Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forumda genel kani olumsuz olduğuna göre doğru yoldayız demektir. Hüseyin hoca başarılı olur
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• abi ünal karamanın yaptığı kadarını yapacaksa ünalı niye gönderdiler..yani bu yönetimin iyi bi hocamız olsun şampiyonluk yarışının içinde tutsun bizi diye bi kaygısı yok mu bizim kadar..
      İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ünal Karaman'ın yaptığı kadarını yapar merak etmeyin.
      Yani Kasımpaşa ve Fener ile zorlama ile berabere kalıp Malatya'da gene oyunsuz bir galibiyet alır.

Kıstasınız ilk yarı Ünal Karaman tarafından ortaya konulan şey ise onu Hüseyin, Ali, Veli Deli... yapar.
      İlk yarı biz hiçbir şey yapmadık çünkü.

Yorum

• Mehmet Yılmaz Muhteşem vizyon.

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi ünal karamanın yaptığı kadarını yapacaksa ünalı niye gönderdiler..yani bu yönetimin iyi bi hocamız olsun şampiyonluk yarışının içinde tutsun bizi diye bi kaygısı yok mu bizim kadar..
          Benim için geç kalınmış bir görevden alma. Bana göre sürekli geri gidiş vardı sahadaki oyunda .
          Geriye gidişi durdurmak için bile gönderiilmesi bile haklı bir sebeptir .
          Hüseyin doğru oyunu oynatsın, ilk 3 benim için yeterli.

Yönetim niye gönderdi, net sebep ne?
          Disiplinsizlik denir bunun adına. O basın toplantısını yapan kişi, kralı olsa kovulurdu.
          Kovuldu.

Yorum

• Camia resmen ikiye bölünmüş. Her iki taraf da birbirlerini ağır ithamlarla suçlayıp duruyor. Yakaladığımız az biraz bir sinerji vardı o da şimdilik gitti gözüküyor. Hatta bir iki kötü sonuçta çarşı fena karışacak gibi de duruyor.

Bu olayın patlak verdiği ilk gün inşallah dağılmayız demiştim. Camia olarak dağılmaktan bahsetmiyorum. Bin bir zorluklarla kurulan kadronun dağılmasından bahsediyorum. Durum biraz korkutucu.
            En son My tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 15:18.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Hocanın gitmesini savunanlar gönderilmediği zaman destek mi kestiler , camiayı mı böldüler?
              Bir fikre sahip olursun, o fikri savunursun, ama iş takımı desteklemeye gelirse herşeyi unutur desteğini verirsin!
              Hoca gitmeseydi de bugün ne destek veriyorsam aynısını verirdim, verdim de.

Hoca gitti diye dün verdiği desteği vermeyecek olan varsa mümkünse gölge etmesin!

Camia bölünmesi ne demek?
              Camia'nın ağır topları yönetime de hocaya da sonuna kadar destek verdiklerini toplantıda söylediler.

Camia diye histeri krizindeki, başkana hanımına, ve hatta Erol Bulut'a instagram üzerinden söven, tehdit eden düşük seviye yaşam formlarından bahsediyorsanız...
              Ohooo....

Bunları baz alarak karar alacak kadar düşmüş bir camia isek zaten bırakalım kapatalım.
              Bak hiç anlamı yok.
              Direk taşınır taşınmaz ne var ne yok satalım, kapatalım kulübü.

Yorum

• Karaman sezon başından beri çok sıklıkla gerek yönetime gerekse bizlere kendince usturuplu bir şekilde derdini tasasını anlatmaya çalıştı ama maalesef baştakiler sallamadıkları gibi zaman içerisinde Karaman günah keçisi haline de gelmeye başladı ki Karaman bundan müthiş rahatsızdı.

Ama hiç bir şey de basın toplantısında dediklerini göz ardı edemez. Hayatımda gördüğüm en skandal açıklamalardı.

Böylelikle Karaman'ı sallamamalarının ceremesini ummadıkları bir çocuğu kucaklarında bularak ödediler. Akıllarında Karaman'ın her türlü kendilerinin kahırlarını çekecekleri vardı. Sonuç; çocuğun adı kaos.

Başkan ve yönetim burada soğukkanlılıklarını koruyup bu durumu Trabzonspor'a en az zararı nasıl veririz deyip o şekilde bir sonuca bağlamaları gerekirken Karaman'ın restine restine "rest ulan" deyip kucağımıza çocuğu bıraktılar. Suç doğar p.ç doğar arkadaşlar. Onun da sahibi çıkmaz. Kucaktan kucağa... en son bizim kucağımızda. Bu sürecin sorumluları başkan ve yönetimdir. Verecekleri her karar bizim geleceğimizi, kaderimizi etkiliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Karaman da sorumlu bu kaostan. Kardeşim Dingo'nun ahırı mu burası. Ayrılacaksan adam gibi ayrıl. Kapıyı pencereyi indirmem neyin nesi. Madem var kafanda böyle bir şey devre arasına girilir, konuşulur, anlaşılır, toz kaldırmadan bu birliktelik en usturuplu şekilde bitirilir. Bundan sonra ben kulüp başkanı olsam Karaman'dan çekinirim. Adamın çok fevri çıkışları var. Bizden önce de oldu. Haklı haksız ayrı konu. Ama böyle saçma şey olmaz.

Usta iyi kötü bir şekilde takımın iskeletini kurduydu. Yönetiminden bahsetmiyorum. O tarafı rezildi. Ama adam bir şekilde iskeleti derme çatma da olsa kurmuştu. Biz üzerine koyarak gitmek yerine farkında mısnız her geçen zaman üzerinden görütüyoruz. Sosa, Novak mevzusu da menejerlerin kucaklarına bırakılmış durumda. Bakalım oradan doğacak çocuk kimin kucağında kalacak. Ama u hiç sekmez. En son bizim kucağımızda kalır.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Kusura bakma <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @mehmet fatih <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Yavuz ama ajitasyon yapıyorsun. Günlerdir şuraya giriyorum siz bile birbirlerinizi suçlayıp gider yapıp duruyorsunuz. Tvite giriyorum gazeteciyle taraftar birbirine girmiş "sen kimsin de bana dış güçlerle birliğkte olmakla itham ediyorsun" diyor. Bu bölünmüşlük değil de nedir.

Her iki taraf da (yönetim ve hoca) işin içine kelimenin tam anlamıyla s.çtı. Sizse birbirinize girmişsiniz Ağaoğluydu Karamandı diye.
                  En son My tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 15:38.
                  Murat

Yorum

• Ajitasyon?
                    Konu kapatıldı.
                    Hoca gitti , mesele bitti.
                    Gitmeseydi de bitecekti.

Birileri arkasından ağıt yakıyor diye destek vermeyi kesecek halimiz yok.
                    Kimin neyin içine ettiği ile ilgilenmiyorum.

Hoca iş başı yaptığında ne kadar karşı olsam da sonuna kadar destek verdiysem, bugün de aynı desteği veririm.

Kararı alacak adamları seçtik oraya.

Acındıracak bir durum yok.

Taraftarlık dediğiniz şey şartlara bağlı değildir.
                    Şart ortaya koyan nemalanan ya da egosunu tatmin eden adamdır.
                    Acındırma yok burada.
                    Taraftarlık tanımına uymayan primatlar üzerinden takımın camiasını sorgulamanın alemi yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ajitasyon?
                      Konu kapatıldı.
                      Hoca gitti , mesele bitti.
                      Gitmeseydi de bitecekti.

Birileri arkasından ağıt yakıyor diye destek vermeyi kesecek halimiz yok.
                      Kimin neyin içine ettiği ile ilgilenmiyorum.

Hoca iş başı yaptığında ne kadar karşı olsam da sonuna kadar destek verdiysem, bugün de aynı desteği veririm.

Kararı alacak adamları seçtik oraya.

Acındıracak bir durum yok.

Taraftarlık dediğiniz şey şartlara bağlı değildir.
                      Şart ortaya koyan nemalanan ya da egosunu tatmin eden adamdır.
                      Acındırma yok burada.
                      Taraftarlık tanımına uymayan primatlar üzerinden takımın camiasını sorgulamanın alemi yok.
                      Kapanmadı da gitmedi de güzel kardeşim. Sen istediğin kadar gözlerini sımsıkı yum. Yok öyle bir şey de.

Benim artık midem bulandı yeminlen her yerde başkanı hocayı suçlayan, birbirileine hakaret eden, gider yapan, gidere gider yapan insanları görmekten, okumaktan, izlemekten. Senin bile şurda iki lafından biri diğer tarafı aşağılamak. Sen onlara hakaret ediyorsun onlar da sana. Nasıl kapanacak bu peki birbirinize gider yaparken. Oysa herkesin itidal çağrısı yapıp eleştirilerde sınırı aşmaması gerekiyor ki sular durulsun.

Şimdi senin aşağıladığın o adamlar bu sefer ik maç kötü gitsin en galiz küfürleri edip ne var ne yok yıkmaya çalışacak. İş hocayla kalmaz Ağaoğlu'na da sıçrarsa işte o zaman görün siz kaosu. Ben bu yaşıma geldim daha böyle buhranlı dönemleri atlatabildiğimizi görmedim. Hep masa devrilir sonra ahlar vahlar içerisinde oyun yeniden kurulmaya çalışılır. Bu da en az bizim 5 yılımızı alır.
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kapanmadı da gitmedi de güzel kardeşim. Sen istediğin kadar gözlerini sımsıkı yum. Yok öyle bir şey de.

Benim artık midem bulandı yeminlen her yerde başkanı hocayı suçlayan, birbirileine hakaret eden, gider yapan, gidere gider yapan insanları görmekten, okumaktan, izlemekten. Senin bile şurda iki lafından biri diğer tarafı aşağılamak. Sen onlara hakaret ediyorsun onlar da sana. Nasıl kapanacak bu peki birbirinize gider yaparken. Oysa herkesin itidal çağrısı yapıp eleştirilerde sınırı aşmaması gerekiyor ki sular durulsun.

Şimdi senin aşağıladığın o adamlar bu sefer ik maç kötü gitsin en galiz küfürleri edip ne var ne yok yıkmaya çalışacak. İş hocayla kalmaz Ağaoğlu'na da sıçrarsa işte o zaman görün siz kaosu. Ben bu yaşıma geldim daha böyle buhranlı dönemleri atlatabildiğimizi görmedim. Hep masa devrilir sonra ahlar vahlar içerisinde oyun yeniden kurulmaya çalışılır. Bu da en az bizim 5 yılımızı alır.
                        Ben başkana söven adamlara laf ediyorum. (Aynı adamlar Sörloth a instagram dan ve bugünlerde Erol Bulut'a sövüyordu)
                        Muhattabım o kesim.
                        Çünkü camiayı bölüyor dediğiniz de genelde bu tipler.

Fikren hocanın gitmemesi tarafında duran hiç kimseye lafım yok. (fikren karşı dursam da)

Ben gitmesin derim, başkası gitsin der.
                        Bir yenisini beğenir, öbürü beğenmez.

İkisi birbirine karışmasın.
                        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 16:01.

Yorum

• Olan olmuş artık, çok kaşımaya gerek yok diye düşünüyorum.

Önümüze bakalım...

Çok zor bir ikinci yarı olacak her anlamda...

Başkana da destek, takıma da , Hüseyin hocaya da...

Başka lüksümüz yok...
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            madem hüseyin çimşir ile devam edilecek bari yardımcıları tecrübeli iş bilen birileri olsaydı. m.yılmaz muzaffer metin aktaş falan bu seviye için çok sıradan duruyor. bu kadar öz evlatçılığa gerek yok.
                            işte ahmet ağaoğlu nun en sevmediğim huyu tam öz evlatçı aynı olayı 2001 dey yapmışlardı sadi tekelioğlu ile sezona başalyıp o sezon takım az kalsın küme düşüyordu adamda tam bir yabancı hoca antipatisi var .

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz birşey yapmıyoruz, yönetim kendisi sildi tüm yaptığı iyi şeyleri.
                              İnşallah yanılırım, çok da isterim yanlılmayı. İnşallah Hüseyin'in içinden bir Klopp veya Guardiola çıkar ama boşuna hayallere kapılmamak gerektiğini öğrenecek kadar da yaşım var. Şimdi ikinci yarı saha sonuçları gelmeye başlayınca herkes görcek yönetimin tüm yaptığı iyi işleri biz mi siliyoruz, yoksa yönetimin kendi tercihleri mi siliyor. Biz sadece olacakları söylüyoruz.
                              Yönetimin yaptığı iyi şeyler öyle saha sonuçlarıyla silinebilecek cinsten değil. Öncelikle maaş yükünün ne kadar azaldığını bir incelemenizi tavsiye ediyorum. Borç her yıl 300 Milyon TL azalıyor. Ağaoğlu'nun kefil olduğu kredi miktarına yine bir bakın kolay değil herkes o borcun altına şahsi olarak müteselsil kefil sıfatıyla imza atamaz. Eğer İho ve Usta dönemlerinden sonra aynı tip bir başkan daha gelmiş olsaydı Trabzonspor şu anda - puan cezalarıyla, icra emirleriyle ve hacizli kulüp mallarını sattırmamaya futbolcuları yok pahasına elden çıkarmaya uğraşıyor olacaktı.

Ünal hocanın futbolunu çok mu beğeniyorduk? Oyun geçen yıldan daha mı iyi? Öne geçtiğin maçlarda 14 puan bırakmışsın gören zannedecek ki Mourinho'yu gönderdik. Şu aşamada yabancı bir hoca Trabzonspor'a ne katacaktı? Ne katabilirdi? Ünal'ın gidişine değinelim biraz da sen 4 kere istifa etmişsin yönetim seni sürekli korumuş arkanda durmuş hiç başarısı olmadan Karabükspor'dan Trabzonspor'a gelmişsin altında imkanlar o biçim sen sürekli istifa etmenin kaçmanın derdindesin.

Başkan istişare kurulunu toplamak zorunda değildi? Ama topladı.

Ne dedi orada Malatyaspor maçından sonra hoca istifa etti durdurduk. Transfer yasağının ardından transfer yapmayacaklar ben ayrılayım dedi. Sivasspor'a mağlup olduk 2 maaşımı verin ben bırakayım dedi. Devam etti başkan Konya maçından sonra Ünal hocanın ruhen değiştiğini belirtti. Kulüpte kötü gidişin sorumlusu olarak bir numaraya kendisini oturttuğunu inkar edemeyiz değil mi? Neden alınıyormuş hoca? 'Kötü oynadık bu oyun bizim oyunumuz değil' denildiği için. Ünal 3 kez istifa etmeye kalkmış, basın toplantılarından sonra yönetimi hedef almış hakemlere ağzını açmayan hoca yönetime karşı bir anda aslan kesilmiş 'BOĞAZINDA KALIRIM' diyerek mermiyi namluya sürmüş adeta rest çekmiş.

Başkanın istişare kuruluna yaptığı açıklamaların devamında ne vardı, Ünal hoca Kayseri maçından sonra 'Bugün istifa edeceğim eğer kulüpte kalırsam herkes ayağını denk alacak bunu bilecek, başkan yönetici farketmez' minvalinde cümleler sarfetmiş.

Sonra Ali Sürmen konuştu Ünal hocaya gidilmiş camianın akil adamlarıyla özür dileyip yola devam etmeni sağlarız denmiş ancak Ünal hoca nuh demiş peygamber dememiş! Ünal Karaman 09:15'de para hesabımda olmazsa binlerce insan tesislere yürür şeklinde bir tehditte bile bulunmuş bunlar istişare kurulunda geçen konuşmalar doğrulatabilirsiniz. Para hesabına yattığında 'bana kovulduğum tebliğ edildi' şeklinde bir açıklama yapmış. Haliyle herkes şaşırmış.

Trabzonspor Başkanı savunma yapmaya zorunlu olmamasına rağmen istişare kurulunu toplamış fikir alışverişi yapmış bunu hangi başkan yapar bu devirde? Başkanı yemek bu kadar kolay olmamalı. İlk başta Ünal hoca ile yönetimi aynı kefede değerlendiriyordum ancak görüyorsunuz Ünal hala suskun bu söylemlere cevap dahi veremiyor neden? Çünkü hepsi gerçek. Böyle bir ortamda böyle bir hocayı kulübün başında tutmak zaten kulübün kendisine başlı başına ihanet olurdu.
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X