Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın ailesini tehdit eden ve hakaret eden karaktersizler kimlerse Allah ıslah etsin .. Terbiyesizlik
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Eran Bulbul un aılesı başkana msj atmış arkandayız senınleyız dualarımız sizinle diye

bizde seninleyiz başkan

Yorum

• İzleyemediğimden soruyorum. Hoca istifa mı etmiş, görevden mi alınmış?
        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• konuştukça kulübe,kendine,hocaya zarar veriyorsunuz.Başkanım böyle uygun gördük,karşılıklı anlaştık yolumuza devam ediyoruz dersin biter.Başkan da Ünal hoca da iyi niyetli,iyi Ts'li herkes kabul ediyor zaten ne istiyorsunuz dedikoduları konuşarak,ya çıkar öyle değil derse,bununla mı uğraşacağız.Ah Trabzonspor'um yeseler doymazlar seni bu camiada.
          ''Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz,rüzgarı yaratır"

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İzleyemediğimden soruyorum. Hoca istifa mı etmiş, görevden mi alınmış?
            Hoca'nın geldiği dönemden beri, yaklaşık 1,5 yıldan beridir en az (başkanın ağzından benim duyduğum 3 kez) ayrılmak istemiş. Sorunun cevabı ortada.
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 3 kez ayrılmak istemiş izin verilmemiş, biz kovarız ancak mı denilmiş?
              Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 kez ayrılmak istemiş izin verilmemiş, biz kovarız ancak mı denilmiş?
                Hayır asla öyle birşey yok hep biz senin arkandayız denmiş başkana göre...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Başkan özetle güzel konuştu.

Zaten benim tahmin ettiğim şeyleri dile getirdi.

Özetle: Ünal hoca STRESİ kaldıramadı ve gitti....

İşi sürekli siyasete çekmeye çalışanlar ise kulübü sürekli karıştırmak isteyen GEZİCİ aliKOÇ ve onun SOLTROLLERİ
                  SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İnanamıyorum ya, adamın karısına ailesine nasıl hakaret, küfür eder insan yahu. Böyle gerizekalı insan topluluğu olamaz ya.

Yorum

• Başkan çok güzel konuşuyor. Süreci tane tane anlattı. Ağaoğlu bizim için bir fırsat. Ünal hoca stresi kaldıramadı bence.

Yorum

• Sosa ile konuşmuş başkanın açıklamasından sonra ben bırakacağım demiş sonrada yönetim istifasını almış
                        “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Bu kulüpteki hoca yahut futbolcu kulübün seçilmiş Başkan'ına kamera önünde ya da soyunma odasında posta koyamaz.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Izlemesek varsa mutlaka izlesin. Bu adamın arkasında durulmayacak da kimin arkasında durulacak? Ne güzel dedi, bizim camiada başarının içinde ben veya benden biri yoksa şampiyon bile olsa mutlu olmam diyen insanlar var. %100 katılıyorum.

Keşke numarası bende de olsa destek mesajı atsam. Instasi falan kapalı.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Başkan konustukca yasadigi sıkıntılari anlattıkça insan su soruyu soruyor.
                              1 yıl icerisinde istifasıni 3 kez sunacak kadar zayıf bir teknik adamı görevden aldı diye siyasetinden medyasina bu kadar yerle bir etmeye hakkımız var mı bu adamı ?

Trabzonspor başkani olarak bu karari alma hakkina sahip değil mi ?

Şu ifade cok dogru ;

- Her puan kaybindan sonra tranaferlerimi ,beni,yönetici arkadaşlarımi basının önüne attı.Hakemler hakkında birkez konuştuğunu gördünüz mü ?

Unal Karaman Sosa'ya gidip başkanın açıklamalarıni sikayet edip ,dert yanmış.
                              Sosa da bunda alınacak birsey yok,normal açıklamalar demiş.

Ya icerigi tartisilir da bu rezilliktir ya.Ünal Karaman'ın Sosa kadar olgunluğu yoksa takım üzerinde gerek yok ki ona zaten
                              En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 15:53.
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• başkana ve karısına kan gölünde yüzeceksiniz mermiye kafa atmaya hazır mısın tarzı mesajlar atılmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X