Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın hocayla ilgili konuşmalarını yeni dinledim ve yine hiç şaşırmadım. Tamamen tepkilere bir ön alma hamlesi. Gideni itibarsızlaştırabildiğin kadar itibarsızlaştır ki yaptığının haklılığı daha kuvvetlensin. Yabancı olmadığımız tavırlar, sadece bizde de değil, Türkiye'nin genel hali. Yöntem de şu: mış mış mış da muş muş muş...

Malatya maçı sürecini hala açıklayamazmış, kamuoyu önünde açıklanmaması gereken şeyler varmış. Kurumsal tavra gel. Ama hocayla alakalı kulağına gelen ne var ne yoksa her şeyi rahatlıkla anlatabiliyorsun. Takım kaptanıyla arasında geçen diyaloğa kadar. Tepki gördüğün için olabilir mi acaba? Acaba malatya maçından sonra işler kötü gitseydi aynı şekilde kurumsal ketumiyet devreye girer miydi, yoksa yaşananlar basına sızdırılır mıydı? Ayrıca Onur ile Burak kamuoyu önünde anlatılmayacak işler yapmışsa hocayla oyuncular arasında tercih yapmazsın. Gereğini yaparsın. Sonra da bunu bir lütuf diye anlatmazsın.

Abilerinden akıl almış ayrı sorunlu ifade, her puan kaybından sonra yönetime sallıyor hakeme bir şey söylemiyor ayrı skandal ifade. Lafın ucunun nereye gittiğinin o kadar farkında ki.Biraz daha uzatsa hocayı truva atı gibi içimize soktular, altımızı oyuyordu diyecek. Neyseki bilerek puan kaybetti iması henüz gelmedi! Konya maçından sonra öz eleştiri yapmış, inanacağız. Eline ne verdiyseniz yararlanmaya çalışan ve her türlü soruna rağmen mücadeleye devam eden hoca transfer yasağı geldi diye istifa etmek istemiş, inanacağız. Başkana ayağını denk alacak demiş,inanacağız. Peki inanalım.

Madem mış'lardan muş'lardan konuşacağız. Hoca Mikel ve Stu tranferlerine onay vermiş mi? Sezon ortasında başka bir hocayla görüşülmüş mü, bu da hocanın kulağına gitmiş mi? Hoca Ulaş Özdemir için çok tehlikeli biri demiş mi? Başkan hocanın istifasının ardından istifa kararı almış mı, bunu divan başkanına açıklamış mı, devreye girenler sayesinde bu karardan vazgeçmiş mi? vs. vs.vs. Olayı dedikodu seviyesine indirirseniz ipin ucunu yakalayamazsınız. Tıpkı ali koçun aykut kocamanın yardımcıları için kulüp bilgilerini sızdırmışlar, soyunma odasına halı getirmişler, hocanın cenazesini kaldıracaklarmış gibi gibi saçma sapan dedikoduları basına açıklaması gibi. Gerçi sonradan bunların birçoğunun gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

Neden doğru düzgün ayrılmayı beceremiyoruz? Belli bir süreçten sonra son noktada başkan hocaya hocalık öğretmeye kalktı, hoca da başkana başkanlık öğretmeye kalktı. İcra makamı olan da gereğini yaptı. Birbirinizle çalışma isteği ve hevesi zaten yokmuş, ayrılmışsınız. Hoca Trabzonsporu yönetenlere sahip çıkın deyip giderken şu açıklamalar yakışıyor mu? Olayı bir şekilde kapatıp Hüseyin Hoca ile devam ediyoruz demek zor mu? İlla kamplaşacağız yani. Boğaza ne takıldıysa tükür tükür bitmedi, ezin ayağınızla çiğneyin yok olana kadar.

Diğer ajitasyonlara girmeyeceğim de "gerçek Trabzonsporlular" ifadesi bumerang gibidir. Gün gelir kendisini götürür. Önce arkanda saf tutanların bir kısmının neden saf tuttuğunu bir anla. Yarın bi bakmışsın etrafta kimsecikler yok.
    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inanmayın bu şerefsiz medyaya. b.albayrak bu takıma zarar verecek bir şey yapmaz hepimizden çok istiyodur şampiyonluğu.

Yorum

• Başkanın açıklamaları beni tatmin etmedi,ben Ünalın bu şekilde gidişini hiç sevmedim..İnşallah bu öngörüm yanlış çıkar ama kader bu nankörlüğü bu camiaya ödetecektir
        .....

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Albayrak fanatik Trabzonsporlu bir insan. Berat beyin siyasi gücü olabilir farketmez ama adam taraftar olarak yaklaşıyor olaya.

varsa gücü güzel elit tarafını kullansın ne de olsa .çok güzel Amerikada eğitim almış ve yabancı dili çok iyi olan bir insan halkçı tarafı da var.
          yani bize Berat bey sene sonunda yabancı hoca almak için uygun networkü de sağlar.

buna siyasi olarak değil Trabzonsporu seven bir insanın yaklaşımı olarak bakarım ben

millet hikaye yani o haber siteleri işi bulandırmaya çalışıyor hikaye işler

olay çok basit Ünal havaya girdi haddini aştı gönderildi bu klup ona büyük geliyor biz olmasak ikinci lig hocası olur

baksanıza abi Berat bey nasıl seviniyor

işi bulandırmaya çalışan haber siteleri beyinsiz

adam bildiğin baya fanatik bu anlamda şanslıyız şenol hocayı bize alıp gelir umarım Berat bey
          başkanından teknik direktöründen belediye başkanından valisine bakanına emniyet müdürüne kadar hepsi bizim gibi fanatik Trabzonspor lu. bu insanlara laf eden önce kendi taraftarlığını takıma ne verdiğini sorgulasın..

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanın açıklamaları beni tatmin etmedi,ben Ünalın bu şekilde gidişini hiç sevmedim..İnşallah bu öngörüm yanlış çıkar ama kader bu nankörlüğü bu camiaya ödetecektir
            Doğru diyorsun, başkana yapılan nankörlüğü kader bu camiaya ödetecektir. Kasada tek kuruş yokken, kulübün su alacak parası yokken elini cebine atan tek adam olan Ertuğrul Doğan'a yapılan hakaretlerin cezasını da kader bu camiaya ödetecektir.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ünal hoca'nın gönderiliş biçimi hoş değil.

Ego çatışması yaşanabilir ama bunu TS kulübüne sirayet ettirmek doğru değil.

Kulüp sosyal medya hesabından hala bir teşekkür mesajı yayımlanmadı.

TS kulübünün teamüllerine uygun bir şekilde efsanevi futbolcusuna gereken hassasiyet ve vefa gözetilmeli.

Bunun dışında Ünal hoca'nın geç bile gönderildiğine inanıyorum.

Sezon başında Okan Buruk veya Abdullah Avcı ile anlaşılması gerektiğini düşünüyordum.

Hayırlı olsun
              kişisel çatışmalar Trabzonspor luluk ruhunun önüne geçmemeli.. kulüp bu açıklamayı yapmak ZORUNDA ! şu EY itine bile teşekkür eden kulüp bunu kendi insanına yapamaz. insanın içini acıtıyor.

Yorum

• Başkan bir kaos ortami başladi dedi. Unali savunanlar ve onun karsisinda duranlar diye. Halbuki takima elestiri getirdik sadece daha da hirslanmalari icin , o kadar buyuk kaos yoktu.

Anlamadigim şu tam dinleyemedim baskani. Şimdi Unal hoca ya divan b. Ve genel sekreter hocam sozlerine dikkat et demiş sonra hoca biliyorum sozunu. Gerisini tam anlayamadim. Hoca mi istifa etmiş ,yoksa yonetim mi demiş ilk yollari ayiralim diye.

Unal hocanin kredisi sonsuz tabii ama soylenene gore Ünal hoca biraz birakmis, biraz birakmaya zorlanmis.. kim birakmis simdi olay nedir sonu?

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğru diyorsun, başkana yapılan nankörlüğü kader bu camiaya ödetecektir. Kasada tek kuruş yokken, kulübün su alacak parası yokken elini cebine atan tek adam olan Ertuğrul Doğan'a yapılan hakaretlerin cezasını da kader bu camiaya ödetecektir.
                  Bu kadar futbolcu gelişimini de başkan sağlamadi ama dimi? 96 li cocuklarla sampiyonluk mucadelesi vermek. Tamam begenmeyebilirsiniz ama biraz asirilik var. Abduşe monaco 22 m eurolara çikiyor , buradaki başari yonetimin değildir heralde..

Yorum

• Ünal hocanın futbolundan memnun olmadığını belirtip yerine aynı ekip içinde olan hüseyin hocayı getirmek ne anlama geliyor acaba. Aklım almıyor. Şampiyonluk şansımız olmasa hani son haftalar olsa anlıyacagım. Tam ara varken yeni hocanın takımı tanıma şansı varken bu nasıl bir anlayış. Tek kelime ile ağamız bizle dalga geçiyor herhal
                    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Başkan sürekli "Ben her şartta Ünal Hocanın arkasında durdum" diyor. Muharrem Usta da aynı şekilde Ersun Yanal'ın arkasında durdu, sonu malum. Senin sonun da aynı olabilirdi başkan. Ama Ünal hoca saha içinde ve saha dışında senin bu fedakarlıklarını boşa çıkarmamak için her şeyi yaptı. Bu takım Malatya maçından sonra içerde Fenerbahçe'ye de yenilseydi o gün herkes "yönetim istifa" diye bağıracaktı. Bu taraftar bir kere bile "yönetim istifa" diye bağırmadıysa bunda yanında ve arkasında durduğun Ünal Hocanın payı çok büyük. Şu bir buçuk senede saha sonuçlarıyla ilgili tek bir eleştiri almadıysan Ünal Hocanın senin yüzünü kara çıkarmama çabaları sayesindedir.

Yolları ayırmak için bir sürü sebep doğmuş olabilir şu son bir ayda, buna da eyvallah. Ama tek bir teşekkür dahi etmediniz, bunu hakedecek ne yaptı bu adam.

Gelelim diğer meseleye. Taraftarla ilgili çok sert konuştun, hatta "sen kimsin" dedin. Taraftar yapması gerekeni yaptı. Seninle beraber gövdesini taşın altına koyan adama sahip çıktı. Sakın ola bir daha taraftara karşı böyle çirkin söz kullanma.

Son olarak, destekse destek. Biz yine burdayız, yine tribündeyiz, sonuna kadar. Ama işler tepe taklak giderse o zaman ne diyeceksiniz bilmiyorum. Allah kolaylık versin.

Yorum

• Bu takım için kendi cebinden sizin hayatınız boyunca göremeyeceğiniz paraları veren Ertuğrul Doğan bey de,sayın bakanlarda,tüm parti milletvekilleride ,belediye başkanlarıda en az sizler kadar hatta sizdende daha fazla Trabzonsporu seviyor, başarılı olmasını istiyor.Benim partim felan yok hiç de sevmem ama insanlar kendi kellelerini koydu bu yola.Bu takımın bu noktaya gelmesinde tek başarı Ünal hocanın mıdır?. Banklarda yatan,kamplarda bile takımdan ayrılmayan, yapılandırma sözleşmesine maddi durumu kötü olmasına rağmen koşulsuz imza atan,kendini bu camia için feda eden sayın başkanımız Ahmet Ağaoğlunun hiç mi bir katkısı yok. Vicdansızlık, vefasızlık ve namussuzluk yapmayın adam olun adam.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 saat önce koyu ünalcıydım
                          başkanı dinledikten sonra ünal hoca nın gözümde hiç değeri kalmadı

ünal hoca meğersem 3 hafta da bir ben gideyim ben gideyim diye serzenişte bulunmuş,aklı kafası burda değildi
                          ha öyle derken yarın hoca olarak yine ünal hocanın takıma gelmesini isterim
                          Akli kafasi burada olmayan adam, tesislerde yatip kalkar mi?

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niye tesislerde yatıyor onu da anlamış değilim. İşini yaparsın dinleneceğin zaman gidersin evine. Çok tuhaf geliyor bana sanki marifetmiş gibi bunu beyan etmesi.

Yorum

• Benim anladığım eski hocamız biraz Cüneyt’ti. Miroğlu, Malkoçoğlu kabilinden... Birileri çıkıp olan biteni açık açık anlatana kadar izlenimim bu.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Git yat evinde kardeşim sana kim diyor tesislerde yat diye, işini halledersin biter.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X