            Bugün görülmemiş oranda yüksek faizle yapılandırma yapan ve iki yıl da ödemeden kurtulan Ahmet Ağaoğlu yönetimini o borçların geri ödemesinde görmeyeceksin.
            Bırakıp kaçacaklar veya devlet borçları ödeyemediği için Trabzonsporu satışa çıkaracak,o zaman bu lafları hatırlarsın.
            Muharrem Usta tarafından kurulan kadronun ve gençlerin kaymağını yiyerek toz olacaklar.
            Ama Muharrem Usta bu takımı yarı yolda bırakmaz eninde sonunda bu kulübü şampiyon yapacak,Osman Özköylü de takımın başında HOCA olacak,başkan değil.
            Nasıl yanlış anlamışsan büyük başarı.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mali tablo okumayı çok iyi biliyorum emin ol,Muharrem Usta döneminde takıma katılan ve bir tanesi satılan Yusuf,Abdülkadir,Uğurcan ve diğer gençlerin gelişimine konan Ahmet Ağaoğlu da çok iyi biliyor olmalı veya etrafında ona akıl verenler de biliyor olmalı ki Muharrem Usta yönetimine açacağı davayı açamadı bir türlü.
              Bugün görülmemiş oranda yüksek faizle yapılandırma yapan ve iki yıl da ödemeden kurtulan Ahmet Ağaoğlu yönetimini o borçların geri ödemesinde görmeyeceksin.
              Bırakıp kaçacaklar veya devlet borçları ödeyemediği için Trabzonsporu satışa çıkaracak,o zaman bu lafları hatırlarsın.
              Muharrem Usta tarafından kurulan kadronun ve gençlerin kaymağını yiyerek toz olacaklar.
              Ama Muharrem Usta bu takımı yarı yolda bırakmaz eninde sonunda bu kulübü şampiyon yapacak,Osman Özköylü de takımın başında HOCA olacak,başkan değil.
              Nasıl yanlış anlamışsan büyük başarı.
              Muharrem Usta'nın başarıları gerçekten harikaydı. 6-0, 7-0 lar alınan yabancılara ödenen maaşlar Ersun Yanal tazminatı falan hem ekonomik hem sahada harika bir dönem yaşamıştık. Sosa falan ne top oynuyordu be... Son kongrede zaten aday olmuş (!!!!!) yarı yolda bırakmayacağını belirtmişti. Osman Özköylü falan Muharrem baya vizyon katmış sizlere mutluluklar dilerim ))
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Muharrem Usta tv de programlarda konuşunca gaza gelir ikna olurdum. İyi niyetli olduğunu düşünürdüm.
                Aslında halen iyi niyetliydi diye düşünmek istiyorum.
                Ama sonradan ortaya çıkan futbolcu sözleşmelerini öğrenince soğudum.
                Kulübün anahtarı verilmemişti bir tek.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kulübün, kulüple alakası olmayan kişilerle ilgili açıklamaları kulübün sitesinde yayınlamaması doğru hamle; sağduyu sahibi yöneticileri tebrik ediyorum.
                  Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulübün, kulüple alakası olmayan kişilerle ilgili açıklamaları kulübün sitesinde yayınlamaması doğru hamle; sağduyu sahibi yöneticileri tebrik ediyorum.
                    Ne kaçırdım merak ettim?Kastettiğiniz durum nedir?
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne kaçırdım merak ettim?Kastettiğiniz durum nedir?
                      Kulübün Ünal Hoca'ya iadeiitibarda bulunması zorunluluğu olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla, Hüseyin Hoca'nın vefa gösterip yaptığı açıklamayı bire bir yayınlamanın manası olmayacaktı. Pozitif olsa dahi, konuyu uzatan hamlelerden kaçınmalarını doğru buluyorum.
                      Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulübün Ünal Hoca'ya iadeiitibarda bulunması zorunluluğu olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla, Hüseyin Hoca'nın vefa gösterip yaptığı açıklamayı bire bir yayınlamanın manası olmayacaktı. Pozitif olsa dahi, konuyu uzatan hamlelerden kaçınmalarını doğru buluyorum.
                        Resmi hesaptan ve siteden kendisine Teşekkür edilmemesi de doğru mu?
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Tabi ki. Kulüple ilgisi olmayan birine niye resmi siteden teşekkür edilsin ki?
                          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Aynen, Ünal Hoca'nın kulüple ilgisi yok. Ersun Yanal pek ilgiliydi maşallah. Bodrum'tan sürekli arayıp antrenman durumunu soruyordu. Takımla ilgili adamın hali başka.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• kulübün basın sözcüsü yok mu?

Başkanımız yine bir yerlere açıklama yapmış sanırım.

Sosa ile Novak'ın menajerlerine sağolsun gözdağı vermiş.içim rahatladı.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şenol Güneş, Ünal, Hami, Fatih Tekke, Şota, Özyazıcılar, Sümerler,Orhanlar, benim yetişemediğim adını bilmediğimiz eski şampiyonluklarda emeği geçen futbolcularımız.

Bunlar Trabzonu Trabzon yapan adamlardır.

İholar, Ağaoğlular, Ustalar filan, bu adamlara yetişmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekir.

Yarın iki kötü sonuçta yönetim istifa diye bağıracak onbinler var. Ağaoğlu gider Ünalın ismi orada kalır.

Zamanında İhoyu çok tartıştık, yerini soran bilen var mı?

Yok siteden filan teşekkür yayınlanmış yayınlanmamış, bu ayıp başkanın ayıbıdır.

Burada Trabzonspor efsanelerinin arkasından atıp tutanlar, şu adamların milyonda biri kadar faydanız olmadı şu kulübe.

Vefayı geçtik, bari milyonda bir saygınız olsun insanları gerecek şeyler yazmayın şuraya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X