Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkana da acıdım şimdi, konuş diyorlar konuşuyor, sus diyorlar susuyor.

Bende bunu bir şey sanmıştım, meğer kuklaymış.

Koca kulüp koca kent çoluk çocuğun oyuncağı olmuş.

Yorum

• ne demiş
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkana da acıdım şimdi, konuş diyorlar konuşuyor, sus diyorlar susuyor.

Bende bunu bir şey sanmıştım, meğer kuklaymış.

Koca kulüp koca kent çoluk çocuğun oyuncağı olmuş.
        camianın içindeki herkes biliyor kulübü kimin yönettiğini
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Başkana yazık günah yemin ediyorum, parası batsın dünyada yapılmayacak tek başkanlık şu Trabzonspor kulübü başkanlığı.Vallaha para versen yapmam.

Yorum

• Yani taşlar yerine oturuyor...Ünal Karaman görünenin aksine duygusal biri...Birçok defa yönetime, başkana " ben ayrılsam iyi olacak galiba..."vs. demiş...Ünal Karaman'ın Burak ve Onur sonrası transfer istemesi, Malatya hezimeti, bu sezon başı, bu sezon Sivas maçı sonrası "ayrılmak istemiş"...Ok. Buraya kadar Ünal Hoca haksız gözüküyor. Transferte ısrar etmesi manasız olmuş ki transfer tahtası kapalıydı takımın. Sezon başı açıldı zorla. O zaman istifa etmeliydi istedikleri alınmayınca.

Yönetim açısından ise bana göre EN BÜYÜK YANLIŞ Ünal Karaman madem 1 yıldır transfer istiyor, ayrılmak istiyor neden yeni sezona aynı adamla, kırılgan yapıda, kafa olarak ayrılmış biri ile devam ettiler ?!
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bak bak Ünal Karaman'ın maçtan önce söylediklerine de bak.

Yorum

• 1 harf dahi yanlisi yok baskanin vallaha.. nediyelim hayirlisi olsun

Yorum

• Yok artık iş çok farklı yere gidiyor, Ünal hoca konuşmalı yoksa haksız durumda olur.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Dedikodu severler tavan yaptı, bak bak ne demiş gördün mü vay vay öyle mi demiş vay anasını yaa

Eeee sonra nolmuş?

Yorum

• Sosa hocaya akıl veriyor adam ben ayrılacağım diyor bi de açıklamada beni gönderdiler diyor
                      “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• tek kelimeyle rezalet.

Yorum

• Basligin 328. sayfasi acilmiyor.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• yönetime ve başkana destek
                            tam destek
                            iyi niyetinden şüphem yok
                            ortalık çakal dolu
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• başkanın başını yemeye çalışan bu zihniyetlerin ünal üstünden oyunları tamamen

bu kulubu yiyemeyeceksiniz izin vermıyoruz ve AHMET AĞAOĞLU bunun önüne geçtiği için yiyiciler cok rahatsız

başkan arkandayız

Yorum

• Şu adamın motivasyonunu düşüren embesil tayfa işte Trabzonspor un en büyük düşmanıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X