Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SADECE DÜŞÜNÜYORUM...

1- Başkan Konya maçı sonrası takımın oyununu basına eleştirdi. Dün eleştirdiğinin Hoca değil, kendisi olduğunu söyledi.
    2- Hoca Kayseri maçından sonra "beni ezmeye çalışanların boğazına takılırım" dedi.
    3- Başkan Hocanın istifa ettiğini, hiç beklemediğini, kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.
    4- Hoca istifasının istendiğini söyledi.
    5- Taraftarın bir kısmı uzun süredir kötü futbol nedeniyle işin sorumlusunun "Hocanın" istifasını/kovulmasını istiyordu.
    6- Taraftarın bir kısmı geçen sene güzel futbol oynanırken de Hocanın aynı Hoca olduğunu belirterek en azından sene sonunun beklenmesini istiyordu.
    7- Geçen sezon başında "TÜM CAMİA" en az 3-4 yıl şampiyonluk beklenmemesi yönünde uzlaşı halindeydi.
    8- Bu yıl ne olduysa camianın bir kısmı bu yılın "TAM ŞAMPİYONLUK YILI" olduğuna inandı.
    9- Takım iyi, futbolcular iyi, yönetim iyi, taraftar zaten iyi. Tek kötü gitti.

Bayrakları asalım mı?
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Bugün sosyal medyada olsun(ekşi sözlük vb.) Trabzonspor'lu olmayıp Ünal Karaman'ın gidişini eleştirmelerinin ortak sebebi Ünal Karaman'lı Trabzonspor'un hayalini kurdukları Trabzonspor ile birebir örtüşmesi.
      -Etliye sütlüye karışmayan bir Trabzonspor.
      -Ligi her daim dördüncü olarak bitirecek bir Trabzonspor.
      -Gönüllerin şampiyonu bir Trabzonspor.
      -Uefa'ya gidip mütevazı başarılarla ülke puanına destek verecek bir Trabzonspor.
      -Lige renk katacak bir Trabzonspor.
      -Güzel futbol oynayan bir Trabzonspor.
      -Yorumcuların programlarında 5 dakika ayırıp konuşabilecekleri bir Trabzonspor.

Yıllardır 3 büyüklerin hayalini kurdukları takım modeli buydu ve bu Ünal Karaman ile birlikte gayet istedikleri gibi gidiyordu.
      Bizim zincirlerimizi kırmamız lazım. Getireceksin Şampiyon yapacak bir yabancı hoca, o zaman görün bakalım nasıl kuduruyorlar.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Algı yapmayı beceremiyorsun boşuna çabalama.

Ben de sana diyorum ki neden son 9 sene?

Çünkü ben söyliyim o leş takımları bu takımla kıyaslamak işinize geliyor.

Bu takımın kıyası 10 sene önceki takımdır.

10 sene önceki takımın yaptıklarıyla bu takımın yaptıkları arasında uçurum var.

Potansiyel olarak iki takım birbirinin dengi takımlar.

10 sene öncede ortada Barış Ataş, Brozek kardeşler falan vardı. Ama o takım taş gibi oynadı.

Şimdi kaliteli ayakların yanında yine kaliteli gençler var.

Sen bu takımın oynadığı oyundan memnunsan bundan sonra Ünal Hoca nereye gidiyorsa oynattığı takımı zevkle izler bize översin.

Boş laflarını al ağlamaya devam et. Sadece Trabzonsporun tökezlemesini beklerseniz daha çok beklersiniz.

Şimdiden ağlamaya başlayın siz.
        10 sene önceki futbolla şimdiki futbol ve anadolu takımları aynı ya lig aynı ya onla mukayese edin. Kendinize yalan söylemeyin bari. Leş kadrolarmış bi dön bakalım Muharrem Usta dönemine kimler var kadroda nasıl bir kurgu var Novak'ı Onazi ve Sosa'yı ilk 11 yazamıyordunuz be hallerinden dolayı. Gelmiş bir de... La ilahe illallah
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sosyolojik olarak bazı şeyleri görmezden geliyor ona göre konum alıyoruz.

Birinci mesele şu ki bu takımın bu seneki hedefi ne? Bize 3 yıl şampiyonluk beklemeyin dendi bu yönetim gelirken, bizahiti Ünal hoca da son toplantısında onu söyledi. Hedef şampiyonluk değil zira öyle bir kadro yok elde, bundan daha önemlisi bu baskıyı kaldıracak kırılma maçı yönetimi de yok. Buna en yakın örnek ise Denizli maçı.
          Bu baskı, iddianın getirdiği baskıyı yönetme meselesini uzunca konuşmak gerek.

TS baskıyı kaldıramıyor, kaldıramıyor, kaldıramıyor.

Tarihte de bu böyleydi şimdi de böyle (Dinamo kiev, 1996, Anarthosis, 2009 yılı Sivas maçı vs örnekler çoğaltılabilir.) Dolayısıyla hedefi bu baskıyı kuracak bir temeller üzerine inşa etmek gerekiyor. Mesela bu sene kimse ciddi manada ulaşılabilecek gerçekçi bir hedef koymadı. Bana göre hedef 2.'ilk ve Türkiye kupası finali olmalıydı. Ve bütün camiayı buna odaklayıp fazlası beklentisine girmeden desteklemeliydi. Gerçekçi olan buydu.
          Ancak takım iddialı konuma gelince konuşulmamış bir hedef büyütme ile Ünal hocadan beklentiler arttı, adamdan Klopp performansı beklemeye başladık. Neden çünkü adam akıllı bir hedef belirlemediğimiz için pozisyona göre konum alıyoruz. Takım iyi gidince ve rakipler kötü gözükünce şampiyonluk beklentisi oluştu.

Ünal hoca da haklı olarak dedi ki benden kimse şampiyonluk bekleyerek buraya getirmedi. Üstüne üstlük bu sene hedefimiz şudur da denmedi. Buna rağmen ölümüne eleştirilmeye başlandım. Kendi açısından sonuna kadar haklı.

Peki kim haksız?

Taraftarı yönlendiremeyen yönetim haksız!

Büyük bir hata yaptı, hatası da beklentiyi yükseltecek iki yıldız transferi idi birisi Sturidge diğeri Obi, ancak takımın diğer eksik noktaları eksik kaldı. Buna rağmen hedef belirlenmedi, gidebildiğimiz yere kadar şampiyonluk da olursa neden olmasın dendi. Tabi gerçekçi değildi. Hedef yukarıda da dediğim gibi 2.'ilk olarak belirlense Denizli maçında bu kadar ah vah eder miydik_ Şampiyonluk gitti dermiydik?
          Yönetim burada hedef belirlemeyerek ve transferlerle çaktırmadan beklentiyi yükselterek takımı ve hocayı gereksiz bir baskı altına soktu. Sonucunda bu oldu.

Geçen seneki başarılı futbolun altında yatan, hatta yedek takımın bile aynı futbolu oynamasını sağlayan ana saik beklenti olmaması idi. Bunu iyi analiz etmek gerekir.

Gelelim şampiyonluk elimize kadar geldi, almayalım mı yaklaşımına
          Hayır alalım, ama önceliğimiz bütün camiaya ya bizim hedefimiz ikincilik biz 2. olursak kendimizi başarılı sayacağız, şampiyonluk beklentisi ile futbolcularımızı germeyeceğiz yaklaşımını sergilemek olmalıydı. İşte bu yaklaşımla şampiyonluk da nasip olabilirdi.

Trabzon'a ait bu sosyolojik değerlendirmeyi bilmeden takımı yönetmek zor.

Şimdi yapılacak önemli bir hatayı yazayım:
          Beklentiyi yükseltecek bir hoca getirmek intihar olur, ilk 3 maçta 0 çekme riski var bu durumda. Taraftar da patlayacak yer arıyor hemen yeni hocanın başını yer sonra yönetimin. Bu son kaçınılmaz, hele yabancı veya yerli bizi uçurur diyeceğiniz adam gelsin görelim bakalım neler olacak. Ama Hüseyinle devam edilirse beklentiler otomatikmen azalacağından ilk 3 maçta 7 puan garantisi veriyorum. Sene sonunda da 2.'ilk.

Denenmesi gereken budur ve yönetimin hedefi 2. ilk ve kupa olarak acilen belirlemesi gerekmektedir.
          Böylece camiayı şampiyonluk baskısından uzaklaştırıp realist bir anlayışla keyifli futbol izeleyeceğimiz bir takım izlemeye sevk etmelidir.

DİĞER BAŞLIĞA DA YAZDIM BURAYA DA YAZAYIM
          ACİLEN HEDEF BELİRLENMELİ VE BUDA 2.LİK YANINDA KUPA OLMALI.

şampiyonluğa oynamak gibi bir hedef olmaz. çünkü ulaşılacak bir şey değildir, oynarsın oynarsın rakiplerin de iyidir sene sonunda 5. olursun.
          UEFA kupasına katılmak hedeftir.
          şampiyonluk hedeftir.
          ama şampiyonluğa oynamak hedef değildir.
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Şenol hocayla şampiyon olma ihtimalimiz yüksek.bana dersen ki şampiyonlar ligine gitsek başarı mıdır? evet.buna da razıyım ben.ancak iki transfer şenol hocanın gelmesi çok şey değiştirir.
            Trabzonspor araştırmadığı için araştırmayan bir klup -stratejik zekayı bize bulamayan bir klup bu yüzden yabancı hoca için zaman yok.ama yazın almalılar.
            avrupai hamleyi yapacak stratejiyi henüz kuramamışlar.zaten bizim sıkıntımız amatör teknik ekip hepsi deneyimsiz ve dandik takımlarda çalışmışlar.tamam herşey bir anda olmaz hepsini gönderip yerine 10 tane ekip birden alamassın.ama safha safha yaparsın.bir süreçtir.sezon başında yapılmalıydı zaten yapmadılar.

burada stratejik bir hatası var yönetimin.sezon başında göndermediler.kaliteli adam şu anda olmaz devre arası olmaz şenolu albayrağı araya sokar alırsın geçici zaten şenol hoca milli takımda rahat garantiledik.yarım dönem hoca çalışırken yabancı hoca bakarsın önden bir anlaşma yaparsın tabi personel bütçeni de ayarlarsın.

ağaoğlu lafa içerlenmekte haklı ağaoğlu basında hocayı baya savundu .bir yere kadar.Ünal Karamanda aşırı duygusal bir insan ve bu iyi bir şey değil.mantık zekası-maskulen enerjidir.feminen enerjide duygudur.neden Ünalın taktik zekası yok söyleyeyim sana? çünkü aşırı feminen enerji yüklü olan bir insan.bu onun maskulen yani taktik ve stratejik düşünmesini engelliyor.stratejik zeka maskulendir.ana sebep bu.duygusal ve mantıksal zekayı dengelemek zorundasın.Ünal bu kafayla bizi uefaya da sokamazdı.baktılar lig dandik neden olmasın zirveye oynama şansımız olur.bunu neden düşündüler hocam? çünkü para lazım.şampiyonlar ligine gitsen o da başarı zaten.money reklam şu bu lazım.

sorumluluk benim derken Ünalı bu takıma ben getirdim.herşeyi ben üstüme aldım diyor.klubun başkanı sonuçta.şu var Ünalı al bize diyen kimdi ahmet başkana?yani danıştığı kişiler de iyi değil.teknik kadromuzda var olan yetersiz kişiler klube torpille giriyor bazı şeyler başkanı aşıyor bu da benim canımı sıkıyor.başkan kral adam.aptal bir insan değil gayet zeki bir insan ama yönetimde elit adamlar yok.olsa ne güzel şeyler olacak.Ünal karamanda aşırı ego var sorumluluk almayan basın açıklamaları var genelde ne olduğu belirsiz zaten.. seneye yabancı ekip işi için bütçe ayarlanabilir.yazın bu işi yapmak doğru hamle olur.teknik personele de bir neşter şart.kimse şunu görmüyor: bu takım skor takımı değil biz oyuna bakarız di mi?heh Trabzonspor bu oyunlaÜnal karamanla ikinci yarı tostlardı.Ünal iyi bir insan olabilir+klupte de sabahlayabilir.ama unuttuğu şu :bizim sayemizde Türkiyede hoca yerine konuldu.Trabzonsporda görev yapabilir ama dediğim gibi hocalık asla.buna hüseyn cimsir de dahil
            İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi burda bir sıkıntı yok ki. Bu sene başında geçen Sezon sonunda yapsaydın bu işi. Deseydin misyonunu doldurdu. Yapsaydın avrupai hamleni. Zaten krediyi de çekecektin bir takım maliyetleri de gönderin kredinin içine.

Şimdi senin yaptığın bu hamle diyor ki ben şampiyon olacam. Tamam. O zaman şampiyon olamazsan hadi 2. Diyelim başarısızsın. Ne olacak çekip gidecek misin. Aklı evveller hariç kim istiyor Ağaoğlu'nun gitmesini? Ona da tamam. Şimdi şampiyonluk istediğine göre kaliteli birini getirecen. Ama bu kaliteli adam takımı tanıyor mu? 14 gün sonra TR kupası maçı var. O kaliteli adam Şenol Güneş. Getirebilecek misin ? Hadi getirdin Şenol Güneş de ben transfer istiyorum mal mıyım kendimi ateşe atayım diyecek. Eee 10 milyon tl ile mi yapacan transfer ?

Zamanlama zil fuzuli yanlış. Bir lafa bu kadar içerlemiş de yapılmışsa bu hamle kusura bakmayın modernlik değil aşağılık kompleksidir.

Gelecek teknik direktörü görecez. Bizi şampiyon yapacak gelecek olan. En azından 2. Ben Ağaoğlu'nu sportif ortama karışmasın diye yüz kere eleştirdim. Yönetimde de böyle bir akıl yok. O vasıfta biri yok. Bir tane sportif direktör al. Sanıyor ki her şeyi biliyorum. Buyur Şenol Güneş'ten başka çaren yok. Şota'yı getirmekle Ünal'ın devam etmesi arasında da fark yok.

Sorumluluk bende diyor. Yahu bu sorumluluk nedir? İçi boş kofti laf. Sorumluluk Enver Paşa'daydı 90 bin kişi donarak şehit oldu. Enver Paşa'ya giren çıkan oldu mu mesela? Sorumluluk bende Referandum yaptık BÜTÜN hukuk sistemi değişti fetöcüler hep olsu yetkili. Ne oldu bunu yapanlardaydı sorumluluk. Siyaseten değil bu sorumluluk bende lafina kıl oluyorum.

Başarısız olmanın sorumluluğu daha çok başarılı olmaktır. Çekip gitmek sorumluluk değil. Kulübün geleceğini kredilerle peşkeş çekip başarısızlıkta kaçacak olmak değil sorumluluk.

Bu sorumluluğu benim diyenden bi ... olmaz. Sorumluluk değil doğrusu bu, benim şöyle şöyle düşüncem var dersin eyvallah deriz. Bir metod izlersin. Sorumluluk pehh...
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 16:39.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ünal Hoca'nın ardından tercih Hüseyin Çimşir olacaksa ben buna sadece gülerim.

Yardımcı hoca olarak bile bu forumda eleştirilen birisi teknik direktör olarak (mecazen söylüyorum) çarmıha gerilir.
              Öyle birşey olmayacak Trabzonspor hicbir zaman hocasız kalmadı yine kalmayacak.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanı seviyorum ama bu sene şampiyon olamazsak gider çünkü her olası başarısızlıkta Ünal Karaman gitmeseydi bunlar olmazdı lafları dönüp duracak.
                Hayrola capello ünala şampiyon mu olacaktın.Öyle bir ihtimal zaten yok kadron yetersiz zaten . Gel gelim iho madrabazı bir daha bu kulüpten içerisi giremeyecek vede benim başkan olmasını istediğim ağzım kopsaydı da istemeseydim usta sahtekarı agaoglu devam edecek.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Paolo Hurtado, 35, Peru ➤ Comerciantes FC, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 27 Tem 1990, Callao, Peru

Bu eleman boş pozisyonda topa dokunsa bugün başkana hakaret edenler hocaya sallayacaktı.

Burada farklı düşünen insanlara hakaret eden tiplerden iğrenç çok az insan var hayatta.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.transfermarkt.com.tr/pao.../spieler/84318

Bu eleman boş pozisyonda topa dokunsa bugün başkana hakaret edenler hocaya sallayacaktı.

Burada farklı düşünen insanlara hakaret eden tiplerden iğrenç çok az insan var hayatta.
                    sörloth sivas maçında penaltıyı atsa kanal kanal gezip nasıl lider yaptım takımı diye anlatıyordu ama şimdi köşe bucak kaçıyor.
                    En son artvints tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 17:42.

Yorum

• Yani evde Denizli'ye yenilip akabinde Konya maçında oynanan kişiliksiz futbolun açıklaması 10 hafta önce kaçan penaltı mı?

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sörloth sivas maçında penaltıyı atsa şimdi kanal kanal gezip nasıl lider yaptım takımı diye anlatıyordu ama şimdi köşe bucak kaçıyor.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

Yani evde Denizli'ye yenilip akabinde Konya maçında oynanan kişiliksiz futbolun açıklaması 10 hafta önce kaçan penaltı mı?
                        o senin değerlendirmen, denizli maçı sıradan bir iç saha mağlubiyeti, konya maçı da çok sıradan bir dış saha galibiyeti ki ben o statta galibiyet de görmemiştim. skora koruma piskolojisini sanki ünal hoca icat etmiş gibi garip garip yorumlar. bu takım hep böyleydi. bir devrelik sıradan bir oyuna dayanamayacak kadar ne başarı yakaladı bu takım çok merak ediyorum ki ben bu devreyi öpüp başıma koyarım, neler gördük neler.

Yorum

• "denizli maçı sıradan bir iç saha mağlubiyeti"
                          Farklı düşünüyoruz. [MENTION=43669]artvints[/MENTION] Mutlu yıllar...
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Ünal in gidisinden cok yönetimin düsmesi daha büyük sIkintilara yol acar..Yönetim cok büyük bir risk almis durumda..Bana kalirsa H.Cimsir ile devam edilmesi tek care beklentiyi düsürüp normallesme adina..Bu karari cogu kisi begenmeyebilir ilk basta ama H.Cimsir in Gsli bir O.Buruk veya Fb li bir E.Bulut dan geri kalir bir yanida oldugunu düsünmüyorum..
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Farklı düşünüyoruz. <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@artvints<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Mutlu yıllar...

maç burada izleyebilirsin. sıcağı sıcağına mağlubiyet değerlendirmesi her zaman aşırıya kaçmıştır.

Yorum

• Sıradan bir iç saha mağlubiyetiymiş, işte aradaki görüş farkı da burdan kaynaklanıyor zaten. Size Ünal Karaman'la 4. lük, kupada Ümraniye'ye elenme ve Uefa gruplarından 1 puanla sonuncu olmak çok büyük bir başarı gibi geliyor, halbuki bu Trabzonspor genlerine aykırı bir durum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X